Da remiziramo...
Page 23 of 50
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Re: Da remiziramo...
On već zna sutrašnji broj...vili40 wrote:Šostar: Sutra će brojke u Zagrebu sigurno biti veće. Današnji broj je nerealan
[size=48]ŠEF Nastavnog zavoda Dr. Andrija Štampar Zvonimir Šostar za Index je rekao kako se sutra sigurno očekuju veći brojevi u Zagrebu. Podsjetimo, danas je u Zagrebu 211 novozaraženih.[/size]
[size=48]Već se u ovom trenutku za brojeve koji će biti objavljeni sutra pretpostavlja da se kreću na razini danas objavljenih.[/size]
[size=48]"I dalje ne znam zašto su danas bili ovako niski brojevi. Nismo imali vremena za neku ozbiljniju analizu, ljudi rade kao crnci. Puno je testova u obradi, no i dalje uspijevamo obraditi nalaze u roku od 24 sata. Ljudi rade do 6-7 ujutro, sestre znaju slati u 7 ujutro nalaze."[/size]
[size=48]Potvrdio je kako nas sutra u Zagrebu očekuju veći brojevi, možda i znatno veći. [/size]
[size=48]"Sutra sigurno očekujem veći broj, ovo danas je bio nerealno nizak broj. Koliko točno veći treba tek vidjeti", rekao je Šostar[/size]
Uopće nema sumnje da će biti veći...
T.- Posts : 17560
2014-04-14
Bacati kocku s jednim brojem nemam nikakvog smisla.
https://m.facebook.com/photo.php?fbid=3392037344250302&id=100003322095148&set=a.276364499150951&source=48
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
na mobitelu... kad uvatim vrimena odmah palac leti.kaya wrote:Kako nemaš vremena? Pa jesi bar par sati na forumu?mutava baštarda wrote:nemam ja vremena za volontiranje, moram nahraniti državne parazite koji su na velikim manevrima Ništa nas nne smije iznenaditi.kaya wrote:Što se mene tiče procedura bi vam bila za uši i marš volontirati na zaraznu na intenzivnu. Bez opreme naravno pošto to nije ozbiljno. Fali im osoblja.mutava baštarda wrote:
koja je procedura ako ne iziđeš na test. znači odeš se testirati, a onda se u hodniku predomisliš i odeš kući?
hoćeš li biti pozitivan ili drugovi u plavom dođu po tebe pa te prisilno odvedu na testiranje?
za testove i sam njihov izumitelj kaže da nisu dobri za dijagnostiku.
A ovako važeća procedura za sada je da bi platio 550 kuna, to bi si u hzzo ostavili i uštedili na tvom testu. Nitko u plavom ne bi došao po tebe. Došla budala i poklonila 550 kuna. Njima super.
Aha, joj mene plave. Nije korona ništa ozbiljno veliš ali ako moraš blizu nje ipak nemaš vremena. Nije niš ozbiljno ali žurim ha?
gluplja si od plavuše ako misliš da se bojim virusa. ja zapravo priželjujem da dobijem. to tvrdim od početka.
što se tiče volontiranja u zdravstvu čiji ministar prođe pored čovjeka koji krvari, nisam više mlad i naivan.
ako se stožer ne može nositi s pandemijom neka proglase izvanredno stanje zapljene ljekove, stave resurse i osoblje privatnih klinika u službu... ili neka naprave obrnuto i daju sve privatnom sektoru pošto su sami nesposobni...
