ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Da remiziramo...

Page 36 of 50 Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50  Next

Go down

Da remiziramo... - Page 36 Empty Re: Da remiziramo...

Post by mutava baštarda 31/10/2020, 09:22

Eroo wrote:
mutava baštarda wrote:
Eroo wrote:
Gnječ wrote:
Eroo wrote:
mutava baštarda wrote:
Eroo wrote:Da remiziramo... - Page 36 1-1
Da remiziramo... - Page 36 1-1

Mali ispravak Mutavog. :D
Je li to sad čuvaju starije ili su ih sve već poslali nizvodu?

Ako čovjek ne promisli o problemima koji su udaljeni, bit će pun briga kad mu se približe.

Konfucije
ero pobrkao si zemlje... 

a kada smo kod Šveđana:
povjerenje u Andersa Tegnella, glavnog državnog epidemiologa i zaštitno lice švedske strategije protiv koronavirusa, raste još više. Tegnell sada uživa povjerenje 72 posto građana, što je povećanje za 6 postotnih bodova u odnosu na rujan i za 12 postotnih bodova u odnosu na lipanj...

kakvo je povjerenje u Capaka?

Ništa nisam pobrkao, samo ti nisi razumio moju intenciju.
Iz usporedbe dijagrama vidiš da Švedska tek ulazi u fazu
u koju je UK ušla nešto prije.
Na dijagramu dnevne zaraženosti uvijek se moraš vratriti
cca 3 tjedna, ako razmišljaš o budućem razvoju situacije
glede smrtnosti. Ovo što sada doživljava UK Švedsku tek čeka
u nadolazeće vrijeme.
I da te podsjetim, za iduću srijedu...možda četvrtak!.. sam za Švedsku 
prognozirao  5,000 novozaraženih na dan.
ja u kupe, ti u špade... ne zanima me koliko ih ima prehladu, nego kod koliko ih se prehlada zakomplicira.
švedska po tom kriteriju stoji... vidio si i sam, uredno mi pobrišeš slike. nadam se da je to samo zbog bojica koje koristim...

mutava baštarda

2015-09-14

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 31/10/2020, 09:44

evo zadatak za matematičare
koliko je zadnjih tjedan dana umrlo u švedskoj
koliko je umrlo u RH
i s obzirom da švedska ima skoro 3x više stanovnika nego RH, pomnožite broj RH mrtvih sa 3x i toliko bi u švedskoj trebalo umrijeti da budemo "izjednačeni"
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Guest 31/10/2020, 10:21

Dar wrote:
Legendovich wrote:Iz ovog iscitavam da je Virus kreiran da potamani sve sto nije genetski naklonjeno "savrsenstvu"...

Da je virus kreiran u nekom vojnom ili obavještajnom laboratoriju, stručnjaci bi modificirali virione da lakše prijanjaju na receptore. To samo potvrđuje da ja ovaj virus ili klasičan slučaj ljudske gluposti kada Kinezi idu jesti zaražene šišmiše, ili eklatantan primjer ljudske gluposti kada nekome "stručnjaku" iz wuhanskog laboratorija za istraživanje virusa koji je udaljen samo par sotitna metara od lokalne tržnice - virus jednostavno ne bude zadržan u laboratoriju, zbog nemara.

Ono što je zabrinavajuće je da će se modifikacija viriona dogoditi, prirodno, mutacijom, kroz vrijeme. Samo još ne možemo predvidjeti kada. Hoće li to biti za vrijeme drugog vala na zimu 2020/2021, ili u trećem valu na zimu 2021/2022, to će vrijeme pokazati. Hvala na dobrom linku za MIS-C, jer to može biti indikacija da je Ban u pravu, te da će ponovno u trećem valu mladi umirati zbog citokinske oluje kako je bilo i za vrijeme Azijske gripe, odnosno Španjolske gripe.

Ukoliko ima negdje slučaj treće zaraze osim onog slučaja iz Zagorja (što se i u Hrvatskoj vodi kao dugi slučaj nošenja SARS CoV2 više od šest mjeseci), bilo bi lijepo vidjeti rezultate. Dotični Zagorac je čudo, kako to da je još živ.
citao sam josh prije po nekim linkovima (stara tema),gdje se opisuju osobine ovog covid-19,i gdje se nabrajaju slicnosti,slicna ponasanja sa PALETOM drugih virusa,cak i sa osobinama nekih hemoralgicnih virusa..Upravo TO me je navelo da posumnjam u kreiranje,ili bar modanje genima postojecih virusa..STO JE TOCNO ISTINA-ne bih naravno znao..a podosta je moguce da je i covid-19 jednostavno RANDOM produkt drljavosti Kineza,ili naprosto zaigranosti u njihovim labosima..
stavio sam prije i link korporacije u Jusa,koja se bavi kreiranjem vectora,kao konstrukcije za daljnje istrazivanje virusa..danas mosh vrlo lako nabaviti sav genetski materijal i raditi kombinacije doslovno kao Lego kockice..

