korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 39 of 50
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Re: korona
Definitivno imam neku virozicu (CRP mi je na 12,4 a granica je 5), ali doktor ne veruje da je covid jer su ostali rezultati top. Ipak, zbog toga što sam bio u inostranstvu, moraće PCR test da mi se radi...
Guest- Guest
Brat Brale wrote:Definitivno imam neku virozicu (CRP mi je na 12,4 a granica je 5), ali doktor ne veruje da je covid jer su ostali rezultati top. Ipak, zbog toga što sam bio u inostranstvu, moraće PCR test da mi se radi...
Temperature do 38 se u nacelu ni ne trebaju spustati medikamentima,no ljudi obicnu kombinaciju analgetika-antipiretika uzimaju radi pratece mialgije
Crp od 12 ne znaci nista ,nije signifikantan . Eventualno, ako budes vadio krv opet ,porast crp-a bi govorio u prilog nekakve infekcije . Crp je bolji parametar za bakterijske nego virusne infekcije,osim toga crp moze biti povisen kod AI(automunih bolesti) i nekih drugi gluposti,mislim cak i kod pusenja . Ako nemas respiratornih smetnji moze biti nekakva asimptomatska upala (tipa mokracna) gdje je u biti jedini dokaz ikakvog zbivanja upravo taj upalni parametar( crp,se, neutrofili etc)
Guest- Guest
Super ako ce te testirati na trosak zdravstvenog da skines sebi i bliznjima brigu oko izolacija.
Guest- Guest
Atlana wrote:Kasljes, kieses, boli grlo?
Ništa od navedenog, samo mala glavobolja, zujanje u ušima, gasovi, dijareja i temperatura.
Guest- Guest
Dybala wrote:Brat Brale wrote:Definitivno imam neku virozicu (CRP mi je na 12,4 a granica je 5), ali doktor ne veruje da je covid jer su ostali rezultati top. Ipak, zbog toga što sam bio u inostranstvu, moraće PCR test da mi se radi...
Temperature do 38 se u nacelu ni ne trebaju spustati medikamentima,no ljudi obicnu kombinaciju analgetika-antipiretika uzimaju radi pratece mialgije
Crp od 12 ne znaci nista ,nije signifikantan . Eventualno, ako budes vadio krv opet ,porast crp-a bi govorio u prilog nekakve infekcije . Crp je bolji parametar za bakterijske nego virusne infekcije,osim toga crp moze biti povisen kod AI(automunih bolesti) i nekih drugi gluposti,mislim cak i kod pusenja . Ako nemas respiratornih smetnji moze biti nekakva asimptomatska upala (tipa mokracna) gdje je u biti jedini dokaz ikakvog zbivanja upravo taj upalni parametar( crp,se, neutrofili etc)
Guest- Guest
Proci ce. :)Brat Brale wrote:Atlana wrote:Kasljes, kieses, boli grlo?
Ništa od navedenog, samo mala glavobolja, zujanje u ušima, gasovi, dijareja i temperatura.
Guest- Guest
End wrote:dobre vijesti, crkni klošaru najgluplji
Pišaću ti na grob, semence ti cigansko jebem...
Guest- Guest
Dobro je Bracala, iživi se još tih par dana što ti preostalo. Dobra stvar je što ti je žena još mlada pa će brzo naći drugog. Jesi policu ŽO ugovorio i nju kao korisnika?
Imao sam i ja prošli mjesec neka tri dana temperaturu između 37 i 37,5. Malo grlo bolilo i to je sve, prošlo samo od sebe.
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Similar topics
» Incident u Rijeci:Djeca tvrdim predmetima gađala turiste vičući 'korona,korona'
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 39 of 50