Da remiziramo...
Page 32 of 50
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Re: Da remiziramo...
opce poznato da je za krizna vremena narocito teža treba fajter a ne snjeguljica na vlasti
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
jedna indirektna mapa..Eri gori pod stopalima...
https://news.google.com/covid19/map?hl=uk&mid=%2Fm%2F07t21&gl=UA&ceid=UA%3Auk
https://news.google.com/covid19/map?hl=uk&mid=%2Fm%2F07t21&gl=UA&ceid=UA%3Auk
Guest- Guest
Lauc I Bakić mislim da su rekli nakon dva tjedna biit pad. Provjeri samEroo wrote:A šta kaže Baković na fEEEjzbuku kaće ovo prestat?
Ja sam ih se odrekao
evo što kaže ovaj prvonavedeni diletant:AssadNaPodmornici wrote:Lauc I Bakić mislim da su rekli nakon dva tjedna biit pad. Provjeri samEroo wrote:A šta kaže Baković na fEEEjzbuku kaće ovo prestat?
Ja sam ih se odrekao
[size=41]Lauc: Idući tjedan bi mogli doći na vrhunac od 3000 do 4000 novozaraženih[/size]
Ako pogledamo najgore u Europi. Belgija ima 2000 novozaraženih na milijun stanovnika, što bi kod nas bilo 8000, Češka 1500 na milijun, što bi kod nas bilo 6000. Ja sam mišljenja da ćemo ostati niže. Ja sam optimističniji od premijera. Mislim da je Zagreb negdje već na vrhuncu s brojkama. Hrvatska bi sljedećeg tjedna mogla doći na vrhunac s brojkama od 3000 do 4000 novozaraženih. Nadam se da neće biti preko pet tisuća - rekao je Lauc. Kaže da ne očekuje u Hrvatskoj toliko veliki broj zaraženih kao u drugim europskih zemljama jer je Hrvatska imala velik broj zaraženih preko ljeta kada nismo puno testirali. Potvrdio je i da se pojavio novi soj virusa.Pročitajte više na: https://m.vecernji.hr/vijesti/lauc-iduci-tjedan-bi-mogli-doci-na-vrhunac-od-3000-do-4000-novozarazenih-1442249 - m.vecernji.hr
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
As I reported months ago there was no seasonal flu season this year in Australia.
odlične vijesti... ako nastavimo i u budućnosti s mjerama maksimalno ćemo smanjiti njenu smrtnost.
odlične vijesti... ako nastavimo i u budućnosti s mjerama maksimalno ćemo smanjiti njenu smrtnost.
koja dva tjedna... bakić je pričao o dva tjedna u kolovozu...AssadNaPodmornici wrote:Lauc I Bakić mislim da su rekli nakon dva tjedna biit pad. Provjeri samEroo wrote:A šta kaže Baković na fEEEjzbuku kaće ovo prestat?
Ja sam ih se odrekao
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
za oboljele sa blagom slikom, koji zbog drugih predispozicija očekivano mogu preći u situaciju sa lošijom slikom...Noor wrote:za koje pacijente je šatorski blok pripremljen?michaellcmacha wrote:ne možemo niti smo mogli imati takvu smrtnost, već smo o tom pričali ali si izgleda zaboravio... ali to uopće nije bitno... oni će se bez obzira što će im ukupni broj smrtnih ishoda biti debelo preko pola milijuna oporaviti od te ali i svake druge štete koju im sars cov2 nanese, ali mi ćemo se puno teže oporaviti i od puno manjih gubitaka... u ratu i poslije rata od posljedica istog smo izgubili oko 10 000 muškaraca u reproduktivnoj dobi i od tog manjka ne da se nismo oporavili, nego smo nepovratno propali u ambis u kojem je doslovno nestalo 500 000 hrvata... ovo sad u kombinaciji sa do sada razarajućim dezintegrativnim učinkom po društvo destruktivnih politika vlastodržaca će nas lako moguće i desetkovati, jer predugo će to trajati... pogledaj samo kako se ovo brzo odvija u potpuno neželjenom smjeru... ja sam rekao da ćemo imati 50 000+, evidentiranih zaraženih, oboljelih sa lošijom slikom oko 2000, smrtnih ishoda oko 600+ do konca OG, a mi ćemo te brojeve doseći za nekoliko dana, istina moje slutnje su bile puno pesimističnije ali sam se ipak nekako nadao da to neće otići toliko u krivo... ovo gdje sam noćas probdio, mi na osnovu samo nekih kretanja, uočljive nervoze govori da će situacija biti dramatično lošija od onog što izlazi u javnost... ovaj moj (ajmo reći nadređeni) se išao konzultirati u vezi protokola ponašanja kad se krene sa šatorijadom, međutim za sad je donešena odluka da se ide u popunjavanje još jednog bloka u samoj zgradi... koliko sam ja skužio oni uopće ne dobijaju pacijente koje bi stavljali u šatorski blok, za sad su to sve oboljeli sa težim i teškim simptomima....Eroo wrote:mutava baštarda wrote:michaellcmacha wrote:forumski znanoznanci su ustvrdili da će se brojke počet smanjivati... samo što nisu... i kod nas i kod njihRayMabus wrote:Novi rekord u SAD a za par dana opći izbori. Bit će veselja.