Pa..tek smo u sustini u prvoj godini djelovanja ovog virusa..neke stvari cemo morati sacekati...

BOLDANO...

vish,prije koji mjesec sam tako neshto rekao,a neki me popljuvali..u smislu.."kakav kuratz moze imati slicnost covid-19 sa spanjolskom gripom..?" nije mi se dalo sa neukima natezati,koji vrlo dobar video sa tjuba nisu uspjeli shvatiti ..rekao sam im da je ponasanje covid-19 jako slicno ponasanju virusa Gripe 1918.
bar je do tada licilo,a vidimo i nadalje postoje frapantne slicnosti..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by crvenkasti 31/10/2020, 10:36

U Srbiji užas.

crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by RayMabus 31/10/2020, 10:43

Da remiziramo... - Page 36 O_13602450_1024
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Eroo 31/10/2020, 11:09

AssadNaPodmornici wrote:evo zadatak za matematičare
koliko je umrlo u RH
i s obzirom da švedska ima skoro 3x više stanovnika nego RH, pomnožite broj RH mrtvih sa 3x i toliko bi u švedskoj trebalo umrijeti da budemo "izjednačeni"
Zanimljiviji ti je račun usporedba s Kinom. Kod njih su već bez korone, a znaš li zašto?
Ubili su boga u ravnozemljašima, zatvorili ih u posebne zatvore i zašvasali vrata.
Rezultat: 1.45 milijarde Kineza bez korone.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest 31/10/2020, 11:12

poklon za Eru...samo najbolje.. king king king

https://www.mayoclinic.org/coronavirus-covid-19
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 31/10/2020, 11:20

U Njemačkoj : 19 tisuća novih slučajeva

https://www.novosti.rs/planeta/svet/931112/nemci-obaraju-sve-rekorde-vise-19-000-novih-slucajeva-kovida-19
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Eroo 31/10/2020, 11:29

2.769 novih slučajeva u protekla 24 sata, u bolnicama ukupno 1.049 osoba

U protekla 24 sata zabilježeno je 2.769 novih slučajeva pa je broj trenutno oboljelih (aktivnih slučajeva) u Hrvatskoj danas 15.952. Među njima je 1.049 pacijenta na bolničkom liječenju, od toga su na respiratoru 82 pacijenta. U protekla 24 sata testirana je 8.741 osoba.
31.10.2020. 10:00

Plenki je ipak bio u pravu kad je rekao da ima naznaka o usporavanju (linearni umjesto exp. porast).

2016-07-22

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 31/10/2020, 11:38

Eroo wrote:

U protekla 24 sata zabilježeno je 2.769 novih slučajeva pa je broj trenutno oboljelih (aktivnih slučajeva) u Hrvatskoj danas 15.952. Među njima je 1.049 pacijenta na bolničkom liječenju, od toga su na respiratoru 82 pacijenta. U protekla 24 sata testirana je 8.741 osoba.

Plenki je ipak bio u pravu kad je rekao da ima naznaka o usporavanju (linearni umjesto exp. porast).
plenki je sve vrhunski ispregovarao s virusom.

Last edited by mutava baštarda on 31/10/2020, 11:38; edited 1 time in total

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Guest 31/10/2020, 11:38

Eroo wrote:

robert Koch institut kaze da je u svabiji eksponencijalni rast..prati globalno,ne lokalno..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo 31/10/2020, 11:38

Dar wrote:
Postoji li negdje  analiza zašto izostaje memorija stanica kod SARS CoV2 kod nekih osoba? Da li je to zato jer se SARS CoV2 maskira u šećere, pa zatvarava ljudski organizam na taj način?
Negdje na forumu je link o sekvencioniranju virusa, gdje se objašnjavaju funkcije pojedinih od 21 sekvenci.
Za jednu sekvencu nisu mogli utvrditi što radi. Predpostavlja se da ima upravo funkciju "zavaravanja protivnika".

