Da remiziramo...
Page 12 of 50
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Re: Da remiziramo...
moj ovaj najmlađi ide u 8. razred i kad smo imali sastanak na početku godine nitko od nadležnih u školama nije znao objasniti, kako prevenirati da djeca ne ostvaruju bliske kontakte i da kroz iste ne dolaze u kontakt sa zarazom i potom da tu zarazu donose kući gdje ih značajan broj živi u istom kućanstvu sa djedovima, bakama i roditeljima npr poput mene koji su bolesni ili imaju značajnih zdravstvenih problema gdje su po defaultu kritični ukoliko se zaraze... evo prekjučer je umrla jedna moja kolegica, 51 godina, imala je nekih zdravstvenih tegoba, i kćer i sin su joj pozitivni a sin čak ima isto problema jer je kao i moj ovaj najmlađi sa kroničnim respiratornim tegobama.... jbg i ode Nataša niz vodu samo tako
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
i to je kljucno....ako ne mogu nista onda se moraju zahvaliti...ovako navlaciti bijes na sebe je samoubojstvo...nek s ezahvale šefu..'hvala lepa ali ja ne zelim lopatom preko leđa'..kaya wrote:Ja realno mislim da sa sve više zaraženih može biti jedino gore, nikako bolje.
Ove mjere sa zabranom alkohola od ponoći na benzinskoj su smiješne.
Stoga smiješne mjere mogu biti iz dva razloga:
A) stožer je poludio i želi da se svi zarazimo a neki i umru
B) stožer zna kako zaustaviti virus jer su ga zaustavili već jednom vrlo efikasno ali imaju vezane ruke jer ovi više ne mogu to financirati pa donose kozmetičke mjere .
vuksadinare- Posts : 100243
2015-09-08
ovi nasi totalno zgubljeno izgledaju...u ovim tehnickim stvarima aj nekako i slepaju se..ali sve drugo ne znaju sto im je ciniti...znaju ali ne mogu...ovi koji im komandiraju...ne znaju,ne cuju niti ih zanima nitivole d aih pitaju i obracaju im se..nego aj vi budite u vrucem kazanu mi idemo na siguricu
2015-09-08
proba san uplatit ,,,neda .....piše neprimamo doznake od antisocijalistički izrodaGnječ wrote:nije im neugodno? nije ih sram?
Donacije financijskih sredstava
FINANCIJSKA DONACIJA – HR
Putem Državnog proračuna Republike Hrvatske primaju se donacije u borbi protiv novog koronavirusa. Sredstva se uplaćuju na zaseban račun Ministarstva financija otvoren kod Hrvatske narodne banke, a Ministarstvo financija je zaduženo za praćenje namjenskog trošenja sredstava.
ZA UPLATU S HRVATSKIH RAČUNA:
Donacije za akciju „Hrvatska protiv koronavirusa" možete uplatiti na:
Primatelj: Državni proračun Republike Hrvatske
IBAN: HR1210010051863000160
Poziv na broj: HR68 5380 - OIB uplatitelja
ZA UPLATITELJE IZVAN HRVATSKE, ILI UPLATE S RAČUNA IZ BANAKA DRUGIH ZEMALJA:
Račun Ministarstva financija kod Hrvatske narodne banke:
Hrvatska narodna banka - Croatian National Bank
Trg hrvatskih velikana 3
10000 Zagreb
Croatia
BIC (SWIFT) CODE: NBHRHR2XXXX
Naziv i adresa primatelja plaćanja/paymet receiver:
Ministarstvo financija Republike Hrvatske/ Ministry of Finance
Katanciceva 5
10000 Zagreb
Croatia
Broj računa/ Bank account number:
IBAN: HR12 1001 0051 8630 0016 0
Refernca plaćanja/ Remittance info – remarks:
Croatia's fight against COVID-19
Najljepša hvala na pomoći.
Vlada Republike Hrvatske
https://www.koronavirus.hr/donacije/donacije-financijskih-sredstava/330
https://www.koronavirus.hr/donacije
okle znaju majkuimjebem
Last edited by obala razuma on 26/10/2020, 07:40; edited 1 time in total
Guest- Guest
....plus je'l istina bas da je toliko zarazenih direktno od same korone ili u oboljele trpaju i one oboljele od viroze,gripe...sistem ono idemo na sigurno pa nek i ovi budu u izolaciji...toliki skok u kratkom vremenu meni je malo teze objasnjiv ili neko sipa koronu iz zrakoplova i kod na sali i u europi,americi
2015-09-08
usporedivo sa socijalističkim karcinomom razumavuksadinare wrote:....plus je'l istina bas da je toliko zarazenih direktno od same korone ili u oboljele trpaju i one oboljele od viroze,gripe...sistem ono idemo na sigurno pa nek i ovi budu u izolaciji...toliki skok u kratkom vremenu meni je malo teze objasnjiv ili neko sipa koronu iz zrakoplova i kod na sali i u europi,americi
jednostavno-----------neobjašnjivo
Guest- Guest
eh da sad uleti bar ona prva rata od brisela 3 milijarde eura ali jbg ona ce biti uplacena u drugoj polovici 2021 i ako citav iznos jer lova vecinom ide u razvojne programe...ovi na vlasti ce gadnu kašu kusati ako ih uopce zateknemo u foteljama s obzirom na koronu ali i sistem..'ne bi volio lopatu preko leđa'obala razuma wrote:proba san uplatit ,,,neda .....piše neprimamo doznake od antisocijalistički izrodaGnječ wrote:nije im neugodno? nije ih sram?
