Da remiziramo...
Page 33 of 50
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Re: Da remiziramo...
aben wrote:jasambrend wrote:aben wrote:jo sun pokrenu jednu bušotinu izdubenu prije 30 godin, misli sun da ću muhte zalivati ko i ti, ali voda je bila boćata, pa su mi pomeduri propali..
:)
lipo je epikur reko, tribo imati i malo sriće...un srićon zno onoga iz vodovoda, pa ga je spoji isprid sata..
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
ahah, yoda se pripa malo jače virozeAssadNaPodmornici wrote:ma lol, jebote ti se još krećeš među koronašima, pa da mene zaraziš... umjesto da se paziš.. jebeš pare čuvaj zdravlje :) pozdrav iz podrumamichaellcmacha wrote:odi vamo gore, evo ti budi uz ovo šatorsko leglo ovih lezilebaroša što ti otimaju i sadašnjost i budućnost sebi uzmi 200, meni 150, ja ću doć svaku drugu smjenu samo da ti izmjerim temperaturu.... :)))AssadNaPodmornici wrote:ništa to , ja sam longi2 dok vas virus sve ne pobije, ja sam izoliran u podrumu bunkeru, nakrcam pivama i duvanom i konzervama
a koliko je samouvjeren da mu nitko ne može ništa, o tom mrtav hladan priča na forumu, i još u detalje pojasni da i to što potroši prebaci na goste kojima očito nije problem platiti koji kubik vode više...eh kad bi oni znali što troše a što plaćaju, kurca bi se ta njegova investicija isplatila... zamisli da netko u recenziji napiše gazda potkrada goste na način da svoju potrošnju preusmjerava na potrošnju gostiju...viš viš.. budem potražio te tvoje apartmane da vidim kakve utiske imaju tvoji gosti... ono tipa " gazda je super, apartmani su super, ma sve je super samo nam se čini da smo potrošili 30 kubika vode više"... ;)Noor wrote:aben wrote:jasambrend wrote:aben wrote:jo sun pokrenu jednu bušotinu izdubenu prije 30 godin, misli sun da ću muhte zalivati ko i ti, ali voda je bila boćata, pa su mi pomeduri propali..
lipo je epikur reko, tribo imati i malo sriće...un srićon zno onoga iz vodovoda, pa ga je spoji isprid sata..
2015-08-08
Noor likes this post
ovo nisu istine... samo ga se sjetim kad je rekao vi stari u prvi ešalon a mi mladi iza vas... ;)... i onda se pita zaš ga podjebavam cijelo vrijeme... umjesto da bude sretan da živi u miru, netko poput mene u njegovom đoru kad bi skužio kakav je zec rastočio bi ga na molekule..... .:)))))Noor wrote:ahah, yoda se pripa malo jače virozeAssadNaPodmornici wrote:ma lol, jebote ti se još krećeš među koronašima, pa da mene zaraziš... umjesto da se paziš.. jebeš pare čuvaj zdravlje :) pozdrav iz podrumamichaellcmacha wrote:odi vamo gore, evo ti budi uz ovo šatorsko leglo ovih lezilebaroša što ti otimaju i sadašnjost i budućnost sebi uzmi 200, meni 150, ja ću doć svaku drugu smjenu samo da ti izmjerim temperaturu.... :)))AssadNaPodmornici wrote:ništa to , ja sam longi2 dok vas virus sve ne pobije, ja sam izoliran u podrumu bunkeru, nakrcam pivama i duvanom i konzervama
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Noor likes this post
@Mutavi-i-Yoda, pogodite o kojoj državi je riječ? Nije Hrvatska.
Uvode lockdownove na regionalnoj razini?
Javna okupljanja s više od 50 ljudi trenutno su zabranjena. To se odnosi na koncerte, predstave i prosvjede, ali ne i na radna mjesta, trgovačke centre ili privatne događaje. Međutim, čak i u okolnostima u kojima se ovaj zakon ne primjenjuje, očekuje se izbjegavanje okupljanja u velikim skupinama. Agencija za javno zdravstvo traži od svih da izbjegavaju događaje s puno ljudi, uključujući zabave, vjenčanja i sprovode.
