Komšić: Zagrebu je najbolje reći da odbije malo od BiH i priče o Izbornom zakonu jer se ni mi njima ne miješamo u izborne zakone
Page 14 of 15
Page 14 of 15 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15
Re: Komšić: Zagrebu je najbolje reći da odbije malo od BiH i priče o Izbornom zakonu jer se ni mi njima ne miješamo u izborne zakone
Da da
Amerika će nama solit pameh
Slava Rusiji
Rat
Slava Rusiji
Rat
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Komšić: Zagrebu je najbolje reći da odbije malo od BiH i priče o Izbornom zakonu jer se ni mi njima ne miješamo u izborne zakone
Amerika ima suprotne interese hrvatskima na Balkanu i u Bosni. Oni protežiraju muslimane, a i težnja im je da sve balkanske državice budu jednako slabe i nebitne. Doduše, to je ujedno i interes Austrije i Njemačke.RayMabus wrote:I kako je AU koštalo to šta Duvno nisu vratili Dalmaciji
Tako če koštat i druge imperije
Dalmate
Rusija, barem što se tiče vojnih nabava. Svima ostalima je u interesu samo da nam skupo prodaju staro željezo. Rusija = Bizant. Kralj Tomislav.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Dragi pa jel ti shvaćaš da Dalmate za to nije briga
Napast će članicu EU i NATO
????
Rat
????
Rat
2014-04-11
Da, u eventualnom ratu u BiH Rusija nam treba biti saveznik.RayMabus wrote:Da da
Slava Rusiji
Rat
2015-08-09
Ako Trump pobijedi, NATO odlazi u ropotarnicu povijesti. Pa pa Ameri, Hrvatska će morati tražiti dovoljno jakog saveznika koji neće biti ni Njemačka ni Austrija ni Britanija. Ostaju dakle ili Francuska ili Rusija.RayMabus wrote:Dragi pa jel ti shvaćaš da Dalmate za to nije briga
????
Rat
2015-08-09
S Rusijom vojno iza leđa, zapaprit Italiji, Britaniji i Njemačkoj na istočnoj obali Jadrana. A onda ni Mađarska neće moći ništa.melkior wrote:Ako Trump pobijedi, NATO odlazi u ropotarnicu povijesti. Pa pa Ameri, Hrvatska će morati tražiti dovoljno jakog saveznika koji neće biti ni Njemačka ni Austrija ni Britanija. Ostaju dakle ili Francuska ili Rusija.RayMabus wrote:Dragi pa jel ti shvaćaš da Dalmate za to nije briga
????
Rat
2015-08-09
Gmelkior wrote:Ako Trump pobijedi, NATO odlazi u ropotarnicu povijesti. Pa pa Ameri, Hrvatska će morati tražiti dovoljno jakog saveznika koji neće biti ni Njemačkani Austrija ni Britanija. Ostaju dakle ili Francuska ili Rusija.RayMabus wrote:Dragi pa jel ti shvaćaš da Dalmate za to nije briga
????
Rat
Ništa Francuska
Nisu me pozvali na Korziku oko pitanja Cipra a ja i Slovenije eu
Ne
Ne
Ne
2014-04-11
Rusija = Bizant. Kralj Tomislav. Neutralizacija Italije (Mlečani), Turske, Arapa, Njemačke, Mađarske. Preduvjet je povlačenje SAD-a i Britanije zbog njihovih unutarnjih velikih previranja doma.melkior wrote:S Rusijom vojno iza leđa, zapaprit Italiji, Britaniji i Njemačkoj na istočnoj obali Jadrana. A onda ni Mađarska neće moći ništa.melkior wrote:Ako Trump pobijedi, NATO odlazi u ropotarnicu povijesti. Pa pa Ameri, Hrvatska će morati tražiti dovoljno jakog saveznika koji neće biti ni Njemačka ni Austrija ni Britanija. Ostaju dakle ili Francuska ili Rusija.RayMabus wrote:Dragi pa jel ti shvaćaš da Dalmate za to nije briga
????
Rat
2015-08-09
RayMabus wrote:Gmelkior wrote:Ako Trump pobijedi, NATO odlazi u ropotarnicu povijesti. Pa pa Ameri, Hrvatska će morati tražiti dovoljno jakog saveznika koji neće biti ni Njemačkani Austrija ni Britanija. Ostaju dakle ili Francuska ili Rusija.RayMabus wrote:Dragi pa jel ti shvaćaš da Dalmate za to nije briga
????
