korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 38 of 50
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Re: korona
Što ne potaraca korona, potaracat će političari, tako da...
darth_vader- Posts : 19766
2014-04-17
Napalm bacitjasambrend wrote:Što ne potaraca korona, potaracat će političari, tako da...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:karlitovnačin wrote:ne plaši se
Guest- Guest
karlitovnačin wrote:Napalm bacitjasambrend wrote:Što ne potaraca korona, potaracat će političari, tako da...
Guest- Guest
karlitovnačin wrote:fridrih_niche wrote:jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:karlitovnačin wrote:ne plaši se
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:karlitovnačin wrote:Napalm bacitjasambrend wrote:Što ne potaraca korona, potaracat će političari, tako da...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:karlitovnačin wrote:Napalm bacitjasambrend wrote:Što ne potaraca korona, potaracat će političari, tako da...
Guest- Guest
ma jope će bit prazne plažefridrih_niche wrote:Sljedeća godina mi pase...
;)
Pa vjerojatno i oce...Noor wrote:ma jope će bit prazne plažefridrih_niche wrote:Sljedeća godina mi pase...
;)
:D
Al ništa i od koncerta Pixiesa, sve mi se čini...
;)
Guest- Guest
da ti iskreno rečem...yebemese, bitno da neće bit gužve i da ćemo uživat ka prasci :)fridrih_niche wrote:Pa vjerojatno i oce...Noor wrote:ma jope će bit prazne plažefridrih_niche wrote:Sljedeća godina mi pase...
;)
:D
Al ništa i od koncerta Pixiesa, sve mi se čini...
;)
Ajde ne plasi seBrat Brale wrote:Temperatura 38. Ko vas je klošari poznavao, ni pakao mu neće teško pasti
Ti si snazan momak!
Guest- Guest
Definitivno imam neku virozicu (CRP mi je na 12,4 a granica je 5), ali doktor ne veruje da je covid jer su ostali rezultati top. Ipak, zbog toga što sam bio u inostranstvu, moraće PCR test da mi se radi...
Guest- Guest
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Similar topics
» Incident u Rijeci:Djeca tvrdim predmetima gađala turiste vičući 'korona,korona'
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 38 of 50