Komšić: Zagrebu je najbolje reći da odbije malo od BiH i priče o Izbornom zakonu jer se ni mi njima ne miješamo u izborne zakone
Page 11 of 15
Page 11 of 15 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15
Re: Komšić: Zagrebu je najbolje reći da odbije malo od BiH i priče o Izbornom zakonu jer se ni mi njima ne miješamo u izborne zakone
Govno jedno Francusko koje misli da će dirigirat EURayMabus wrote:RayMabus wrote:Hrvatska i Slovenija su u EU
Cipar isto
Tko si ti da nas isključeš ?
Pajdo mrtav si.
Tko si ti da određuješ tko i šta je bitno na Mediteranu ?
Ja ti nisam bitan ?
Je li ?
Sad ćeš vidit.
E nećeš
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Komšić: Zagrebu je najbolje reći da odbije malo od BiH i priče o Izbornom zakonu jer se ni mi njima ne miješamo u izborne zakone
Ne možemo se na nikoga pouzdati, sami smo. Od NATO-a/Amerike ne možemo očekivati ništa, a s Rusima ne smijemo zbog NATO-a. Da sutra dođe do pičvajza u Bosni, nećemo znati gdje nam je dupe a gdje glava. Pičku materinu. Hrvatska je propustila priliku biti balkanski Izrael, zato nam se stvari događaju umjesto da mi utječemo na događaje. Jebo mater Sanaderu i Kradezeu. Uništili nas i opljačkali, nit imamo vojske, nit ekonomije nit morala. Ovisimo isključivo o EU fondovima, a zbog korupcije u zemlji nema Boga koji će sutra uzet pušku u ruke. Ne proizvodimo ni municiju, avioni su nam staro željezo, a i velika je vjerojatnost da ćemo preplatiti isto takvo novo-staro željezo u vidu F16.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Šako jada
Tako ću vas prituč da je to strašno
Tako ću vas prituč da je to strašno
2014-04-11
Aj ne seri bona. Ovi u Bosni su se rata nagledali da im je olakšanje kad čuju da Hrvatska nije za komadanje BiH.melkior wrote:Ne možemo se na nikoga pouzdati, sami smo. Od NATO-a/Amerike ne možemo očekivati ništa, a s Rusima ne smijemo zbog NATO-a. Da sutra dođe do pičvajza u Bosni, nećemo znati gdje nam je dupe a gdje glava. Pičku materinu. Hrvatska je propustila priliku biti balkanski Izrael, zato nam se stvari događaju umjesto da mi utječemo na događaje. Jebo mater Sanaderu i Kradezeu. Uništili nas i opljačkali, nit imamo vojske, nit ekonomije nit morala. Ovisimo isključivo o EU fondovima, a zbog korupcije u zemlji nema Boga koji će sutra uzet pušku u ruke. Ne proizvodimo ni municiju, avioni su nam staro željezo, a i velika je vjerojatnost da ćemo preplatiti isto takvo novo-staro željezo u vidu F16.
Neće oni ništa dok god ti ne komadaš bih a nećeš jer to nije politka Republike Hrvatske.
2014-04-11
Neće oni ništa.
Vanjska politika Hrvatske nije komadanje BiH
Čak ni HDZ
Vanjska politika Hrvatske nije komadanje BiH
Čak ni HDZ
2014-04-11
Neće oni ništa
Nit jedna politička opcija u Hrvatskoj nije za komadanje BiH
2014-04-11
Hrvatska nije ali jest Srbija. A Bošnjaci su nam zabili nož u leđa. Usrani Dayton destabilizira ne samo Bosnu nego Hrvatsku a Kenwood Kenon i Milanović bi samo razgovarali. Mudar čovjek će razgovarati ali se i spremati za rat. A oni ne vide dalje od bruxelleskih hodnika i ručka u Taču. Vode salonsku politiku. Srbija će uzeti svoje, RS se odcijepiti, a Hrvati ostati sami s Bošnjacima i međunarodnim predstavnikom. Hrvatska je najveći gubitnik rata u BiH.RayMabus wrote:Aj ne seri bona. Ovi u Bosni su se rata nagledali da im je olakšanje kad čuju da Hrvatska nije za komadanje BiH.melkior wrote:Ne možemo se na nikoga pouzdati, sami smo. Od NATO-a/Amerike ne možemo očekivati ništa, a s Rusima ne smijemo zbog NATO-a. Da sutra dođe do pičvajza u Bosni, nećemo znati gdje nam je dupe a gdje glava. Pičku materinu. Hrvatska je propustila priliku biti balkanski Izrael, zato nam se stvari događaju umjesto da mi utječemo na događaje. Jebo mater Sanaderu i Kradezeu. Uništili nas i opljačkali, nit imamo vojske, nit ekonomije nit morala. Ovisimo isključivo o EU fondovima, a zbog korupcije u zemlji nema Boga koji će sutra uzet pušku u ruke. Ne proizvodimo ni municiju, avioni su nam staro željezo, a i velika je vjerojatnost da ćemo preplatiti isto takvo novo-staro željezo u vidu F16.
