ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DRAŽENOV OTAC PRODAO VERU ZA VEČERU

Page 5 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

DRAŽENOV OTAC PRODAO VERU ZA VEČERU - Page 5 Empty Re: DRAŽENOV OTAC PRODAO VERU ZA VEČERU

Post by kic 4/5/2020, 08:58

Drazen je odabrao svoj kraj gdje se rodio i odrastao, kao sto je i Djole napravio

to je najpametnije i najprirodnije, otkrili smo toplu vodu da mu je otac Srbin wow-

kic
Admin

2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

DRAŽENOV OTAC PRODAO VERU ZA VEČERU - Page 5 Empty Re: DRAŽENOV OTAC PRODAO VERU ZA VEČERU

Post by kaya 4/5/2020, 09:03

michaellcmacha wrote:gore sam naveo stara srpska rano srednje vjekovna imena koja su sve odreda stara hrvatska imena koja hrvati i danas daju svojoj djeci... srbi vrlo rijetko jer su u periodu preobraćenja promjenom svojih imena i na taj način raskidali sa autentičnim srpstvom... pa su tako izmijenili mnoga osobna imena...
O hrvatskoj povijesti nemaju pojma, nakon kneževine hrvatske hrvatska, slavonija i dalmacija su ušle u hrvatsko ugarsku nagodbu čime je hrvatska imala sve atribute državnosti ali sa zajedničkim kraljem, ugarskim.
Možda uče neku izopačenu povijest ali to su povijesni fakti. U toj njihovoj povijesti hrvatska ne postoji valjda, nemam pojma...
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 4/5/2020, 09:04

kaya wrote:
michaellcmacha wrote:
kaya wrote:
michaellcmacha wrote:
kaya wrote:Jer si nekako mislim, ako je netko prodao nekoga a idemo u povijest prodali su jedino papu budući pravoslavci i stvorili novu crkvu.
pa papa je izopćio te istočne i oni su potom postali pravoslavni... nije izopćio srbe oni su se naknadno sami izopćili...
Ali do raskola, pa i sv save što su bili? Papa im je morao biti vjerski poglavar
pa naravno da im je papa bio poglavar, i naravno da su itekako imali veze sa nama koji smo "naknadno postali hrvati"... u svim njihovim srednjevjekovnim pizdarijama su im omraženi hrvati pomagali da ne nestanu sa lica zemlje... upravo kad su ih bugari sjekli ko snoplje se srpsko plemstvo sklonilo i dobilo zaštitu od srednjevjekovnih ustaša...
Ja sam negdje čak pročitala da onog svog cara dušana za kojega su bili najjači nisu jedinog nisu proglasili svetim u toj svojoj spc a taj je čak i dobivao ratove. Ne znam što ih hebe u vezi s njim, moguće nije s kinezima bio dobar
sestra mu se udala u hrvate... možda zato...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by kaya 4/5/2020, 09:05

chiti patis wrote:
Drazen je odabrao svoj kraj gdje se rodio i odrastao, kao sto je i Djole napravio

to je najpametnije i najprirodnije, otkrili smo toplu vodu da mu je otac Srbin wow-
A dobro su i otkrili da je draženov tata srbin, nakon 100 godina. Mi to znamo oduvijek...
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya 4/5/2020, 09:07

michaellcmacha wrote:
kaya wrote:
michaellcmacha wrote:
kaya wrote:
michaellcmacha wrote:
pa papa je izopćio te istočne i oni su potom postali pravoslavni... nije izopćio srbe oni su se naknadno sami izopćili...
Ali do raskola, pa i sv save što su bili? Papa im je morao biti vjerski poglavar
pa naravno da im je papa bio poglavar, i naravno da su itekako imali veze sa nama koji smo "naknadno postali hrvati"... u svim njihovim srednjevjekovnim pizdarijama su im omraženi hrvati pomagali da ne nestanu sa lica zemlje... upravo kad su ih bugari sjekli ko snoplje se srpsko plemstvo sklonilo i dobilo zaštitu od srednjevjekovnih ustaša...
Ja sam negdje čak pročitala da onog svog cara dušana za kojega su bili najjači nisu jedinog nisu proglasili svetim u toj svojoj spc a taj je čak i dobivao ratove. Ne znam što ih hebe u vezi s njim, moguće nije s kinezima bio dobar
sestra mu se udala u hrvate... možda zato...
😀 Jelena jel?
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 4/5/2020, 09:10

