Da remiziramo...
Page 22 of 50
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Re: Da remiziramo...
Od 8,000+ dnevno Israel je danas ( nakon vanrednog stanja) zabilježio +426 novozaraženih.
Kriva zaraze je ne samo usporena nego se i poravnala s apscisom.
Ljudi su izgleda ono baš ovce, pa bez palice i psa čuvara jednostavno ne ide.
Kriva zaraze je ne samo usporena nego se i poravnala s apscisom.
Ljudi su izgleda ono baš ovce, pa bez palice i psa čuvara jednostavno ne ide.
Eroo- Posts : 78968
2016-07-22
bosna na europskom vrhu po broju zarazenih i testiranih...likovi su na jebenih 50%...ako nista drugo bar se mogu hvaliti da su po necem prvi u europi
vuksadinare- Posts : 100243
2015-09-08
...bojim se i pomisliti koliko je tamo 'migranata' zarazeno a hoce s eovdje probiti...
2015-09-08
dizi ogradu i elektrificiraj je i puscaj krokodile irud te jebo
2015-09-08
vuksadinare wrote:...bojim se i pomisliti koliko je tamo 'migranata' zarazeno a hoce s eovdje probiti...
Yep po šumi kad idu realno su opasnost za sve i svakoga.
Guest- Guest
ma pusti to..evo dans ih na glavnom ki kineža...MaximusDecimusMiridije wrote:vuksadinare wrote:...bojim se i pomisliti koliko je tamo 'migranata' zarazeno a hoce s eovdje probiti...
Yep po šumi kad idu realno su opasnost za sve i svakoga.
2015-09-08
I ti si baš čudan. Zajebano je to razumjeti...ono veličinu okica tkanja, molekula zraka i virusnog lanca.Gnječ wrote:mutava baštarda wrote:cura je zbog svoje bolesti izuzeta od obveze nošenja maske.Gnječ wrote:mutava baštarda wrote:kod nas su respiratori trenutno na 6% kod njih su bili 100%, a 90% onih na respiratoru u prvom valu im je umrlo. njemački liječnik (ima video, čudio se njihovoj terapiji )...Eroo wrote:Sve se da jednostavno objasniti na primjeru "Bergamo". Tamo su prošli kroz sve faze.MaximusDecimusMiridije wrote:Doc ce to samo od sebe. Bolnice mogu do neke mjere i onda se radi cisto o opstanku zdravstva generalno i sto sve jos ne.
Ne treba izmišljati toplu vodu ako je sve već poznato.
a što se tičtiče nesretne cure iz St koja je preminula, javila se sestra: [size=44]"Željela sam reći da moja sestra nije umrla od korone i da prestanete širiti lažne tvrdnje i informacije. Istina je da je bila pozitivna, no umrla je od hipoksije odnosno njen mozak je predugo bio bez kisika i nastupila je moždana smrt" [/size]
[size=44]pitanje. da li je maska uzrok smrti? [/size]
maska nije uzrok smrti. cura je već imala covid-19 a kod mnogih koji su zaraženi pojavi se anomalija koja se zove "tiha hipoksija" ili " silent hypoxia " to je stanje drastičnog smanjenja kisika u organizmu a bez ikakvih vidljivih simptoma normalno dišeš i odjednom se srušiš. i to je to. ako te zanima više google ti je prijatelj.
što se tiče tihe hipoksije google kaže da je uzrokuje smanjen nivo kisika. e sad, ako ti kažeš druže gnječ da maska ne utječe na smanjen udio kisika tko sam ja da priupitujem.
hajde ti lumenu izbosne objasni meni neukom kako kirurška maska ili bilo koja druga platnena maska smanjuje niveaux kiseonika? obrazloži i potkrijepi naučnom fantastikom literaturom i dostignućima rvackih muževa i ostalih rvackih krkana sa dvajspet vakulteta.
To se ne mjeri drvenim metrom...Kako onda može znati?
vuksadinare wrote:...bojim se i pomisliti koliko je tamo 'migranata' zarazeno a hoce s eovdje probiti...
koja budala se želi OVDJE probiti? u ovoj mordor čardaku septičkoj jami nitko osim uhljeba, političara lopina i vas rvat'na izbosne ne želi živjeti. ti ljudi bi najrađe ovaj Mordor preskočili a vi im kao poslušni njemački kerberi to nedate. nije ni čudo da ameri vas rvat'ne zovu junkyard dogs.
