DRAŽENOV OTAC PRODAO VERU ZA VEČERU
Page 9 of 10
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: DRAŽENOV OTAC PRODAO VERU ZA VEČERU
kaya wrote:Jeste, počeli problemi malo prije..evo ih!Serbinho-3 wrote:dzmrdz wrote:Ne znam za Dzang . A propo menjanja stanova samo da ti kazem da smo do 91 bili vlasnici katnice sa 6 spavacih soba i autolimarskom radionicom u Zadru, u dobrom delu grada. Ta kuca vrevredi vise od pola miliona po proceni lokalnih ljudi. Nju je sebi priskrbio Hrvat iz Sida 93' a za yzvrat smo dobili nabijacu sa 3 sobe.michaellcmacha wrote:ti kad tako zboriš zvučiš kao da si sa ovih naših prostora da nisi i ti mijenjao stan sa nekim hrvatom iz zemuna... ;)dzango wrote:Sve je super ako svi progutamo ustaške spinove inače ima da radi kama, kiselina i ostale specijalnosti.
Ujak je otisao da ga ne dignu zajedno s kucom u vazduh. Nije se nigde borio niti bio clan nneke Stranke ili vojske.
cerka od tog 'prprognanog' hrvata mu i dalje zive u Srbiji, a on se verovatno vodi kao jedan od tih sto su ih maltretirali a u stvari dobio je ono sto nije mogao sanjati da ce imati.
Nekom rat nekom brat
Ovde rekose da takvima nije falila dlaka sa glave a znam i ja da su vec pre rata dolazili kod nas u Skolu,
jedna i u blizini zgrade, njih cetiri iz Zagreba.
To su poceli vec problemi pre rata, rat je tek kasnije krenuo.
https://youtu.be/tT6VythLuQw
Kakve to veze ima u celoj prici...
Serbinho-3- Posts : 27698
2014-08-25
Jako velike veze ima, krucijalne.Serbinho-3 wrote:kaya wrote:Jeste, počeli problemi malo prije..evo ih!Serbinho-3 wrote:dzmrdz wrote:Ne znam za Dzang . A propo menjanja stanova samo da ti kazem da smo do 91 bili vlasnici katnice sa 6 spavacih soba i autolimarskom radionicom u Zadru, u dobrom delu grada. Ta kuca vrevredi vise od pola miliona po proceni lokalnih ljudi. Nju je sebi priskrbio Hrvat iz Sida 93' a za yzvrat smo dobili nabijacu sa 3 sobe.michaellcmacha wrote:
ti kad tako zboriš zvučiš kao da si sa ovih naših prostora da nisi i ti mijenjao stan sa nekim hrvatom iz zemuna... ;)
Ujak je otisao da ga ne dignu zajedno s kucom u vazduh. Nije se nigde borio niti bio clan nneke Stranke ili vojske.
cerka od tog 'prprognanog' hrvata mu i dalje zive u Srbiji, a on se verovatno vodi kao jedan od tih sto su ih maltretirali a u stvari dobio je ono sto nije mogao sanjati da ce imati.
Nekom rat nekom brat
Ovde rekose da takvima nije falila dlaka sa glave a znam i ja da su vec pre rata dolazili kod nas u Skolu,
Naime tu se na vašu žalost ovjekovječeno snimkom vidi razdragano srpsko pučanstvo koje je počinje pobunu, proglašava autonomiju sami od sebe, s pomagačima iz beograda i odbija bilo kakvu konfederaciju, hoće krv zapravo. I prije rata jelte. Maloprije si rekao da je prije rata počelo, pa je, evo vidiš je. A ti si mislio reći da smo srbe naganjali iz čista mira , malo morgen. Htjeli su baš krv. Naravno da je tu nastradao i neki koji nije luka jeo ni mirisao al uzrok su ovi " uplašeni" na mitingu...
