DRAŽENOV OTAC PRODAO VERU ZA VEČERU
Page 1 of 10
Page 1 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
DRAŽENOV OTAC PRODAO VERU ZA VEČERU
https://www.kurir.rs/sport/kosarka/3457467/dejan-bodiroga-drazen-petrovic-aleksandar-petrovic-jovan-petrovic-jole-petrovic
Serbinho-3- Posts : 27698
2014-08-25
Re: DRAŽENOV OTAC PRODAO VERU ZA VEČERU
Gluposti! Dražen je u Tempu izjavio kako mu je otac čak ne Crnogorac,već Srbin iz C.Gore.
Čovjek nije mijenjao vjeru,a mislim da čak ni Aco ni Dražen nisu bili neki vjernici.
Također u nekim raspravama o Šibenci svi navijači ih navode kao Srbe. Macura,Petrovići,Damjanić...
Čovjek nije mijenjao vjeru,a mislim da čak ni Aco ni Dražen nisu bili neki vjernici.
Također u nekim raspravama o Šibenci svi navijači ih navode kao Srbe. Macura,Petrovići,Damjanić...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa Bodiroga i Drazen su vrlo bliska rodbina, roditelji su im bratici i sestricne. Kod nas je to vrlo blizak rod, cudi.me da misu zznali jedni za druge.
Moja ujna je Komazec, njoj je Arijan bratic
Moja ujna je Komazec, njoj je Arijan bratic
Guest- Guest
DUGO SKRIVANA PRIČA: Dražen Petrović i Dejan Bodiroga su braća! Srbin i Hrvat ISTE KRVI
https://www.kurir.rs/sport/kosarka/3457213/drazen-petrovic-aleksandar-petrovic-dejan-bodiroga-braca-blizak-rod-kosarka
2014-08-25
Oduvijek smo znali da su Drazen i Aco iz mjesovitog braka i da im je otac Srbin
Kao i Djokovic kao i Prosinecki kao i Modric
Ne razumijem smisao ovakvih medijskih drkotina I cemu prozivanje Joleta ....
Bolesnici
Bolesnici
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:Oduvijek smo znali da su Drazen i Aco iz mjesovitog braka i da im je otac Srbin
Bolesnici
Mihajlovica si zaboravio...
Imas tu podugačku listu, ako bi krenuo da analiziras...
2014-08-25
Nebitno .... ja znam da smo mi Hrvati prilicno blesavi...Serbinho-3 wrote:Ringo10 wrote:Oduvijek smo znali da su Drazen i Aco iz mjesovitog braka i da im je otac Srbin
Bolesnici
Mihajlovica si zaboravio...
Imas tu podugačku listu, ako bi krenuo da analiziras...
Ali vi Srbi .... vi ste fakat poremeceni
2015-09-24
Ringo10 wrote:Oduvijek smo znali da su Drazen i Aco iz mjesovitog braka i da im je otac Srbin
Bolesnici
ja mislim d abi vec bilo vreme da se pojedini mediji tipa Kurir, Infor,mer itd, s hrvatske strane HOP i sl, pocnu ignorisati i ne davati im paznju. To je zuta stampa i nema se tu sta dodati. Niko ne cita Politiku ovde , nit NIN ili sl jer treba pretplata..
Guest- Guest
Mi kazemo da je muskarac odakle mu je zena.
Naravno, ne bukvalno, ali na to dodje.
U stilu: Moja je uvijek zadnja. Da, draga.
;-D
;-D
Maggie19 wrote:Mi kazemo da je muskarac odakle mu je zena.
;-D
Aj tamo radit nesta..:P
Guest- Guest
Tako vam dodje.dzmrdz wrote:Maggie19 wrote:Mi kazemo da je muskarac odakle mu je zena.
;-D
Mozete bit u pravu ili bit sretni ;-^^
On jest Srbin, ali je Hrvat!
crvenkasti-
2014-04-17
Jos sam sretan sto postojim pisem pesme zvezde brojim..jos sam onaj isti vetropir :)Maggie19 wrote:Tako vam dodje.dzmrdz wrote:Maggie19 wrote:Mi kazemo da je muskarac odakle mu je zena.
;-D
Mozete bit u pravu ili bit sretni ;-^^
Guest- Guest
Inače da budem iskren ne čudim se Australcima i ostalima koji ovdje nikako ne mogu da skontaju razliku između Srba i Hrvatacrvenkasti wrote:On jest Srbin, ali je Hrvat!
DA, objasniš im razliku u varijanti Crkve, ali to je njima apstrakcija jer su odavno prerasli protestantsko-katoličke podjele iz prošlosti
Ne kontaju ljudi da ih jebeš a često je i meni teško objasniti
Uglavnom kažem im da su Srbi, Hrvati i Bošnjaci ... dobro dodaj i Crnogorce ... da su podjednako blesavi
2015-09-24
Ringo10 wrote:Inače da budem iskren ne čudim se Australcima i ostalima koji ovdje nikako ne mogu da skontaju razliku između Srba i Hrvatacrvenkasti wrote:On jest Srbin, ali je Hrvat!
DA, objasniš im razliku u varijanti Crkve, ali to je njima apstrakcija jer su odavno prerasli protestantsko-katoličke podjele iz prošlosti
Ne kontaju ljudi da ih jebeš a često je i meni teško objasniti
Uglavnom kažem im da su Srbi, Hrvati i Bošnjaci ... dobro dodaj i Crnogorce ... da su podjednako blesavi
Sjećam se knjige Marlo Morgan "Tihi zov Australije".
Aboridžini i danas sebe zovu 'pravi ljudi'. Mi smo za njih mutanti.
To je istina.
Mi smo degenerirani ljudi. Ljudi su bili zdravi jedino u prastaro doba.
