Komšić : Pozdravljam odluu Plenkovica u Vijeću EU, sad je besmisleno pričati o izbornom zakonu
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Komšić : Pozdravljam odluu Plenkovica u Vijeću EU, sad je besmisleno pričati o izbornom zakonu
Plenkovica triba ubit
https://www.klix.ba/vijesti/bih/df-pozdravljamo-zakljucke-vijeca-eu-sada-je-besmisleno-pricati-o-izmjenama-izbornog-zakona/211216057
https://www.klix.ba/vijesti/bih/df-pozdravljamo-zakljucke-vijeca-eu-sada-je-besmisleno-pricati-o-izmjenama-izbornog-zakona/211216057
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Komšić : Pozdravljam odluu Plenkovica u Vijeću EU, sad je besmisleno pričati o izbornom zakonu
Sad je gotovo kad je Plenkovi proda Hrvate u BiH radi osobnih interesa da mu ne našteti političkoj karijeri.
Proda ih je.
Kratko i jasno.
Proda ih je.
Kratko i jasno.
2014-04-11
Re: Komšić : Pozdravljam odluu Plenkovica u Vijeću EU, sad je besmisleno pričati o izbornom zakonu
Dok god imaš izdajnike na čelu Vlade RH koji su spremni za osobne interese bila to karijera, šaka dolara il najobičnije tapšanje po ramenima i pohvala prodat narod, nema od toga ništa.
Piši propalo.
To je gotova priča.
Piši propalo.
To je gotova priča.
2014-04-11
A ništa, čestitke Komšiću.
Šta se može. Birajte HDZ i dalje.
Šta se može. Birajte HDZ i dalje.
2014-04-11
A ništa. Plan B.
Ja sam general galaktičke federacije s pet zvjezdica, pripadnik aštar komande i anđeoska hijerarhija i mogu napravit svašta.
Puštaj imigrante u EU.
IDEMO DO KRAJA.
NAŠEG ILI NJIHOVOG.
Ja sam general galaktičke federacije s pet zvjezdica, pripadnik aštar komande i anđeoska hijerarhija i mogu napravit svašta.
Puštaj imigrante u EU.
IDEMO DO KRAJA.
NAŠEG ILI NJIHOVOG.
2014-04-11
Svaki narod ima vlast kakvu zasluzuje
A Hrvati su bili i ostali sluganjski JAD.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Pa cuj ko bira dva dezerteta na vlast i dezertere u vlast ne zasluzuje bolje..Ringo10 wrote:Svaki narod ima vlast kakvu zasluzuje
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Tko jednom pobjegne bjezat ce stalno..tko jednom izda..izdat ce i deseti put
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Smatrajte da EU više ne postoji.
Do našeg ili njihovog kraja.
Ide uništenje te tvorevine.
Do našeg ili njihovog kraja.
Ide uništenje te tvorevine.
2014-04-11
Slomiti ce Anglosaksonska bagra I Srbe. BiH ce biti muslimanska
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ide sad tolika trpačina neviđena da toliku masu ne bi izdržalo ni pet evropskih kontinentat a kamo li jedan.
Kad vam netko kaže da je general GF s pet zvjezdica onda se zapitajte kako se te zvjezdice dobijaju.
Dobijaju se tako jer si u nekim inkarnacijama bio general suprotne strane.
Samo tako se dobijaju.
Znači da imam dobre veze s onima na drugoj strani fronta.
Recite PA PA EU.
Kad vam netko kaže da je general GF s pet zvjezdica onda se zapitajte kako se te zvjezdice dobijaju.
Dobijaju se tako jer si u nekim inkarnacijama bio general suprotne strane.
Samo tako se dobijaju.
Znači da imam dobre veze s onima na drugoj strani fronta.
Recite PA PA EU.
2014-04-11
Možete prekrižit EU.
Ide im uništenje.
TOTALNO. BEZ MOGUĆNOSTI KRPLJENJA ISTE.
Ide im uništenje.
TOTALNO. BEZ MOGUĆNOSTI KRPLJENJA ISTE.
2014-04-11
Sad ću vas upoznat s Liranima.
Vanzemaljskom rasom koja je klala i žarila u Starom ZAVJETU.
MRAK.
Vanzemaljskom rasom koja je klala i žarila u Starom ZAVJETU.
MRAK.
2014-04-11
Neće vas više ništa sastavit sad.
EU ćemo uništit.
Razlog : Presuda za ljudska prva kako se Židov i Rom moraju moći birati za predsjednika.
Brisel je u Belgiji.
Belgija je kraljevina.
Tko njega bira ?
Nitko.
Dakle BiH je više demokracija nego Belgija, Španjolska itd.
Ja sam nagazna mina.
Stojim doma u Hvatskoj i čekam.
Ne diram se u nikoga.
Moraš doć i nagazit me da bi me aktivirao.