Last edited by kaya on 5/5/2020, 14:54; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Nisam rekao da nema pravo, nego da nije u redu da budeš državljanin države koju nisi voljan braniti, a jesi sposoban... Pricamo o moralnoj osnovi... To je ono sto ovdje nekima je potpuna napoznanica... Tj prave se mutavi... Ne odnosi se na sremca nego na zemunca...Legendovich wrote:HOS nisu sluzbene i rehularne vojne snage RH..TO je bila garda i u gardu su mobiulizirali..u HOS te NITKO nije mogao regrutirati ako to nisi htio..dobrovoljacka postrojba je bila u pitanju,cak u pocetku i nelegitimna..
i da si sve odbio.ako si rodjen u RH,imas pravo na putovnicu i ostale dokumente..
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
kaya wrote:Jako velike veze ima, krucijalne.Serbinho-3 wrote:kaya wrote:Jeste, počeli problemi malo prije..evo ih!Serbinho-3 wrote:dzmrdz wrote:
Ne znam za Dzang . A propo menjanja stanova samo da ti kazem da smo do 91 bili vlasnici katnice sa 6 spavacih soba i autolimarskom radionicom u Zadru, u dobrom delu grada. Ta kuca vrevredi vise od pola miliona po proceni lokalnih ljudi. Nju je sebi priskrbio Hrvat iz Sida 93' a za yzvrat smo dobili nabijacu sa 3 sobe.
Nekom rat nekom brat
Naime tu se na vašu žalost ovjekovječeno snimkom vidi razdragano srpsko pučanstvo koje je počinje pobunu, proglašava autonomiju sami od sebe, s pomagačima iz beograda i odbija bilo kakvu konfederaciju, hoće krv zapravo. I prije rata jelte. Maloprije si rekao da je prije rata počelo, pa je, evo vidiš je. A ti si mislio reći da smo srbe naganjali iz čista mira , malo morgen. Htjeli su baš krv. Naravno da je tu nastradao i neki koji nije luka jeo ni mirisao al uzrok su ovi " uplašeni" na mitingu...
Krenulo je to dosta ranije...
Neko uvek moze imati izgovora.
Ja nisam izgurao nikoga, niti ikome pravio probleme pored svega sto se desavalo.
Mislis da ne mogu sa 1000 njih a i vise da nas se skupi, pa da idemo okolo i isterujemo
pravdu...
Ima i kod nas na Novom Beogradu raznih naroda, niko se nije osetio da je lose tretiran
u kraju zbog toga sto jeste ili da nije deo nas, bilo da je Hrvat, Musliman, Albanac, Slovenac, Jevrej,
Rom ili Madjar, Crnac, Arapin...
Nemojte biti malo dete, koje uvek ima neki izgovor.
Trenutni talas nacionalizma, ponesen nekakvom Demokratijom i modnim trendom sa Zapada.
Vi se niste opametili posle ne bas proslosti za pohvaliti, vec ste istu opet jedva docekali da demonstrirate.
Henri Kisindzer je izjavio da gleda da ga ne navuku i to mu se upravo desilo, misleci na Milosevica, Zapad
Kosovo.
Mislim da bi se to i na vas moglo odnositi, mada ima i do one, dokle god ima jednog Srbina, on ce biti kriv
za sve probleme, nakon cega krece proces izmedju vas samih.
Ja u vas mentalni sklop ne bih ulazio, niti gubio svoj zivot, niti raspravljao, zato tu vise nikad nisam ni
dosao.
Radite sta hocete, trazite dezurnog krivca svojih problema.
Dodjem ko turista, svaku drugu me ispravljaju, ne kaze se tako, nego 'vako.
Pocelo je to sve pre tih desavanja a to kasnije ide vrhunac histerije, samo je neko
izvukao pampur iz boce...
2014-08-25
Jeste, otpuste te sa posla, dignu ti lokal u vazduh, spale kuću i jebu majsku srpsku na sred ulice, uhapse oca u sred noći da se nikada ne vrati i ti imaš MORALNU obavezu da obučeš ustašku uniformu. Po kojem to moralu, majke ti.michaellcmacha wrote:Nisam rekao da nema pravo, nego da nije u redu da budeš državljanin države koju nisi voljan braniti, a jesi sposoban... Pricamo o moralnoj osnovi... To je ono sto ovdje nekima je potpuna napoznanica... Tj prave se mutavi... Ne odnosi se na sremca nego na zemunca...Legendovich wrote:HOS nisu sluzbene i rehularne vojne snage RH..TO je bila garda i u gardu su mobiulizirali..u HOS te NITKO nije mogao regrutirati ako to nisi htio..dobrovoljacka postrojba je bila u pitanju,cak u pocetku i nelegitimna..
i da si sve odbio.ako si rodjen u RH,imas pravo na putovnicu i ostale dokumente..