kaya wrote:
michaellcmacha wrote:gore sam naveo stara srpska rano srednje vjekovna imena koja su sve odreda stara hrvatska imena koja hrvati i danas daju svojoj djeci... srbi vrlo rijetko jer su u periodu preobraćenja promjenom svojih imena i na taj način raskidali sa autentičnim srpstvom... pa su tako izmijenili mnoga osobna imena...
O hrvatskoj povijesti nemaju pojma, nakon kneževine hrvatske hrvatska, slavonija i dalmacija su ušle u hrvatsko ugarsku nagodbu čime je hrvatska imala sve atribute državnosti ali sa zajedničkim kraljem, ugarskim.
Možda uče neku izopačenu povijest ali to su povijesni fakti. U toj njihovoj povijesti hrvatska ne postoji valjda, nemam pojma...
ma znaju kako ne bi znali, ako znaju poljaci koji su također bili na ovim prostorima u to doba i zapisivali što, tko, gdje, kada i s kim... znaju i srbi... samo se prave mutavi... to im je ostalo u naslijeđe od tog preobraćenja pa na ovamo... inače car Dušan Silni je vrijedan poštovanja u širem smislu jer je izradom Zakonika sasvim solidno uredio društvene odnose na duži rok... nije tajna da su ga tadašnji hrvati cijenili i poštovali, ali velim sestra mu se udala u Bribire

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by kaya 4/5/2020, 09:21

Pa ti velim, osim što je donio zakonik proširio je carstvo , dušan silni. i njega su u spc odjebali. Pa ne znam zašto 😀.
Jel zato što je dobio rat, ili udao sestru u hrvate ili naprosto proširio carstvo na istok a oni vole dupe dati istoku a ne proširiti carstvo.moguće i da je potaracao turke pa im se ne sviđa
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 4/5/2020, 09:22

Да обезбеди победу својој ствари Вукан се те године био обратио и папи молећи га да у његову земљу упути своје легате и појача надзор и утицај западне цркве. 8. јануара 1199. папа се одазвао тој молби и упутио је у Зету два своја посланика. Али шаљући их папа је своју препоруку за њих упутио у исти мах и великом жупану Стевану и женама обојице браће. Папа, према том, није тим актом показао нарочито истицање Вукана мимо владајућег брата; он је само радо прихватио прилику да појача утицај Рима у тим областима где је православље почело да узима маха. Вукан, да би стекао папино поверење, сматра и приказује долазак легата као нарочиту срећу за своју земљу и даје им пуну слободу рада. У исти мах он обавештава папу, како је у његовом суседству зло стање.

ovo srpski istoričari pišu...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 4/5/2020, 09:24

michaellcmacha wrote:Да обезбеди победу својој ствари Вукан се те године био обратио и папи молећи га да у његову земљу упути своје легате и појача надзор и утицај западне цркве. 8. јануара 1199. папа се одазвао тој молби и упутио је у Зету два своја посланика. Али шаљући их папа је своју препоруку за њих упутио у исти мах и великом жупану Стевану и женама обојице браће. Папа, према том, није тим актом показао нарочито истицање Вукана мимо владајућег брата; он је само радо прихватио прилику да појача утицај Рима у тим областима где је православље почело да узима маха. Вукан, да би стекао папино поверење, сматра и приказује долазак легата као нарочиту срећу за своју земљу и даје им пуну слободу рада. У исти мах он обавештава папу, како је у његовом суседству зло стање.

