La Liga 20/21
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 35 of 50
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Re: La Liga 20/21
da ne pričamo koliko je u zadnje vrijeme uzdignut vlašić..
od njega možeš imati top10 igrača..
na osnovu čega?
ne vidim rubriku s trofejima na wikipediji..
koja bruka bacaj napalm
od njega možeš imati top10 igrača..
na osnovu čega?
ne vidim rubriku s trofejima na wikipediji..
koja bruka bacaj napalm
End- Posts : 21177
2015-08-25
iz pouzdanih izvora znam da ste ti i kic pušili jedan drugome ispod stolaBeef Supreme wrote:Iz pouzdanih izvora znam da se tu radi o fake skautingu/reklamiranju
2015-08-25
Btw trofeji nisu mjerilo individualne karijere
R9 nikad nije osvojio lp pa je opet najveci napadac svih vremena uz debelog Gerda
R9 nikad nije osvojio lp pa je opet najveci napadac svih vremena uz debelog Gerda
Guest- Guest
Beef Supreme wrote:Brat Brale wrote:Beef Supreme wrote:Brat Brale wrote:Beef Supreme wrote:Brat Brale wrote:BraCka podela bodova izmedju turske i hrvaCke...
Turci ni ovakvu nasu repku nisu uspjeli dobiti
Drago mi je da je budimir zabio , svi seru sto je njega zvao , kao prestar je . Gleda se kvaliteta , a ne potencijal zarade za Saurona .
Badelju se treba zahvaliti , on definitivno nije kapacitet za repku . Juranovic također, no njemu bi mozda dao jos jednu priliku.
Moramo golmana stvoriti nekako u narednih 5 godina jer sve sto imamo je ocaj .
Plete vrati se iz mirovine.
Na FM20, Livaković je Bog lično...
Sauron dobro platio reklamu , no nije pomoglo jer ga nije nikome uspio uvaliti
Joško prevariol reinkarnacija maldinija, onaj plavokosi peder lovro majer reinkarnacija bechama i zidaneta, bruno petković jedan od boljih centarfora na igrici...
Tvoja tvrdnja itekako ima logike.
Iz pouzdanih izvora znam da se tu radi o fake skautingu/reklamiranju
Ali svaka mu cast da je i majera uspio napumpati, igraca sa toliko limita i nedostataka
Brate, dodje mi da lomim kompjuter kada igram protiv ekipe u kojoj je on. Svaki prekid izvodi, i svaki prekid u trepavicu gadja svoje igrače. Za crossing ima 19 mislim...
Guest- Guest
Beef Supreme wrote:A taj lik isto sranje kao jozo simunovic i filip benkovicfridrih_niche wrote:Prevariol stavljen za drugog najboljeg DC wonderkida na FM 21...
Šou!
:^O
Guest- Guest
Beef Supreme wrote:Imam osjecaj da endo ne cita nista osim postova u messiju
Guest- Guest
Brat Brale wrote:Beef Supreme wrote:Brat Brale wrote:Beef Supreme wrote:Brat Brale wrote:Beef Supreme wrote:Brat Brale wrote:BraCka podela bodova izmedju turske i hrvaCke...
Turci ni ovakvu nasu repku nisu uspjeli dobiti
Drago mi je da je budimir zabio , svi seru sto je njega zvao , kao prestar je . Gleda se kvaliteta , a ne potencijal zarade za Saurona .
Badelju se treba zahvaliti , on definitivno nije kapacitet za repku . Juranovic također, no njemu bi mozda dao jos jednu priliku.
Moramo golmana stvoriti nekako u narednih 5 godina jer sve sto imamo je ocaj .
Plete vrati se iz mirovine.
Na FM20, Livaković je Bog lično...
Sauron dobro platio reklamu , no nije pomoglo jer ga nije nikome uspio uvaliti
Joško prevariol reinkarnacija maldinija, onaj plavokosi peder lovro majer reinkarnacija bechama i zidaneta, bruno petković jedan od boljih centarfora na igrici...
Tvoja tvrdnja itekako ima logike.
Iz pouzdanih izvora znam da se tu radi o fake skautingu/reklamiranju
Ali svaka mu cast da je i majera uspio napumpati, igraca sa toliko limita i nedostataka
Brate, dodje mi da lomim kompjuter kada igram protiv ekipe u kojoj je on. Svaki prekid izvodi, i svaki prekid u trepavicu gadja svoje igrače. Za crossing ima 19 mislim...