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Mda..istina..nego pazi sad detalj..mORALNO bi bilo isto tako da nakon sto je obranjena i spasena drzava,NESTO ucini(konkretno u mom slucaju prizeljkujem idealno pravosudje i ostale mehanizme drzave,za stvaranje uvjeta za postenu trzisnu utakmicu i poslovanje..etoc..nish drugo ne trazim)samo da se osiguraju uvjeti da SAM svojim polom,ili radom kod drugog,mogu dostojanstveno zivjeti,kao i moja obitelj..i ja sretan i zadovoljan...michaellcmacha wrote:Nisam rekao da nema pravo, nego da nije u redu da budeš državljanin države koju nisi voljan braniti, a jesi sposoban... Pricamo o moralnoj osnovi... To je ono sto ovdje nekima je potpuna napoznanica... Tj prave se mutavi... Ne odnosi se na sremca nego na zemunca...Legendovich wrote:HOS nisu sluzbene i rehularne vojne snage RH..TO je bila garda i u gardu su mobiulizirali..u HOS te NITKO nije mogao regrutirati ako to nisi htio..dobrovoljacka postrojba je bila u pitanju,cak u pocetku i nelegitimna..
avaj..nazalost,..to nije ispunjeno..dapace,ne da nije nego je joshi pogorsano sve u tom smislu,do mjere da je postal onepodnosljivo zivjeti doli,ali ti sve to vec jakjo dobro i znas..tUZNO jest,kad covjek,sam ili sa famiglijom morapoceti razmisljati i ostranim drzavama i prezivljavanju vani..
Guest- Guest
kaya wrote:Jako velike veze ima, krucijalne.Serbinho-3 wrote:kaya wrote:Jeste, počeli problemi malo prije..evo ih!Serbinho-3 wrote:dzmrdz wrote:
Ne znam za Dzang . A propo menjanja stanova samo da ti kazem da smo do 91 bili vlasnici katnice sa 6 spavacih soba i autolimarskom radionicom u Zadru, u dobrom delu grada. Ta kuca vrevredi vise od pola miliona po proceni lokalnih ljudi. Nju je sebi priskrbio Hrvat iz Sida 93' a za yzvrat smo dobili nabijacu sa 3 sobe.
Nekom rat nekom brat
Pravili ste probleme i po Beogradu, jer vam nije dovoljno bilo po Hrvatskoj...
Isao sa nama u Skolu jedan, Hrvat, sto sam tek kasnije provalio, cisto vase
prezime.
Imao ja prijatelja, zajedno isli u odeljenje, ziveli u zgradi, imao jezicinu ko strina,
dobro se kapirao sa zenskama da polemise, pravio probleme gde je stigao.
Danas je Advokat .
Otac mu je bio Crnogorac, ultra nacionalista.
Isao je kao JNA valjda u HR ili neka prica, ne znam detalje, uglavnom na front.
Ova alapaca od prijatelja, setao neki Rambo noz sa nekim kompasom crni.
Jednom je naisao na tog Hrvata, vadi noz i rekao mu nesto u fazonu, Poklacemo sve
Hrvate, noz sa fronta, otac mu na frontu, bla bla...
Ovaj Hrvat nakon toga, skupi nekih 100-ak, cak i njih 150 da krenu da nas tuku.
Niti se mi poznajemo, niti imamo nesto zajednicko, niti razmenili neku rec, cisto iz vidjenja,
jer su bili kao ista smena.
Mnogi nisu ukapirali ni 20 godina nakon toga motiv, pa su znali da pitaju.
Nisam Hrvat pa da kukam i pricam o tome.
Znaci lik je ladno u Beogradu krenuo da radi ista sranja kao po Hrvatskoj.
