Da remiziramo...
Page 15 of 50
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Re: Da remiziramo...
ostani doma i glasaj golubom pismonošomvuksadinare wrote:ovdje mi se cini d abude prva postava sdp-a grada zagreba out....zbog korone
vili40- Posts : 11074
2015-08-02
...plenki da ide u samoizolaciju?...nije lud..pa da ga u međuvremenu smjene pucem u hdz-u...zna to plenki i zato se nadljudskim naporima opire samoizolaciji...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
kaj pak ti dereš?vuksadinare wrote:glupi zekonja..nikad ga intelekt nije krasio...nije cudo sto je bankrotirao...pa se zaljepio kao pijavic uz đokovica a ovaj ga placa da mu izigrava klauna i nosi rekete na trening
dajte dobavljače mijenjajte.
2014-12-30
nista...samo sam iskrenveber wrote:kaj pak ti dereš?vuksadinare wrote:glupi zekonja..nikad ga intelekt nije krasio...nije cudo sto je bankrotirao...pa se zaljepio kao pijavic uz đokovica a ovaj ga placa da mu izigrava klauna i nosi rekete na trening
2015-09-08
nije tebi lakovuksadinare wrote:nista...samo sam iskrenveber wrote:kaj pak ti dereš?vuksadinare wrote:glupi zekonja..nikad ga intelekt nije krasio...nije cudo sto je bankrotirao...pa se zaljepio kao pijavic uz đokovica a ovaj ga placa da mu izigrava klauna i nosi rekete na trening
2014-12-30
pa kom je...veber wrote:nije tebi lakovuksadinare wrote:nista...samo sam iskrenveber wrote:kaj pak ti dereš?vuksadinare wrote:glupi zekonja..nikad ga intelekt nije krasio...nije cudo sto je bankrotirao...pa se zaljepio kao pijavic uz đokovica a ovaj ga placa da mu izigrava klauna i nosi rekete na trening
2015-09-08
menivuksadinare wrote:pa kom je...veber wrote:nije tebi lakovuksadinare wrote:nista...samo sam iskrenveber wrote:kaj pak ti dereš?vuksadinare wrote:glupi zekonja..nikad ga intelekt nije krasio...nije cudo sto je bankrotirao...pa se zaljepio kao pijavic uz đokovica a ovaj ga placa da mu izigrava klauna i nosi rekete na trening
2014-12-30
ok...drago mi je...sad cu da ti nazdravim jednim kruskovcemveber wrote:menivuksadinare wrote:pa kom je...veber wrote:nije tebi lakovuksadinare wrote:nista...samo sam iskrenveber wrote:
kaj pak ti dereš?
2015-09-08
Klaster je u Zagrebu , a u Đakovu i ne baš.
Raskalašene ezdepeovce u Zagrebu treba staviti u 14 dnevnu karantenu.
oni su išli samo se ovaj bahati bioterorist ne daEroo wrote:Klaster je u Zagrebu , a u Đakovu i ne baš.
vili40-
2015-08-02
užasvuksadinare wrote:ok...drago mi je...sad cu da ti nazdravim jednim kruskovcemveber wrote:menivuksadinare wrote:pa kom je...veber wrote:nije tebi lakovuksadinare wrote:
nista...samo sam iskren
2014-12-30
pa kad ne vjeruje svojima da mu za vrijeme samoizolacije nece povuci stolac...ili nesto smutiti dok ga nema...vili40 wrote:oni su išli samo se ovaj bahati bioterorist ne daEroo wrote:Klaster je u Zagrebu , a u Đakovu i ne baš.
2015-09-08
to mi se naslo trenutno pri ruciveber wrote:užasvuksadinare wrote:ok...drago mi je...sad cu da ti nazdravim jednim kruskovcemveber wrote:menivuksadinare wrote:pa kom je...veber wrote:
nije tebi lako
2015-09-08
vuksadinare wrote:vise anemija..nece virus tamo gdje se nema za sto drzativili40 wrote:
Darko Lončar
Od četvero na slici samo Plenki nije pozitivan. Možda se u čovjeku krije cjepivo!
ima i anemija virus, nego lažu.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
naravno da ima..ali znas kako je tu u hdz-u..ako se kralju nesto desi pocinje iza njegovih leđa borba za prijestolje a kralja da se svrgne...tko moze vjerovati takvim 'igracima' sa kojim je okruzen...ne bi bio prvi putAssadNaPodmornici wrote:vuksadinare wrote:vise anemija..nece virus tamo gdje se nema za sto drzativili40 wrote:
Darko Lončar
Od četvero na slici samo Plenki nije pozitivan. Možda se u čovjeku krije cjepivo!
2015-09-08
sada bu ti efendija burek ćevap oslo, pojasnio da velikog vođu nemre pohoditi nešto kaj je virus.AssadNaPodmornici wrote:vuksadinare wrote:vise anemija..nece virus tamo gdje se nema za sto drzativili40 wrote:
Darko Lončar
2014-12-30
,,,otic u samoizolaciju za njega je to prevelik politicki rizik...
2015-09-08
oće kurac, mi smo kao USA demokratska stranka.. u americi ako si crnac, antifa, ili član demokratske stranke, ne vrijede zakonivuksadinare wrote:,,,otic u samoizolaciju za njega je to prevelik politicki rizik...
u nas ako si domoljub još porijeklom iz bosne, hdzovac, isto ne vrijede ista pravila kao za ostale hrvate
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
mislim sa politicke strane ja razumijem njegov potez..strah je bogomdan ko ga ima...korona je manja opasnost od toga kad znas tko u zasjedi ceka da se šefu nesto desi
2015-09-08
pa nije plenki bosanac u tome i jest poanta...niti je on neki izvorni hdz-ovac....ali ga takvi cekaju...na volej...korona je goli kurac kad bi ga ovi docekali kako rekoh na volejAssadNaPodmornici wrote:oće kurac, mi smo kao USA demokratska stranka.. u americi ako si crnac, antifa, ili član demokratske stranke, ne vrijede zakonivuksadinare wrote:,,,otic u samoizolaciju za njega je to prevelik politicki rizik...
u nas ako si domoljub još porijeklom iz bosne, hdzovac, isto ne vrijede ista pravila kao za ostale hrvate
2015-09-08
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Page 15 of 50