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/sad-zabiljezile-vise-od-80-000-novozarazenih-koronom-u-jednom-danu/201029012
NY: umrlih 33,643 iliti 1,729/1 milijun stanovnika
HR: umrlih 511 iliti 125/1 milijun stanovnika ...13.8x manje od NY!
Uz istu smrtnost kao NY bi Hrvatska imala 7,100 ljudi.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ne možeš uspoređivati zdravstvo zemlje u kojoj ljudi ccrkaju ispod mosta jer nemaju zdravstveno s socijalističom hrvatskom.Eroo wrote:mutava baštarda wrote:michaellcmacha wrote:forumski znanoznanci su ustvrdili da će se brojke počet smanjivati... samo što nisu... i kod nas i kod njihRayMabus wrote:Novi rekord u SAD a za par dana opći izbori. Bit će veselja.
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/sad-zabiljezile-vise-od-80-000-novozarazenih-koronom-u-jednom-danu/201029012
NY: umrlih 33,643 iliti 1,729/1 milijun stanovnika
HR: umrlih 511 iliti 125/1 milijun stanovnika ...13.8x manje od NY!
Uz istu smrtnost kao NY bi Hrvatska imala 7,100 ljudi.
provaj s bergamom oni su usporedivi s nama
u sloveniji broj zarazenih u padu danas tisucu sedamsto i nesto...janezi se hvale da se kod njih situacija pocela stabilizirati i da mjere daju prve rezultate
2015-09-08
bosna,crna gora,hrvatska i makedonija nikako da stabiliziraju situaciju sa koronom ali niti uvode posebne mjere te britanski tisak pise da li su presli an svedski model zbog loseg gospodarstva
2015-09-08
plenki kaze jucer da mjere daju rezultat..mozda je mislio da je u sloveniji
2015-09-08
Zoran Kvasina: Ljude koji pričaju o policijskom satu treba strpati u maricu
https://www.index.hr/vijesti/clanak/milanovic-ljude-koji-pricaju-o-policijskom-satu-treba-strpati-u-maricu/2226150.aspx
https://www.index.hr/vijesti/clanak/milanovic-ljude-koji-pricaju-o-policijskom-satu-treba-strpati-u-maricu/2226150.aspx
vili40-
2015-08-02
Lauc i Bakić kojih sam s odrekao, tvrde da mjere nemaju efekta nego jednostavno da je velik postotak populacije zaražen virusom i da virus gubi prostora za širenje. Tkz imunitet krda, jer smatraju da tipa ograničenje prodaje alkohola posli ponoć je glupostvuksadinare wrote:u sloveniji broj zarazenih u padu danas tisucu sedamsto i nesto...janezi se hvale da se kod njih situacija pocela stabilizirati i da mjere daju prve rezultate
AssadNaPodmornici- Posts : 22271
2018-06-14
Mislav Kvasina: Covid-19 je prehlada, ne znam nikoga tko je obolio
https://www.index.hr/vijesti/clanak/kolakusic-koronavirus-je-prehlada-ne-znam-nikoga-tko-je-obolio/2226157.aspx
https://www.index.hr/vijesti/clanak/kolakusic-koronavirus-je-prehlada-ne-znam-nikoga-tko-je-obolio/2226157.aspx
vili40-
2015-08-02
definitvno se drzavni vrh pogubio...upitno je je li ekipa uopce dans sposobna obnasati tako visoke duznosti..plenki jucer fantazira da mjere polucuju uspjeh..a zoki danas prica kako ne bi uvodio ovo ono...vili odlucno....mozda ako se slozi netko...bozinovic prica nakon svih fotografija i snimki iz splita gdje se vidi masovno okupljanje bez pridrzavanja mjera da on mora prouciti jer bilo nepridrzavanja mjera...plenki kaze da gotovo nije ni znao za feštu u splitu...znaci usli smo u fazu...kada bi ekipa se dala najradije u bijeg...nestala...ili bi sjedili u fotelji a d aih nitko nista ne pita,proziva,sugerira
2015-09-08
U tijeku prosvjed liječnika i sestara ispred KB Dubrave
U TIJEKU je prosvjed liječnika i medicinskog osoblja KB Dubrava ispred bolnice. Jučer je smijenjeno Upravno vijeće, s novi predsjednik Upravnog vijeća je Silvio Bašić, pročelnik Zavoda za neurologiju, a prije mjesec dana imenovan je i državnim tajnikom u Ministarstvu zdravstva.