Guest- Guest
...ok..primi ih sebi..ti si ok,naprednih misli...savrsen....Gnječ wrote:vuksadinare wrote:...bojim se i pomisliti koliko je tamo 'migranata' zarazeno a hoce s eovdje probiti...
koja budala se želi OVDJE probiti? u ovoj mordor čardaku septičkoj jami nitko osim uhljeba, političara lopina i vas rvat'na izbosne ne želi živjeti. ti ljudi bi najrađe ovaj Mordor preskočili a vi im kao poslušni njemački kerberi to nedate. nije ni čudo da ameri vas rvat'ne zovu junkyard dogs.
2015-09-08
vuksadinare wrote:...ok..primi ih sebi..ti si ok,naprednih misli...savrsen....Gnječ wrote:vuksadinare wrote:...bojim se i pomisliti koliko je tamo 'migranata' zarazeno a hoce s eovdje probiti...
Što ti čovjek pokušava kazati je da nitko od tih ljudi ne želi ostati u hr.
Guest- Guest
i?...a di on zivi...ako mu je sve mordorMaximusDecimusMiridije wrote:vuksadinare wrote:...ok..primi ih sebi..ti si ok,naprednih misli...savrsen....Gnječ wrote:vuksadinare wrote:...bojim se i pomisliti koliko je tamo 'migranata' zarazeno a hoce s eovdje probiti...
Što ti čovjek pokušava kazati je da nitko od tih ljudi ne želi ostati u hr.
2015-09-08
...znaci i on spada u to sve sto je pobrojao
2015-09-08
nemam ja vremena za volontiranje, moram nahraniti državne parazite koji su na velikim manevrima Ništa nas nne smije iznenaditi.kaya wrote:Što se mene tiče procedura bi vam bila za uši i marš volontirati na zaraznu na intenzivnu. Bez opreme naravno pošto to nije ozbiljno. Fali im osoblja.mutava baštarda wrote:
koja je procedura ako ne iziđeš na test. znači odeš se testirati, a onda se u hodniku predomisliš i odeš kući?
hoćeš li biti pozitivan ili drugovi u plavom dođu po tebe pa te prisilno odvedu na testiranje?
za testove i sam njihov izumitelj kaže da nisu dobri za dijagnostiku.
A ovako važeća procedura za sada je da bi platio 550 kuna, to bi si u hzzo ostavili i uštedili na tvom testu. Nitko u plavom ne bi došao po tebe. Došla budala i poklonila 550 kuna. Njima super.
...a uvijek na koncu iznenađeni...dapace probušenimutava baštarda wrote:nemam ja vremena za volontiranje, moram nahraniti državne parazite koji su na velikim manevrima Ništa nas nne smije iznenaditi.kaya wrote:Što se mene tiče procedura bi vam bila za uši i marš volontirati na zaraznu na intenzivnu. Bez opreme naravno pošto to nije ozbiljno. Fali im osoblja.mutava baštarda wrote:
koja je procedura ako ne iziđeš na test. znači odeš se testirati, a onda se u hodniku predomisliš i odeš kući?
hoćeš li biti pozitivan ili drugovi u plavom dođu po tebe pa te prisilno odvedu na testiranje?
A ovako važeća procedura za sada je da bi platio 550 kuna, to bi si u hzzo ostavili i uštedili na tvom testu. Nitko u plavom ne bi došao po tebe. Došla budala i poklonila 550 kuna. Njima super.
2015-09-08
...di nam je nest'a bozinovic? ..uvjek je visio iza plenkija..da ga sam plenki nije upuc'o jer je onaj decec pokus'o upucat njega...
