Da remiziramo...
Page 19 of 50
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Re: Da remiziramo...
RayMabus wrote:Covid - 23
Ajd šta ste se svi usrali. Naći će jednog dana cjepivo , tako piše u Nostradamusu a do tada zatvorit se u kuću i ne izlazit i pustit ove vani da pocrkaju.
da Nostradamus... može i čukundeda vrač žalosne sove?
Guest- Guest
Nostradamus
Prvo poglavlje , uvod
Redak 63
Century I, Quatrain 63
Pestilences extinguished, the world becomes smaller, for a long time the lands will be inhabited peacefully. People will travel safely through the sky (over) land and seas: then wars will start up again.
Prvo poglavlje , uvod
Redak 63
Toggle
[size]Century I, Quatrain 63
Pestilences extinguished, the world becomes smaller, for a long time the lands will be inhabited peacefully. People will travel safely through the sky (over) land and seas: then wars will start up again.
[size=30]Browse Quatrains[/size]
[/size]- Preface
- Epistle to Henry II
- Century I
- Century II
- Century III
- Century IV
- Century V
- Century VI
- Century VII
- Century VIII
- Century IX
- Century X
- Century XI
- Century XII
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Jednog dana će naći cjepivo a do tada bunker i gledaj kako ove vani kosi.
Samo se triba izolirat. Nisan ja kriv seljacima šta su se svi nabili u gradove. Sad još kad mutira....
Samo se triba izolirat. Nisan ja kriv seljacima šta su se svi nabili u gradove. Sad još kad mutira....
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
2890 novih slucajeva i 34 mrtva...sve pod kontrolom
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
2.890 novih slučajeva u protekla 24 sata, u bolnicama ukupno 1.307 osoba
U protekla 24 sata zabilježeno je 2.890 novih slučajeva pa je broj trenutno oboljelih (aktivnih slučajeva) u Hrvatskoj danas 15.567. Među njima je 1.307 pacijenata na bolničkom liječenju, od toga su na respiratoru 135 pacijenta. U protekla 24 sata oporavilo se 2.645 osoba, a testirano je njih 9.317.
06.11.2020. 10:10
vili beroš veli da ipak bi trebalo razmisliti o uvođenju strozijih mjera ali prlagodit ih gospodarstvu to je rekoa i prije mjesec dana,petnaest dana,tjedan dana i sad...alolik...doce nova godina a ti ces opet isto tesati...daj skupi muda i reci šefu otvoreno nema se vise vremena niti za razmisljanje,promisljanje jos sam da ne vele kako ce osnovati povjerenstvo da li odluciti za ili protiv strozijih mjera
2015-09-08
Poduzete mjere djeluju. Balans između novozaraženih i djelovanja gospodarstva također.
Do daljnjeg ne treba ništa mijenjati. Pratiti dalje situaciju se podrazumijeva.
kak djeluju...opet rekord i rast..mrtvi nikak da s espuste ispod trideset vec danima..osim jednom ...gospodarstvo nije na izdisaju do kraja jer nisu uvedene mjere..ili su uveden neke kozmeticke po sitemu eto bar smo neku mjeru uveliEroo wrote:Poduzete mjere djeluju. Balans između novozaraženih i djelovanja gospodarstva također.
2015-09-08
zasto su kod tebe u sloveniji mjere cvrsce uvedene a imaju manji gospodarski pad nego mi...pod tim jacim mjerama nego mi koji imamo blaze mjere ili skoro pa nikakve...
2015-09-08
kratko i jasno:kod nas brojevi novooboljelih ne mogu više rapidno rasti jer smo dosegnuli naš skroman limit testiranja
vili40-
2015-08-02
.....prije dva mjesec aje pisalo da imamo oko milijun i pol testova...dakle mogu ako smo sad blizo 600 000 testiranih...ostalo je cca oko milijun testova...a vjerojatno su u međuvremenu nabavljali nove...tako da mislim sto se testova tice mrni su jos bar pola godinevili40 wrote:kratko i jasno:kod nas brojevi novooboljelih ne mogu više rapidno rasti jer smo dosegnuli naš skroman limit testiranja
2015-09-08
pa neko pravilo kaze da ako testiras cetvrtinu pucanstva da bi odprilike mogao znati kolika je zaraza među svekolikim pucanstvom
2015-09-08
o čemu ti?Što znači ako je netko bio testiran prije dva tjedna ili dva mjeseca?Radi se o dnevno testiranima kojih bi trebalo biti tri puta više ako se želi uspostaviti kakva takva kontrola ali je sad za to kasno kad se virus skroz proširio i sad samo čekaju u bolnicama.Da testiramo ko druge europske države brojke bi nam bile gore od onih u Belgiji ili Francuskoj.vuksadinare wrote:pa neko pravilo kaze da ako testiras cetvrtinu pucanstva da bi odprilike mogao znati kolika je zaraza među svekolikim pucanstvom
vili40-
2015-08-02
situacija im je izmakla kontroli zbog kako vele nedostatka para i zbog straha da se ne bi dogodili nemiri koje bi organizirali oni koji bi bili najviše pogođeni bilo kakvim zaključavanjem,makar su oni u 90% slučajeva širitelji zaraze.
