Komšić: Zagrebu je najbolje reći da odbije malo od BiH i priče o Izbornom zakonu jer se ni mi njima ne miješamo u izborne zakone
Page 12 of 15
Page 12 of 15 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15
Re: Komšić: Zagrebu je najbolje reći da odbije malo od BiH i priče o Izbornom zakonu jer se ni mi njima ne miješamo u izborne zakone
Krivo razmišljaš.melkior wrote:Hrvatska granica bi trebala biti na Vrbasu, a ne na Drini. I na tom području uopće ne bi trebalo biti stanovnika, samo vojne baze. I naravno, Mostar i Neum.RayMabus wrote:melkior wrote:Dudek filozofija. Nemaju vizije i boli ih kurac.RayMabus wrote:Neće oni ništa
Nit jedna politička opcija u Hrvatskoj nije za komadanje BiH
E moj Melkoir
Da se oni mogu odcjepit
Učinili bi to odavno
Distrkt Brčko
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Komšić: Zagrebu je najbolje reći da odbije malo od BiH i priče o Izbornom zakonu jer se ni mi njima ne miješamo u izborne zakone
Zid, žica, krokodili, ali na Vrbasu. Što se mene tiče, nek takvo stanje potraje i 500 godina, ja zadovoljan. Što će oni preko granice i kako, nije me briga, bitno samo da nema Turske.melkior wrote:Pretvorit zapadnu Bosnu i Hercegovinu u dobro utvrđenu vojnu krajinu. Ovaj put ne za bečki interes, već za vlastiti. Samo ju pomaknut istočno.melkior wrote:Brda, šume, ruda. Teritorij. Ali strateški gledano, Dalmacija i Gorski kotar su pretanki a Neum prst u oko. Bihać, Jajce. Vrbas.melkior wrote:Mladić je bio u pravu, ne treba njemu stanovništvo, nego samo teritorij. Realno, samo teritorij i vrijedi u Bosni.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Mir na Balkanu znači podjelu interesnih sfera između Velike Hrvatske i Velike Srbije, ali granica mora biti što dalje odRayMabus wrote:Krivo razmišljaš.melkior wrote:Hrvatska granica bi trebala biti na Vrbasu, a ne na Drini. I na tom području uopće ne bi trebalo biti stanovnika, samo vojne baze. I naravno, Mostar i Neum.RayMabus wrote:melkior wrote:Dudek filozofija. Nemaju vizije i boli ih kurac.RayMabus wrote:Neće oni ništa
Nit jedna politička opcija u Hrvatskoj nije za komadanje BiH
E moj Melkoir
Da se oni mogu odcjepit
Učinili bi to odavno
Distrkt Brčko
2015-08-09
Povijesna je pogreška što su ustaše smatrali Bošnjake hrvatskim cvijećem i htjeli granicu na Drini. Ali ovakva daytonska Bosna izravno ugrožava hrvatske interese u BiH, u stvari izravno destabilizira i samu Hrvatsku.
2015-08-09
To su AU ciljevi.melkior wrote:Povijesna je pogreška što su ustaše smatrali Bošnjake hrvatskim cvijećem i htjeli granicu na Drini. Ali ovakva daytonska Bosna izravno ugrožava hrvatske interese u BiH, u stvari izravno destabilizira i samu Hrvatsku.
Split to ne zanima.
2014-04-11
Ovako vam stvari stoje
Srbi izumiru i u RS i u Srbiji
Dalmaciju nije briga oće li Komšić i četvrti put jer on udara na RS
Ako Talijani napadnu Dalmaciju
Ima opcija da Sarajevu damo čišćenje RS
Jednostavno
Jednostavno
2014-04-11
Migranti, Turci, Beograd. Preduga, preskupa granica i preblizu glavnim hrvatskim gradovima. Nemaš projekciju vojne i geopolitičke moći u prostor. Realnost na Balkanu je Velika Albanija, Velika Srbija i Velika Hrvatska. Samo etnički čiste države su stabilne homogene države. Drugi preduvjet osim etnosa za stabilnost države i nacionalnu sigurnost jest socijalni element, jednake šanse za sve i ravnopravnost pred zakonom. Ako imaš državu na staklenim nogama i trulim temeljima - možeš se jebat.melkior wrote:Povijesna je pogreška što su ustaše smatrali Bošnjake hrvatskim cvijećem i htjeli granicu na Drini. Ali ovakva daytonska Bosna izravno ugrožava hrvatske interese u BiH, u stvari izravno destabilizira i samu Hrvatsku.
