Da remiziramo...
Page 16 of 50
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: Da remiziramo...
pa nije plenki bosanac u tome i jest poanta...niti je on neki izvorni hdz-ovac....ali ga takvi cekaju...na volej...korona je goli kurac kad bi ga ovi docekali kako rekoh na volejAssadNaPodmornici wrote:oće kurac, mi smo kao USA demokratska stranka.. u americi ako si crnac, antifa, ili član demokratske stranke, ne vrijede zakonivuksadinare wrote:,,,otic u samoizolaciju za njega je to prevelik politicki rizik...
u nas ako si domoljub još porijeklom iz bosne, hdzovac, isto ne vrijede ista pravila kao za ostale hrvate
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
čenđaj dilera.AssadNaPodmornici wrote:oće kurac, mi smo kao USA demokratska stranka.. u americi ako si crnac, antifa, ili član demokratske stranke, ne vrijede zakonivuksadinare wrote:,,,otic u samoizolaciju za njega je to prevelik politicki rizik...
u nas ako si domoljub još porijeklom iz bosne, hdzovac, isto ne vrijede ista pravila kao za ostale hrvate
kaj je trump član demokratske stranke?
čija je administracija sada na vlasti?
2014-12-30
lako je sdpovcima otic u samoizolaciju kad znaju tko im vodi stranku ne trebaju ni'š delati..dovoljno da se lik svojim izjavama samoubije...plenki je druga prica...tu treba delati ako mu hoces fotelju uzeti ili cekati da ga nesto strefi poput korone,mozdanog i slicno
2015-09-08
sve to plenki zna...i da ga sad sajlom vuku u izolaciju nema sanse da ode...sa tim ode i fotelja...
2015-09-08
vele maloprije iz stožera da nema teorije,sveukupno je sa zaraženima proveo 4 sekunde i 14 stotinkiAssadNaPodmornici wrote:vuksadinare wrote:vise anemija..nece virus tamo gdje se nema za sto drzativili40 wrote:
Darko Lončar
Od četvero na slici samo Plenki nije pozitivan. Možda se u čovjeku krije cjepivo!
ima i anemija virus, nego lažu.
vili40-
2015-08-02
Griješiš. To važi samo za vas demokrate "del bosco".AssadNaPodmornici wrote:oće kurac, mi smo kao USA demokratska stranka.. u americi ako si crnac, antifa, ili član demokratske stranke, ne vrijede zakonivuksadinare wrote:,,,otic u samoizolaciju za njega je to prevelik politicki rizik...
Najpametnije bi bilo da vas kolektivno stave u 14 dnevnu karantenu.
gle...jasno je ko dan da se plenkiju i utvrdi korona..mozda i je..to nece ugledati svjetlo dana bar ne sad...nema sanse...
2015-09-08
to bi bilo čudo da bar jednom u nečemu bude pozitivanvuksadinare wrote:gle...jasno je ko dan da se plenkiju i utvrdi korona..mozda i je..to nece ugledati svjetlo dana bar ne sad...nema sanse...
vili40-
2015-08-02
...pozitivan je on...on bi to i napravio da je u briselu...ili npr.politicar u austriji...ali nije...on dobro zna da je hrvatska politika-mocvara..i ako zelis opstati igras po pravilima mocvare inace si pojeden..nema milosti...vili40 wrote:to bi bilo čudo da bar jednom u nečemu bude pozitivanvuksadinare wrote:gle...jasno je ko dan da se plenkiju i utvrdi korona..mozda i je..to nece ugledati svjetlo dana bar ne sad...nema sanse...
2015-09-08
onda nek pokaže hrabrost i nek sad ide u brisel pa izljubi tamo sve redom,po mogućnosti prvu mutti merkelvuksadinare wrote:...pozitivan je on...on bi to i napravio da je u briselu...ili npr.politicar u austriji...ali nije...on dobro zna da je hrvatska politika-mocvara..i ako zelis opstati igras po pravilima mocvare inace si pojeden..nema milosti...vili40 wrote:to bi bilo čudo da bar jednom u nečemu bude pozitivanvuksadinare wrote:gle...jasno je ko dan da se plenkiju i utvrdi korona..mozda i je..to nece ugledati svjetlo dana bar ne sad...nema sanse...
vili40-
2015-08-02
...pogotovo ako obnasas visoke funkcije...eto npr. i trump je bio okrzen koronašima ali jbg mozda je i on bio pozitivan ali nije bilo sanse da to prizna i ode u samoizolaciju...i ne samo trump...lako je ostojicu kurciti se kad ne obnasa nikakve funkcije a ima ogranicenog sefa koji ce sam sebi izmaci fotelju...
