ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DRAŽENOV OTAC PRODAO VERU ZA VEČERU

Page 10 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Go down

DRAŽENOV OTAC PRODAO VERU ZA VEČERU - Page 10 Empty Re: DRAŽENOV OTAC PRODAO VERU ZA VEČERU

Post by Serbinho-3 Tue 5 May - 15:30

michaellcmacha wrote:
Serbinho-3 wrote:
michaellcmacha wrote:kako dođeš ko turista pa stalno si govorio da ti je bolje otići u grčku, na maldive ili gdje već da hrvatski jadran uopće nije tvoj izbor... kako vas jebe taj vaš jezik, kad god krenete palacati uvijek ode pravo... :))))

Ne ispravlja niko ni Hrvata u Beogradu ili Srbiji, kako se ne kaze kako je rekao Hrvat, vec kako se govori
u hrvatsku su svi turisti dobro došli, jedino eto pomalo niste vi dobrodošli... ali dobrodošli ste kao radnici... jebiga nije ni to za baciti...

To mene vec ne dotiče.

Udjes u restoran, nisi zadovoljan uslugom, vise ne ulaziš.

Nemas uslugu, nema klijantele...

Rekoše mi kao turisti i da nema vise mora, nego da se kupam na Adi.

Ja za novac svoj mogu da idem gde hoću, cak i da se ne kupam u onoj

kanalizaciji, sto ispuštaju i da slušam nebuloze.

Sta ce vam Serbinho a i ne bi ni sami verovali da je bio kod vas.

Vuk sit, ovce na broju, mirna Backa...

Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

DRAŽENOV OTAC PRODAO VERU ZA VEČERU - Page 10 Empty Re: DRAŽENOV OTAC PRODAO VERU ZA VEČERU

Post by kaya Tue 5 May - 15:31

michaellcmacha wrote:ja sam se borio protiv sfrj i od nje nisam naknadno tražio niti putovnicu, niti mirovinu niti bilo kakvo drugo protežiranje, znači nije mi padalo na pamet da bilo što što ima ikakve veze sa sfrj potražujem ili očekujem...
Pa dobro, sfrj više nije ni bilo, da je rh nestala a ostala sfrj morao bi od sfrj.
Kad su se otreznili od ludila koga da traže putovnicu i mirovinu, vladu krajine u egzilu?!
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Pirate Tue 5 May - 15:32

michaellcmacha wrote:
Pirate wrote:
michaellcmacha wrote:ja sam se borio protiv sfrj i od nje nisam naknadno tražio niti putovnicu, niti mirovinu niti bilo kakvo drugo protežiranje, znači nije mi padalo na pamet da bilo što što ima ikakve veze sa sfrj potražujem ili očekujem...
Ma sve pet, potpuno te razumijem. Ni ja ne bi isao boriti za Hrvatsku, niti sam ista ikad trazio od nje, samo da me pusti na miru da sa ocem zavrsim zapocete projekte, poslije toga selidba.
pa jel živiš sve ovo vrijeme u hrvatskoj ili si otišao iz hrvatske...
Sve ovo vrijeme sam u Hrvatskoj, nema mi smisla odlaziti dok ne zavrsimo izgradnju svega sto smo zacrtali.
Pirate
Pirate

2019-09-06

Back to top Go down

Post by kaya Tue 5 May - 15:34

Serbinho-3 wrote:
michaellcmacha wrote:
Serbinho-3 wrote:
michaellcmacha wrote:kako dođeš ko turista pa stalno si govorio da ti je bolje otići u grčku, na maldive ili gdje već da hrvatski jadran uopće nije tvoj izbor... kako vas jebe taj vaš jezik, kad god krenete palacati uvijek ode pravo... :))))

Ne ispravlja niko ni Hrvata u Beogradu ili Srbiji, kako se ne kaze kako je rekao Hrvat, vec kako se govori
u hrvatsku su svi turisti dobro došli, jedino eto pomalo niste vi dobrodošli... ali dobrodošli ste kao radnici... jebiga nije ni to za baciti...

To mene vec ne dotiče.

Na kog si ti to naletio, longija😀, pa te isoravljaju, pa te šalju na adu, ja ne šta se tebi nije desilo..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Tue 5 May - 15:35

Serbinho-3 wrote:
michaellcmacha wrote:
Serbinho-3 wrote:

To mene vec ne dotiče.

Ja za novac svoj mogu da idem gde hoću, cak i da se ne kupam u onoj

kanalizaciji, sto ispuštaju i da slušam nebuloze.

Sta ce vam Serbinho a i ne bi ni sami verovali da je bio kod vas.