Nova studija znanstvenika Imperijalnog koledža iz Londona otkrila je da su antitijela protiv koronavirusa koja su Britanci stekli brzo pala tijekom ljeta, što sugerira da imunitet koji pojedinac stekne nakon infekcije nije dugotrajan. Znanstvenici su također upozorili da oni koji prebole Covid mogu iskusiti pad kognitivnih funkcija.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/ljudi-gube-strpljenje-lideri-su-uspaniceni-a-iz-who-a-stizu-poruke-koje-se-nikome-nece-svidjeti-15028285
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/ljudi-gube-strpljenje-lideri-su-uspaniceni-a-iz-who-a-stizu-poruke-koje-se-nikome-nece-svidjeti-15028285
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:[size=45]Nova studija znanstvenika Imperijalnog koledža iz Londona otkrila je da su antitijela protiv koronavirusa koja su Britanci stekli brzo pala tijekom ljeta, što sugerira da imunitet koji pojedinac stekne nakon infekcije nije dugotrajan. Znanstvenici su također upozorili da oni koji prebole Covid mogu iskusiti pad kognitivnih funkcija.[/size]
[size=36]Epidemiološki model britanske službe, iza kojeg stoji Ferguson, prepun je rupa, a na to su upozoravali i epidemiolozi i računalni stručnjaci. S Fergusonova London Imperial Collegea odbacuju ove optužbe[/size]
[size=36]Velika Britanija je s uvođenjem mjera izolacije prilično kaskala za ostatkom Europe, a premijera je na potez zatvaranja zemlje konačno ponukao izvještaj koji je 17. ožujka izradio London Imperial College, a potpisuje ga Neil Ferguson. U svom modelu, znanstvenik kojeg su prozvali “Profesor Karantena”, iznosi katastrofična predviđanja o više od 500.000 preminulih u Ujedinjenom Kraljevstvu.[/size][size=36]Nekoliko dana kasnije Boris Johnson je proglasio karantenu. No već tada mnogi su bili prilično sumnjičavi oko Fergusonova modela.[/size]
[size=36]John Aston, bivši ravnatelj javnog zdravstva u sjeverozapadnoj Engleskoj, optužio je vladu da se “oslanja na majušnu kliku istraživača umjesto da se posavjetuje sa širom znanstvenom zajednicom” i slikovito dodao: “Tu ekipu se tretira kao polubogove”. U travnju je upozoravao: “Mi govorimo o znanosti, a to jedno istraživanje dobilo je svojevrsni religijski status, kao da je riječ o zapovijedima uklesanima u kamen”, piše Telegraph.[/size]
[size=36]tekst je stariji. [/size]
vuksadinare wrote:https://m.facebook.com/photo.php?fbid=3392037344250302&id=100003322095148&set=a.276364499150951&source=48
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Čuj ovo, priželjkuje da dobije, al od zaraženih bježi ko vrag od tamjanamutava baštarda wrote:na mobitelu... kad uvatim vrimena odmah palac leti.kaya wrote:Kako nemaš vremena? Pa jesi bar par sati na forumu?mutava baštarda wrote:nemam ja vremena za volontiranje, moram nahraniti državne parazite koji su na velikim manevrima Ništa nas nne smije iznenaditi.kaya wrote:Što se mene tiče procedura bi vam bila za uši i marš volontirati na zaraznu na intenzivnu. Bez opreme naravno pošto to nije ozbiljno. Fali im osoblja.mutava baštarda wrote:
koja je procedura ako ne iziđeš na test. znači odeš se testirati, a onda se u hodniku predomisliš i odeš kući?
hoćeš li biti pozitivan ili drugovi u plavom dođu po tebe pa te prisilno odvedu na testiranje?
A ovako važeća procedura za sada je da bi platio 550 kuna, to bi si u hzzo ostavili i uštedili na tvom testu. Nitko u plavom ne bi došao po tebe. Došla budala i poklonila 550 kuna. Njima super.
Aha, joj mene plave. Nije korona ništa ozbiljno veliš ali ako moraš blizu nje ipak nemaš vremena. Nije niš ozbiljno ali žurim ha?
gluplja si od plavuše ako misliš da se bojim virusa. ja zapravo priželjujem da dobijem. to tvrdim od početka.
što se tiče volontiranja u zdravstvu čiji ministar prođe pored čovjeka koji krvari, nisam više mlad i naivan.
ako se stožer ne može nositi s pandemijom neka proglase izvanredno stanje zapljene ljekove, stave resurse i osoblje privatnih klinika u službu... ili neka naprave obrnuto i daju sve privatnom sektoru pošto su sami nesposobni...