ovo srpski istoričari pišu...
a vukana je ćaća krstio po katoličkom obredu kao i mlađeg srednjeg sina, samo mlađi je poslušao oca a stariji nije pa je završio u nekoj jami...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by dzango 4/5/2020, 09:51

michaellcmacha wrote:
dzango wrote:
michaellcmacha wrote:
dzango wrote:
michaellcmacha wrote:
tutlek... petar je bio vv brat od Krešimira... on je sveden da vlada dukljom... tu dolazi do otklona i on i njegovi postaju vojislavljevići pa onda mihovil ili mihailo vojislavljević po insigniji pape a ne patrijarha postaje srpski kralj duklje... mada je to vrlo vjerojatno naknadno frizirano ali ajde de... kako ero veli sve ostalo je povijest... vi ionako kurca znate o istoriji... ;)
Kakv bre Krešimir i kurac, palac. Vojisavljevići nose ime dinastije po njenom osnivaču Stefanu Vojislavu koji je otac Mihaila Vojisavljevića. Stefan Vojislav je vlast preuzeo posle srpskog vlada ra Jovana Vladimira.
eto sad si ih trojicu u nizu naveo a sve do jednog katolici... :)))
Ni jedan. Tada su svi bili Pravoslavci.
ma jašta... što bi vi bili nego pravoslavci... od 1206 samoprozvani a autokefalni tek s početka 20-tog vijeka i to uz mito... :)))
Normalno da sui bili pravoslavci. Šta bi drugo bili? Papski jeretici? Bože sačuvaj.
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by dzango 4/5/2020, 09:55

michaellcmacha wrote:To su prepucavanja iz zajebancije, kad počnu serbinjo i glupavi pizzon otvarati teme ovog tipa... Pa nije Dražena nitko tjerao da bude za Hrvatsku, kao što nitko nije tjerao pojedine hrvatske pravoslavce da dragovoljno stupe u HOS ili budu pripadnici gardijskih brigada. S tim mi u hrvatskoj nikada nismo imali problema kao niti sa ljudima poput srećka bijelića i sličnima, dapače uvijek su bili poštivani i cijenjeni... Tvoji sunarodnjaci nikako da shvate da u hrvatskoj nije bitno biti rođenim hrvatom, budi politički hrvat, koje god nacije bio i nek ti je hrvatska Domovina i to je to... Mi smo itekako svjesni činjenice da je inzistiranje na nacionalnoj higijeni i štetno i neodgovarajuće za ovo vrijeme tj od 1990 na ovamo, zato smo i uspjeli u svom naumu jer nije bilo isključivosti...
Jeste. Cenjen je svaki Srbin koji je otišao u ustaše. U suprotnom je otpuštan sa posla, dizan mu je u vazduh loka, hapšen je i ubijan. Ako bi potpisao lojalnost NDH, otišao u ustaše, obukao crnu uniformu i klicao Poglavniku, onda je bio podoban i msešten je u svoju trećinu.
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by dzango 4/5/2020, 09:58

kaya wrote:Ako je do raskola došlo 1050 i neke i raskolom se stvorila pravoslavna crkva a sveti sava je stvorio srpsku pravoslavnu crkvu 1200 i neke, što bili srbi do tada ili barem do raskola?
Bili su Hrišćani koji su svoju veru ispovedali na osnovu dogmatike zasnovane na odlukama 4 Vaseljenska sabora i učenju svetih otaca. To su ostali i posle 1054. godine.
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 4/5/2020, 10:04

kaya wrote:
michaellcmacha wrote:
kaya wrote:Jer si nekako mislim, ako je netko prodao nekoga a idemo u povijest prodali su jedino papu budući pravoslavci i stvorili novu crkvu.
 Pa sta ce biti ako je bila jedna crkva?! Nijedan istoricar to ne raspravlja, a niti na koji nacin se dolazilo do krune. 
To jedino budale se gloze oko toga, a pogotovo ko je kom kriminalkriminalcu postao odan i kada.

Samo za kraj posto radim, vi ovde sve generalno uzmete najbanalniji i najapsurdniji primer i onda oko toga diskutujete.

pobednik diskusije zakljucuje pobedu obicno tako sto baci strelicu i di god da padne oke nje nacrta 'bullseye ' i proglasi pobedu..