Vlasti žele uvesti lokalne lockdownove kako bi se zaustavilo brzo širenje virusa. Ovaj potez označava novi pristup u postupanju s virusom, jer su jedini u ožujku imali otvorene barove i restorane dok je ostatak Europe bio u lockdownu.
Vjeruje se da će nova pravila stupiti na snagu sutra i omogućiti regionalnim zdravstvenim vlastima da zabrane ljudima okupljanja na javnim mjestima poput trgovačkih centara, koncerata i bazena. Ljudima će vjerojatno reći i da izbjegavaju javni prijevoz i posjete staračkim domovima.
Agencija za javno zdravstvo traži od svih da izbjegnu javni prijevoz ako je to moguće - da pješače, idu biciklom ili privatnim autom. Ako baš moraju koristiti javni prijevoz, preporučuje se da izbjegavaju "prometnu špicu" i drže razmak, kako u sredstvima javnog prijevoza tako i na stanicama.
U restoranima, barovima i noćnim klubovima vrijede druga pravila. Iako je dopušteno više od 50 ljudi, ta mjesta trebala bi imati druge mjere kako bi se ograničila gužva, samo s uslugom stolova i razmakom između njih. Nisu samo objekti odgovorni da to osiguraju već i pojedinci, a vlast traži da ljudi ne idu na mjesta gdje ih se može puno okupiti.
a sto ti je ograniceni kontakt jeboteEroo wrote:Leviathan2 wrote:de bola ne seri jebateEroo wrote:Pluća? U kašu. Doslovce.Legendovich wrote:ajd malo ovo sad potkrijepi nekim nalazima strucnim,ovim i onim..yeble te vishe tablice..da vidimo kako se viruz manifestira na tkivo,organe..ono,Ebola te pretvori u kašu,a covid?Eroo wrote:Kayo, ćerce, kad jednom stigne u pluća gotovo je, pa taman ako i preživi. Trajni invalid.kaya wrote:S tim da ti o kojima pišem nisu neki metiljavci. Frajeri od 35-45 koji su u nekom sportu, jaki..ili prirodno ili od sporta
COVID se ne razvije samo u plućima, već i drugim unutrašnjim organima, pa čak i mozgu.
Bez obzira na starost. Ljudi ne razlikuju kihanje od virusa u nosu i bolest COVID.
evo ja prebolio fkn koronu i mogu potegnut 5 km punim trkom
i jos pusac
Šta si kihao i teklo ti iz nosa? Jebeno je to, dobro da si preživio...
DakleM, ako i jesi nisi dalje od nosa. Bio si vjerojatno u kontaktu,
ali nisi obolio od COVID-19. Vjerujem da si dobar primjerak i najbolje
bi ovdje mogao pojasniti razliku između ograničenog kontakta s virusom i bolesti COVID.
Bi ti, ali ti neda ego muškardina.
