Komšić: Zagrebu je najbolje reći da odbije malo od BiH i priče o Izbornom zakonu jer se ni mi njima ne miješamo u izborne zakone
Page 13 of 15
Page 13 of 15 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15
Re: Komšić: Zagrebu je najbolje reći da odbije malo od BiH i priče o Izbornom zakonu jer se ni mi njima ne miješamo u izborne zakone
Zato šta se Dalmacija nije slagala s AU
I njihovim planom
Nego kad je Turska izbačena od tamo oni su tražili sustavno pripojene općina
To je danas Herceg Bosna
Kad je ovaj došao u Split
Ovi su ga pratili
Te info dojavili crnoj ruci
Pam pam
Pa pa
I njihovim planom
To je danas Herceg Bosna
Ovi su ga pratili
Pam pam
Pa pa
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Komšić: Zagrebu je najbolje reći da odbije malo od BiH i priče o Izbornom zakonu jer se ni mi njima ne miješamo u izborne zakone
Ne nego iz Dalmacijemelkior wrote:Lova, organizacija i realizacija operacije je došla iz Srbije.RayMabus wrote:melkior wrote:Ali riješili ga Srbi a ne Hrvati. Kao što je i Aleksandra u Parizu riješio makedonski VMRO.RayMabus wrote:melkior wrote:Nema AU. Hrvatska mora sama. Austriji nije odgovaralo istjerivanje Turaka s Balkana jer im je to bio način na koji su Hrvate držali pod kontrolom. Zato su pali Frankopan i Zrinski. Hrvatska je ucijenjena od Zapada jer joj je slaba i porozna granica na Istoku.RayMabus wrote:To su AU ciljevi.melkior wrote:Povijesna je pogreška što su ustaše smatrali Bošnjake hrvatskim cvijećem i htjeli granicu na Drini. Ali ovakva daytonska Bosna izravno ugrožava hrvatske interese u BiH, u stvari izravno destabilizira i samu Hrvatsku.
Split to ne zanima.
Pa im je prijestolonasljednik dobio metak u čelo.
Austrijanci nam nisu saveznici, ali nije ni Katolička Crkva, a ponajmanje Mađarska. Sa Srbima smo u zavadi posljednjih 150 godina, opet zahvaljujući Austrijancima i Mađarima, a sa svima ostalima mnogim stoljećima. I realnija su nam opasnost od Srba.
Nemaš ti pojma o Dalmaciji
Dalmoši ga likvidirali
Taj šta ga je ubio je iz Grahova
Dalmacija
2014-04-11
Zašto bi Bošnjaci dali Hrvatima Herceg Bosnu i što će Hrvatska dobiti u BiH svojom pacifističkom politikom na vlastitu štetu? Čitavo bošnjačko rukovodstvo treba pobiti, svi žive u istoj stambenoj zgradi u Sarajevu. To je mafija kojoj odgovara status quo.RayMabus wrote:Zato šta se Dalmacija nije slagala s AU
I njihovim planom
To je danas Herceg Bosna
Ovi su ga pratili
Pam pam
Pa pa
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Završilo mu kurčenje
Po Bosni
Pa pa
Po Bosni
Pa pa
2014-04-11
melkior wrote:Zašto bi Bošnjaci dali Hrvatima Herceg Bosnu i što će Hrvatska dobiti u BiH svojom pacifističkom politikom na vlastitu štetu? Čitavo bošnjačko rukovodstvo treba pobiti, svi žive u istoj stambenoj zgradi u Sarajevu. To je mafija kojoj odgovara status quo.RayMabus wrote:Zato šta se Dalmacija nije slagala s AU
I njihovim planom
To je danas Herceg Bosna
Ovi su ga pratili
Pam pam
Pa pa
Gavrilo nije musliman.
Likividara ga je crna ruka koja je imala info u Dalmatincima jer su Dalmatinci oštro bili protiv ugarske vlade u Bosni.
Kako je car da spasi Beč išao na ruku Ugarima
Ovi su ga likvidirali čim se pojavio dole
Kraj priče
2014-04-11
Bosna najviše šteti Hrvatskoj, a ne Austriji ili Mađarskoj.RayMabus wrote:melkior wrote:Zašto bi Bošnjaci dali Hrvatima Herceg Bosnu i što će Hrvatska dobiti u BiH svojom pacifističkom politikom na vlastitu štetu? Čitavo bošnjačko rukovodstvo treba pobiti, svi žive u istoj stambenoj zgradi u Sarajevu. To je mafija kojoj odgovara status quo.RayMabus wrote:Zato šta se Dalmacija nije slagala s AU
I njihovim planom
To je danas Herceg Bosna
Ovi su ga pratili
Pam pam
Pa pa
Gavrilo nije musliman.
Likividara ga je crna ruka koja je imala info u Dalmatincima jer su Dalmatinci oštro bili protiv ugarske vlade u Bosni.