Ajte u kurac, da mi se da guglat sve bi vas pobedio :rasta
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ringo10 4/5/2020, 10:45

kaya wrote:
michaellcmacha wrote:
kaya wrote:
michaellcmacha wrote:
Zato sto je ukantao svoga vlastitog oca da bi se domogao vlasti
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by kaya 4/5/2020, 12:50

dzango wrote:
kaya wrote:Ako je do raskola došlo 1050 i neke i raskolom se stvorila pravoslavna crkva a sveti sava je stvorio srpsku pravoslavnu crkvu 1200 i neke, što bili srbi do tada ili barem do raskola?
Bili su Hrišćani koji su svoju veru ispovedali na osnovu dogmatike zasnovane na odlukama 4 Vaseljenska sabora i učenju svetih otaca. To su ostali i posle 1054. godine.
Dobro hrišćani su bili, ali papa im je bio poglavar, pa je li to bila onda katolička crkva?!
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by dzango 4/5/2020, 13:14

kaya wrote:
dzango wrote:
Dobro hrišćani su bili, ali papa im je bio poglavar, pa je li to bila onda katolička crkva?!
Nije. Katolička crkva tada nije postojala. Ona nastaje tek raskolom na katolicizam i pravoslavlje. Papa je prvi među jednakim patrijarsima pet najstarijih patrijaršija. Jerusalimske, Antiohiske, Jerusalimske, Carigradske i Rimske.
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by kaya 4/5/2020, 13:31

dzango wrote:
kaya wrote:
dzango wrote:
Nije. Katolička crkva tada nije postojala. Ona nastaje tek raskolom na katolicizam i pravoslavlje. Papa je prvi među jednakim patrijarsima pet najstarijih patrijaršija. Jerusalimske, Antiohiske, Jerusalimske, Carigradske i Rimske.
A ha, kužim.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya 4/5/2020, 13:32

Mislila sam zvala se katolička pa se jedan dio odvojio na pravoslavnu.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by dzango 4/5/2020, 13:46

kaya wrote:Mislila sam zvala se katolička pa se jedan dio odvojio na pravoslavnu.
Naziv katolička je zapadni naziv i znači saborna ili katoličanska, kako bi bilo pravilnije i kako se kod nas opisuje. Potiče iz Nikejskog simvola vere po kojem je Crkva jedna, sveta, apostolska i saborna.
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Maggie19 4/5/2020, 18:48

dzango wrote:
michaellcmacha wrote:To su prepucavanja iz zajebancije, kad počnu serbinjo i glupavi pizzon otvarati teme ovog tipa... Pa nije Dražena nitko tjerao da bude za Hrvatsku, kao što nitko nije tjerao pojedine hrvatske pravoslavce da dragovoljno stupe u HOS ili budu pripadnici gardijskih brigada. S tim mi u hrvatskoj nikada nismo imali problema kao niti sa ljudima poput srećka bijelića i sličnima, dapače uvijek su bili poštivani i cijenjeni... Tvoji sunarodnjaci nikako da shvate da u hrvatskoj nije bitno biti rođenim hrvatom, budi politički hrvat, koje god nacije bio i nek ti je hrvatska Domovina i to je to... Mi smo itekako svjesni činjenice da je inzistiranje na nacionalnoj higijeni i štetno i neodgovarajuće za ovo vrijeme tj od 1990 na ovamo, zato smo i uspjeli u svom naumu jer nije bilo isključivosti...
Jeste. Cenjen je svaki Srbin koji je otišao u ustaše. U suprotnom je otpuštan sa posla, dizan mu je u vazduh loka, hapšen je i ubijan. Ako bi potpisao lojalnost NDH, otišao u ustaše, obukao crnu uniformu i klicao Poglavniku, onda je bio podoban i msešten je u svoju trećinu.
I ti pretjerujes isto.
Ima Srba koji su samo sutili i cekali, nista im se njje dogodilo i imovinu su zadrzali.
Samo uopcavanje.
;-)

2019-01-30

Back to top Go down

Post by dzango 4/5/2020, 19:10

Maggie19 wrote:
dzango wrote:
I ti pretjerujes isto.
Ima Srba koji su samo sutili i cekali, nista im se njje dogodilo i imovinu su zadrzali.
Samo uopcavanje.
;-)

Ja volim da uvek malo preterujem. Tu sam govorio o onim Srbima koje je naveo a koji su se pridružili HOS-u. Srbin u ustaškoj uniformi, pod ustaškom zastavom?
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Back to top

- Similar topics