Pa odi volontirat samo 1 dan bez zaštite i eto ga...
hah, ovakvog lumena moraš svijećom tražitiGnječ wrote:mutava baštarda wrote:cura je zbog svoje bolesti izuzeta od obveze nošenja maske.Gnječ wrote:mutava baštarda wrote:kod nas su respiratori trenutno na 6% kod njih su bili 100%, a 90% onih na respiratoru u prvom valu im je umrlo. njemački liječnik (ima video, čudio se njihovoj terapiji )...Eroo wrote:Sve se da jednostavno objasniti na primjeru "Bergamo". Tamo su prošli kroz sve faze.MaximusDecimusMiridije wrote:Doc ce to samo od sebe. Bolnice mogu do neke mjere i onda se radi cisto o opstanku zdravstva generalno i sto sve jos ne.
Ne treba izmišljati toplu vodu ako je sve već poznato.
a što se tičtiče nesretne cure iz St koja je preminula, javila se sestra: [size=47]"Željela sam reći da moja sestra nije umrla od korone i da prestanete širiti lažne tvrdnje i informacije. Istina je da je bila pozitivna, no umrla je od hipoksije odnosno njen mozak je predugo bio bez kisika i nastupila je moždana smrt" [/size]
[size=47]pitanje. da li je maska uzrok smrti? [/size]
maska nije uzrok smrti. cura je već imala covid-19 a kod mnogih koji su zaraženi pojavi se anomalija koja se zove "tiha hipoksija" ili " silent hypoxia " to je stanje drastičnog smanjenja kisika u organizmu a bez ikakvih vidljivih simptoma normalno dišeš i odjednom se srušiš. i to je to. ako te zanima više google ti je prijatelj.
što se tiče tihe hipoksije google kaže da je uzrokuje smanjen nivo kisika. e sad, ako ti kažeš druže gnječ da maska ne utječe na smanjen udio kisika tko sam ja da priupitujem.
hajde ti lumenu izbosne objasni meni neukom kako kirurška maska ili bilo koja druga platnena maska smanjuje niveaux kiseonika? obrazloži i potkrijepi naučnom fantastikom literaturom i dostignućima rvackih muževa i ostalih rvackih krkana sa dvajspet vakulteta.
njegova znanstvena teza glasi...tko umre danas, ne mora sutra.
bolje sada dok je toplije. šta bog da...Noor wrote:Čuj ovo, priželjkuje da dobije, al od zaraženih bježi ko vrag od tamjanamutava baštarda wrote:na mobitelu... kad uvatim vrimena odmah palac leti.kaya wrote:Kako nemaš vremena? Pa jesi bar par sati na forumu?mutava baštarda wrote:nemam ja vremena za volontiranje, moram nahraniti državne parazite koji su na velikim manevrima Ništa nas nne smije iznenaditi.kaya wrote:Što se mene tiče procedura bi vam bila za uši i marš volontirati na zaraznu na intenzivnu. Bez opreme naravno pošto to nije ozbiljno. Fali im osoblja.mutava baštarda wrote:
Pa odi volontirat samo 1 dan bez zaštite i eto ga...
može, otići ću volontirati kada idući put ministar zdravstva stane da pomogne čovjeku koji krvari...
kriva vam je adresa , neka vam stožer objasni zašto su asmatičari izuzeti od obveze nošenja maske.Noor wrote:hah, ovakvog lumena moraš svijećom tražitiGnječ wrote:mutava baštarda wrote:cura je zbog svoje bolesti izuzeta od obveze nošenja maske.Gnječ wrote:mutava baštarda wrote:kod nas su respiratori trenutno na 6% kod njih su bili 100%, a 90% onih na respiratoru u prvom valu im je umrlo. njemački liječnik (ima video, čudio se njihovoj terapiji )...Eroo wrote:Sve se da jednostavno objasniti na primjeru "Bergamo". Tamo su prošli kroz sve faze.MaximusDecimusMiridije wrote:Doc ce to samo od sebe. Bolnice mogu do neke mjere i onda se radi cisto o opstanku zdravstva generalno i sto sve jos ne.