ČESTITAM.
DOVIĐENJA.
EU ćemo uništit.
Razlog : Presuda za ljudska prva kako se Židov i Rom moraju moći birati za predsjednika.
Brisel je u Belgiji.
Belgija je kraljevina.
Tko njega bira ?
Nitko.
Dakle BiH je više demokracija nego Belgija, Španjolska itd.
Ja sam nagazna mina.
Stojim doma u Hvatskoj i čekam.
Ne diram se u nikoga.
Moraš doć i nagazit me da bi me aktivirao.
ČESTITAM.
DOVIĐENJA.
2014-04-11
Sad ćemo poslat toliku masu ljudi na Evropu da ni pet evropskih kontinenata to ne bi moglo podnit.
Uništit ću ih.
Ne smiju nastavit postojanje.
Uništit ću ih.
Ne smiju nastavit postojanje.
2014-04-11
Kako ću vas sad uništit uopće nemate ideju.
Bez mogućnosti da to zakrpite.
Doslovno ću vas uništit. Izbrisat ću vas.
Bez mogućnosti da to zakrpite.
Doslovno ću vas uništit. Izbrisat ću vas.
2014-04-11
Sad ću se iživljavat na vama.
To mi je fetiš.
Kad popizdim.
To mi je fetiš.
Kad popizdim.
2014-04-11
Sad ćemo pokrenit neviđeno klanje na tlu Azije i Afrike.
Da pokrenem mase u Europu.
Tko ne bude trča u Evropu.
Iglati ćemo se s njime.
Da pokrenem mase u Europu.
Tko ne bude trča u Evropu.
Iglati ćemo se s njime.
2014-04-11
Kad vas uništim pa sutra genreracije koje prežive budu pitale zašto se to dogodilo recite im :
Cijelo vrijemo smo sjedili u državi koja ima dva entiteta a predsjednika se uopće ne bira jer je kralj a solili smo pamet isto takvoj državi u kojoj se predsjednici barem biraju većinom voljom tri naroda.
Recite im da vas uništio anđeo znanja.
Cijelo vrijemo smo sjedili u državi koja ima dva entiteta a predsjednika se uopće ne bira jer je kralj a solili smo pamet isto takvoj državi u kojoj se predsjednici barem biraju većinom voljom tri naroda.
Recite im da vas uništio anđeo znanja.
2014-04-11
Moram vas uništit.
Cijelo vrijeme sjedite u parlamentu u državi u kojoj se predsjednik uopće ni ne bira a smeta vam jer se negdje biraju tri predsjednika većinom voljom naroda.
Niste se okrenili oko sebe. Pogledali u ogledalo.
To već dugo traje ta priča pa sad il ste pokvareni il jednostavno glupi.
Ako ste pokvareni onda to šta sam anđeo znači da ću vas osvijetlit svjetlom.
A ako ste glupi to znači da ću vas naučiti pameti.
Prijetnja je na tijelo.
Primpremite se jer ću se upravo počet iživljati na onome u šta ste se inarnirali tj tijelo.
UŽIVAT ĆU.
Cijelo vrijeme sjedite u parlamentu u državi u kojoj se predsjednik uopće ni ne bira a smeta vam jer se negdje biraju tri predsjednika većinom voljom naroda.
Niste se okrenili oko sebe. Pogledali u ogledalo.
To već dugo traje ta priča pa sad il ste pokvareni il jednostavno glupi.
Ako ste pokvareni onda to šta sam anđeo znači da ću vas osvijetlit svjetlom.
A ako ste glupi to znači da ću vas naučiti pameti.
Prijetnja je na tijelo.
Primpremite se jer ću se upravo počet iživljati na onome u šta ste se inarnirali tj tijelo.
UŽIVAT ĆU.
2014-04-11
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Komšić pisao zvaničnicima EU: Izabran sam po Ustavu i Izbornom zakonu BiH!
» Komšić: EU nije briga za zahtjeve HDZ-a o Izbornom zakonu, oni žele građansko društvo
» Komšić: Zagrebu je najbolje reći da odbije malo od BiH i priče o Izbornom zakonu jer se ni mi njima ne miješamo u izborne zakone
» Veleposlanici SAD i EU : Vrijeme je za dogovor o izbornom zakonu BiH
» SAD i bošnjačko-građanske stranke protiv prijedloga HDZ-a o izbornom zakonu
» Komšić: EU nije briga za zahtjeve HDZ-a o Izbornom zakonu, oni žele građansko društvo
» Komšić: Zagrebu je najbolje reći da odbije malo od BiH i priče o Izbornom zakonu jer se ni mi njima ne miješamo u izborne zakone
» Veleposlanici SAD i EU : Vrijeme je za dogovor o izbornom zakonu BiH
» SAD i bošnjačko-građanske stranke protiv prijedloga HDZ-a o izbornom zakonu
Page 1 of 4