La Liga 20/21
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 20 of 50
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Re: La Liga 20/21
Dakle, ulica koja vodi Barcu bi birala ne samo predsjednika, nego sportskog direktora, trenera, pomoćnika i sve ostalo.
Koja sekta...
Guest- Guest
čekaj sekta koju biraju ribari nema nikakav program? a valjda nemaju kad im amaterski klubovi dijele lekcije
al ti si stvarno čistokrvni tovar, pokvaren, zatucan i glup
al ti si stvarno čistokrvni tovar, pokvaren, zatucan i glup
End- Posts : 21177
2015-08-25
Dalmatinski idiot ... Nema Barcelona kaj vraćati Realove pare jer ih nije ni dobila ... Naime, pare od UEFA-e dobivaju klubovi liga iz kojih su učesnici grupne faze LP-a, ali samo oni koji ne igraju u grupnoj fazi LP-a. A kol'ko se sjećam Barcelona je igrala LP pa je zaslužila SVOJE pare ... Baš si idiot na kvadrat ...Andreas Goldberger wrote:Dakle, da zaključimo. Uličari se okupili oko neke sekte i smijenili uspješnog predsjednika. Kakva smijurija.
Btw. vrati realove pare konjušaru licemjerni imaš li srama?
Zeko-
2015-08-26
po tovaru barca je dobila pare od čmarduka jer su izbacili renovu, to je njegov mentalni sklop haha
2015-08-25
dođe mi malo žao našeg tovarčića, polomio sam ga u zadnja dva dana i to iz zajebancije.
klub mu u žešćoj banani i sad ga još ja razvaljujem.
nitko to nije zaslužio pa čak niti jedan mali jalni tovar.
klub mu u žešćoj banani i sad ga još ja razvaljujem.
nitko to nije zaslužio pa čak niti jedan mali jalni tovar.
2015-08-25
Messi's chasing Pele record for Both Argentina and Barcelona.
Argentina - Most Goals in Conmebol History:
° Pele - 77
° Messi - 70
Barcelona - Most goals for a Single Club:
° Pele - 643
° Messi - 634
Only a matter of time..
Argentina - Most Goals in Conmebol History:
° Pele - 77
° Messi - 70
Barcelona - Most goals for a Single Club:
° Pele - 643
° Messi - 634
Only a matter of time..
2015-08-25
Victor Font: "I don't want Neymar to come back."
evo još jedna točka u programu...
šta kažu iz ribarske sektaške prćije, hoće li dovesti još jednog crnju da igra umjesto bilih tića haha
evo još jedna točka u programu...
šta kažu iz ribarske sektaške prćije, hoće li dovesti još jednog crnju da igra umjesto bilih tića haha
2015-08-25
Jeli može netko ovom tupku endiću-mesiću objasniti da udruga članova, pardon sekta Barcelone nema plan i ne odlučuje o treneru, sportskom direktoru, nego da plan ima kandidat za predsjednika kojeg ti članovi udruge, pardon sekte biraju?
Guest- Guest
i evo ga...
još jedan tipično tovarski nastup
kad misliš da ne može niže tovar dodaje gas i bruka se još više
odvratno fuj
još jedan tipično tovarski nastup
kad misliš da ne može niže tovar dodaje gas i bruka se još više
odvratno fuj
2015-08-25
Umjesto da se po cijele dane baviš s Hajdukom i radiš neke sličice na razini 13-njaka, bolje bi ti bilo da se malo informiraš kako funkcionira klub za koji navijaš.
Guest- Guest
Amper je triba dobit baloon de kurac.
Ali u zadnjih par dana niski cigan je razbio konkurenciju
Ali u zadnjih par dana niski cigan je razbio konkurenciju
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Da malo oladimo ovog endića-mesića (pa ćemo ga pustiti par dana da izbacuje svoje copy/paste gluposti na razini 13-njaka i tješi sam sebe da je nekog našamarao ).
Nećemo se koristiti njegovim metodama stavljanja riječi u usta, nego ćemo ga citirati:
Endić-mesić: "samo ulica koja želi voditi barcu bi željela isto tako vratiti guardiolu kao sportskog direktora, postaviti xavija za trenera, puyola kao pomoćnika, vratiti cruyffu titulu počasnog predsjednika, nastaviti osvajati triplete, sextuple itd."
Endić-mesić: "čekaj sekta koju biraju ribari nema nikakav program?"
FC Barcelona je najbolji primjer kluba ustrojenog po socios modelu. Barcelonin slogan ‘El Barca es mes que un club’ – Barca je više od kluba, riječi su koje najbolje opisuju što taj klub predstavlja svojim navijačima, kao sportska i kulturna institucija grada i cijele Katalonije, ali i po svojoj upravljačkoj strukturi. Koliko znači svojim navijačima najbolje govori podatak da trenutačno ima 1335 udruga navijača diljem svijeta. Barcelonini službeni podaci govore kako klub ima oko 180 000 članova koji plaćaju klubu godišnju članarinu od 157 eura.