2015-09-08
Kako nemaš vremena? Pa jesi bar par sati na forumu?mutava baštarda wrote:nemam ja vremena za volontiranje, moram nahraniti državne parazite koji su na velikim manevrima Ništa nas nne smije iznenaditi.kaya wrote:Što se mene tiče procedura bi vam bila za uši i marš volontirati na zaraznu na intenzivnu. Bez opreme naravno pošto to nije ozbiljno. Fali im osoblja.mutava baštarda wrote:
Aha, joj mene plave. Nije korona ništa ozbiljno veliš ali ako moraš blizu nje ipak nemaš vremena. Nije niš ozbiljno ali žurim ha?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Srbija , novi rekord :
https://www.klix.ba/vijesti/regija/novi-rekord-u-srbiji-na-koronavirus-pozitivne-1-053-osobe/201027102
https://www.klix.ba/vijesti/regija/novi-rekord-u-srbiji-na-koronavirus-pozitivne-1-053-osobe/201027102
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
https://siol.net/novice/svet/idilicni-otok-ze-devet-mesecev-brez-okuzb-baby-boom-na-pohodu-537553
Šostar: Sutra će brojke u Zagrebu sigurno biti veće. Današnji broj je nerealan
ŠEF Nastavnog zavoda Dr. Andrija Štampar Zvonimir Šostar za Index je rekao kako se sutra sigurno očekuju veći brojevi u Zagrebu. Podsjetimo, danas je u Zagrebu 211 novozaraženih.
Već se u ovom trenutku za brojeve koji će biti objavljeni sutra pretpostavlja da se kreću na razini danas objavljenih.
"I dalje ne znam zašto su danas bili ovako niski brojevi. Nismo imali vremena za neku ozbiljniju analizu, ljudi rade kao crnci. Puno je testova u obradi, no i dalje uspijevamo obraditi nalaze u roku od 24 sata. Ljudi rade do 6-7 ujutro, sestre znaju slati u 7 ujutro nalaze."
Potvrdio je kako nas sutra u Zagrebu očekuju veći brojevi, možda i znatno veći.
"Sutra sigurno očekujem veći broj, ovo danas je bio nerealno nizak broj. Koliko točno veći treba tek vidjeti", rekao je Šostar
ŠEF Nastavnog zavoda Dr. Andrija Štampar Zvonimir Šostar za Index je rekao kako se sutra sigurno očekuju veći brojevi u Zagrebu. Podsjetimo, danas je u Zagrebu 211 novozaraženih.
Već se u ovom trenutku za brojeve koji će biti objavljeni sutra pretpostavlja da se kreću na razini danas objavljenih.
"I dalje ne znam zašto su danas bili ovako niski brojevi. Nismo imali vremena za neku ozbiljniju analizu, ljudi rade kao crnci. Puno je testova u obradi, no i dalje uspijevamo obraditi nalaze u roku od 24 sata. Ljudi rade do 6-7 ujutro, sestre znaju slati u 7 ujutro nalaze."
Potvrdio je kako nas sutra u Zagrebu očekuju veći brojevi, možda i znatno veći.
"Sutra sigurno očekujem veći broj, ovo danas je bio nerealno nizak broj. Koliko točno veći treba tek vidjeti", rekao je Šostar
vili40-
2015-08-02
On već zna sutrašnji broj...vili40 wrote:Šostar: Sutra će brojke u Zagrebu sigurno biti veće. Današnji broj je nerealan
[size=48]ŠEF Nastavnog zavoda Dr. Andrija Štampar Zvonimir Šostar za Index je rekao kako se sutra sigurno očekuju veći brojevi u Zagrebu. Podsjetimo, danas je u Zagrebu 211 novozaraženih.[/size]
[size=48]Već se u ovom trenutku za brojeve koji će biti objavljeni sutra pretpostavlja da se kreću na razini danas objavljenih.[/size]
[size=48]"I dalje ne znam zašto su danas bili ovako niski brojevi. Nismo imali vremena za neku ozbiljniju analizu, ljudi rade kao crnci. Puno je testova u obradi, no i dalje uspijevamo obraditi nalaze u roku od 24 sata. Ljudi rade do 6-7 ujutro, sestre znaju slati u 7 ujutro nalaze."[/size]
[size=48]Potvrdio je kako nas sutra u Zagrebu očekuju veći brojevi, možda i znatno veći. [/size]
[size=48]"Sutra sigurno očekujem veći broj, ovo danas je bio nerealno nizak broj. Koliko točno veći treba tek vidjeti", rekao je Šostar[/size]
Uopće nema sumnje da će biti veći...
T.- Posts : 17560
2014-04-14
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Page 22 of 50