Veći broj medicinskog osoblja okupilo se ispred bolnice, a Bašić razgovara s njima. Novinari ne mogu prići bliže pa se još ne zna što im Bašić govori.
"Nitko nije došao u bolnicu nikoga smijeniti niti je ideja vlade da nekome na ružan način kaže "siječemo glave", rekao je prije sat vremena Bašić u izjavi za N1.
Ističe kako inspekcija Ministarstva zdravstva nije našla nikakve velike propuste.
"Našli su minorne propuste koji nisu vitalno ugrozili živote pacijenata. Ogroman problem je trenutačni priljev velikog broja bolesnika", tvrdi Bašić.
"Kao što sam rekao, manjak medicinskog osoblja je u cijeloj našoj zemlji odavno. Ova vlada odnosno Ministarstvo pokušavaju izbalansirati maksimalno od mogućega. Nisu nestale ostale bolesti i tim bolesnicima se mora pružiti skrb. Pokušavamo izbalansirati da covid pozitivni i covid negativni bolesnici dobiju jednaku skrb", dodaje.
Podsjetimo, razriješena je dosadašnja predsjednica Grozdana Perić te članice Upravnog vijeća Kliničke bolnice Dubrava Veronika Laušin i Irena Jukić. Novim članovima imenovani su Jasminka Hlupić i Vedran Kranjčević.
U TIJEKU je prosvjed liječnika i medicinskog osoblja KB Dubrava ispred bolnice. Jučer je smijenjeno Upravno vijeće, s novi predsjednik Upravnog vijeća je Silvio Bašić, pročelnik Zavoda za neurologiju, a prije mjesec dana imenovan je i državnim tajnikom u Ministarstvu zdravstva.
Veći broj medicinskog osoblja okupilo se ispred bolnice, a Bašić razgovara s njima. Novinari ne mogu prići bliže pa se još ne zna što im Bašić govori.
"Nitko nije došao u bolnicu nikoga smijeniti niti je ideja vlade da nekome na ružan način kaže "siječemo glave", rekao je prije sat vremena Bašić u izjavi za N1.
Ističe kako inspekcija Ministarstva zdravstva nije našla nikakve velike propuste.
"Našli su minorne propuste koji nisu vitalno ugrozili živote pacijenata. Ogroman problem je trenutačni priljev velikog broja bolesnika", tvrdi Bašić.
"Kao što sam rekao, manjak medicinskog osoblja je u cijeloj našoj zemlji odavno. Ova vlada odnosno Ministarstvo pokušavaju izbalansirati maksimalno od mogućega. Nisu nestale ostale bolesti i tim bolesnicima se mora pružiti skrb. Pokušavamo izbalansirati da covid pozitivni i covid negativni bolesnici dobiju jednaku skrb", dodaje.
Podsjetimo, razriješena je dosadašnja predsjednica Grozdana Perić te članice Upravnog vijeća Kliničke bolnice Dubrava Veronika Laušin i Irena Jukić. Novim članovima imenovani su Jasminka Hlupić i Vedran Kranjčević.
vili40-
2015-08-02
izgleda jedini koji je kolikotoliko zadrzao stalozenost i svjestan situacije je zdravko maric...ostali boze sacuvaj....najradije bi promjenili profesiju i polozaj
2015-09-08
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Page 32 of 50