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest 31/10/2020, 11:41

Eroo wrote:
Dar wrote:
Postoji li negdje  analiza zašto izostaje memorija stanica kod SARS CoV2 kod nekih osoba? Da li je to zato jer se SARS CoV2 maskira u šećere, pa zatvarava ljudski organizam na taj način?
Negdje na forumu je link o sekvencioniranju virusa, gdje se objašnjavaju funkcije pojedinih od 21 sekvenci.
Za jednu sekvencu nisu mogli utvrditi što radi. Predpostavlja se da ima upravo funkciju "zavaravanja protivnika".
:tu :tu :tu

nedje na forumu..nema vise..onaj tutlek Kic pobrisao temu.. No
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo 31/10/2020, 11:42

mutava baštarda wrote:
Eroo wrote:

plenki je sve vrhunski ispregovarao s virusom.
Ne, razgovarao je s Kinezima. Zanimalo ga je s kojim su metodama zaustavili epidemiju, kako bi istu primijenio u Hrvatskoj.
Koliko mi je poznato metoda je jako učinkovita. Kinezi danas nemaju više epidemije. U Wuhanu se normalno živi.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 31/10/2020, 11:44

Eroo wrote:
AssadNaPodmornici wrote:evo zadatak za matematičare
koliko je umrlo u RH
Zanimljiviji ti je račun usporedba s Kinom. Kod njih su već bez korone, a znaš li zašto?
Ubili su boga u ravnozemljašima, zatvorili ih u posebne zatvore i zašvasali vrata.
Rezultat: 1.45 milijarde Kineza bez korone.
kurac su oni zašvasali... druga je to priča, uistinu me čudiš sa tim svojim rezonom.... ti ko da si prespavao taj početak.... oni su počeli švasati kad im je već iz tog prostora zgiljalo preko 2 milijuna ljudi na sve strane... tak da pričaš priče za malu djecu zajedno sa žutima
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by vili40 31/10/2020, 11:45

Eroo wrote:

ma plenki sigurno zna,da vele za kruške da su jabuke a plenki da su to zapravo limuni ja bih vjerovao plenkiju.I ne znam koji kurac ovi u svijetu za tu pandemiju ne pitaju njega umjesto što svatko gusla po svojem.On će tu koronu sjebati i pobijediti barem jedno pet puta.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 31/10/2020, 11:48

Legendovich wrote:
Eroo wrote:

robert Koch institut kaze da je u svabiji eksponencijalni rast..prati globalno,ne lokalno..
aha, sad svi pomalo nadolaze na ono što ja od početka govorim.... aj neka taman dok svi skuže eto nas na kraju priče, tamo negdje 2022-2023
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 31/10/2020, 11:50

michaellcmacha wrote:
Legendovich wrote:
Eroo wrote:

aha, sad svi pomalo nadolaze na ono što ja od početka govorim.... aj neka taman dok svi skuže eto nas na kraju priče, tamo negdje 2022-2023
Pa sva trojica osim Ere to od pocetka govorimo..samo,njima je valjda trebalo da broj naraste na puno miljuna pa da mogu prepoznati uzorak rasta....
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 31/10/2020, 12:01

dobro je situacija se smiruje... prije mjesec dana bilo je dnevno oko 4800 evidentiranih umrlih, sad je oko 6500, broj evidentiranih zaraženih bio je oko 300 000 sad je oko 500 000 dnevno... kak sam se tak zajebo i rekao da će zaraženih biti 50 milijuna do kraja godine, a ono do 10. studenog... što bi značilo da će scenarij biti najcrnji mogući... do NG će biti zaraženih koliko sam bio napisao da će biti do proljeća... a to je 75+ milijuna... ktstrfa... e sory ispravak broj mrtvih dnevno je sada oko 7200 što znači da se uvećao na dnevnoj bazi za 2400.... znači za pola... opet ktstrfa samo to ljudi zvano yode nisu u stanju niti vidjeti niti razumjeti...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 31/10/2020, 12:13

ljudi moji ovo se više ne zaustavlja, kad smo došli do toga da se horizontalno širi, tu nema više nikakve mogućnosti da se zaustavi širenje.... i zapamtite što sam napisao danas, da se krene sa testiranjem mladih njih bi više od pola bilo pozitivno... ovako nagli porast jedino je moguć uz superraznosače virusa a to su mladi... otud berošev krivi zaključak da zaraženi skrivaju kontakte, a u stvari nitko ništa ne skriva nego ih jednostavno ne dovodi u vezu...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Hektorović 31/10/2020, 12:16

michaellcmacha wrote:ljudi moji ovo se više ne zaustavlja, kad smo došli do toga da se horizontalno širi, tu nema više nikakve mogućnosti da se zaustavi širenje.... i zapamtite što sam napisao danas, da se krene sa testiranjem mladih njih bi više od pola bilo pozitivno... ovako nagli porast jedino je moguć uz superraznosače virusa a to su mladi... otud berošev krivi zaključak da zaraženi skrivaju kontakte, a u stvari nitko ništa ne skriva nego ih jednostavno ne dovodi u vezu...

Klinci ne pokazuju simptome, a šire dalje starijima. Više manje.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 36 of 50 Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics