korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 20 of 50
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Re: korona
ne zamjerat skorpiji, premlad je...jednog dana će i on bit velik...možda :)Atlana wrote:Ej pricamo o nichetu...Noor wrote:a ni osjetilafridrih_niche wrote:Pa stavija san ti, al nisi vidila sinoć?Atlana wrote:NiNiche di je tvingac :D
:D
Ne sskorpiji.
a niče se ne ljuti na malo šale, a i zna da mi može vratiti istom mjerom
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ma u Du je i jedno auto previše, parking je prebrutalan...Atlana wrote:A cekaj ima ti zena auto?
Radi bebice troja vrata nisu bas bas zahvalna
;)
Guest- Guest
Scorpija je ipak 99.-o godište...Noor wrote:ne zamjerat skorpiji, premlad je...jednog dana će i on bit velik...možda :)Atlana wrote:Ej pricamo o nichetu...Noor wrote:a ni osjetilafridrih_niche wrote:Pa stavija san ti, al nisi vidila sinoć?Atlana wrote:NiNiche di je tvingac :D
Ne sskorpiji.
Naravno da se ne ljutin, dapače...
<3
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Scorpija je ipak 99.-o godište...Noor wrote:ne zamjerat skorpiji, premlad je...jednog dana će i on bit velik...možda :)Atlana wrote:Ej pricamo o nichetu...Noor wrote:a ni osjetilafridrih_niche wrote:
Pa stavija san ti, al nisi vidila sinoć?
Ne sskorpiji.
<3
koje godište???
Niče, pssst, sve ti je jasno
Ma beba mala je 99.-o godište...Noor wrote:fridrih_niche wrote:Scorpija je ipak 99.-o godište...Noor wrote:ne zamjerat skorpiji, premlad je...jednog dana će i on bit velik...možda :)Atlana wrote:Ej pricamo o nichetu...Noor wrote:
a ni osjetila
Ne sskorpiji.
<3
koje godište???
Niče, pssst, sve ti je jasno
U nicku mu je prije pisalo...
:^O
Guest- Guest
scorpion-
2014-04-18
U tim autima ne može ni na zadnjem sjedištu kako triba...fridrih_niche wrote:
Sve rečeno...
<3
A dobar mi je Twingo, slusa me...
Al ka šta Amper kaže, jebu me troja vrata...
Al sad nisan u mogućnosti za promjenu voznog parka...
Guest- Guest
scorpion wrote:Znaš koliko si velik kad pričaju o tebi, a nema te ni na vidiku
E'muliras vjerno crv7-a ,prava si fangirl
@niche gay auto gay boje za gaya sa pujanki
Guest- Guest
A šta tek reči za čmarenda i čmarničea? Makar nisam masturbator kao oniDybala wrote:E'muliras vjerno crv7-a ,prava si fangirlscorpion wrote:Znaš koliko si velik kad pričaju o tebi, a nema te ni na vidiku
P.S. reče lik koji ima nickname "dybala"
Guzu na vidjelo i sutiscorpion wrote:Znaš koliko si velik kad pričaju o tebi, a nema te ni na vidiku
Guest- Guest
scorpion-
2014-04-18
Atlana wrote:Guzu na vidjelo i sutiscorpion wrote:Znaš koliko si velik kad pričaju o tebi, a nema te ni na vidiku
Atlanta, kada ćeno videti tvoju guzu?
Guest- Guest
Reci to svojoj maloljetnici kada je nades.scorpion wrote:Idi prat suđe i ostavi se foruma
Ja sam si kupila masinu.
Guest- Guest
Ti si veren :DBrat Brale wrote:Atlana wrote:Guzu na vidjelo i sutiscorpion wrote:Znaš koliko si velik kad pričaju o tebi, a nema te ni na vidiku
Guest- Guest
Atlana wrote:Ti si veren :DBrat Brale wrote:Atlana wrote:Guzu na vidjelo i sutiscorpion wrote:Znaš koliko si velik kad pričaju o tebi, a nema te ni na vidiku
Nisam još...
Guest- Guest
Taman krenula tema u pravi smjer s autima, a onda pederski zaokret s biciklama, a sad opet totalni pederluk...
Gasi ovu temu...
Gasi ovu temu...
Guest- Guest
kupiće si i on kad bude velikAtlana wrote:Reci to svojoj maloljetnici kada je nades.scorpion wrote:Idi prat suđe i ostavi se foruma
Ja sam si kupila masinu.
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Similar topics
» Incident u Rijeci:Djeca tvrdim predmetima gađala turiste vičući 'korona,korona'
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 20 of 50