Sreca njegova da ljudi nisu shvatili motiv, jer bi ga prvo otac ovog izresetao
kao svinju iz kalasnjikova a ja da budem na tom njegovom nivou, nije problem
da ih skupim sto vise, zatucemo ga bejzbolkama ko psa i predamo se policiji.
Nas 100, svakom po 12 meseci i kuci.
Padanje na te provokacije, uvek imati izgovor i slicno za pravljenje sranja.
Pravili ste i u Beogradu, sreca da drugi ne znaju, neko bi zavrsio u kanalu.
2014-08-25
tako je... krenulo je to 1971, kad su boro mikelić i stanko končar dali mom starom i materi otkaz i ni to nije bilo dovoljno nego su ga strpali i u zatvor i ni to nije bilo dovoljno nego je bilo u igri i da se spotakne i "slučajno" nastrada pa je nakon izlaska iz zatvora morao skloniti se u zg i morao čekati 3 jebene godine da se taj prosrpski presing stiša da bi opet mogao normalno funkcionirati... to su nasljednici onog petra teslića kad već govoriš o mentalnom sklopu, a danas bi to bio milorad pupovac i stanimirović, a onaj mali šupčić iz dvora bi sačekivao ljude iza ćoška i mlatio maljugom ili pucao u leđa i za to bio od "beograđana" uredovno plaćen... ali nije im omogućeno eto jedino što mogu je lopatama grabiti ustaške kune... ali i to neće trajati vječno još neko vrijeme pa će i to zgasnuti...Serbinho-3 wrote:kaya wrote:Jako velike veze ima, krucijalne.Serbinho-3 wrote:kaya wrote:Jeste, počeli problemi malo prije..evo ih!Serbinho-3 wrote:
Krenulo je to dosta ranije...
Neko uvek moze imati izgovora.
Ja nisam izgurao nikoga, niti ikome pravio probleme pored svega sto se desavalo.
Mislis da ne mogu sa 1000 njih a i vise da nas se skupi, pa da idemo okolo i isterujemo
pravdu...
Ima i kod nas na Novom Beogradu raznih naroda, niko se nije osetio da je lose tretiran
u kraju zbog toga sto jeste ili da nije deo nas, bilo da je Hrvat, Musliman, Albanac, Slovenac, Jevrej,
Rom ili Madjar, Crnac, Arapin...
Nemojte biti malo dete, koje uvek ima neki izgovor.
Trenutni talas nacionalizma, ponesen nekakvom Demokratijom i modnim trendom sa Zapada.
Vi se niste opametili posle ne bas proslosti za pohvaliti, vec ste istu opet jedva docekali da demonstrirate.
Henri Kisindzer je izjavio da gleda da ga ne navuku i to mu se upravo desilo, misleci na Milosevica, Zapad
Kosovo.
Mislim da bi se to i na vas moglo odnositi, mada ima i do one, dokle god ima jednog Srbina, on ce biti kriv
za sve probleme, nakon cega krece proces izmedju vas samih.
Ja u vas mentalni sklop ne bih ulazio, niti gubio svoj zivot, niti raspravljao, zato tu vise nikad nisam ni
dosao.
Radite sta hocete, trazite dezurnog krivca svojih problema.
Dodjem ko turista, svaku drugu me ispravljaju, ne kaze se tako, nego 'vako.
Pocelo je to sve pre tih desavanja a to kasnije ide vrhunac histerije, samo je neko
izvukao pampur iz boce...
2015-08-08
kako dođeš ko turista pa stalno si govorio da ti je bolje otići u grčku, na maldive ili gdje već da hrvatski jadran uopće nije tvoj izbor... kako vas jebe taj vaš jezik, kad god krenete palacati uvijek ode pravo... :))))
2015-08-08
Jel to vrijedilo i za one koji nisu bili voljni braniti SFRJ ili prije toga kraljevinu, a bili su njeni drzavljani?michaellcmacha wrote:Nisam rekao da nema pravo, nego da nije u redu da budeš državljanin države koju nisi voljan braniti, a jesi sposoban... Pricamo o moralnoj osnovi... To je ono sto ovdje nekima je potpuna napoznanica... Tj prave se mutavi... Ne odnosi se na sremca nego na zemunca...Legendovich wrote:HOS nisu sluzbene i rehularne vojne snage RH..TO je bila garda i u gardu su mobiulizirali..u HOS te NITKO nije mogao regrutirati ako to nisi htio..dobrovoljacka postrojba je bila u pitanju,cak u pocetku i nelegitimna..