Ne treba izmišljati toplu vodu ako je sve već poznato.
a što se tičtiče nesretne cure iz St koja je preminula, javila se sestra: [size=48]"Željela sam reći da moja sestra nije umrla od korone i da prestanete širiti lažne tvrdnje i informacije. Istina je da je bila pozitivna, no umrla je od hipoksije odnosno njen mozak je predugo bio bez kisika i nastupila je moždana smrt" [/size]
[size=48]pitanje. da li je maska uzrok smrti? [/size]
maska nije uzrok smrti. cura je već imala covid-19 a kod mnogih koji su zaraženi pojavi se anomalija koja se zove "tiha hipoksija" ili " silent hypoxia " to je stanje drastičnog smanjenja kisika u organizmu a bez ikakvih vidljivih simptoma normalno dišeš i odjednom se srušiš. i to je to. ako te zanima više google ti je prijatelj.
što se tiče tihe hipoksije google kaže da je uzrokuje smanjen nivo kisika. e sad, ako ti kažeš druže gnječ da maska ne utječe na smanjen udio kisika tko sam ja da priupitujem.
hajde ti lumenu izbosne objasni meni neukom kako kirurška maska ili bilo koja druga platnena maska smanjuje niveaux kiseonika? obrazloži i potkrijepi naučnom fantastikom literaturom i dostignućima rvackih muževa i ostalih rvackih krkana sa dvajspet vakulteta.
njegova znanstvena teza glasi...tko umre danas, ne mora sutra.
U emisiji je gostovao i Đuro Horvat, vlasnik tvrtke Tehnix iz Donjeg Kraljevca u Međimurju, koja je danas svim zaposlenicima uputila dopis da će ih kažnjavati ukoliko završe u samoizolaciji
- Poštovani djelatnici! S obzirom da je svaki dan situacija s Covid-19 sve gora, obavještavam vas da će kompanija Tehnix uvesti vlastite kapacitete za boravak u samoizolaciji, tako da će svi koji se svojom nepažnjom dovedu u takvo stanje biti izolirani u hotelu Kralj. Osoba koja će biti u samoizolaciji bit će destimulirana u iznosu od 10 posto na plaću. Moramo biti svjesni da svojim ponašanjem van firme ne ugrožavate samo sebe i svoje ukućane, već i radne kolege te se time dovodi u opasnost stabilnost kompanije Tehnix i zadržavanje radnih mjesta. Vaš direktor: Đuro Horvat - stoji u dopisu uspješnog poduzetnika.
Horvat je svoje stavove pokušao pojasniti u televizijskoj emisiji.
- Mi smo donijeli mjeru da destimuliramo ljude koji su u takvom odnosu prema vlastitom zdravlju i prema kompaniji jer 20 ljudi nedostaje. Istovremeno taj novac usmjeravamo na one djelatnike i menadžere koji su zdravi i koji se odgovorno ponašaju, želimo mikroorganizaciju svesti na vlastitu odgovornost. Svi se moramo uključiti, svaka lokalna zajednica, kompanija", rekao je Đuro Horvat u emisiji HRT-a.
Potvrdio je kako njegova kompanija s 10 posto od plaće kažnjava one djelatnike koji završe u samoizolaciji.
- Nedavno smo im skinuli od plaće. Smatramo da je to plod neozbiljnosti, neodgovornog ponašanja. Ako čovjek ide iz radnog mjesta prema kući, ako ide od kafića do kafića, ako prouzrokuje sam taj dio nezdravog života, onda mora snositi jedan dio odgovornosti. Istovremeno, to ne ostaje kompaniji, nego onim djelatnicima koji su neodgovorni - rekao je Horvat.
djuro imas +
- Poštovani djelatnici! S obzirom da je svaki dan situacija s Covid-19 sve gora, obavještavam vas da će kompanija Tehnix uvesti vlastite kapacitete za boravak u samoizolaciji, tako da će svi koji se svojom nepažnjom dovedu u takvo stanje biti izolirani u hotelu Kralj. Osoba koja će biti u samoizolaciji bit će destimulirana u iznosu od 10 posto na plaću. Moramo biti svjesni da svojim ponašanjem van firme ne ugrožavate samo sebe i svoje ukućane, već i radne kolege te se time dovodi u opasnost stabilnost kompanije Tehnix i zadržavanje radnih mjesta. Vaš direktor: Đuro Horvat - stoji u dopisu uspješnog poduzetnika.
