La Liga 20/21
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 50 of 50
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: La Liga 20/21
Sir Alex Ferguson: “The Barcelona we met in Wembley in 2011 was unplayable. It's the one team that made the greatest impression on me!”
antiša mijenjaj potpis...
End- Posts : 21177
2015-08-25
Pusi kurac lopove katalonski prevara zvana Pep je imala srecu da je na drugoj strani bio pijani skot. Da je bio don Marcelo Lippi kako bi katalonija plakalaEnd wrote: Sir Alex Ferguson: “The Barcelona we met in Wembley in 2011 was unplayable. It's the one team that made the greatest impression on me!”
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
http://liveonscore.tv/soccer-streams/la-liga/barcelona-vs-real-sociedad/
2015-08-25
End wrote:http://liveonscore.tv/soccer-streams/la-liga/barcelona-vs-real-sociedad/
Momci iz san sebastiana ce se ispisati po katalonskoj sirotinji
Guest- Guest
odlična i opasna barca
ovakvo poluvrijeme već dugo nije viđeno
a mali pedri je WC igrač već sad... kako operira po cijelom terenu, kopija inieste.
ovakvo poluvrijeme već dugo nije viđeno
a mali pedri je WC igrač već sad... kako operira po cijelom terenu, kopija inieste.
2015-08-25
misliš kako se i đubre ispišalo po atalanti.. možda da su pederku kao do sada dali po 2 penala pa možda bi barem 1 zabio.Beef Supreme wrote:End wrote:http://liveonscore.tv/soccer-streams/la-liga/barcelona-vs-real-sociedad/
Momci iz san sebastiana ce se ispisati po katalonskoj sirotinji
2015-08-25
Se eu ganhasse uma camisa de Messi das mãos do próprio eu tinha desmaiado ali mesmo pic.twitter.com/9iJvuqUYP9
— Messimaniacas (@Messimaniacas_) December 17, 2020
MESSIJEVA GESTA POSTALA HIT NA INTERNETU: Svi bruje o potezu čudesnog Argentinca
GOAT opušteno
2015-08-25
End wrote:Se eu ganhasse uma camisa de Messi das mãos do próprio eu tinha desmaiado ali mesmo pic.twitter.com/9iJvuqUYP9
— Messimaniacas (@Messimaniacas_) December 17, 2020
MESSIJEVA GESTA POSTALA HIT NA INTERNETU: Svi bruje o potezu čudesnog Argentinca
GOAT opušteno
Kakva nameštaljka, Bože sveti...
Ali pošto mali spermenko nema dva grama mozga u svojoj ciganskoj glavi, on će ovo da popuši. Gluperda...
Guest- Guest
auu koji kompleks četnika ciganskog da me na svakoj temi mora prozivati
satran si idiote, čestitam na tom velikom postignuću šiptaru najgluplji
2015-08-25
End wrote:auu koji kompleks četnika ciganskog da me na svakoj temi mora prozivati
Kompleks zbog čega, majmunčino ciganska najgluplja na svetu?
Guest- Guest
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 50 of 50