Vuk sit, ovce na broju, mirna Backa...
pa toliko o vašem moralu i obrazu... bar što se tiče onih koji su sudjelovali u agresiji na hrvatsku, poticali je ili svršavali na zločinstva koja su činili srpsli agresori na hrvatskom teritoriju i onda dođu u hrvatsku na odmor... ti iako nisi sudjelovao u agresiji ipak si nedvosmisleno kroz svoje upise ukazivao da si podržavao agresiju i stvarno je u najmanju ruku pederski da dolaziš ljetovati u hrvatsku... nitko ti ne brani ali kako rekoh pederski je isto kao i da džango dolazi ovamo ili pizzon...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Tue 5 May - 15:40

Pirate wrote:
michaellcmacha wrote:
Pirate wrote:
Ma sve pet, potpuno te razumijem. Ni ja ne bi isao boriti za Hrvatsku, niti sam ista ikad trazio od nje, samo da me pusti na miru da sa ocem zavrsim zapocete projekte, poslije toga selidba.
Sve ovo vrijeme sam u Hrvatskoj, nema mi smisla odlaziti dok ne zavrsimo izgradnju svega sto smo zacrtali.
ti imaš poremećenu percepepciju... ti cijelo vrijeme tražiš i dobijaš od hrvatske i kako već negdje rekoh nisi dužan ratovati za hrvatsku ukoliko se pozoveš na priziv savjesti ali si dužan sudjelovati u obrani... mislim koji je vama kiki ono eto vi tu ali se vas to ne tiče... vi ne bi jer ne morate ali ako treba dok je zamračeno budete svijetlili s balkona sa baterijom... i tako svašta nešto... sory pirate ne ide to tako... mislim moguće i da ide jer je hrvatska vlast svojim nebuloznim postupcima dovela do toga da je omogućila vođama srpske manjine da utječu na strateške odluke... ali dobro sve vrijeme ovog svijeta je pred hrvatskom pa valjda bude neke greške i ispravila...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 Tue 5 May - 15:53

kaya wrote:
Serbinho-3 wrote:
michaellcmacha wrote:
Serbinho-3 wrote:

To mene vec ne dotiče.

Na kog si ti to naletio, longija😀, pa te isoravljaju, pa te šalju na adu, ja ne šta se tebi nije desilo..

Nebitno u svakom slucaju, vama manje love u kasicu. lol!

Milion Srba ode u Grčku a oni neka ispravljaju gramatičke greške.

Smiri malo Mihu, ko da ima ciklus ili ga Dzango opet bocnuo...
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Maggie19 Tue 5 May - 15:54

Pirate wrote:
Maggie19 wrote:Ah, uvijek ista prica..hvatanje repa, pa uokolo.
I ti, pirate, bolje se ekonomskih tema drzati, nego se svi pravit po tisuciti put iznova mutavi ;-)
I to sto kazes ... vrtenje u krug, kao da ce iko ikoga nagnati da promjeni misljenje. :)

Sta preostaje od tema, pad prodaje automobila ili bankroti? Sta ti kazes Megi?
I te mi dosadile, iskreno.
Mozemo smislit put i mjere ekonomske obnove nakon corone ;-D

2019-01-30

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Tue 5 May - 15:56

možete, za prvu ruku megice ako si gradska cura iskoristi balkon, a oni koji imaju bilo kakav frtalj tla koji se da uskopati, bilo bi dobro da se potpomognu, ako ne ove ali slijedeće godine bi hrana mogla drastično poskupjeti....

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Maggie19 Tue 5 May - 18:58

Ima svega u mene..samo treba pokrenuti ;-^^
A, globalno, miha?

2019-01-30

Back to top Go down

Post by Pirate Wed 6 May - 6:19

michaellcmacha wrote:
Pirate wrote:
michaellcmacha wrote:
Pirate wrote:
ti imaš poremećenu percepepciju... ti cijelo vrijeme tražiš i dobijaš od hrvatske i kako već negdje rekoh nisi dužan ratovati za hrvatsku ukoliko se pozoveš na priziv savjesti ali si dužan sudjelovati u obrani... mislim koji je vama kiki ono eto vi tu ali se vas to ne tiče... vi ne bi jer ne morate ali ako treba dok je zamračeno budete svijetlili s balkona sa baterijom... i tako svašta nešto... sory pirate ne ide to tako... mislim moguće i da ide jer je hrvatska vlast svojim nebuloznim postupcima dovela do toga da je omogućila vođama srpske manjine da utječu na strateške odluke... ali dobro sve vrijeme ovog svijeta je pred hrvatskom pa valjda bude neke greške i ispravila...
Zasto poremecena percepcija? Jer ne zelim da branim zemlju koja mi nije dala nista kao sto ni tebi Juga nije dala? Nek je brani ovih 500 000 domoljuba koji su se dobrano okoristili od iste, njima je sve dala, meni nista sto vec nisam platio, niti ista trazim, tako da ne osjecam da sam nesto duzan vratiti. Smatram dovoljnim sto postujem zakone ove zemlje, uredno placam porez, brinem o okolisu, ne pravim sranja, pomazem ljudima kojima je pomoc potrebna i slicno. Da glavu gubim zbog drzave, e to ne dolazi u obzir.

P.S. Lijepo od tebe sto pridajes veliki znacaj vodjama srpske manjine na strateske odluke ali realno tu nema ni s od strategije, obicna sarada za mase. Koliko samo ima mjesta po Hrvatskoj gdje danas u 21. vijeku jos uvijek nema struje sto bi trebao biti civilizacijski minimum, a tu s druge strane se proteze kvazi prica o nekakvom utjecaju na strategiju, smijesno.
Pirate
Pirate

2019-09-06

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 10 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Back to top

- Similar topics