Putem Državnog proračuna Republike Hrvatske primaju se donacije u borbi protiv novog koronavirusa. Sredstva se uplaćuju na zaseban račun Ministarstva financija otvoren kod Hrvatske narodne banke, a Ministarstvo financija je zaduženo za praćenje namjenskog trošenja sredstava.
Trg hrvatskih velikana 3
10000 Zagreb
Croatia
Katanciceva 5
10000 Zagreb
Croatia
Vlada Republike Hrvatske
okle znaju majkuimjebem
2015-09-08
neznan zašto me odbija ,,,morbit je konto fina blokiralavuksadinare wrote:eh da sad uleti bar ona prva rata od brisela 3 milijarde eura ali jbg ona ce biti uplacena u drugoj polovici 2021 i ako citav iznos jer lova vecinom ide u razvojne programe...ovi na vlasti ce gadnu kašu kusati ako ih uopce zateknemo u foteljama s obzirom na koronu ali i sistem..'ne bi volio lopatu preko leđa'obala razuma wrote:proba san uplatit ,,,neda .....piše neprimamo doznake od antisocijalistički izrodaGnječ wrote:nije im neugodno? nije ih sram?
Trg hrvatskih velikana 3
10000 Zagreb
Croatia
Katanciceva 5
10000 Zagreb
Croatia
Vlada Republike Hrvatske
okle znaju majkuimjebem
Guest- Guest
...opet velim meni ovoliki skok zarazenih je sumnjiv...znam po sebi..kad su me nedavno utrpali za pregled mjehura a imam problem sa prostatom..pa sto ne bi nekog gripoznog utrpali među koronase
2015-09-08
..ne bi zacudilo da je stigla naredba iz brisela..dizite brojke u visine da pratite tempo ostalih u eu...ili cak preskocite..ne mozete vi bti tu među najboljima kad se u svemu drugoe među najgorima pa morate i u ovome..za to cete biti nagrađeni...dat cemo vam nesto love ali malo kasnije..
2015-09-08
samo su imali cilj da ti gurnu nešta u šupakvuksadinare wrote:...opet velim meni ovoliki skok zarazenih je sumnjiv...znam po sebi..kad su me nedavno utrpali za pregled mjehura a imam problem sa prostatom..pa sto ne bi nekog gripoznog utrpali među koronase
ma pederluk
Guest- Guest
....ma raspasoj...jebote vec tri puta sam se testirao na kornu i svaki put negativan..i ovi okomene koji su bili na testiranju..pa majku mu onda odakle toliki broj zarazenih ako je nekidan nas desetak cekalo rezultate i svi negativn ama bas svi..ili izmisljaju brojke jer stigla naredba ili trpaju one gripozne i virozne u koronaseobala razuma wrote:samo su imali cilj da ti gurnu nešta u šupakvuksadinare wrote:...opet velim meni ovoliki skok zarazenih je sumnjiv...znam po sebi..kad su me nedavno utrpali za pregled mjehura a imam problem sa prostatom..pa sto ne bi nekog gripoznog utrpali među koronase
ma pederluk
2015-09-08
cuj ne bi me zacudilo d asad trpaju...i gripozne i virozne..prijeti nestasica lijekova...pa aj ti brajo u izolaciju...jeftinije tako prođemo..i cuvamo lijekove za one najteze slucajeve
2015-09-08
slovenska ulica je u pitanjuvuksadinare wrote:....ma raspasoj...jebote vec tri puta sam se testirao na kornu i svaki put negativan..i ovi okomene koji su bili na testiranju..pa majku mu onda odakle toliki broj zarazenih ako je nekidan nas desetak cekalo rezultate i svi negativn ama bas svi..ili izmisljaju brojke jer stigla naredba ili trpaju one gripozne i virozne u koronaseobala razuma wrote:samo su imali cilj da ti gurnu nešta u šupakvuksadinare wrote:...opet velim meni ovoliki skok zarazenih je sumnjiv...znam po sebi..kad su me nedavno utrpali za pregled mjehura a imam problem sa prostatom..pa sto ne bi nekog gripoznog utrpali među koronase
ma pederluk
obrana tekovina
a i zbunjoza je velika ,,,nisi upratio da su španjolci prikinuli šmrk dostavu
socijalizam je neodrživ bez koke i bez uporabe brojača novca
zbilja niš ne kontaš
Guest- Guest