Rat
Ništa Francuska
Ne
Ne
Ne
Ne opraštam takve diplomatske greške
I Slovenija i Hrvatska i CG je na Mediteranu
Trebao si nas pozvat na Korziku
Sramota
2014-04-11
RayMabus wrote:RayMabus wrote:Gmelkior wrote:Ako Trump pobijedi, NATO odlazi u ropotarnicu povijesti. Pa pa Ameri, Hrvatska će morati tražiti dovoljno jakog saveznika koji neće biti ni Njemačkani Austrija ni Britanija. Ostaju dakle ili Francuska ili Rusija.RayMabus wrote:Dragi pa jel ti shvaćaš da Dalmate za to nije briga
????
Rat
Ništa Francuska
Ne
Ne
Ne
Ne opraštam takve diplomatske greške
I Slovenija i Hrvatska i CG je na Mediteranu
Trebao si nas pozvat na Korziku
Sramota
Ako netko ima luđake
Koji će jurišat na Turke na Cipru
To su Slaveni
Srami se Makron
I vi Grci
Sramite se
2014-04-11
Sanadera treba objesit za jaja, ne zato jer je lopov, već zato jer je veleizdajnik. Ugurao nas u NATO bez referenduma, a S-300 dao Amerikancima. Amerikanci nikada, ali nikada ne bi prodali jako oružje Hrvatskoj da se ista nađe u ratu. Rusi su nam prodali.melkior wrote:Rusija = Bizant. Kralj Tomislav. Neutralizacija Italije (Mlečani), Turske, Arapa, Njemačke, Mađarske. Preduvjet je povlačenje SAD-a i Britanije zbog njihovih unutarnjih velikih previranja doma.melkior wrote:S Rusijom vojno iza leđa, zapaprit Italiji, Britaniji i Njemačkoj na istočnoj obali Jadrana. A onda ni Mađarska neće moći ništa.melkior wrote:Ako Trump pobijedi, NATO odlazi u ropotarnicu povijesti. Pa pa Ameri, Hrvatska će morati tražiti dovoljno jakog saveznika koji neće biti ni Njemačka ni Austrija ni Britanija. Ostaju dakle ili Francuska ili Rusija.RayMabus wrote:Dragi pa jel ti shvaćaš da Dalmate za to nije briga
????
Rat
2015-08-09
Slaveni bi ih satrali
Hrvatska ima puno razloga da to pokrene
Srbi radi Grka
Slovenci i Cg radi vlažnosti u mediteranskoj borbi
Hrvatska ima puno razloga da to pokrene
Srbi radi Grka
Slovenci i Cg radi vlažnosti u mediteranskoj borbi
2014-04-11
Od Amera smo u zadnjih 30 godina dobili samo peder parade i prazna obećanja. Niti investicije niti oružje, čak nam nisu ukinuli ni vize, al´ su tražili od nas da kanibalima u Siriji dostavimo oružje, da šaljemo vojsku u Afganistan, sjebali su nas u Bosni i ponizili u Haagu. Jel to strateško savezništvo? Sad nam skupo hoće prodati stari bofl od aviona.melkior wrote:Sanadera treba objesit za jaja, ne zato jer je lopov, već zato jer je veleizdajnik. Ugurao nas u NATO bez referenduma, a S-300 dao Amerikancima. Amerikanci nikada, ali nikada ne bi prodali jako oružje Hrvatskoj da se ista nađe u ratu. Rusi su nam prodali.melkior wrote:Rusija = Bizant. Kralj Tomislav. Neutralizacija Italije (Mlečani), Turske, Arapa, Njemačke, Mađarske. Preduvjet je povlačenje SAD-a i Britanije zbog njihovih unutarnjih velikih previranja doma.melkior wrote:S Rusijom vojno iza leđa, zapaprit Italiji, Britaniji i Njemačkoj na istočnoj obali Jadrana. A onda ni Mađarska neće moći ništa.melkior wrote:Ako Trump pobijedi, NATO odlazi u ropotarnicu povijesti. Pa pa Ameri, Hrvatska će morati tražiti dovoljno jakog saveznika koji neće biti ni Njemačka ni Austrija ni Britanija. Ostaju dakle ili Francuska ili Rusija.RayMabus wrote:Dragi pa jel ti shvaćaš da Dalmate za to nije briga
????
