ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Da remiziramo...

Page 33 of 50 Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50  Next

Go down

Da remiziramo... - Page 33 Empty Re: Da remiziramo...

Post by AssadNaPodmornici 3/7/2020, 17:31

Skoro 100 danas. Švedski model u RH se i dalje nastavljaja

AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 3/7/2020, 17:33

AssadNaPodmornici wrote:Skoro 100 danas. Švedski model u RH se i dalje nastavljaja
jes ti zaboravio svoju tvrdnju da je to do 01.05. završena priča
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 3/7/2020, 17:36

Pa završilo je sve 1.5, sve restrikcije su stale toga dana ili par dana kasnije
Virus sa druge strane će nestati kada se njime zarazi 2.5milijuna Hrvata

2018-06-14

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 3/7/2020, 17:41

AssadNaPodmornici wrote:Pa završilo je sve 1.5, sve restrikcije su stale toga dana ili par dana kasnije
pa ja tebe stvarno nisam u stanju razumjeti... što je to zavržilo 01.05 i gdje... mislim jel se to kod tebe tak jako poremetilo... ovo što se događa je pandemija virusa koji će poharati ljudsku populaciju u slijedeće dvije godine... do kraja ove godine bit će preko 2 milijuna mrtvih, a ti si u nekom svom filmu tipa boli te kurac tebi se korona ne mre dogoditi u fatalnom obliku... ne čini li ti se da si malo egoističan...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by vili40 3/7/2020, 17:41

AssadNaPodmornici wrote:Pa završilo je sve 1.5, sve restrikcije su stale toga dana ili par dana kasnije
to je onaj bolji scenarij? :D
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 3/7/2020, 17:48

u nepuna 3 dana imamo 500 000 novoboljelih evidentiranih... jel tebi kao ekonomistu koji svako malo tvrdiš kako ti idu od ruke brojevi teško izračunati da će do kraja ove godine biti sveukupno preko 50 milijuna oboljelih evidentiranih, a da će u isto vrijeme  ponovno oboljevati oni koji su već bili oboljeli, ali sada u drugom krugu bitno slabiji da se nose sa bolešću... i to je onaj bolji scenarij gdje će biti "samo" preko 2 milijuna mrtvih...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 3/7/2020, 18:41

michaellcmacha wrote:
pa ja tebe stvarno nisam u stanju razumjeti... što je to zavržilo 01.05 i gdje... mislim jel se to kod tebe tak jako poremetilo... ovo što se događa je pandemija virusa koji će poharati ljudsku populaciju u slijedeće dvije godine... do kraja ove godine bit će preko 2 milijuna mrtvih, a ti si u nekom svom filmu tipa boli te kurac tebi se korona ne mre dogoditi u fatalnom obliku... ne čini li ti se da si malo egoističan...

ponavljam po osmi put.
zašto ste se dovezali mene.
ja u ovoj državi nisam na nikojoj poziciji moći. nisam član HDZa, nisam glasač HDZa, nisam financijer HDZa, ne ovisim financijski o HDZu.  znaš da barem trećina foruma spada u ovu gore kategoriju, i ONI ODLUČUJU ŠTA ĆE BITI SA DRŽAVOM, ja ne odlučujem ništa.  ja samo komentiram da su plenki, hdz, jadronković, epi, ero, metilda i drugi forumaši(da ih ne nabrajam), itd izabrali švedski model upravljanja coronavirusom za ovu naciju i sukladno time mi ćemo nositi kakve već posljedice.

dakle njima se obrati šta priželjkuju jer ja ne donosim nikakve odluke niti utječem na ikakve odluke, za razliku od trećine članova ovoga foruma(možda i polovine sudeći po onoj anketi)

ja samo komentiram da idemo putem švedske , ali evo da odmah budem optimističan, zbog specifičnih situacija -- cijepivo protiv BCGa, nebi trebali imati 6000-7000 mrtvih koliko švedska(sada je na 5400 i imaju značajan pad mrtvih , što znači idu kraju dakle uz malo sreće smrtonosnost je izgleda 0.07%) nego možda i manje duplo ili troduplo, pogotovo ako je virus oslabio.. procjene za RH idu između 1000 - 2000 mrtvih , 0.025% do 0.05%

ali nije važno što ja mislim ili procjenjujem , ja nisam na jebenoj pozciji moći nikakvoj
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 3/7/2020, 18:44

*

Last edited by AssadNaPodmornici on 3/7/2020, 18:44; edited 1 time in total
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Eroo 3/7/2020, 18:44

Da remiziramo... - Page 33 1-1

Vrijeme je da ovom izad stvarno svežete kuglu za nogu. Za obe noge. :)

Last edited by Eroo on 3/7/2020, 18:47; edited 1 time in total

2016-07-22

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/7/2020, 18:44

Ja sam na poziciji moći.