2015-08-09
RayMabus wrote:Ovako vam stvari stoje
Jednostavno
Dalmacija će sve napravit da ih se ne udari s leđa
Zato je otiša Strahe
Pa sad Dodik trči u Zagreb jer nema Austrije više
2014-04-11
Nema AU. Hrvatska mora sama. Austriji nije odgovaralo istjerivanje Turaka s Balkana jer im je to bio način na koji su Hrvate držali pod kontrolom. Zato su pali Frankopan i Zrinski. Hrvatska je ucijenjena od Zapada jer joj je slaba i porozna granica na Istoku.RayMabus wrote:To su AU ciljevi.melkior wrote:Povijesna je pogreška što su ustaše smatrali Bošnjake hrvatskim cvijećem i htjeli granicu na Drini. Ali ovakva daytonska Bosna izravno ugrožava hrvatske interese u BiH, u stvari izravno destabilizira i samu Hrvatsku.
Split to ne zanima.
2015-08-09
RayMabus wrote:RayMabus wrote:Ovako vam stvari stoje
Jednostavno
Dalmacija će sve napravit da ih se ne udari s leđa
Zato je otiša Strahe
Pa sad Dodik trči u Zagreb jer nema Austrije više
Beži Jankec beži Jankec vug ti bu pobegel vug ti bu pobegel
Vug ti bu pobegel u taj beli Zagreb grad
2014-04-11
melkior wrote:Nema AU. Hrvatska mora sama. Austriji nije odgovaralo istjerivanje Turaka s Balkana jer im je to bio način na koji su Hrvate držali pod kontrolom. Zato su pali Frankopan i Zrinski. Hrvatska je ucijenjena od Zapada jer joj je slaba i porozna granica na Istoku.RayMabus wrote:To su AU ciljevi.melkior wrote:Povijesna je pogreška što su ustaše smatrali Bošnjake hrvatskim cvijećem i htjeli granicu na Drini. Ali ovakva daytonska Bosna izravno ugrožava hrvatske interese u BiH, u stvari izravno destabilizira i samu Hrvatsku.
Split to ne zanima.
Pa im je prijestolonasljednik dobio metak u čelo.
Jel znaš da je u Dalmaciji vladao jaki protu AU pokret prije prvog svjetskog rata.
2014-04-11
Samo slaba Hrvatska ogovara i Austriji i Mađarskoj. Realnost je da su svi naši susjedi naši neprijatelji. Naravno, nećemo ratovati sa sjeverom i zapadom - vojno. Ali za to nam treba vojska i ekonomija koja će biti najjača na području između Poljske i Grčke. Balkanski Izrael.melkior wrote:Nema AU. Hrvatska mora sama. Austriji nije odgovaralo istjerivanje Turaka s Balkana jer im je to bio način na koji su Hrvate držali pod kontrolom. Zato su pali Frankopan i Zrinski. Hrvatska je ucijenjena od Zapada jer joj je slaba i porozna granica na Istoku.RayMabus wrote:To su AU ciljevi.melkior wrote:Povijesna je pogreška što su ustaše smatrali Bošnjake hrvatskim cvijećem i htjeli granicu na Drini. Ali ovakva daytonska Bosna izravno ugrožava hrvatske interese u BiH, u stvari izravno destabilizira i samu Hrvatsku.
Split to ne zanima.
2015-08-09
Dalmatinici se nisu slagali s AU upravom u BiH
Zato je glavom platio u Sarajevu
I Austrija mrzi Srbe
A u osnovi naš pokret
I Austrija mrzi Srbe
A u osnovi naš pokret
2014-04-11
RayMabus wrote:Dalmatinici se nisu slagali s AU upravom u BiH
I Austrija mrzi Srbe
A u osnovi naš pokret
Kako je teško biti car a protiv Dalmacije.
2014-04-11
Kad netko dojavi di ćeš proć taj dan u taj sat i minutu.RayMabus wrote:RayMabus wrote:Dalmatinici se nisu slagali s AU upravom u BiH
I Austrija mrzi Srbe
A u osnovi naš pokret
Kako je teško biti car a protiv Dalmacije.
Fuck you
2014-04-11
I tako je počeo prvi svjetski rat
Netko im je dojavio
Dalmatinci su bili Oštro protiv BiH
Netko im je dojavio
Dalmatinci su bili Oštro protiv BiH
2014-04-11
Ali riješili ga Srbi a ne Hrvati. Kao što je i Aleksandra u Parizu riješio makedonski VMRO.RayMabus wrote:melkior wrote:Nema AU. Hrvatska mora sama. Austriji nije odgovaralo istjerivanje Turaka s Balkana jer im je to bio način na koji su Hrvate držali pod kontrolom. Zato su pali Frankopan i Zrinski. Hrvatska je ucijenjena od Zapada jer joj je slaba i porozna granica na Istoku.RayMabus wrote:To su AU ciljevi.melkior wrote:Povijesna je pogreška što su ustaše smatrali Bošnjake hrvatskim cvijećem i htjeli granicu na Drini. Ali ovakva daytonska Bosna izravno ugrožava hrvatske interese u BiH, u stvari izravno destabilizira i samu Hrvatsku.