Rat
2015-08-09
Kome odgovara slaba Hrvatska? Korumpiranim elitama povezanim sa Zapadom koji žmire na njihov lopovluk, kao što su desetljećima žmirili na onog Cigana i švercera Đukanovića u Crnoj Gori. Svi smo mi za njih samo indijanska plemena.
2015-08-09
RayMabus likes this post
melkior wrote:Kome odgovara slaba Hrvatska? Korumpiranim elitama povezanim sa Zapadom koji žmire na njihov lopovluk, kao što su desetljećima žmirili na onog Cigana i švercera Đukanovića u Crnoj Gori. Svi smo mi za njih samo indijanska plemena.
Sad će im novi imigrantski val na Austriju.
Sretno.
2014-04-11
Točno o tome se radi.
Ovo su plemena i poglavica koji ima najveća muda je glavni.
To je to.
Kraj priče.
Ovo su plemena i poglavica koji ima najveća muda je glavni.
To je to.
Kraj priče.
2014-04-11
Zato je za Hrvatsku dobro da pobijedi Trump, da NATO do kraja ode u kurac. Onda će se steći uvjeti za rješavanje Turske i Bosne. A Hrvatska se do tada mora naoružati s kvalitetnim avionima i PZO, svakako jačim od Gripena i F16 te eskadrilom borbenih helikoptera Mi-35M. Nabavljamo podmornice i proglašavamo isključivi gospodarski pojas na moru. Nikakav usrani ZERP.
2015-08-09
.melkior wrote:Zato je za Hrvatsku dobro da pobijedi Trump, da NATO do kraja ode u kurac. Onda će se steći uvjeti za rješavanje Turske i Bosne. A Hrvatska se do tada mora naoružati s kvalitetnim avionima i PZO, svakako jačim od Gripena i F16 te eskadrilom borbenih helikoptera Mi-35M. Nabavljamo podmornice i proglašavamo isključivi gospodarski pojas na moru. Nikakav usrani ZERP.
Svejedno nam je.
2014-04-11
Dronove možemo i sami proizvoditi, ako treba i po izraelskoj licenci.melkior wrote:Zato je za Hrvatsku dobro da pobijedi Trump, da NATO do kraja ode u kurac. Onda će se steći uvjeti za rješavanje Turske i Bosne. A Hrvatska se do tada mora naoružati s kvalitetnim avionima i PZO, svakako jačim od Gripena i F16 te eskadrilom borbenih helikoptera Mi-35M. Nabavljamo podmornice i proglašavamo isključivi gospodarski pojas na moru. Nikakav usrani ZERP.
2015-08-09
Hrvatskoj je sad najbitnije posramit Francusku
2014-04-11
RayMabus wrote:Hrvatskoj je sad najbitnije posramit Francusku
Moraju biti kažnjeni šta nas i Sloveniju nisu zvali na Korzika.
2014-04-11
Page 14 of 15 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15
Similar topics
» Komšić pisao zvaničnicima EU: Izabran sam po Ustavu i Izbornom zakonu BiH!
» Komšić : Pozdravljam odluu Plenkovica u Vijeću EU, sad je besmisleno pričati o izbornom zakonu
» Komšić: EU nije briga za zahtjeve HDZ-a o Izbornom zakonu, oni žele građansko društvo
» Veleposlanici SAD i EU : Vrijeme je za dogovor o izbornom zakonu BiH
» SAD i bošnjačko-građanske stranke protiv prijedloga HDZ-a o izbornom zakonu
» Komšić : Pozdravljam odluu Plenkovica u Vijeću EU, sad je besmisleno pričati o izbornom zakonu
» Komšić: EU nije briga za zahtjeve HDZ-a o Izbornom zakonu, oni žele građansko društvo
» Veleposlanici SAD i EU : Vrijeme je za dogovor o izbornom zakonu BiH
» SAD i bošnjačko-građanske stranke protiv prijedloga HDZ-a o izbornom zakonu
Page 14 of 15