Kraj priče
2015-08-09
Njima je u AU to trebalo da imaju jaku Mađarskumelkior wrote:Bosna najviše šteti Hrvatskoj, a ne Austriji ili Mađarskoj.RayMabus wrote:melkior wrote:Zašto bi Bošnjaci dali Hrvatima Herceg Bosnu i što će Hrvatska dobiti u BiH svojom pacifističkom politikom na vlastitu štetu? Čitavo bošnjačko rukovodstvo treba pobiti, svi žive u istoj stambenoj zgradi u Sarajevu. To je mafija kojoj odgovara status quo.RayMabus wrote:Zato šta se Dalmacija nije slagala s AU
I njihovim planom
To je danas Herceg Bosna
Ovi su ga pratili
Pam pam
Pa pa
Gavrilo nije musliman.
Kraj priče
Pošto su Hrvati Turke istjerali iz BiH očekivali su pripajanje djelova di žive Hrvati
Kad su ovi to odbili u Dalmaciji je raslo nezadovoljstvo
Crna ruka nije toliko moćna ako nema info
Dalmoši su im dali putanju kretanja cara
Pam pam
Pa pa
2014-04-11
Prouči kralja Tomislava i što je danas Franačka, a što Bizant. Danas je jednadžba još složenija jer su tu Turci i Amerikanci.RayMabus wrote:melkior wrote:Zašto bi Bošnjaci dali Hrvatima Herceg Bosnu i što će Hrvatska dobiti u BiH svojom pacifističkom politikom na vlastitu štetu? Čitavo bošnjačko rukovodstvo treba pobiti, svi žive u istoj stambenoj zgradi u Sarajevu. To je mafija kojoj odgovara status quo.RayMabus wrote:Zato šta se Dalmacija nije slagala s AU
I njihovim planom
To je danas Herceg Bosna
Ovi su ga pratili
Pam pam
Pa pa
Gavrilo nije musliman.
Kraj priče
2015-08-09
Likvidiraro li ih ko zečeve
https://slobodnadalmacija.hr/dalmacija/prica-o-nesudenom-atentatoru-iz-zrnovnice-kako-je-mladi-lujo-aljinovic-potomak-ugledne-obitelji-naoruzan-revolverom-krenuo-u-bec-upucati-franju-ferdinanda-574463
https://slobodnadalmacija.hr/dalmacija/prica-o-nesudenom-atentatoru-iz-zrnovnice-kako-je-mladi-lujo-aljinovic-potomak-ugledne-obitelji-naoruzan-revolverom-krenuo-u-bec-upucati-franju-ferdinanda-574463
2014-04-11
melkior wrote:Prouči kralja Tomislava i što je danas Franačka, a što Bizant. Danas je jednadžba još složenija jer su tu Turci i Amerikanci.RayMabus wrote:melkior wrote:Zašto bi Bošnjaci dali Hrvatima Herceg Bosnu i što će Hrvatska dobiti u BiH svojom pacifističkom politikom na vlastitu štetu? Čitavo bošnjačko rukovodstvo treba pobiti, svi žive u istoj stambenoj zgradi u Sarajevu. To je mafija kojoj odgovara status quo.RayMabus wrote:Zato šta se Dalmacija nije slagala s AU
I njihovim planom
To je danas Herceg Bosna
Ovi su ga pratili
Pam pam
Pa pa
Gavrilo nije musliman.
Kraj priče
Prouči ti ovo
2014-04-11
Prouči ovo
Pa ćeš shvatiti odakle crnoj ruci info kada i gdje će proći car
Pam pam
Pa pa
Pa ćeš shvatiti odakle crnoj ruci info kada i gdje će proći car
Pam pam
Pa pa
2014-04-11
Toliko o Dalmatincima bečkim konjušarima
Pam pam
Pa pa
Pam pam
Pa pa
2014-04-11
Zato Hrvatskoj danas treba vezivanje ili uz Ameriku ili uz Rusiju jer se ne može pouzdati niti u Njemačku niti u Austriju. Ako se već vežeš, veži se za najjačeg. I Austrija i Njemačka izgubile su i I. i II. svjetski rat.RayMabus wrote:Njima je u AU to trebalo da imaju jaku Mađarskumelkior wrote:Bosna najviše šteti Hrvatskoj, a ne Austriji ili Mađarskoj.RayMabus wrote:melkior wrote:Zašto bi Bošnjaci dali Hrvatima Herceg Bosnu i što će Hrvatska dobiti u BiH svojom pacifističkom politikom na vlastitu štetu? Čitavo bošnjačko rukovodstvo treba pobiti, svi žive u istoj stambenoj zgradi u Sarajevu. To je mafija kojoj odgovara status quo.RayMabus wrote:Zato šta se Dalmacija nije slagala s AU
I njihovim planom
To je danas Herceg Bosna
Ovi su ga pratili
Pam pam
Pa pa
Gavrilo nije musliman.