Da remiziramo... - Page 33 Maxresdefault
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 3/7/2020, 18:47

RayMabus wrote:Ja sam na poziciji moći.

ti bi htio biti , možda imaš poziciju moći na razini galatičke federacije, a na razini RH kao i ja , nemaš nikakvu moć,
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/7/2020, 18:49

AssadNaPodmornici wrote:
RayMabus wrote:Ja sam na poziciji moći.

ti bi htio biti , možda imaš poziciju moći na razini galatičke federacije, a na razini RH kao i ja , nemaš nikakvu moć,
GF = fizička razina

Astar komanda = um

Anđeoska hijerarhija = duša
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Eroo 3/7/2020, 18:50

AssadNaPodmornici wrote:
michaellcmacha wrote:

ponavljam po osmi put.
zašto ste se dovezali mene.
ja u ovoj državi nisam na nikojoj poziciji moći. nisam član HDZa, nisam glasač HDZa, nisam financijer HDZa, ne ovisim financijski o HDZu.  znaš da barem trećina foruma spada u ovu gore kategoriju, i ONI ODLUČUJU ŠTA ĆE BITI SA DRŽAVOM, ja ne odlučujem ništa.  ja samo komentiram da su plenki, hdz, jadronković, epi, ero, metilda i drugi forumaši(da ih ne nabrajam), itd izabrali švedski model upravljanja coronavirusom za ovu naciju i sukladno time mi ćemo nositi kakve već posljedice.

dakle njima se obrati šta priželjkuju jer ja ne donosim nikakve odluke niti utječem na ikakve odluke, za razliku od trećine članova ovoga foruma(možda i polovine sudeći po onoj anketi)

ja samo komentiram da idemo putem švedske , ali evo da odmah budem optimističan, zbog specifičnih situacija -- cijepivo protiv BCGa, nebi trebali imati 6000-7000 mrtvih koliko švedska(sada je na 5400 i imaju značajan pad mrtvih , što znači idu kraju dakle uz malo sreće smrtonosnost je izgleda 0.07%) nego možda i manje duplo ili troduplo, pogotovo ako je virus oslabio.. procjene za RH idu između 1000 - 2000 mrtvih , 0.025% do 0.05%

ali nije važno što ja mislim ili procjenjujem , ja nisam na jebenoj pozciji moći nikakvoj
:D

2016-07-22

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/7/2020, 18:52

Um je sredstvo komunikacije između duše i fizičkog svemira.

Virusi su prirodna pojava. Lekcija 1.

Ako prođe jedan ne znači da se odma iza njega neće pojaviti drugi gori od prvoga. Lekcija 2.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/7/2020, 18:57

Ne postoji švedski model

https://www.poslovni.hr/sci-tech/istrazivanje-antitijela-kod-onih-koji-su-preboljeli-koronavirus-potice-nova-teska-pitanja-4238120

Nakon tri mjeseca organizam izgubi antitijela
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 3/7/2020, 19:01

RayMabus wrote:Ne postoji švedski model

https://www.poslovni.hr/sci-tech/istrazivanje-antitijela-kod-onih-koji-su-preboljeli-koronavirus-potice-nova-teska-pitanja-4238120

to je model koji ima labave to jest minimalne restrkicije a ekonomija je ostavljena da gotovo slobodno funkcionira.
Hrvatska ima minimalne restrkcije čak i manje od švedske.

kineski model smo imali od 25.3 do 1.5 , od 1.5 krećemo švedskim modelom, i mislim da se više ne vraćamo na kineski , ali treba pitati ove HDZovce koji donose te odluke
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/7/2020, 19:03

AssadNaPodmornici wrote:

to je model koji ima labave  to jest minimalne restrkicije a ekonomija je ostavljena da gotovo slobodno funkcionira.

kineski model smo imali od 25.3 do 1.5 , od 1.5 krećemo švedskim modelom, i mislim da se više ne vraćamo na kineski , ali treba pitati ove HDZovce koji donose te odluke
Ok al nema imuniteta krda.

Zajebali su se.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 3/7/2020, 19:07

RayMabus wrote:
AssadNaPodmornici wrote:

to je model koji ima labave  to jest minimalne restrkicije a ekonomija je ostavljena da gotovo slobodno funkcionira.

Ok al nema imuniteta krda.

Zajebali su se.
moguće. za sada im značajno pada broj mrtvih, ameri predviđaju u nekom modelu, samo još "par stotina mrtvih" , što znači da su ga navodno već skoro postigli.
ali ti modeli su do sada bili od kurca. ne znamo ništa, ja i ti ovdje nagađamo i ponavljam , nismo na poziciji moći i ne odlučujemo išta
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/7/2020, 19:09

Nije moguće nego je. Napravili su testove.

Čitaj ponovo

Nema imuniteta krda.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by dijagram 3/7/2020, 19:14

Za sve je kriv ero i njegovi pogresni proracuni.
Mislim, kako sad opet, kako, ne moze to tako:)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by RayMabus 3/7/2020, 19:16

dijagram wrote:Za sve je kriv ero i njegovi pogresni proracuni.
Mislim, kako sad opet, kako, ne moze to tako:)
Kako sad ljudima objasniti teoriju imuniteta krda kad je ovdje nema.

Liberali i globalisti na aparatima.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 33 of 50 Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics