korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 44 of 50
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Re: korona
I domaća rakija
Danas opet radio krvnu sliku i snimao pluća. Sve je manje više ok, osim CRP-a koji je 13...
Guest- Guest
Znaci da se ne pogorsava ,niti da se razvija nekakva druga (bakterijska) superinfekcija
Guest- Guest
karlitovnačin wrote:bolovanje, najbolja stvar na svijetu. još kad imaš koronu nitko te ne dira
darth_vader-
2014-04-17
Dybala, i ti...uh
Brz oporavak
Ovo nikog nece zaobici, pitanje je samo vrijeme
Brz oporavak
Ovo nikog nece zaobici, pitanje je samo vrijeme
kako ste organizirali shoping dostavu?Brat Brale wrote:dobro, kašlje samo.
Noor wrote:kako ste organizirali shoping dostavu?Brat Brale wrote:dobro, kašlje samo.
Guest- Guest
Noor wrote:kako ste organizirali shoping dostavu?Brat Brale wrote:dobro, kašlje samo.
ne živimo mi još zajedno. ona je i dalje u skoplju. posle nove godine se seli kod mene.
meni prijatelj, sestra i otac donose hranu i lekove.
Guest- Guest
dobro je da mogu...Brat Brale wrote:Noor wrote:kako ste organizirali shoping dostavu?Brat Brale wrote:dobro, kašlje samo.
ne živimo mi još zajedno. ona je i dalje u skoplju. posle nove godine se seli kod mene.
jel ide kraju već?
Noor wrote:dobro je da mogu...Brat Brale wrote:Noor wrote:kako ste organizirali shoping dostavu?Brat Brale wrote:dobro, kašlje samo.
jel ide kraju već?
ide, nemam više temperaturu. vraća mi se postepeno čulo mirisa...
Guest- Guest
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Similar topics
» Incident u Rijeci:Djeca tvrdim predmetima gađala turiste vičući 'korona,korona'
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 44 of 50