popusis virus i djenja, bolestan si dok se ne izlijecis
koje su to sad filozofije
kru te jebo, od fakn gripe ste napravili nauku
nisam kihao, , curenje iz nosa je bilo nikakovo, prohodnost disnih puteva bila odlicna
al pluca nisu prihvatala udahnuti zrak, plitko disanje , tj takozvano disanje na skrge, spavao sam par dana sjedeci na stolici jer sam se u lezecem polozaju gusio
prva dva dana temperatura nest iznad 37 i jak kasalja, poslije nisam mogao ni kasljat jer sam imao osjecaj da ce mi pluca izletit van
4 dana muke i 4 dana oporavka
sveukupno s pocenim simptomima 10 dana
i nakon par dana sam uspio vratit i kondiciju
tak, ne serentajte,
kad vidim oboljele od korone koje prikazuju, sve i jedan mi lici ko da je vec prije grobaru s lopate pobegel
ti se družiš s koronašima...biži od njega što dalje :)))michaellcmacha wrote:ovo nisu istine... samo ga se sjetim kad je rekao vi stari u prvi ešalon a mi mladi iza vas... ;)... i onda se pita zaš ga podjebavam cijelo vrijeme... umjesto da bude sretan da živi u miru, netko poput mene u njegovom đoru kad bi skužio kakav je zec rastočio bi ga na molekule..... .:)))))Noor wrote:ahah, yoda se pripa malo jače virozeAssadNaPodmornici wrote:ma lol, jebote ti se još krećeš među koronašima, pa da mene zaraziš... umjesto da se paziš.. jebeš pare čuvaj zdravlje :) pozdrav iz podrumamichaellcmacha wrote:odi vamo gore, evo ti budi uz ovo šatorsko leglo ovih lezilebaroša što ti otimaju i sadašnjost i budućnost sebi uzmi 200, meni 150, ja ću doć svaku drugu smjenu samo da ti izmjerim temperaturu.... :)))AssadNaPodmornici wrote:ništa to , ja sam longi2 dok vas virus sve ne pobije, ja sam izoliran u podrumu bunkeru, nakrcam pivama i duvanom i konzervama
Yoda, pusti kormilo i prijeđi na nešto sigurnije
evo, epi ima krumpira za vadit, nadnica obilna, plaćanje solarno..vataj štihaču :))
samo mora paziti da kad kopa da ne iskopa pištolj umjesto krtoleNoor wrote:ti se družiš s koronašima...biži od njega što dalje :)))michaellcmacha wrote:ovo nisu istine... samo ga se sjetim kad je rekao vi stari u prvi ešalon a mi mladi iza vas... ;)... i onda se pita zaš ga podjebavam cijelo vrijeme... umjesto da bude sretan da živi u miru, netko poput mene u njegovom đoru kad bi skužio kakav je zec rastočio bi ga na molekule..... .:)))))Noor wrote:ahah, yoda se pripa malo jače virozeAssadNaPodmornici wrote:ma lol, jebote ti se još krećeš među koronašima, pa da mene zaraziš... umjesto da se paziš.. jebeš pare čuvaj zdravlje :) pozdrav iz podrumamichaellcmacha wrote:odi vamo gore, evo ti budi uz ovo šatorsko leglo ovih lezilebaroša što ti otimaju i sadašnjost i budućnost sebi uzmi 200, meni 150, ja ću doć svaku drugu smjenu samo da ti izmjerim temperaturu.... :)))AssadNaPodmornici wrote:ništa to , ja sam longi2 dok vas virus sve ne pobije, ja sam izoliran u podrumu bunkeru, nakrcam pivama i duvanom i konzervama
evo, epi ima krumpira za vadit, nadnica obilna, plaćanje solarno..vataj štihaču :))
2015-08-08
Noor likes this post
Zbog ograničenog kapaciteta za testiranje gubi se smisao prognosticiranja
potvrđenih slučajeva, jer to ovisi upravo od toga. Ustvari, za epidemiologe
i one koji planiraju resurse, ima smisao, ali ne i za piskaranje na ovakvom forumu.
No, svejedno, za danas pa do kraja tjedna predviđam:
Danas +1400 s rastom do subote na +2160 slučajeva.
Za 2160 slučajeva bi trebali imati najmanje 12,000 testiranja, a to nećemo vidjeti.
potvrđenih slučajeva, jer to ovisi upravo od toga. Ustvari, za epidemiologe
i one koji planiraju resurse, ima smisao, ali ne i za piskaranje na ovakvom forumu.
No, svejedno, za danas pa do kraja tjedna predviđam:
Danas +1400 s rastom do subote na +2160 slučajeva.
Za 2160 slučajeva bi trebali imati najmanje 12,000 testiranja, a to nećemo vidjeti.
