korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 21 of 50
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Re: korona
kupiće si i on kad bude velikAtlana wrote:Reci to svojoj maloljetnici kada je nades.scorpion wrote:Idi prat suđe i ostavi se foruma
Ja sam si kupila masinu.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
brend, bolje je ovdi nego gore, udavili me s koronom i analitikom, majke mijasambrend wrote:fridrih_niche wrote:Ova tema gori!
<3
NicheAndreas Goldberger wrote:Taman krenula tema u pravi smjer s autima, a onda pederski zaokret s biciklama, a sad opet totalni pederluk...
Gasi ovu temu...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Svaku temu pretvori u pederluk. A onda još dođu ove kokoške i sjebu svaku temu.JOHN WAYNE wrote:NicheAndreas Goldberger wrote:Taman krenula tema u pravi smjer s autima, a onda pederski zaokret s biciklama, a sad opet totalni pederluk...
Gasi ovu temu...
Ja san peder jer volin žene, a vi ste muškarčine jer ih želite potirat odavde u kuhinju?
Makes sense...
:^O
Makes sense...
:^O
Guest- Guest
Cuj maloljetnima kakav rijecnik imascorpion wrote:Svaku temu pretvori u pederluk. A onda još dođu ove kokoške i sjebu svaku temu.JOHN WAYNE wrote:NicheAndreas Goldberger wrote:Taman krenula tema u pravi smjer s autima, a onda pederski zaokret s biciklama, a sad opet totalni pederluk...
Gasi ovu temu...
Guest- Guest
stavi dudu u usta i na spavanje :)scorpion wrote:Svaku temu pretvori u pederluk. A onda još dođu ove kokoške i sjebu svaku temu.JOHN WAYNE wrote:NicheAndreas Goldberger wrote:Taman krenula tema u pravi smjer s autima, a onda pederski zaokret s biciklama, a sad opet totalni pederluk...
Gasi ovu temu...
sad odrasli razgovaraju
kakve maske koristite jednokratne iz apoteke...ili handmade napravljene od platna.
EstebanEnrique-
2014-04-15
Tvoja keva mi ih dajeEstebanEnrique wrote:kakve maske koristite jednokratne iz apoteke...ili handmade napravljene od platna.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
cisto sumnjam da te zanimaju zene preko sezdeset godina a i zauzeta je dugo vec i zadovoljna ocem.
EstebanEnrique-
2014-04-15
To koriste samo žene i gayevi. Npr. niče i čmarend sigurno to nosajuDybala wrote:Ne koristim maske :)))
Ako sam ja maloljetan, šta si onda ti?Atlana wrote:Cuj maloljetnima kakav rijecnik imascorpion wrote:Svaku temu pretvori u pederluk. A onda još dođu ove kokoške i sjebu svaku temu.JOHN WAYNE wrote:NicheAndreas Goldberger wrote:Taman krenula tema u pravi smjer s autima, a onda pederski zaokret s biciklama, a sad opet totalni pederluk...
Gasi ovu temu...
Nurka, mogli bi tebi stavit nešto u ustaNoor wrote:stavi dudu u usta i na spavanje :)scorpion wrote:Svaku temu pretvori u pederluk. A onda još dođu ove kokoške i sjebu svaku temu.JOHN WAYNE wrote:NicheAndreas Goldberger wrote:Taman krenula tema u pravi smjer s autima, a onda pederski zaokret s biciklama, a sad opet totalni pederluk...
Gasi ovu temu...
sad odrasli razgovaraju
Noor wrote:brend, bolje je ovdi nego gore, udavili me s koronom i analitikom, majke mijasambrend wrote:fridrih_niche wrote:Ova tema gori!
<3
Ja bacim tu i tamo pokoji upljuvak na koji se većinom Veber nakači jer mu je dosadno sa starim u karanteni i Epi jer popljujem sve što je njemu u tom trenutku drago, a to je naravno, sve vezano uz Kradeze... :D A ovi analitičari...Mara i Esco daju koliko-toliko suvisle podatke, ali ne da mi se pratiti cili taj trollfest, ni stožer više ne pratim, ni išta vezanog tematski...
darth_vader-
2014-04-17
meni nije jasno zbog čega se ova mala škorpija još uvijek bruka..
zovi operatera da ti isključe internet, ionako si ugašen, nema potrebe za još većim sramoćenjem.
zovi operatera da ti isključe internet, ionako si ugašen, nema potrebe za još većim sramoćenjem.
End- Posts : 21177
2015-08-25
End wrote:meni nije jasno zbog čega se ja još uvijek brukam..
trebam zvat operatera da mi isključe internet, ionako sam ugašen, nema potrebe za još većim sramoćenjem.
drugi ga šamaraju, a on mene spominje... jebate, zar ti treba da te još ja našamaram
End- Posts : 21177
2015-08-25
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Similar topics
» Incident u Rijeci:Djeca tvrdim predmetima gađala turiste vičući 'korona,korona'
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 21 of 50