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
Ah, uvijek ista prica..hvatanje repa, pa uokolo.
I ti, pirate, bolje se ekonomskih tema drzati, nego se svi pravit po tisuciti put iznova mutavi ;-)
I ti, pirate, bolje se ekonomskih tema drzati, nego se svi pravit po tisuciti put iznova mutavi ;-)
I to sto kazes ... vrtenje u krug, kao da ce iko ikoga nagnati da promjeni misljenje. :)Maggie19 wrote:Ah, uvijek ista prica..hvatanje repa, pa uokolo.
Sta preostaje od tema, pad prodaje automobila ili bankroti? Sta ti kazes Megi?
2019-09-06
nije vrijedilo, jer niti jedno niti drugo većina hrvatskog naroda nije prihvatila... u kraljevinu nas je uvukao jugoslavenski odbor a u MARŠALiju hrvatski komunisti, i jedni i drugi nisu sprovodili volju hrvatskog naroda... i nijedna od tih dviju tvorevina nije bila izraz hrvatskih težnji nego obrnuto...Pirate wrote:Jel to vrijedilo i za one koji nisu bili voljni braniti SFRJ ili prije toga kraljevinu, a bili su njeni drzavljani?michaellcmacha wrote:Nisam rekao da nema pravo, nego da nije u redu da budeš državljanin države koju nisi voljan braniti, a jesi sposoban... Pricamo o moralnoj osnovi... To je ono sto ovdje nekima je potpuna napoznanica... Tj prave se mutavi... Ne odnosi se na sremca nego na zemunca...Legendovich wrote:HOS nisu sluzbene i rehularne vojne snage RH..TO je bila garda i u gardu su mobiulizirali..u HOS te NITKO nije mogao regrutirati ako to nisi htio..dobrovoljacka postrojba je bila u pitanju,cak u pocetku i nelegitimna..
2015-08-08
ja sam se borio protiv sfrj i od nje nisam naknadno tražio niti putovnicu, niti mirovinu niti bilo kakvo drugo protežiranje, znači nije mi padalo na pamet da bilo što što ima ikakve veze sa sfrj potražujem ili očekujem...
2015-08-08
michaellcmacha wrote:kako dođeš ko turista pa stalno si govorio da ti je bolje otići u grčku, na maldive ili gdje već da hrvatski jadran uopće nije tvoj izbor... kako vas jebe taj vaš jezik, kad god krenete palacati uvijek ode pravo... :))))
Ne ispravlja niko ni Hrvata u Beogradu ili Srbiji, kako se ne kaze kako je rekao Hrvat, vec kako se govori u
Srbiji.
Govorimo o kulturi, Civilizaciji i logici zdravog razuma.
To nema nigde na Svetu da ispravljaš turistu kako govori.
Uspeju da se sporazumeju 3 reci i srecni, ovi očekuju da ja
pricam njihov lokalni sleng.
Ljudska glupost je beskonačna , koliko i Svemir.
Nema to sa nacionalizmom, koliko sa mozgom.
Pa ti idi na "odmor" da se "odmoris".
Odem u Portugal, Kanare, gde se opet vraćam.
Hoce da se bavi turizmom jos.
To Amer vidi, sutra ne dolazi na posao, pa razmisli onda ako imas mozak.
2014-08-25
u hrvatsku su svi turisti dobro došli, jedino eto pomalo niste vi dobrodošli... ali dobrodošli ste kao radnici... jebiga nije ni to za baciti...Serbinho-3 wrote:michaellcmacha wrote:kako dođeš ko turista pa stalno si govorio da ti je bolje otići u grčku, na maldive ili gdje već da hrvatski jadran uopće nije tvoj izbor... kako vas jebe taj vaš jezik, kad god krenete palacati uvijek ode pravo... :))))
Ne ispravlja niko ni Hrvata u Beogradu ili Srbiji, kako se ne kaze kako je rekao Hrvat, vec kako se govori u
Srbiji.