Horvat je svoje stavove pokušao pojasniti u televizijskoj emisiji.
- Mi smo donijeli mjeru da destimuliramo ljude koji su u takvom odnosu prema vlastitom zdravlju i prema kompaniji jer 20 ljudi nedostaje. Istovremeno taj novac usmjeravamo na one djelatnike i menadžere koji su zdravi i koji se odgovorno ponašaju, želimo mikroorganizaciju svesti na vlastitu odgovornost. Svi se moramo uključiti, svaka lokalna zajednica, kompanija", rekao je Đuro Horvat u emisiji HRT-a.
Potvrdio je kako njegova kompanija s 10 posto od plaće kažnjava one djelatnike koji završe u samoizolaciji.
- Nedavno smo im skinuli od plaće. Smatramo da je to plod neozbiljnosti, neodgovornog ponašanja. Ako čovjek ide iz radnog mjesta prema kući, ako ide od kafića do kafića, ako prouzrokuje sam taj dio nezdravog života, onda mora snositi jedan dio odgovornosti. Istovremeno, to ne ostaje kompaniji, nego onim djelatnicima koji su neodgovorni - rekao je Horvat.
djuro imas +
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Jebat mater u sred pičke primitivne tom četniku Đuri treba, da plus... a boktejeba kad odmah ujutro moram beštimati...
darth_vader-
2014-04-17
..lik smislio nacin kako drpnut od radnika..sto ako netko od negovih radnika ni kriv ni duzan bude zarazen..je'l on kriv ako mu se kakav kreten ili baba nabije na leđa u ducanu i ne pridrzava se mjera...ovo je skroz glupojasambrend wrote:Jebat mater u sred pičke primitivne tom četniku Đuri treba, da plus... a boktejeba kad odmah ujutro moram beštimati...
2015-09-08
je'l lik ima mozda agentursku mrezu koja prati svakg radnika 24 sata pa da zna tko je discipliniran ili nediscipliniran...mozda lik sumnja da neki iskoristavaju koronu za cesca bolovonja ako to zna..onda s eslazem u suprotnom je idiot
2015-09-08
Za to bi mu tek jeba mater... neki ljudi se baš igraju pa dok ne nalete.
darth_vader-
2014-04-17
..ono imam manjak prihoda...pa da smislim kako da to nadoknadim-drpnut cu od radnika ako zavrse u samoizolaciji jerbo su morali u ducan,lijecniku..umjesto kuca-poso-kuca-poso..i nisu pristali na kucni pritvor...i sad kad to jos od njega prepisu lopine u vlasti...evo kako dodatno oljackati i napuniti proracun..da se luciću i bagi nađe za kavujasambrend wrote:Za to bi mu tek jeba mater... neki ljudi se baš igraju pa dok ne nalete.
2015-09-08
jasambrend wrote:Jebat mater u sred pičke primitivne tom četniku Đuri treba, da plus... a boktejeba kad odmah ujutro moram beštimati...
ne vidis siru sliku
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
koju?...da sprijeci moguca bolovanja pa bi radnik trebao sa temperaturom 40 njemu punit đepdebotoijusto wrote:jasambrend wrote:Jebat mater u sred pičke primitivne tom četniku Đuri treba, da plus... a boktejeba kad odmah ujutro moram beštimati...
ne vidis siru sliku
2015-09-08
debotoijusto wrote:jasambrend wrote:Jebat mater u sred pičke primitivne tom četniku Đuri treba, da plus... a boktejeba kad odmah ujutro moram beštimati...
ne vidis siru sliku
Vidim upravitelja Auschwitza ako bi još malo proširija sliku.
darth_vader-
2014-04-17
U sloveniji rekord...2605 zaraženih
http://www.24sata.hr/news/u-svijetu-u-samo-tjedan-dana-zarazeno-tri-milijuna-ljudi-724645
http://www.24sata.hr/news/u-svijetu-u-samo-tjedan-dana-zarazeno-tri-milijuna-ljudi-724645
2015-09-08
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Page 23 of 50