Da remiziramo...
Page 9 of 50
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Re: Da remiziramo...
Za eru&co. Kim je mali miš što se tiče lockdowna...mutava baštarda wrote:Ako netko zna što je lockdown i kako ga provesti to je Sjeverna Koreja.
T.- Posts : 17557
2014-04-14
A jadan...T. wrote:Za eru&co. Kim je mali miš što se tiče lockdowna...mutava baštarda wrote:Ako netko zna što je lockdown i kako ga provesti to je Sjeverna Koreja.
Vi imate sreću da vam to drugi naprave umjesto vas.mutava baštarda wrote:Ako netko zna što je lockdown i kako ga provesti to je Sjeverna Koreja.
ja gdje god krene,nemam zastoja..najmanje na granicama,nakon toga puno....svakih 2-3 sata,neki gasthaus nuz autoput..
Guest- Guest
Zlovenija ko svicarsk isir...ulazi izlazi..ulazi izlazi...nadalje samo sa smjeskom mi manu rukama da nastavim..Eroo wrote:Vi imate sreću da vam to drugi naprave umjesto vas.mutava baštarda wrote:Ako netko zna što je lockdown i kako ga provesti to je Sjeverna Koreja.
Guest- Guest
U SLOVENIJI je u posljednja 24 sata nakon provedenih 2956 testova potvrđeno do sada rekordnih 411 slučajeva zaraze koronavirusom, objavila je danas slovenska vlada...
Mrtva utrka za imunitet krda
508 novih slučajeva u protekla 24 sata, u bolnicama ukupno 384 osobe
U protekla 24 sata zabilježeno je 508 novih slučajeva pa je broj trenutno oboljelih (aktivnih slučajeva) u Hrvatskoj danas 2.818. Među njima je 384 pacijenata na bolničkom liječenju, od toga je na respiratoru 26 pacijenata. U protekla 24 sata testirano je 4.989 osoba.
11.10.2020. 10:00
0.4% populacije?mutava baštarda wrote:U SLOVENIJI je u posljednja 24 sata nakon provedenih 2956 testova potvrđeno do sada rekordnih 411 slučajeva zaraze koronavirusom, objavila je danas slovenska vlada...
HR 0.5%
Daleko je to od imuniteta krda.
samo što je ovoga puta Slovenija na mukama zbog nadolazeće zimske sezone a i Austrija,skijanje ili ne pitanje je sad?Eroo wrote:0.4% populacije?mutava baštarda wrote:U SLOVENIJI je u posljednja 24 sata nakon provedenih 2956 testova potvrđeno do sada rekordnih 411 slučajeva zaraze koronavirusom, objavila je danas slovenska vlada...
HR 0.5%
vili40-
2015-08-02
Ne samo Slovenija. Sve eu države, odreda.vili40 wrote:samo što je ovoga puta Slovenija na mukama zbog nadolazeće zimske sezone a i Austrija,skijanje ili ne pitanje je sad?Eroo wrote:0.4% populacije?mutava baštarda wrote:U SLOVENIJI je u posljednja 24 sata nakon provedenih 2956 testova potvrđeno do sada rekordnih 411 slučajeva zaraze koronavirusom, objavila je danas slovenska vlada...
HR 0.5%
bit će nešto,kamikaza uvijek ima samo bih im ja ko onomad ljeti Jelko Kacin slovencima kad se vrate puknuo obveznu karantenu.RayMabus wrote:Nema skijanja.