Liči mi na običnu upalu pluća (s KOPB).Leviathan2 wrote:a sto ti je ograniceni kontakt jeboteEroo wrote:Leviathan2 wrote:de bola ne seri jebateEroo wrote:Pluća? U kašu. Doslovce.Legendovich wrote:ajd malo ovo sad potkrijepi nekim nalazima strucnim,ovim i onim..yeble te vishe tablice..da vidimo kako se viruz manifestira na tkivo,organe..ono,Ebola te pretvori u kašu,a covid?Eroo wrote:Kayo, ćerce, kad jednom stigne u pluća gotovo je, pa taman ako i preživi. Trajni invalid.kaya wrote:S tim da ti o kojima pišem nisu neki metiljavci. Frajeri od 35-45 koji su u nekom sportu, jaki..ili prirodno ili od sporta
COVID se ne razvije samo u plućima, već i drugim unutrašnjim organima, pa čak i mozgu.
Bez obzira na starost. Ljudi ne razlikuju kihanje od virusa u nosu i bolest COVID.
evo ja prebolio fkn koronu i mogu potegnut 5 km punim trkom
i jos pusac
Šta si kihao i teklo ti iz nosa? Jebeno je to, dobro da si preživio...
DakleM, ako i jesi nisi dalje od nosa. Bio si vjerojatno u kontaktu,
ali nisi obolio od COVID-19. Vjerujem da si dobar primjerak i najbolje
bi ovdje mogao pojasniti razliku između ograničenog kontakta s virusom i bolesti COVID.
Bi ti, ali ti neda ego muškardina.
popusis virus i djenja, bolestan si dok se ne izlijecis
koje su to sad filozofije
kru te jebo, od fakn gripe ste napravili nauku
nisam kihao, , curenje iz nosa je bilo nikakovo, prohodnost disnih puteva bila odlicna
al pluca nisu prihvatala udahnuti zrak, plitko disanje , tj takozvano disanje na skrge, spavao sam par dana sjedeci na stolici jer sam se u lezecem polozaju gusio
prva dva dana temperatura nest iznad 37 i jak kasalja, poslije nisam mogao ni kasljat jer sam imao osjecaj da ce mi pluca izletit van
4 dana muke i 4 dana oporavka
sveukupno s pocenim simptomima 10 dana
i nakon par dana sam uspio vratit i kondiciju
tak, ne serentajte,
kad vidim oboljele od korone koje prikazuju, sve i jedan mi lici ko da je vec prije grobaru s lopate pobegel
Nema veze, samo da si se ti nama vratio.
michaellcmacha wrote:samo mora paziti da kad kopa da ne iskopa pištolj umjesto krtoleNoor wrote:ti se družiš s koronašima...biži od njega što dalje :)))michaellcmacha wrote:ovo nisu istine... samo ga se sjetim kad je rekao vi stari u prvi ešalon a mi mladi iza vas... ;)... i onda se pita zaš ga podjebavam cijelo vrijeme... umjesto da bude sretan da živi u miru, netko poput mene u njegovom đoru kad bi skužio kakav je zec rastočio bi ga na molekule..... .:)))))Noor wrote:ahah, yoda se pripa malo jače virozeAssadNaPodmornici wrote:ma lol, jebote ti se još krećeš među koronašima, pa da mene zaraziš... umjesto da se paziš.. jebeš pare čuvaj zdravlje :) pozdrav iz podrumamichaellcmacha wrote:odi vamo gore, evo ti budi uz ovo šatorsko leglo ovih lezilebaroša što ti otimaju i sadašnjost i budućnost sebi uzmi 200, meni 150, ja ću doć svaku drugu smjenu samo da ti izmjerim temperaturu.... :)))AssadNaPodmornici wrote:ništa to , ja sam longi2 dok vas virus sve ne pobije, ja sam izoliran u podrumu bunkeru, nakrcam pivama i duvanom i konzervama
nemate vi pojmaNoor wrote:aben wrote:jasambrend wrote:aben wrote:jo sun pokrenu jednu bušotinu izdubenu prije 30 godin, misli sun da ću muhte zalivati ko i ti, ali voda je bila boćata, pa su mi pomeduri propali..
