La Liga 20/21
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 50
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Re: La Liga 20/21
samo ti donosi svoje zaključke sektašu.
zato ti je klub tu di je, u septičkoj jami skupa s tobom.
zato ti je klub tu di je, u septičkoj jami skupa s tobom.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Hahahaha...
Priznajem, sektaš sam. Upravo sam se učlanio u Barcu, postajem dio "Mes que una mocio".
Priznajem, sektaš sam. Upravo sam se učlanio u Barcu, postajem dio "Mes que una mocio".
Guest- Guest
hahahaha
naravno da si sektaš, lopov na bureke haha
eh tovaru džabe tebi objašnjavati pa evo ti slikovno možda shvatiš koliki ti je klub jad i dno skupa s tobom haha
2015-08-25
u barceloni su izbori kako bi klub opet osvojio SEXTUPLE, a tvoji ribari imaju izbore kako bi među sobom mogli pokrasti za 1 yogurt
mrš s ove teme govno smrdljivo tovarsko puj
mrš s ove teme govno smrdljivo tovarsko puj
Last edited by End on 8/10/2020, 11:43; edited 1 time in total
2015-08-25
Kako endić-mesić svaku temu okrene na Hajduk, samo dokazuje veličinu istog.
Guest- Guest
pa zbog svojih ribara i provociraš, zna se koji je glavni razlog, tovari su ti isprali mozak pa si krenuo srati po jednoj BARCI i PEPU GUARDIOLI hahahaah ti si luđak
yogurt boy
yogurt boy
2015-08-25
Baš si glup. A gdje sam ja to po Barci srao? I kad?
A ni po Pepu nisam srao, nego sam pišem činjenice da on nije nikakav GOAT kako si ti trubio godinama. Sad kad je pokazalo da uistinu nije, ti guraš dalje i ispadaš smiješan.
Btw. ja podržavam Barcu i sektu "MES QUE UNA MOCIO"
Guest- Guest
važi tovaru, mislim kad to kaže jedan smrdljivi tovar onda je valjda tako.
nisi ti nikad srao niti po barci niti po guardioli, a pogotovo ne zato jer si nemoćan, frustriran i našamaran skupa sa svojim jadom od kluba
ti samo pišeš činjenice, a one glase da je ribarsko govno od kluba, koji vodi sekta i koji ne može do trofeja, u rangu jedne barcelone koja osvaja najveće trofeje svake godine
nisi ti nikad srao niti po barci niti po guardioli, a pogotovo ne zato jer si nemoćan, frustriran i našamaran skupa sa svojim jadom od kluba
ti samo pišeš činjenice, a one glase da je ribarsko govno od kluba, koji vodi sekta i koji ne može do trofeja, u rangu jedne barcelone koja osvaja najveće trofeje svake godine
2015-08-25
A gdje sam ja to po Barci srao? I kad?
Ajde, ponovit ćemo pa možda, samo možda jednom uspiješ odgovoriti.
Unaprijed zahvaljujem.
Ajde, ponovit ćemo pa možda, samo možda jednom uspiješ odgovoriti.
Unaprijed zahvaljujem.
Guest- Guest
ma puši si ti kurac tovare, gmiži crvino s ove teme bolje za tebe
2015-08-25
Dakle, nemaš odgovora. Najlakše lupati, laprdati i srati bez veze. U tome si majstor.
S ove teme ću kad ja budem htio.
Prvo ću malo popratiti sektaško micanje predsjednika i nove izbore uličara.
Guest- Guest
dobro ajde, možda naučiš nešto pa proslijediš svojim propalim jadnicima koji se u HNL-u bore za top 4
2015-08-25
Hajduk je Gzira United za siromašne.Brat Brale wrote:Pa dobro, čergari i jesu hajduk za bogate...
samo ulica koja želi voditi barcu bi željela isto tako vratiti guardiolu kao sportskog direktora, postaviti xavija za trenera, puyola kao pomoćnika, vratiti cruyffu titulu počasnog predsjednika, nastaviti osvajati triplete, sextuple itd.
s druge strane sektaši koji vode ribarski klub imaju znatno manje ambicije. njima je u interesu samo se pograbati za karton yogurta dok im se klub bori za top 4 u ligi.
jel sad shvaćaš koliko je malo to ribarsko smeće od kluba.
objasni to tovaru amperu, nemoguća misija.
on uspoređuje ribarsko smeće s izborima koji se događaju u barci. prolom glupoće
2015-08-25
Dakle, ulica koja vodi Barcu bi birala ne samo predsjednika, nego sportskog direktora, trenera, pomoćnika i sve ostalo.
Koja sekta...
Guest- Guest
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 50