Neće oni ništa dok god ti ne komadaš bih a nećeš jer to nije politka Republike Hrvatske.
2015-08-09
Zato im je jedina opcija da izglasaju izborni zakon i da Dalmoši pacificiraju četnike
Ne mogu imat islamsku BiH al mogu računat na to da če se svi ekstremi neutralizirati
Ne mogu imat islamsku BiH al mogu računat na to da če se svi ekstremi neutralizirati
2014-04-11
Dudek filozofija. Nemaju vizije i boli ih kurac.RayMabus wrote:Neće oni ništa
2015-08-09
melkior wrote:Hrvatska nije ali jest Srbija. A Bošnjaci su nam zabili nož u leđa. Usrani Dayton destabilizira ne samo Bosnu nego Hrvatsku a Kenwood Kenon i Milanović bi samo razgovarali. Mudar čovjek će razgovarati ali se i spremati za rat. A oni ne vide dalje od bruxelleskih hodnika i ručka u Taču. Vode salonsku politiku. Srbija će uzeti svoje, RS se odcijepiti, a Hrvati ostati sami s Bošnjacima i međunarodnim predstavnikom. Hrvatska je najveći gubitnik rata u BiH.RayMabus wrote:Aj ne seri bona. Ovi u Bosni su se rata nagledali da im je olakšanje kad čuju da Hrvatska nije za komadanje BiH.melkior wrote:Ne možemo se na nikoga pouzdati, sami smo. Od NATO-a/Amerike ne možemo očekivati ništa, a s Rusima ne smijemo zbog NATO-a. Da sutra dođe do pičvajza u Bosni, nećemo znati gdje nam je dupe a gdje glava. Pičku materinu. Hrvatska je propustila priliku biti balkanski Izrael, zato nam se stvari događaju umjesto da mi utječemo na događaje. Jebo mater Sanaderu i Kradezeu. Uništili nas i opljačkali, nit imamo vojske, nit ekonomije nit morala. Ovisimo isključivo o EU fondovima, a zbog korupcije u zemlji nema Boga koji će sutra uzet pušku u ruke. Ne proizvodimo ni municiju, avioni su nam staro željezo, a i velika je vjerojatnost da ćemo preplatiti isto takvo novo-staro željezo u vidu F16.