vili40-
2015-08-02
Ako nastavite ovim tempom do imuniteta krda ćete na proljeće kao i mi... Po CapakuEroo wrote:0.4% populacije?mutava baštarda wrote:[size=41]U SLOVENIJI je u posljednja 24 sata nakon provedenih 2956 testova potvrđeno do sada rekordnih 411 slučajeva zaraze koronavirusom, objavila je danas slovenska vlada...[/size]
[size=41]Mrtva utrka za imunitet krda[/size]
HR 0.5%
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
o ledteyebomutava baštarda wrote:Ako nastavite ovim tempom do imuniteta krda ćete na proljeće kao i mi... Po CapakuEroo wrote:0.4% populacije?mutava baštarda wrote:[size=41]U SLOVENIJI je u posljednja 24 sata nakon provedenih 2956 testova potvrđeno do sada rekordnih 411 slučajeva zaraze koronavirusom, objavila je danas slovenska vlada...[/size]
[size=41]Mrtva utrka za imunitet krda[/size]
HR 0.5%
Pazi, budeš li kontra drugova i revolucije mogla bi na preodgoj.Noor wrote:o ledteyebomutava baštarda wrote:Ako nastavite ovim tempom do imuniteta krda ćete na proljeće kao i mi... Po CapakuEroo wrote:0.4% populacije?mutava baštarda wrote:[size=46]U SLOVENIJI je u posljednja 24 sata nakon provedenih 2956 testova potvrđeno do sada rekordnih 411 slučajeva zaraze koronavirusom, objavila je danas slovenska vlada...[/size]
[size=46]Mrtva utrka za imunitet krda[/size]
HR 0.5%
https://www.poslovni.hr/hrvatska/capak-otkrio-kada-bi-se-u-hrvatskoj-mogao-postici-imunitet-krda-4252102
Računica je veoma preprosta.mutava baštarda wrote:Pazi, budeš li kontra drugova i revolucije mogla bi na preodgoj.Noor wrote:o ledteyebomutava baštarda wrote:Ako nastavite ovim tempom do imuniteta krda ćete na proljeće kao i mi... Po CapakuEroo wrote:0.4% populacije?mutava baštarda wrote:[size=46]U SLOVENIJI je u posljednja 24 sata nakon provedenih 2956 testova potvrđeno do sada rekordnih 411 slučajeva zaraze koronavirusom, objavila je danas slovenska vlada...[/size]
[size=46]Mrtva utrka za imunitet krda[/size]
HR 0.5%
https://www.poslovni.hr/hrvatska/capak-otkrio-kada-bi-se-u-hrvatskoj-mogao-postici-imunitet-krda-4252102
To bi za manje od 3 mjeseca postigli s jednim virusom i faktorom širenja 1.5 .
S nekoliko destaka tisuća umrlih.
buseve baš ne pregledavaju.Legendovich wrote:Zlovenija ko svicarsk isir...ulazi izlazi..ulazi izlazi...nadalje samo sa smjeskom mi manu rukama da nastavim..Eroo wrote:Vi imate sreću da vam to drugi naprave umjesto vas.mutava baštarda wrote:Ako netko zna što je lockdown i kako ga provesti to je Sjeverna Koreja.
2014-12-30
deaj koji detalj,kad znas tako dobro..ti moras kozjim stazama,meni se Svabi nasmjese i mahnu da ne moram zastajati...gadno je to Feberu,kad mislis da si svabo,a tebe pretresaju ,kao bosanca..veber wrote:buseve baš ne pregledavaju.Legendovich wrote:Zlovenija ko svicarsk isir...ulazi izlazi..ulazi izlazi...nadalje samo sa smjeskom mi manu rukama da nastavim..Eroo wrote:Vi imate sreću da vam to drugi naprave umjesto vas.mutava baštarda wrote:Ako netko zna što je lockdown i kako ga provesti to je Sjeverna Koreja.
Guest- Guest
činjenica je da patološki lažeš.Legendovich wrote:deaj koji detalj,kad znas tako dobro..ti moras kozjim stazama,meni se Svabi nasmjese i mahnu da ne moram zastajati...gadno je to Feberu,kad mislis da si svabo,a tebe pretresaju ,kao bosanca..veber wrote:buseve baš ne pregledavaju.Legendovich wrote:Zlovenija ko svicarsk isir...ulazi izlazi..ulazi izlazi...nadalje samo sa smjeskom mi manu rukama da nastavim..Eroo wrote:Vi imate sreću da vam to drugi naprave umjesto vas.mutava baštarda wrote:Ako netko zna što je lockdown i kako ga provesti to je Sjeverna Koreja.
ako ideš na passau nema šanse da te ne zaustave, salzburg kamere te snime pa te malo pregledaju, tebe kao korisnika busa ne.
možeš ići na innsbruck, ali to ti je malo daleko za bus.
u njemačku možeš ući autom da te nitko ne pogleda ako siđeš na salzbur-nord
ali ti snajperist i inžinjer znaš te pute, zakaj da ti ja o tome tipkam?
2014-12-30
zna on kurac... šta može naučiti dok polaže podloge za 8 eura/sat
2015-08-08
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Page 9 of 50