Haha a u stvarnosti ne zna odigrati pass na 2 metra
Guest- Guest
Baš me zanima kako je Dinamo s tolikim prevarama od igrača uvjerljivo prvi u HNL-u i prvi u EL, bez poraza. A stranci ih plaćaju po 20-ak milja €. Ljudi, pestanite komentirat nogomet ako kurca ne kužite. Balote komentirajte.
Roland Deschain wrote:Baš me zanima kako je Dinamo s tolikim prevarama od igrača uvjerljivo prvi u HNL-u i prvi u EL, bez poraza. A stranci ih plaćaju po 20-ak milja €. Ljudi, pestanite komentirat nogomet ako kurca ne kužite. Balote komentirajte.
ja ne kazem da dinamo ima sve prevare, ali da su mu neki igraci precenjeni-jesu, jbg.
Guest- Guest
tovarski jal ne poznaje granice
valjda i klupska reputacija utječe na ocjene igrača, znači po defaultu mogu svakom igraču dinama dati 2.5 - 3 zvjezdice, ovim boljima po 4.
tako je to kad svake sezone igraš EL ili LP...
valjda i klupska reputacija utječe na ocjene igrača, znači po defaultu mogu svakom igraču dinama dati 2.5 - 3 zvjezdice, ovim boljima po 4.
tako je to kad svake sezone igraš EL ili LP...
2015-08-25
precijenjeni su rashford ili suarez pa su opet među najboljima na igrici.
kakve ocjene ima griezmann koji ne može zabiti na prazan gol?
ne bi mu dao finishing iznad 10.
ozil nije u ekipi arsenala za ovu sezonu opet je među najboljim attacking midfielderima.
ne znate šta pričate
ozil nije u ekipi arsenala za ovu sezonu opet je među najboljim attacking midfielderima.
ne znate šta pričate
2015-08-25
ali problem je gvardiol koji je prva postava kluba koji svake sezone osvaja naslove, igra EL i LP.
koji je u klubu najpoznatijem po razvoju mladih igrača na svijetu i već je ostvario transfer 20 milijuna u klub koji je vjerojatno 2. po jačini u bundesligi i isto među najboljima za razvoj igrača. pa valjda su vidjeli sad po olmu koja je kvaliteta igrača dinama. u ovu priču može samo još porto.
i onda se čuide zbog čega ima najveći potencijal?
haha horor
koji je u klubu najpoznatijem po razvoju mladih igrača na svijetu i već je ostvario transfer 20 milijuna u klub koji je vjerojatno 2. po jačini u bundesligi i isto među najboljima za razvoj igrača. pa valjda su vidjeli sad po olmu koja je kvaliteta igrača dinama. u ovu priču može samo još porto.
i onda se čuide zbog čega ima najveći potencijal?
haha horor
2015-08-25
End wrote:precijenjeni su rashford ili suarez pa su opet među najboljima na igrici.
ne znate šta pričate
rashford je trenutno najbolji igrac na svetu...
Guest- Guest
uostalom prezime gvardiola nije bzvz slično guardioli
ima tu nešto, samo na osnovu toga može biti najbolji stoper igrice.
ima tu nešto, samo na osnovu toga može biti najbolji stoper igrice.
2015-08-25
vjerujte mi da će niche prvi u svojim ekipama imati gvardiola i majera...
kao šta je imao modrića
kao šta je imao modrića
2015-08-25
Roland Deschain wrote:Baš me zanima kako je Dinamo s tolikim prevarama od igrača uvjerljivo prvi u HNL-u i prvi u EL, bez poraza. A stranci ih plaćaju po 20-ak milja €. Ljudi, pestanite komentirat nogomet ako kurca ne kužite. Balote komentirajte.
Petkovic i majer su zesce prevare
Gvadriola ide istim smjerom medijskog pumpanja kao i Big Ben , moderni stam i maldini u jednom paketu kako ga se ptedstavljalo
Guest- Guest
End wrote:vjerujte mi da će niche prvi u svojim ekipama imati gvardiola i majera...
kao šta je imao modrića
Niche beskvasni beskicmenjak
Guest- Guest
Na FM 10 san uvik kupova Modrića...End wrote:vjerujte mi da će niche prvi u svojim ekipama imati gvardiola i majera...
kao šta je imao modrića
Triba mi je jedan trkač za Buonanottea, znalca u ekipi...
A ove Gvardiole, Majere, ne ni kupija da su gratis...
:p
Btw. pocea sam s Milanom...
Proda par pojedinaca i dovea Wilsherea ka free transfer, wonderkida Rovellu iz Genove i šlag na torti - Upamecana za 75 milja €...
<3
Još nisan nijednu utakmicu odigra...
;)
Guest- Guest
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 35 of 50