Komšić: Zagrebu je najbolje reći da odbije malo od BiH i priče o Izbornom zakonu jer se ni mi njima ne miješamo u izborne zakone
Page 15 of 15
Page 15 of 15 • 1 ... 9 ... 13, 14, 15
Re: Komšić: Zagrebu je najbolje reći da odbije malo od BiH i priče o Izbornom zakonu jer se ni mi njima ne miješamo u izborne zakone
RayMabus wrote:Hrvatskoj je sad najbitnije posramit Francusku
Moraju biti kažnjeni šta nas i Sloveniju nisu zvali na Korzika.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Komšić: Zagrebu je najbolje reći da odbije malo od BiH i priče o Izbornom zakonu jer se ni mi njima ne miješamo u izborne zakone
Bez ratoborni Slavena nema rješenja Cipra
Francuska palac dole
Francuska palac dole
2014-04-11
Bitno je da dođe do raspada NATO-a i građanskog rata u SAD-u. Još bolje i da se međusobno porokaju Amerika i Kina i da obje dobe po pički.RayMabus wrote:.melkior wrote:Zato je za Hrvatsku dobro da pobijedi Trump, da NATO do kraja ode u kurac. Onda će se steći uvjeti za rješavanje Turske i Bosne. A Hrvatska se do tada mora naoružati s kvalitetnim avionima i PZO, svakako jačim od Gripena i F16 te eskadrilom borbenih helikoptera Mi-35M. Nabavljamo podmornice i proglašavamo isključivi gospodarski pojas na moru. Nikakav usrani ZERP.
Svejedno nam je.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Platit će za tu aroganciju
2014-04-11
Ma nema ti od toga ništa.melkior wrote:Bitno je da dođe do raspada NATO-a i građanskog rata u SAD-u. Još bolje i da se međusobno porokaju Amerika i Kina i da obje dobe po pički.RayMabus wrote:.melkior wrote:Zato je za Hrvatsku dobro da pobijedi Trump, da NATO do kraja ode u kurac. Onda će se steći uvjeti za rješavanje Turske i Bosne. A Hrvatska se do tada mora naoružati s kvalitetnim avionima i PZO, svakako jačim od Gripena i F16 te eskadrilom borbenih helikoptera Mi-35M. Nabavljamo podmornice i proglašavamo isključivi gospodarski pojas na moru. Nikakav usrani ZERP.
Svejedno nam je.
Napad je najbolja obrana.
Viva Mekisko.
2014-04-11
Amerika je propala imperija
Demografija je učinia svoje
Brazil 2
Demografija je učinia svoje
Brazil 2
2014-04-11
Odcjepljenje Texasa.RayMabus wrote:Ma nema ti od toga ništa.melkior wrote:Bitno je da dođe do raspada NATO-a i građanskog rata u SAD-u. Još bolje i da se međusobno porokaju Amerika i Kina i da obje dobe po pički.RayMabus wrote:.melkior wrote:Zato je za Hrvatsku dobro da pobijedi Trump, da NATO do kraja ode u kurac. Onda će se steći uvjeti za rješavanje Turske i Bosne. A Hrvatska se do tada mora naoružati s kvalitetnim avionima i PZO, svakako jačim od Gripena i F16 te eskadrilom borbenih helikoptera Mi-35M. Nabavljamo podmornice i proglašavamo isključivi gospodarski pojas na moru. Nikakav usrani ZERP.
Svejedno nam je.
Napad je najbolja obrana.
Viva Mekisko.
2015-08-09
2015-08-09
Da
Odcjepljenje Teksasa
U čemu je problem ?
Odcjepljenje Teksasa
U čemu je problem ?
2014-04-11
Zašto je odcjepljenje Teksasa problem ?
Objasni
Objasni
2014-04-11
Prvi Teksašani koji su htjeli odcjepljenje od Meksika su bili Španjoljci a ne Englezi
Činjenica
Činjenica
2014-04-11
Ja ne vidim nikakvi problem da Teksas sutra izglasa autonomiju od Pentagona
Šta je tu problem uopče ??????
Šta je tu problem uopče ??????
2014-04-11
koju si ti patnju roditeljima stvorio.
koju si lovu potrošio na hors.
koji si teret svim ljudima koji plaćaju doprinose.
koju si lovu potrošio na hors.
koji si teret svim ljudima koji plaćaju doprinose.
2014-12-30
pizzon wrote:debelo vas zeza taj komsic
Zeza baš one koji su ga birali - Bošnjake.
''Dobri Bošnjani'' su odavno ''out'' u Hrvatskoj. Zahvaljujući i njemu.
Danas u Hrvatskoj 90% ljudi bi odšutilo podjelu BiH ukoliko bi i Hrvatska zakolčila dio BiH.
Nekad bi se u Hrvatskoj skakalo na stražnje kad bi se samo spomenula RS, a kamoli podjela BiH.
Guest- Guest
ili promjena izbornog zakona ili fajront
sibicari se koprcaju
sibicari se koprcaju
2014-04-19
Page 15 of 15 • 1 ... 9 ... 13, 14, 15
Similar topics
» Komšić pisao zvaničnicima EU: Izabran sam po Ustavu i Izbornom zakonu BiH!
» Komšić : Pozdravljam odluu Plenkovica u Vijeću EU, sad je besmisleno pričati o izbornom zakonu
» Komšić: EU nije briga za zahtjeve HDZ-a o Izbornom zakonu, oni žele građansko društvo
» Veleposlanici SAD i EU : Vrijeme je za dogovor o izbornom zakonu BiH
» SAD i bošnjačko-građanske stranke protiv prijedloga HDZ-a o izbornom zakonu
» Komšić : Pozdravljam odluu Plenkovica u Vijeću EU, sad je besmisleno pričati o izbornom zakonu
» Komšić: EU nije briga za zahtjeve HDZ-a o Izbornom zakonu, oni žele građansko društvo
» Veleposlanici SAD i EU : Vrijeme je za dogovor o izbornom zakonu BiH
» SAD i bošnjačko-građanske stranke protiv prijedloga HDZ-a o izbornom zakonu
Page 15 of 15