2015-09-08
safete, daj ne drobi.Eroo wrote:Griješiš. To važi samo za vas demokrate "del bosco".AssadNaPodmornici wrote:oće kurac, mi smo kao USA demokratska stranka.. u americi ako si crnac, antifa, ili član demokratske stranke, ne vrijede zakonivuksadinare wrote:,,,otic u samoizolaciju za njega je to prevelik politicki rizik...
Najpametnije bi bilo da vas kolektivno stave u 14 dnevnu karantenu.
rekao sam ti da ćemo vidjeti nakon uskrsa.
znam da ti je iz juge ostalo da podneseš izvještaj.
bulazniš, a to je opasno jer i druge uvjeravaš u nebuloze.
legni, odmori i čitaj kapital.
2014-12-30
On je s komorbiditetom(koliko mi je poznato) i sigurno bi išao ne u samoizolaciju već kod Alemke na liječenje.vuksadinare wrote:gle...jasno je ko dan da se plenkiju i utvrdi korona..mozda i je..to nece ugledati svjetlo dana bar ne sad...nema sanse...
vuksadinare wrote:
lako je ostojicu kurciti se kad ne obnasa nikakve funkcije
U biti je samoizolacijom učinio uslugu SDP-u.
Guest- Guest
pa nakon sto su ga pomeli škoro i raspudic bi...a i jandrokovicu bi to preporucioSpeare Shaker wrote:vuksadinare wrote:
lako je ostojicu kurciti se kad ne obnasa nikakve funkcije
U biti je samoizolacijom učinio uslugu SDP-u.
2015-09-08
trump nema baš totalnu vlast nije to HDZ ili Putin, demokrati vladaju praktički svim državnim institucijama, (osim policije zanimljivo) i vladaju poplovicom USA država kao guverneri i gradonačelnici(da usa je decentralizirana) i imaju većinu u kongresu. lik je nemoćan dosta toga napraviti, pa pazi FBI I CIA su mu 3 godine pokušali podvaliti da je Ruski špijun(procurilo da su lažirali) i opet nemože ništa, nemože čak niti čistke napraviti. USA je sjebana do te mjere, tek ako kojim slučajem republikanci osvoje i senat i kongres i bijelu kuću, tek onda bi možda mogao Trump čistiti USAveber wrote:čenđaj dilera.AssadNaPodmornici wrote:oće kurac, mi smo kao USA demokratska stranka.. u americi ako si crnac, antifa, ili član demokratske stranke, ne vrijede zakonivuksadinare wrote:,,,otic u samoizolaciju za njega je to prevelik politicki rizik...
kaj je trump član demokratske stranke?
čija je administracija sada na vlasti?
u RH sa druge strane HDZ ima totalnu vlast, -- gotovo 90% zaposlenih na državnoj i lokalnoj razini su HDZovci, država RH je centralizirana, itd
daj ti, alah kebab i onaj treći iz osla hitite brojeve pa da odigram loto.
2014-12-30
inace zbrojio sam sve anketne rezultate iz pet izbornih jedinica..škorina opcija vec tu ima 12 mandata u saboru sa tim da tu mogu dobiti jos dva iz prefencijalnih glasova...
2015-09-08
tko im je nositelj za dalmaciju i kakav je to lik? da znam da li se isplati glasovati za njega. naravno bivšim HDZovcima ne dajem glas, prije bi kurac odsikavuksadinare wrote:inace zbrojio sam sve anketne rezultate iz pet izbornih jedinica..škorina opcija vec tu ima 12 mandata u saboru sa tim da tu mogu dobiti jos dva iz prefencijalnih glasova...
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
vuksadinare wrote:inace zbrojio sam sve anketne rezultate iz pet izbornih jedinica..škorina opcija vec tu ima 12 mandata u saboru sa tim da tu mogu dobiti jos dva iz prefencijalnih glasova...
škoro predsjednik :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
...a to je sjeverna i istocna hrvatska...bez anketnih rezultata iz izbornih jedinica dalmacije,primorja,like i dijaspore...dakle kako rekoh od najmanje 15 mandata a ne bi bilo iznenađenje i preko dvadeset....vuksadinare wrote:inace zbrojio sam sve anketne rezultate iz pet izbornih jedinica..škorina opcija vec tu ima 12 mandata u saboru sa tim da tu mogu dobiti jos dva iz prefencijalnih glasova...
2015-09-08
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Page 16 of 50