vili40-
2015-08-02
situacija je izmakla kontroli dok je šef proglasio pobjedu a utakmica nije odigrana do kraja...te je izmakla onog trenutka dok je šef tapsao zarazenog đokovica ustvrdivsi da nije bilo nikakvog kontakta...dok istovremeno jedan ceski ministar koji je bio u restoranu i u njemu s enije pridrzavao mjera po naređenju ceskog premijera morao je podnjeti ostavku...eto tu je bitka vec bila izgubljena..sve ostalo je bilo odrađivanje jer je raja izgubila povjerenje a kad izgubi povjerenje ma mos obecavati i na mjesec da ces se popeti nista ne pali...povjerenje dao povjerenje nisi vratiovili40 wrote:situacija im je izmakla kontroli zbog kako vele nedostatka para i zbog straha da se ne bi dogodili nemiri koje bi organizirali oni koji bi bili najviše pogođeni bilo kakvim zaključavanjem,makar su oni u 90% slučajeva širitelji zaraze.
2015-09-08
pa da, mora im se priznati da su snašli u stilu alan forda.vili40 wrote:situacija im je izmakla kontroli zbog kako vele nedostatka para i zbog straha da se ne bi dogodili nemiri koje bi organizirali oni koji bi bili najviše pogođeni bilo kakvim zaključavanjem,makar su oni u 90% slučajeva širitelji zaraze.
ovi drugi zaključavaju, plaćaju da ih spase i tuku se s njima zbog toga.
a naši pustili sve i voze mrtve, a rulja sretna jer ih nisu zaključali.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
drugo....¸vidljivo je da šef ne zna djelovati van videokruga politike...van toga pokazao je totalnu nesnalazljivost...on bi najsretniji bio da je vecina tema o briselu,eu jer je tu doma...sve ostalo truba...lik koji kaze da je osam manjinskih zastupnika malo u saboru valjda misleci da ih imamo najmanje u parlamentu unutar eu-a...i onda kad mu se pokaze graf da imamo najvise...lik veli opet premalo..sto reci....
2015-09-08
zenska u varazdinu ravnateljica sportske dvorane otkantala stozer i cacica...nema namjeru zatvriti dvoranu jer ljudima mora davati placu..kaze mi cemo se pridrzavati propisanih mjera a vise od toga ne...te lijepo porucila između redaka cacicu i stozeru..'jebo vas onaj koji vas je meni poslao'
2015-09-08
plenki sad optuzuje građane da su najveci krivci za koronu iz razloga sto je uvidio buntovni neposluh i to ga pece...a sam je kriv za to jer je osiobnim primjerom on i njegovi poltroni pokzali da se sami nisu i ne pridrzavaju mjera...najbolji primjer je zadar a ima ih jos ohohoho...i zasto bi onda obicni građanin i ispao budala kad se ne pridrzavaju oni koji bi se trebali pridrzavati mjera koje su sami odredili
2015-09-08
ja najbolje znam što se tu događa,više nitko ne jebe nikoga.I znam točno mjesta i događanja od kud se širilo danima i tjednima.Sad je veliki problem a pošto više nitko ni ne pokušava stati na kraj tome po svemu sudeći stvari će ići na još puno gore.Čačić je tražio da se nešto poduzme na državnom nivou ali ga uopće ne doživljavaju.Plenki se sad bavi Čorićem,Zokijem i psuje mater oporbi i tko ju je stvorio.Nevjerojatno mi je samo kako ovu situaciju sa koronom minimaliziraju i sakrivaju.vuksadinare wrote:zenska u varazdinu ravnateljica sportske dvorane otkantala stozer i cacica...nema namjeru zatvriti dvoranu jer ljudima mora davati placu..kaze mi cemo se pridrzavati propisanih mjera a vise od toga ne...te lijepo porucila između redaka cacicu i stozeru..'jebo vas onaj koji vas je meni poslao'
vili40-
2015-08-02
anemična niškoristi faca će oko 15.11. pustiti sliku s nekim tko je pozitivan na koronu i onda otići na tjedan dana u izolaciju.vuksadinare wrote:plenki sad optuzuje građane da su najveci krivci za koronu iz razloga sto je uvidio buntovni neposluh i to ga pece...a sam je kriv za to jer je osiobnim primjerom on i njegovi poltroni pokzali da se sami nisu i ne pridrzavaju mjera...najbolji primjer je zadar a ima ih jos ohohoho...i zasto bi onda obicni građanin i ispao budala kad se ne pridrzavaju oni koji bi se trebali pridrzavati mjera koje su sami odredili
tako će osobnim primjerom pokazati kako je vjerodostojan i odgovoran, a usput će izbjeći odlazak u vukovar.
sitting_bull-
2015-09-28
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Page 19 of 50