kontam ja...zato kazem da je raspasoj..spasavaj se tko moze..prekrij spasavanje koronom,svađom dva dezertera i sam odjedanput doceks-nema vise vlasti...ajmo novi izbori po sistemu brigo moja prijeđi na drugoga dok mi radimo paljaduobala razuma wrote:slovenska ulica je u pitanjuvuksadinare wrote:....ma raspasoj...jebote vec tri puta sam se testirao na kornu i svaki put negativan..i ovi okomene koji su bili na testiranju..pa majku mu onda odakle toliki broj zarazenih ako je nekidan nas desetak cekalo rezultate i svi negativn ama bas svi..ili izmisljaju brojke jer stigla naredba ili trpaju one gripozne i virozne u koronaseobala razuma wrote:samo su imali cilj da ti gurnu nešta u šupakvuksadinare wrote:...opet velim meni ovoliki skok zarazenih je sumnjiv...znam po sebi..kad su me nedavno utrpali za pregled mjehura a imam problem sa prostatom..pa sto ne bi nekog gripoznog utrpali među koronase
ma pederluk
obrana tekovina
a i zbunjoza je velika ,,,nisi upratio da su španjolci prikinuli šmrk dostavu
socijalizam je neodrživ bez koke i bez uporabe brojača novca
zbilja niš ne konraš
2015-09-08
evo citam sad ministrica turizma zarazena...sumnja se da je pola ministira zarazeno...i ojedared ce samo 'nestati'...u samoizloaciji pola mjeseca,mjesec,dva mozda vjecno
2015-09-08
poludila ženavuksadinare wrote:evo citam sad ministrica turizma zarazena...sumnja se da je pola ministira zarazeno...i ojedared ce samo 'nestati'...u samoizloaciji pola mjeseca,mjesec,dva mozda vjecno
velin ti prikinuta šmrk dostava
Guest- Guest
tko je sta ugrabio ugrabio je..vataj maglu...dok se nisu dositiliobala razuma wrote:poludila ženavuksadinare wrote:evo citam sad ministrica turizma zarazena...sumnja se da je pola ministira zarazeno...i ojedared ce samo 'nestati'...u samoizloaciji pola mjeseca,mjesec,dva mozda vjecno
velin ti prikinuta šmrk dostava
2015-09-08
Ne mogu se zahvaliti i dati vlast dp -u i škori jer..jednostavno ne to tako.vuksadinare wrote:i to je kljucno....ako ne mogu nista onda se moraju zahvaliti...ovako navlaciti bijes na sebe je samoubojstvo...nek s ezahvale šefu..'hvala lepa ali ja ne zelim lopatom preko leđa'..kaya wrote:Ja realno mislim da sa sve više zaraženih može biti jedino gore, nikako bolje.
B) stožer zna kako zaustaviti virus jer su ga zaustavili već jednom vrlo efikasno ali imaju vezane ruke jer ovi više ne mogu to financirati pa donose kozmetičke mjere .
Pričekaj još 4 godine ako isti ne odu u australiju.
Ako te tješi oni bi bili još gori.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
strah je nemjeriva moćkaya wrote:Ne mogu se zahvaliti i dati vlast dp -u i škori jer..jednostavno ne to tako.vuksadinare wrote:i to je kljucno....ako ne mogu nista onda se moraju zahvaliti...ovako navlaciti bijes na sebe je samoubojstvo...nek s ezahvale šefu..'hvala lepa ali ja ne zelim lopatom preko leđa'..kaya wrote:Ja realno mislim da sa sve više zaraženih može biti jedino gore, nikako bolje.
Pričekaj još 4 godine ako isti ne odu u australiju.
Ako te tješi oni bi bili još gori.
u rukama je vladara eter magije
Guest- Guest
Pa mislim da su za ovaj porast i krive otvorene škole. Kontra svih mi imamo otvorene škole, dozvoljene svadbe, krizme, krstitke, lokali rade. Mjere su kozmetičke ( svadba može do 24:00 i 50 ljudi - do tada će se zaraziti, imaju cijelo posljepodne, škola može ali ide razred u izolaciju- inficiran dođe doma a braća idu u drugu školu, roditelji na posao).michaellcmacha wrote:moj ovaj najmlađi ide u 8. razred i kad smo imali sastanak na početku godine nitko od nadležnih u školama nije znao objasniti, kako prevenirati da djeca ne ostvaruju bliske kontakte i da kroz iste ne dolaze u kontakt sa zarazom i potom da tu zarazu donose kući gdje ih značajan broj živi u istom kućanstvu sa djedovima, bakama i roditeljima npr poput mene koji su bolesni ili imaju značajnih zdravstvenih problema gdje su po defaultu kritični ukoliko se zaraze... evo prekjučer je umrla jedna moja kolegica, 51 godina, imala je nekih zdravstvenih tegoba, i kćer i sin su joj pozitivni a sin čak ima isto problema jer je kao i moj ovaj najmlađi sa kroničnim respiratornim tegobama.... jbg i ode Nataša niz vodu samo tako
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
michaellcmacha likes this post
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Page 12 of 50