Split to ne zanima.
Austrijanci nam nisu saveznici, ali nije ni Katolička Crkva, a ponajmanje Mađarska. Sa Srbima smo u zavadi posljednjih 150 godina, opet zahvaljujući Austrijancima i Mađarima, a sa svima ostalima mnogim stoljećima. I realnija su nam opasnost od Srba.
2015-08-09
Likvidiralo ga ko zeca
2014-04-11
melkior wrote:Ali riješili ga Srbi a ne Hrvati. Kao što je i Aleksandra u Parizu riješio makedonski VMRO.RayMabus wrote:melkior wrote:Nema AU. Hrvatska mora sama. Austriji nije odgovaralo istjerivanje Turaka s Balkana jer im je to bio način na koji su Hrvate držali pod kontrolom. Zato su pali Frankopan i Zrinski. Hrvatska je ucijenjena od Zapada jer joj je slaba i porozna granica na Istoku.RayMabus wrote:To su AU ciljevi.melkior wrote:Povijesna je pogreška što su ustaše smatrali Bošnjake hrvatskim cvijećem i htjeli granicu na Drini. Ali ovakva daytonska Bosna izravno ugrožava hrvatske interese u BiH, u stvari izravno destabilizira i samu Hrvatsku.
Split to ne zanima.
Austrijanci nam nisu saveznici, ali nije ni Katolička Crkva, a ponajmanje Mađarska. Sa Srbima smo u zavadi posljednjih 150 godina, opet zahvaljujući Austrijancima i Mađarima, a sa svima ostalima mnogim stoljećima. I realnija su nam opasnost od Srba.
Nemaš ti pojma o Dalmaciji
Dalmoši ga likvidirali
2014-04-11
Lova, organizacija i realizacija operacije je došla iz Srbije.RayMabus wrote:melkior wrote:Ali riješili ga Srbi a ne Hrvati. Kao što je i Aleksandra u Parizu riješio makedonski VMRO.RayMabus wrote:melkior wrote:Nema AU. Hrvatska mora sama. Austriji nije odgovaralo istjerivanje Turaka s Balkana jer im je to bio način na koji su Hrvate držali pod kontrolom. Zato su pali Frankopan i Zrinski. Hrvatska je ucijenjena od Zapada jer joj je slaba i porozna granica na Istoku.RayMabus wrote:To su AU ciljevi.melkior wrote:Povijesna je pogreška što su ustaše smatrali Bošnjake hrvatskim cvijećem i htjeli granicu na Drini. Ali ovakva daytonska Bosna izravno ugrožava hrvatske interese u BiH, u stvari izravno destabilizira i samu Hrvatsku.
Split to ne zanima.
Nemaš ti pojma o Dalmaciji
Dalmoši ga likvidirali
2015-08-09
Zato šta se Dalmacija nije slagala s AU
I njihovim planom
Nego kad je Turska izbačena od tamo oni su tražili sustavno pripojene općina
To je danas Herceg Bosna
Kad je ovaj došao u Split
Ovi su ga pratili
Te info dojavili crnoj ruci
Pam pam
Pa pa
I njihovim planom
Nego kad je Turska izbačena od tamo oni su tražili sustavno pripojene općina
To je danas Herceg Bosna
Kad je ovaj došao u Split
Ovi su ga pratili
Te info dojavili crnoj ruci
Pam pam
Pa pa
2014-04-11
Page 12 of 15 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15
Similar topics
» Komšić pisao zvaničnicima EU: Izabran sam po Ustavu i Izbornom zakonu BiH!
» Komšić : Pozdravljam odluu Plenkovica u Vijeću EU, sad je besmisleno pričati o izbornom zakonu
» Komšić: EU nije briga za zahtjeve HDZ-a o Izbornom zakonu, oni žele građansko društvo
» Veleposlanici SAD i EU : Vrijeme je za dogovor o izbornom zakonu BiH
» SAD i bošnjačko-građanske stranke protiv prijedloga HDZ-a o izbornom zakonu
» Komšić : Pozdravljam odluu Plenkovica u Vijeću EU, sad je besmisleno pričati o izbornom zakonu
» Komšić: EU nije briga za zahtjeve HDZ-a o Izbornom zakonu, oni žele građansko društvo
» Veleposlanici SAD i EU : Vrijeme je za dogovor o izbornom zakonu BiH
» SAD i bošnjačko-građanske stranke protiv prijedloga HDZ-a o izbornom zakonu
Page 12 of 15