La Liga 20/21
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 21 of 50
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Re: La Liga 20/21
prvo lapane sektaški nauči kako funkcionira, tj. ne funkcionira tvoje tovarsko smeće od kluba onda se bavi barcelonom najvećim klubom na svijetu
End- Posts : 21177
2015-08-25
znači smrdljivi tovar sam napiše da članovi biraju predsjednika koji se predstavlja sa svojim programom koji mora ispoštovati ili leti.
i onda mu je poanta da članovi biraju predsjednika, a ne program!
hahaha
koja gluperda koji retard, ovo još nisam doživio da netko može biti tako glup
dajte mu više taj GKK
baracala oprosti za sve ove godine, al ovaj kreten je za tebe esencija retardacije
i onda mu je poanta da članovi biraju predsjednika, a ne program!
hahaha
koja gluperda koji retard, ovo još nisam doživio da netko može biti tako glup
dajte mu više taj GKK
baracala oprosti za sve ove godine, al ovaj kreten je za tebe esencija retardacije
2015-08-25
Endić-mesić: "samo ulica koja želi voditi barcu bi željela isto tako vratiti guardiolu kao sportskog direktora, postaviti xavija za trenera, puyola kao pomoćnika, vratiti cruyffu titulu počasnog predsjednika, nastaviti osvajati triplete, sextuple itd."
Endić-mesić: "čekaj sekta koju biraju ribari nema nikakav program?"
Kao što nikad neće priznat da ćelavac nije GOAT, tako neće ni priznati da je ispa glup ka kurac po pitanju Barce.
Endić-mesić: "čekaj sekta koju biraju ribari nema nikakav program?"
Kao što nikad neće priznat da ćelavac nije GOAT, tako neće ni priznati da je ispa glup ka kurac po pitanju Barce.
Guest- Guest
kako me samo razvalio argumentima haha
koji moron
bira se predsjednik, a ne program! bravo gluperdo
pa nije ti to ribarska prćija da se bira sekta bez programa, bez uvjeta.
ostavi se barcelone koja je milijun puta veći klub od tvojih sektaša i poštedi se šamaranja
koji moron
bira se predsjednik, a ne program! bravo gluperdo
pa nije ti to ribarska prćija da se bira sekta bez programa, bez uvjeta.
ostavi se barcelone koja je milijun puta veći klub od tvojih sektaša i poštedi se šamaranja
2015-08-25
Kako se sad koprca. Dakle, tip je mislio da sekta u Barceloni ima program, a ne sam predsjednik kojeg biraju.
Kakav glupan...
Guest- Guest
o čemu ti baljezgaš tovaru, čekaj stvarno jel moguće da si ti tolko glup
evo tvoja sekta jedina ima program kako ispasti od amaterskog kluba s malte hahaha kretenu
evo tvoja sekta jedina ima program kako ispasti od amaterskog kluba s malte hahaha kretenu
2015-08-25
haha
Sekte nemaju program,glupane.
Sretno Barceloni u izboru novog predsjednika. Nadam se da će izabrati nekog tko će se vratiti Akademiji kao glavnom izvoru igrača jer kad su imali tu politiku bili su najjači. A ne glumiti Real Madrid kao zadnjih godina.
Guest- Guest
misliš sekta nema program to je jasno, pardon, njihov sektaš predvodnik, zato je izabran za kesu yogurta i mliječnog namaza haha
2015-08-25
Sekte, tj. udruge članova nemaju program po pitanju operativnog vođenja kluba idiote.
Aj bog, idem izist pomfrit.
Aj bog, idem izist pomfrit.
Guest- Guest
sjebo te pep jer pišeš pizdarijefridrih_niche wrote:Otišlo mi u duplo...
Jer je Pep teška prevara...
:D
2015-08-25
Kupija me Pep za 50 milja €...End wrote:sjebo te pep jer pišeš pizdarijefridrih_niche wrote:Otišlo mi u duplo...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Kupija me Pep za jednog mrkog midvida...End wrote:sjebo te pep jer pišeš pizdarijefridrih_niche wrote:Otišlo mi u duplo...
2015-08-25
Luis Suárez: "If Messi feels comfortable and happy AND A NEW BOARD COMES IN, he will want to stay at the club."
2015-08-25
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 21 of 50