Svi punoljetni članovi, koji su članovi najmanje godinu dana, imaju pravo izaći na izbore za predsjednika koji se bira svake 4 godine. Predsjednik može odraditi najviše dva mandata po 4 godine. Svaki kandidat za predsjednika izlazi na izbore sa svojim programom i svojom listom članova Upravnog odbora. U predsjedničkoj kampanji se predstavljaju programi članovima kluba te oni na izborima biraju predsjednika s najboljim programom. Svaki kandidat mora dati bankovno jamstvo u iznosu od 15 posto kapitala u klub. Ako su članovi nezadovoljni radom predsjednika, imaju pravo na pokretanje referenduma o nepovjerenju predsjedniku. Potrebno je 5% potpisa članova za glasanje o nepovjerenju.
https://ivantomic.net/2019/12/20/clanski-model-upravljanja-nogometnim-klubovima-socios-model-ii/
Dakle, glupan misli da članovi Barcelone rade program i odlučuju o tome tko će biti trener, sportski direktor, pa čak i pomoćni trener. Kakav komad glupe budale.
Nećemo se koristiti njegovim metodama stavljanja riječi u usta, nego ćemo ga citirati:
Endić-mesić: "samo ulica koja želi voditi barcu bi željela isto tako vratiti guardiolu kao sportskog direktora, postaviti xavija za trenera, puyola kao pomoćnika, vratiti cruyffu titulu počasnog predsjednika, nastaviti osvajati triplete, sextuple itd."
Endić-mesić: "čekaj sekta koju biraju ribari nema nikakav program?"
FC Barcelona je najbolji primjer kluba ustrojenog po socios modelu. Barcelonin slogan ‘El Barca es mes que un club’ – Barca je više od kluba, riječi su koje najbolje opisuju što taj klub predstavlja svojim navijačima, kao sportska i kulturna institucija grada i cijele Katalonije, ali i po svojoj upravljačkoj strukturi. Koliko znači svojim navijačima najbolje govori podatak da trenutačno ima 1335 udruga navijača diljem svijeta. Barcelonini službeni podaci govore kako klub ima oko 180 000 članova koji plaćaju klubu godišnju članarinu od 157 eura.
Svi punoljetni članovi, koji su članovi najmanje godinu dana, imaju pravo izaći na izbore za predsjednika koji se bira svake 4 godine. Predsjednik može odraditi najviše dva mandata po 4 godine. Svaki kandidat za predsjednika izlazi na izbore sa svojim programom i svojom listom članova Upravnog odbora. U predsjedničkoj kampanji se predstavljaju programi članovima kluba te oni na izborima biraju predsjednika s najboljim programom. Svaki kandidat mora dati bankovno jamstvo u iznosu od 15 posto kapitala u klub. Ako su članovi nezadovoljni radom predsjednika, imaju pravo na pokretanje referenduma o nepovjerenju predsjedniku. Potrebno je 5% potpisa članova za glasanje o nepovjerenju.
https://ivantomic.net/2019/12/20/clanski-model-upravljanja-nogometnim-klubovima-socios-model-ii/
Dakle, glupan misli da članovi Barcelone rade program i odlučuju o tome tko će biti trener, sportski direktor, pa čak i pomoćni trener. Kakav komad glupe budale.
Guest- Guest
Sad će uzvratiti. Spomenut će gziru 3-4 puta, sektu 6 puta, septičku jamu 2 puta, ribare 12 puta, 8 puta će napisati laž da ja uspoređujem Hajduk i Barcelonu. I za kraj će u drugom postu poentirati kako je opet našamarao.fridrih_niche wrote:Ohooooooo...
Round 4 at the Avenue Mall!
:^O
Guest- Guest
sad ozbiljno niche.. jel ti vidiš kolko ti je frend retardiran?
mislim mene je sramota uopće takvom jadniku odgovarati, on ne da je tovar nego je srpski tovar s obzirom da laže i izmišlja čim progovori.
znači zgadila mi se ta mala gnjusna bolesna tovarčina više od zekana iskren da ti budem.
mislim mene je sramota uopće takvom jadniku odgovarati, on ne da je tovar nego je srpski tovar s obzirom da laže i izmišlja čim progovori.
znači zgadila mi se ta mala gnjusna bolesna tovarčina više od zekana iskren da ti budem.
2015-08-25
reci tovare srpski kad ono barca treba vratiti lorealu pare haha koja gluperda čudo jedno
2015-08-25
Kad ga argumentirano poklopiš, onda krenu uvrede. Eto, sad sam ja srbin jer sam ga citirao i ismijao to što uopće ne zna kako mu klub funkcionira.
Guest- Guest
prvo lapane sektaški nauči kako funkcionira, tj. ne funkcionira tvoje tovarsko smeće od kluba onda se bavi barcelonom najvećim klubom na svijetu
2015-08-25
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 20 of 50