Govorimo o kulturi, Civilizaciji i logici zdravog razuma.
To nema nigde na Svetu da ispravljaš turistu kako govori.
Uspeju da se sporazumeju 3 reci i srecni, ovi očekuju da ja
pricam njihov lokalni sleng.
Ljudska glupost je beskonačna , koliko i Svemir.
Nema to sa nacionalizmom, koliko sa mozgom.
Pa ti idi na "odmor" da se "odmoris".
Odem u Portugal, Kanare, gde se opet vraćam.
Hoce da se bavi turizmom jos.
To Amer vidi, sutra ne dolazi na posao, pa razmisli onda ako imas mozak.
2015-08-08
Dodje Bosanac u Beograd, kaze bolan ili ba, onda ovi trebaju da mu objasne da se ne kaze tako, vec BRE.
Covek da ne poveruje.
Covek da ne poveruje.
2014-08-25
a zašto niste dobrodošli negdje pomalo a negdje po puno, stvarno ne znam ... to mi je potpuna nepoznanica...
2015-08-08
Ma sve pet, potpuno te razumijem. Ni ja ne bi isao boriti za Hrvatsku, niti sam ista ikad trazio od nje, samo da me pusti na miru da sa ocem zavrsim zapocete projekte, poslije toga selidba.michaellcmacha wrote:ja sam se borio protiv sfrj i od nje nisam naknadno tražio niti putovnicu, niti mirovinu niti bilo kakvo drugo protežiranje, znači nije mi padalo na pamet da bilo što što ima ikakve veze sa sfrj potražujem ili očekujem...
2019-09-06
pa jel živiš sve ovo vrijeme u hrvatskoj ili si otišao iz hrvatske...Pirate wrote:Ma sve pet, potpuno te razumijem. Ni ja ne bi isao boriti za Hrvatsku, niti sam ista ikad trazio od nje, samo da me pusti na miru da sa ocem zavrsim zapocete projekte, poslije toga selidba.michaellcmacha wrote:ja sam se borio protiv sfrj i od nje nisam naknadno tražio niti putovnicu, niti mirovinu niti bilo kakvo drugo protežiranje, znači nije mi padalo na pamet da bilo što što ima ikakve veze sa sfrj potražujem ili očekujem...
2015-08-08
michaellcmacha wrote:u hrvatsku su svi turisti dobro došli, jedino eto pomalo niste vi dobrodošli... ali dobrodošli ste kao radnici... jebiga nije ni to za baciti...Serbinho-3 wrote:michaellcmacha wrote:kako dođeš ko turista pa stalno si govorio da ti je bolje otići u grčku, na maldive ili gdje već da hrvatski jadran uopće nije tvoj izbor... kako vas jebe taj vaš jezik, kad god krenete palacati uvijek ode pravo... :))))
Ne ispravlja niko ni Hrvata u Beogradu ili Srbiji, kako se ne kaze kako je rekao Hrvat, vec kako se govori
To mene vec ne dotiče.
Udjes u restoran, nisi zadovoljan uslugom, vise ne ulaziš.
Nemas uslugu, nema klijantele...
Rekoše mi kao turisti i da nema vise mora, nego da se kupam na Adi.
Ja za novac svoj mogu da idem gde hoću, cak i da se ne kupam u onoj
kanalizaciji, sto ispuštaju i da slušam nebuloze.
Sta ce vam Serbinho a i ne bi ni sami verovali da je bio kod vas.
Vuk sit, ovce na broju, mirna Backa...
2014-08-25
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Index: otac genetike nije otac jer je svećenik i vjernik
» Zeman: Poštujmo veru muslimana sve dok ostaju kod kuće
» Karleuše o Severini:'Ona prodaje vjeru za večeru'
» ALBANKA ZBOG DARKA IZ SELA KOD ALEKSINCA PROMENILA VERU i rodila mu decu
» Instagramuša tražila besplatnu večeru u Poreču, oni je odbili
» Zeman: Poštujmo veru muslimana sve dok ostaju kod kuće
» Karleuše o Severini:'Ona prodaje vjeru za večeru'