epikur je naopako sat okreno ,,pa država njemu plaća
kad more bit socijalista ,,,,, ,,,, onda nema granica ,,,,,,,,,stoka je to
Guest- Guest
a gle najgori su ti spavači, glume finoću, imaju ilegalno oružje i podržavaju aktualnu vlast, p meni svaki lojalni građanin, kojem je bitna sigurnost države, institucija, državnih dužnosnika kad na ovakovo što naiđe ili dođe do saznanja, mora biti sa razlogom zabrinut i djelovati u skladu sa svojim COD 1,2,3 ili kojim već.... :)))Noor wrote:michaellcmacha wrote:samo mora paziti da kad kopa da ne iskopa pištolj umjesto krtoleNoor wrote:ti se družiš s koronašima...biži od njega što dalje :)))michaellcmacha wrote:ovo nisu istine... samo ga se sjetim kad je rekao vi stari u prvi ešalon a mi mladi iza vas... ;)... i onda se pita zaš ga podjebavam cijelo vrijeme... umjesto da bude sretan da živi u miru, netko poput mene u njegovom đoru kad bi skužio kakav je zec rastočio bi ga na molekule..... .:)))))Noor wrote:ahah, yoda se pripa malo jače virozeAssadNaPodmornici wrote:ma lol, jebote ti se još krećeš među koronašima, pa da mene zaraziš... umjesto da se paziš.. jebeš pare čuvaj zdravlje :) pozdrav iz podrumamichaellcmacha wrote:odi vamo gore, evo ti budi uz ovo šatorsko leglo ovih lezilebaroša što ti otimaju i sadašnjost i budućnost sebi uzmi 200, meni 150, ja ću doć svaku drugu smjenu samo da ti izmjerim temperaturu.... :)))AssadNaPodmornici wrote:ništa to , ja sam longi2 dok vas virus sve ne pobije, ja sam izoliran u podrumu bunkeru, nakrcam pivama i duvanom i konzervama
2015-08-08
a tko je nama kriv što se mi rudimentarci ne sjetimo takvih filigranski perfektnih kombinacija... neki dan kad je mrtav ladan tu napisao kako krade vodu, ja ostao zabezeknut, pa rekoh jel ovo moguće da tako deklarirana poštenjačina koja izvodi investicijske projekte bez jebem ti se tako izlaje, očito potpuno nesvjestan da je to kazneno djelo, ili očito potpuno svjestan ali i uvjeren da on takovo što može raditi potpuno siguran da će proći nekažnjeno... ali kad vrag ne da mira jebeš vodu da je samo to nego lik drži ilegalno vatreno oružje i još se uokolo hvali kao da se radi o makita aku bušilici.... :)))obala razuma wrote:nemate vi pojmaNoor wrote:aben wrote:jasambrend wrote:aben wrote:jo sun pokrenu jednu bušotinu izdubenu prije 30 godin, misli sun da ću muhte zalivati ko i ti, ali voda je bila boćata, pa su mi pomeduri propali..
epikur je naopako sat okreno ,,pa država njemu plaća
kad more bit socijalista ,,,,, ,,,, onda nema granica ,,,,,,,,,stoka je to
2015-08-08
šta bi mu sad plenki rekao da zna za to ilegalno oružje...cccmichaellcmacha wrote:a gle najgori su ti spavači, glume finoću, imaju ilegalno oružje i podržavaju aktualnu vlast, p meni svaki lojalni građanin, kojem je bitna sigurnost države, institucija, državnih dužnosnika kad na ovakovo što naiđe ili dođe do saznanja, mora biti sa razlogom zabrinut i djelovati u skladu sa svojim COD 1,2,3 ili kojim već.... :)))Noor wrote:michaellcmacha wrote:samo mora paziti da kad kopa da ne iskopa pištolj umjesto krtoleNoor wrote:ti se družiš s koronašima...biži od njega što dalje :)))michaellcmacha wrote:ovo nisu istine... samo ga se sjetim kad je rekao vi stari u prvi ešalon a mi mladi iza vas... ;)... i onda se pita zaš ga podjebavam cijelo vrijeme... umjesto da bude sretan da živi u miru, netko poput mene u njegovom đoru kad bi skužio kakav je zec rastočio bi ga na molekule..... .:)))))Noor wrote:ahah, yoda se pripa malo jače virozeAssadNaPodmornici wrote:ma lol, jebote ti se još krećeš među koronašima, pa da mene zaraziš... umjesto da se paziš.. jebeš pare čuvaj zdravlje :) pozdrav iz podrumamichaellcmacha wrote:odi vamo gore, evo ti budi uz ovo šatorsko leglo ovih lezilebaroša što ti otimaju i sadašnjost i budućnost sebi uzmi 200, meni 150, ja ću doć svaku drugu smjenu samo da ti izmjerim temperaturu.... :)))AssadNaPodmornici wrote:ništa to , ja sam longi2 dok vas virus sve ne pobije, ja sam izoliran u podrumu bunkeru, nakrcam pivama i duvanom i konzervama
pravašija
ZDS
al Dodo car!