Kraj priče
Pošto su Hrvati Turke istjerali iz BiH očekivali su pripajanje djelova di žive Hrvati
Kad su ovi to odbili u Dalmaciji je raslo nezadovoljstvo
Crna ruka nije toliko moćna ako nema info
Dalmoši su im dali putanju kretanja cara
Pam pam
Pa pa
2015-08-09
I konačni cilj Dalmacije je istjerivanje Au iz Bosne
Zato ja ne dam na Bunjevci u sjevernoj Vojvodini jer su ikavci i naši su
Mir
Ne pravite problem Beogradu
Zato ja ne dam na Bunjevci u sjevernoj Vojvodini jer su ikavci i naši su
Mir
Ne pravite problem Beogradu
2014-04-11
2014-04-11
Posljedica Jugoslavija. ORJUNA.RayMabus wrote:I konačni cilj Dalmacije je
2015-08-09
I kako je AU koštalo to šta Duvno nisu vratili Dalmaciji
Tako če koštat i druge imperije
Dalmate
Tako če koštat i druge imperije
Dalmate
2014-04-11
Otvori glavni izbornik
Wikipedija
Traži
Dalmati
Jezik
Preuzmi PDF
Prati
Uredi
Dalmati (lat. Dalmatae, grč. Delmatoi) su antička etnogrupa koja je nastavala današnju srednju Dalmaciju i zapadnu Hercegovinu između rijeka Krke i Neretve, gdje se pojavljuju od 4. stoljeća pr. Kr. Po razdiobi naroda u rimsko doba, Dalmati se smatraju Ilirima u širem smislu, pa ne ulaze u sastav kasnijega Ilirskog kraljevstva uz južni Jadran. Po njima se potom zove rimska provincija Dalmatia i današnja Dalmacija.
Karta koja prikazuje približan razmještaj ilirskih plemena i njihove susjede.
Borbe s Rimljanima
Kultura i gospodarstvo
Vjera i božanstva
Etničke i jezične veze
Literatura
Zadnji je put uređivao suradnik Croxyz prije 6 mjeseci.
Wikipedija
Sadržaji se koriste u skladu s CC BY-SA 3.0 osim ako nije drukčije navedeno.
Zaštita privatnostiUvjeti uporabeKlasični prikaz
Wikipedija
Traži
Dalmati
Jezik
Preuzmi PDF
Prati
Uredi
Dalmati (lat. Dalmatae, grč. Delmatoi) su antička etnogrupa koja je nastavala današnju srednju Dalmaciju i zapadnu Hercegovinu između rijeka Krke i Neretve, gdje se pojavljuju od 4. stoljeća pr. Kr. Po razdiobi naroda u rimsko doba, Dalmati se smatraju Ilirima u širem smislu, pa ne ulaze u sastav kasnijega Ilirskog kraljevstva uz južni Jadran. Po njima se potom zove rimska provincija Dalmatia i današnja Dalmacija.
Karta koja prikazuje približan razmještaj ilirskih plemena i njihove susjede.
Borbe s Rimljanima
Kultura i gospodarstvo
Vjera i božanstva
Etničke i jezične veze
Literatura
Zadnji je put uređivao suradnik Croxyz prije 6 mjeseci.
Wikipedija
Sadržaji se koriste u skladu s CC BY-SA 3.0 osim ako nije drukčije navedeno.
Zaštita privatnostiUvjeti uporabeKlasični prikaz
2014-04-11
2014-04-11
2014-04-11
Da da
Amerika će nama solit pameh
Slava Rusiji
Rat
Amerika će nama solit pameh
Slava Rusiji
Rat
2014-04-11
Page 13 of 15 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15
Similar topics
» Komšić pisao zvaničnicima EU: Izabran sam po Ustavu i Izbornom zakonu BiH!
» Komšić : Pozdravljam odluu Plenkovica u Vijeću EU, sad je besmisleno pričati o izbornom zakonu
» Komšić: EU nije briga za zahtjeve HDZ-a o Izbornom zakonu, oni žele građansko društvo
» Veleposlanici SAD i EU : Vrijeme je za dogovor o izbornom zakonu BiH
» SAD i bošnjačko-građanske stranke protiv prijedloga HDZ-a o izbornom zakonu
» Komšić : Pozdravljam odluu Plenkovica u Vijeću EU, sad je besmisleno pričati o izbornom zakonu
» Komšić: EU nije briga za zahtjeve HDZ-a o Izbornom zakonu, oni žele građansko društvo
» Veleposlanici SAD i EU : Vrijeme je za dogovor o izbornom zakonu BiH
» SAD i bošnjačko-građanske stranke protiv prijedloga HDZ-a o izbornom zakonu
Page 13 of 15