Areheolozi su našli da su u vrijeme kad su bili lovci i sakupljači, ljudi bili u prosjeku viši od 180 cm nisu imali nikakve bolesti.
Kad su otkrili poljoprivredu i razvili civilizaciju, smanjili su se ne 160 i pojavilo se milijun bolesti.
Sa civilizacijom su došli i ratovi, robovlasništvo i sva ostala sranja.
crvenkasti-
2014-04-17
ako otidjemo nekih 5-stotinjak godina unazad,svi to jovani i govedarice su bili em katolici em Hrvati.za mene lično i osobno su svi ti b-ercegovački katolici,pravoslavci i muslimani i dalje samo i isključivo Hrvati,jer ništa drugo i nemogu niti biti.i opet vridi ona stara ustaška:Hrvat je mio ma koje vire bio...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
max123 wrote:ako otidjemo nekih 5-stotinjak godina unazad,svi to jovani i govedarice su bili em katolici em Hrvati.za mene lično i osobno su svi ti b-ercegovački katolici,pravoslavci i muslimani i dalje samo i isključivo Hrvati,jer ništa drugo i nemogu niti biti.i opet vridi ona stara ustaška:Hrvat je mio ma koje vire bio...
Točno. Srbi su ustvari Hrvati. Odnosno, Hrvati su bili Srbi prije nego što su postali Hrvati.
crvenkasti-
2014-04-17
Opet ukrali od Srba i Save Bjelanovića. Kao i uvek. Hrvati mu dođu neinventivni i uskraćeni Srbi.max123 wrote:ako otidjemo nekih 5-stotinjak godina unazad,svi to jovani i govedarice su bili em katolici em Hrvati.za mene lično i osobno su svi ti b-ercegovački katolici,pravoslavci i muslimani i dalje samo i isključivo Hrvati,jer ništa drugo i nemogu niti biti.i opet vridi ona stara ustaška:Hrvat je mio ma koje vire bio...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
zato vam je rodonačelnika krunisao papa, a ne carigradski patrijarh... i gle čuda kao ste zaboravili da je rodonačelnik bio Srpski knez Duklje Mihailo Vojislavljević primio je u jednaestom veku, oko 1077. godine- upravo u vreme vrhunca klinijevske reforme - kraljevska znamenja od velikog pape Grigorija Sedmog. jel to beše 23 godine nakon raskola, beše tako nekako... 1113. godine rodio se onaj vaš istinski rodonačelnik Stefan Nemanja u Ribnici, i gle pizdarije i on se krstio po katoličkom obredu a i njegova braća, pa je kasnije i svoja sva 3 sina krstio po katoličkom obredu od kojih je jednom docnije upravo katolička vera presudila da nestane bestraga, onaj drugi je umro kao katolik, a treći se prekrstio i prešao na pravoslavlje 1206. godine... eh da pravoslavlje je sve to vrijeme postojalo čak i u 7.-om veku kad su srbi dotepli ali iz samo njima znanog razloga primili su katoličanstvo i krstili se po rimokatoličkom obredu i davali djeci imena vlastimir, višeslav, miroslav, mojmir, mutimir, dragomir, stanimir, ratimir, radomir, božica, anica, grozdana, dora, zrinka, ivka, magdalena, stjepa, i slično... gle čuda danas takvih imena u srbiji nema ili su vrlo rijetka...crvenkasti wrote:max123 wrote:ako otidjemo nekih 5-stotinjak godina unazad,svi to jovani i govedarice su bili em katolici em Hrvati.za mene lično i osobno su svi ti b-ercegovački katolici,pravoslavci i muslimani i dalje samo i isključivo Hrvati,jer ništa drugo i nemogu niti biti.i opet vridi ona stara ustaška:Hrvat je mio ma koje vire bio...
Točno. Srbi su ustvari Hrvati. Odnosno, Hrvati su bili Srbi prije nego što su postali Hrvati.
Lako moguće da smo svi bili "srbi"katolici, al onda su se kasnije hrvati pokatoličili i odmetnuli od matinog srpskog jata... ili je možda bilo i drugačije... tko li će ga znati... hrvati još uvijek imaju i daju svojoj djeci većinu od navedenih imena... i još uvijek su katolici i krste se ko i srbi nekada davno...
2015-08-08
jel ima koja Božica kod tebe u Zemunu a da je srpkinja... i što vam je sve knezove krunio papa i prije i poslije raskola...dzango wrote:Opet ukrali od Srba i Save Bjelanovića. Kao i uvek. Hrvati mu dođu neinventivni i uskraćeni Srbi.max123 wrote:ako otidjemo nekih 5-stotinjak godina unazad,svi to jovani i govedarice su bili em katolici em Hrvati.za mene lično i osobno su svi ti b-ercegovački katolici,pravoslavci i muslimani i dalje samo i isključivo Hrvati,jer ništa drugo i nemogu niti biti.i opet vridi ona stara ustaška:Hrvat je mio ma koje vire bio...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Page 1 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Index: otac genetike nije otac jer je svećenik i vjernik
» Zeman: Poštujmo veru muslimana sve dok ostaju kod kuće
» Karleuše o Severini:'Ona prodaje vjeru za večeru'
» ALBANKA ZBOG DARKA IZ SELA KOD ALEKSINCA PROMENILA VERU i rodila mu decu
» Instagramuša tražila besplatnu večeru u Poreču, oni je odbili
» Zeman: Poštujmo veru muslimana sve dok ostaju kod kuće
» Karleuše o Severini:'Ona prodaje vjeru za večeru'
» ALBANKA ZBOG DARKA IZ SELA KOD ALEKSINCA PROMENILA VERU i rodila mu decu