koji mix, jbt
i onda se dogodi ovo što se dogodi i on sav zgranut na sva usta poziva na oštru i pravodobnu reakciju prema svim potencijalno radikaliziranim elementima unutar društva, što bi valjda trebalo podrazumijevat i beskompromisnu potragu za osobama koje u krumpirištu imaju ukopane makita aku bušilice... e jebiga sad kad čovjek sve sagleda lik je potpuno zbrkan i tko zna što bi se moglo izroditi iz takve zbrkanosti... u svakom slučaju indikativno...
2015-08-08
mislim da bi prema epikurcu bio momentalno izgrađen jedan sanitarni kordon.... :)))Noor wrote:šta bi mu sad plenki rekao da zna za to ilegalno oružje...cccmichaellcmacha wrote:a gle najgori su ti spavači, glume finoću, imaju ilegalno oružje i podržavaju aktualnu vlast, p meni svaki lojalni građanin, kojem je bitna sigurnost države, institucija, državnih dužnosnika kad na ovakovo što naiđe ili dođe do saznanja, mora biti sa razlogom zabrinut i djelovati u skladu sa svojim COD 1,2,3 ili kojim već.... :)))Noor wrote:michaellcmacha wrote:samo mora paziti da kad kopa da ne iskopa pištolj umjesto krtoleNoor wrote:ti se družiš s koronašima...biži od njega što dalje :)))michaellcmacha wrote:ovo nisu istine... samo ga se sjetim kad je rekao vi stari u prvi ešalon a mi mladi iza vas... ;)... i onda se pita zaš ga podjebavam cijelo vrijeme... umjesto da bude sretan da živi u miru, netko poput mene u njegovom đoru kad bi skužio kakav je zec rastočio bi ga na molekule..... .:)))))Noor wrote:ahah, yoda se pripa malo jače virozeAssadNaPodmornici wrote:ma lol, jebote ti se još krećeš među koronašima, pa da mene zaraziš... umjesto da se paziš.. jebeš pare čuvaj zdravlje :) pozdrav iz podrumamichaellcmacha wrote:odi vamo gore, evo ti budi uz ovo šatorsko leglo ovih lezilebaroša što ti otimaju i sadašnjost i budućnost sebi uzmi 200, meni 150, ja ću doć svaku drugu smjenu samo da ti izmjerim temperaturu.... :)))AssadNaPodmornici wrote:ništa to , ja sam longi2 dok vas virus sve ne pobije, ja sam izoliran u podrumu bunkeru, nakrcam pivama i duvanom i konzervama
pravašija
ZDS
al Dodo car!
