La Liga 20/21
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 11 of 50
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Re: La Liga 20/21
Koliko puta je mali stakor otisao u mirovinu? 2x u Argentini i sad se oprostio od Barce...vise puta je pogazio svoju rijec nego tomo tripple H i gladimir cacic ljudi zajedno
Guest- Guest
Roland Deschain wrote:Jedini koji je u cijeloj priči popušio je klub. Plaćat će ga gomilu novca godinu dana i onda će otići badave. A svejedno ništa neće osvojiti. Bolje da ga prodaju za kakvih 200 milja ili mijenjaju za Wijnalduma.
Guest- Guest
I za 50 godina ce stajati da je 2014 Neuer podigao trofej Svjetskog prvaka a Messi nije.
Ja cu za razliku od Tominja biti ziv i svjedocit cu tome.
A niche ti se jedino mozes napusit kurcine jer si gaydukovac i navijac ac gay
Ja cu za razliku od Tominja biti ziv i svjedocit cu tome.
A niche ti se jedino mozes napusit kurcine jer si gaydukovac i navijac ac gay
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
20 godina kasnije..jednako visok i malo ružnijifridrih_niche wrote:<3End wrote:
GOAT prije 20 godina prvi liječnički... strašna fotka
Guest- Guest
I 20 puta pokvarenijiDybala wrote:20 godina kasnije..jednako visok i malo ružnijifridrih_niche wrote:<3End wrote:
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
FRANK wrote:I 20 puta pokvarenijiDybala wrote:20 godina kasnije..jednako visok i malo ružnijifridrih_niche wrote:<3End wrote:
Igra za barcu,nije ni moga ispast bolji
Guest- Guest
A tek da je igra za ac gay ili nedaj boze fc incest.Dybala wrote:FRANK wrote:I 20 puta pokvarenijiDybala wrote:20 godina kasnije..jednako visok i malo ružnijifridrih_niche wrote:<3End wrote:
Koje li simbolike ac gay i fc incest oba iz istog grada .
Dvi sirotinje koje moraju dijeliti stadion.
Uza sve kradje i manipulacije nemogu imati svoje vlastite stadione
2015-09-13
FRANK wrote:A tek da je igra za ac gay ili nedaj boze fc incest.Dybala wrote:FRANK wrote:I 20 puta pokvarenijiDybala wrote:20 godina kasnije..jednako visok i malo ružnijifridrih_niche wrote:
<3
Guest- Guest
Dybala wrote:FRANK wrote:A tek da je igra za ac gay ili nedaj boze fc incest.Dybala wrote:FRANK wrote:I 20 puta pokvarenijiDybala wrote:
20 godina kasnije..jednako visok i malo ružniji
2015-09-13
Ivan Rakitić has more El Clasico goals (2) than Kroos and Modric combined (0).
+ bonus
+ bonus
End- Posts : 21177
2015-08-25
End wrote:Ivan Rakitić has more El Clasico goals (2) than Kroos and Modric combined (0).
+ bonus
Guest- Guest
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=2210610
Napokon su malog debilka postavili tamo gde mu je i mesto...
Napokon su malog debilka postavili tamo gde mu je i mesto...
Guest- Guest
četniče, bolje pripremi vijest za sutra kako se messi vraća na treninge
2015-08-25
ajmo ciganče, čekamo ekskluzivu, jel trenira ili ne trenira šta kažu tvoji pouzdani ciganski izvori
2015-08-25
Zašto te to vrijeđa? Meni je najjače kad me neko želi uvrijedit i kaže mi USTAŠO. A jesi me uvrijedio u pičku materinuBrat Brale wrote:Jebo ti četnik mater u sitnu pičku cigansku...
Mali hobit ostaje u ciganskom klubu, kako čudno. Jedino tu još može prodavat maglu, zna da bi u drugom klubu bio brzo razotkriven.End wrote:ajmo ciganče, čekamo ekskluzivu, jel trenira ili ne trenira šta kažu tvoji pouzdani ciganski izvori
Još jedna sezona bez trofeja i sa velikim razočaranjem u najavi
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 11 of 50