Zapadna RS se ne može odcjpit
Distrikt Brčko
2014-04-11
Zašto bi izglasali izborni zakon kad im je dobro i ovako? Hrvati su minorizirani i bit će dok ne nestanu kao ikakav bitan politički faktor.RayMabus wrote:Zato im je jedina opcija da izglasaju izborni zakon i da Dalmoši pacificiraju četnike
2015-08-09
melkior wrote:Dudek filozofija. Nemaju vizije i boli ih kurac.RayMabus wrote:Neće oni ništa
E moj Melkoir
Da se oni mogu odcjepit
Učinili bi to odavno
Distrkt Brčko
2014-04-11
melkior wrote:Zašto bi izglasali izborni zakon kad im je dobro i ovako? Hrvati su minorizirani i bit će dok ne nestanu kao ikakav bitan politički faktor.RayMabus wrote:Zato im je jedina opcija da izglasaju izborni zakon i da Dalmoši pacificiraju četnike
A pa ne moraju
Drug Komšić
NDH
2014-04-11
melkior wrote:Zašto bi izglasali izborni zakon kad im je dobro i ovako? Hrvati su minorizirani i bit će dok ne nestanu kao ikakav bitan politički faktor.RayMabus wrote:Zato im je jedina opcija da izglasaju izborni zakon i da Dalmoši pacificiraju četnike
Zato šta je druga opcija
Ustaše
2014-04-11
Biraju između zla i goreg
Nestanak RS
Ili
Tri naroda
Nema treće solucije
Nestanak RS
Ili
Tri naroda
Nema treće solucije
2014-04-11
Hrvatska granica bi trebala biti na Vrbasu, a ne na Drini. I na tom području uopće ne bi trebalo biti stanovnika, samo vojne baze. I naravno, Mostar i Neum.RayMabus wrote:melkior wrote:Dudek filozofija. Nemaju vizije i boli ih kurac.RayMabus wrote:Neće oni ništa
E moj Melkoir
Da se oni mogu odcjepit
Učinili bi to odavno
Distrkt Brčko
2015-08-09
do prije mjesec dana si srao po svima na račun švaba, odjednom švabe najgore!!!Legendovich wrote:Brutalno postaje u svabiji...nikad dosad,od WW2 nije bilo ovako ocajno,a svabi pamte kako je bilo..glad doslovno...najgore tek dolazi..melkior wrote:Koja ojebina ta Njemačka, to je strava, oni ozbiljno misle da je država = novac.Legendovich wrote:6 miljuna Turaka u svabiji,ne 4..
A biće da si opet nešto sjebo i dobio otkaz u roku odmah.
Mladić je bio u pravu, ne treba njemu stanovništvo, nego samo teritorij. Realno, samo teritorij i vrijedi u Bosni.
2015-08-09
Brda, šume, ruda. Teritorij. Ali strateški gledano, Dalmacija i Gorski kotar su pretanki a Neum prst u oko. Bihać, Jajce. Vrbas.melkior wrote:Mladić je bio u pravu, ne treba njemu stanovništvo, nego samo teritorij. Realno, samo teritorij i vrijedi u Bosni.
2015-08-09
Pretvorit zapadnu Bosnu i Hercegovinu u dobro utvrđenu vojnu krajinu. Ovaj put ne za bečki interes, već za vlastiti. Samo ju pomaknut istočno.melkior wrote:Brda, šume, ruda. Teritorij. Ali strateški gledano, Dalmacija i Gorski kotar su pretanki a Neum prst u oko. Bihać, Jajce. Vrbas.melkior wrote:Mladić je bio u pravu, ne treba njemu stanovništvo, nego samo teritorij. Realno, samo teritorij i vrijedi u Bosni.
2015-08-09
Krivo razmišljaš.melkior wrote:Hrvatska granica bi trebala biti na Vrbasu, a ne na Drini. I na tom području uopće ne bi trebalo biti stanovnika, samo vojne baze. I naravno, Mostar i Neum.RayMabus wrote:melkior wrote:Dudek filozofija. Nemaju vizije i boli ih kurac.RayMabus wrote:Neće oni ništa
E moj Melkoir
Da se oni mogu odcjepit
Učinili bi to odavno
Distrkt Brčko
2014-04-11
Page 11 of 15 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15
Similar topics
» Komšić pisao zvaničnicima EU: Izabran sam po Ustavu i Izbornom zakonu BiH!
» Komšić : Pozdravljam odluu Plenkovica u Vijeću EU, sad je besmisleno pričati o izbornom zakonu
» Komšić: EU nije briga za zahtjeve HDZ-a o Izbornom zakonu, oni žele građansko društvo
» Veleposlanici SAD i EU : Vrijeme je za dogovor o izbornom zakonu BiH
» SAD i bošnjačko-građanske stranke protiv prijedloga HDZ-a o izbornom zakonu
» Komšić : Pozdravljam odluu Plenkovica u Vijeću EU, sad je besmisleno pričati o izbornom zakonu
» Komšić: EU nije briga za zahtjeve HDZ-a o Izbornom zakonu, oni žele građansko društvo
» Veleposlanici SAD i EU : Vrijeme je za dogovor o izbornom zakonu BiH
» SAD i bošnjačko-građanske stranke protiv prijedloga HDZ-a o izbornom zakonu
Page 11 of 15