koji mix, jbt
2015-08-08
kordon obučen za NNNImichaellcmacha wrote:mislim da bi prema epikurcu bio momentalno izgrađen jedan sanitarni kordon.... :)))Noor wrote:šta bi mu sad plenki rekao da zna za to ilegalno oružje...cccmichaellcmacha wrote:a gle najgori su ti spavači, glume finoću, imaju ilegalno oružje i podržavaju aktualnu vlast, p meni svaki lojalni građanin, kojem je bitna sigurnost države, institucija, državnih dužnosnika kad na ovakovo što naiđe ili dođe do saznanja, mora biti sa razlogom zabrinut i djelovati u skladu sa svojim COD 1,2,3 ili kojim već.... :)))Noor wrote:michaellcmacha wrote:samo mora paziti da kad kopa da ne iskopa pištolj umjesto krtoleNoor wrote:ti se družiš s koronašima...biži od njega što dalje :)))michaellcmacha wrote:ovo nisu istine... samo ga se sjetim kad je rekao vi stari u prvi ešalon a mi mladi iza vas... ;)... i onda se pita zaš ga podjebavam cijelo vrijeme... umjesto da bude sretan da živi u miru, netko poput mene u njegovom đoru kad bi skužio kakav je zec rastočio bi ga na molekule..... .:)))))Noor wrote:ahah, yoda se pripa malo jače virozeAssadNaPodmornici wrote:ma lol, jebote ti se još krećeš među koronašima, pa da mene zaraziš... umjesto da se paziš.. jebeš pare čuvaj zdravlje :) pozdrav iz podrumamichaellcmacha wrote:odi vamo gore, evo ti budi uz ovo šatorsko leglo ovih lezilebaroša što ti otimaju i sadašnjost i budućnost sebi uzmi 200, meni 150, ja ću doć svaku drugu smjenu samo da ti izmjerim temperaturu.... :)))AssadNaPodmornici wrote:ništa to , ja sam longi2 dok vas virus sve ne pobije, ja sam izoliran u podrumu bunkeru, nakrcam pivama i duvanom i konzervama
pravašija
ZDS
al Dodo car!
koji mix, jbt
Jutrić
evo sam baš upucavao ovu papovku i moram priznati da ima manji otklon od kalašnjikova
njega ću vratiti ćaći
evo sam baš upucavao ovu papovku i moram priznati da ima manji otklon od kalašnjikova
njega ću vratiti ćaći
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
a lako moguće da bi mu mogli doći i u kontrolu potrošnje vode i provjeru da li je bilo ilegalnih intervencija u mjerni dio vodovodne instalacije....
2015-08-08
Ovo je stalno na snazi.Eroo wrote:@Mutavi-i-Yoda, pogodite o kojoj državi je riječ? Nije Hrvatska.
Uvode lockdownove na regionalnoj razini?
Javna okupljanja s više od 50 ljudi trenutno su zabranjena. To se odnosi na koncerte, predstave i prosvjede, ali ne i na radna mjesta, trgovačke centre ili privatne događaje. Međutim, čak i u okolnostima u kojima se ovaj zakon ne primjenjuje, očekuje se izbjegavanje okupljanja u velikim skupinama. Agencija za javno zdravstvo traži od svih da izbjegavaju događaje s puno ljudi, uključujući zabave, vjenčanja i sprovode.
Vlasti žele uvesti lokalne lockdownove kako bi se zaustavilo brzo širenje virusa. Ovaj potez označava novi pristup u postupanju s virusom, jer su jedini u ožujku imali otvorene barove i restorane dok je ostatak Europe bio u lockdownu.
Vjeruje se da će nova pravila stupiti na snagu sutra i omogućiti regionalnim zdravstvenim vlastima da zabrane ljudima okupljanja na javnim mjestima poput trgovačkih centara, koncerata i bazena. Ljudima će vjerojatno reći i da izbjegavaju javni prijevoz i posjete staračkim domovima.
Agencija za javno zdravstvo traži od svih da izbjegnu javni prijevoz ako je to moguće - da pješače, idu biciklom ili privatnim autom. Ako baš moraju koristiti javni prijevoz, preporučuje se da izbjegavaju "prometnu špicu" i drže razmak, kako u sredstvima javnog prijevoza tako i na stanicama.
U restoranima, barovima i noćnim klubovima vrijede druga pravila. Iako je dopušteno više od 50 ljudi, ta mjesta trebala bi imati druge mjere kako bi se ograničila gužva, samo s uslugom stolova i razmakom između njih. Nisu samo objekti odgovorni da to osiguraju već i pojedinci, a vlast traži da ljudi ne idu na mjesta gdje ih se može puno okupiti.
A kad članak napišu s " će vjerojatno"
Ne piše Ero ništa o maskama? Moraju li ih nositi???
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Page 33 of 50