korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 26 of 50
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Re: korona
Noor wrote:jer si dobar čovjek, a dobri ljudi vole sve životinjefridrih_niche wrote:Volin i pase i mačke...
<3
Guest- Guest
volio vise od svega...a ni jesti mu nije dao kako spadascorpion wrote:Pa Hitler je imao psa kojeg je volio više od svega, idioti glupi
Nemaš pojma šta pišešNoor wrote:volio vise od svega...a ni jesti mu nije dao kako spadascorpion wrote:Pa Hitler je imao psa kojeg je volio više od svega, idioti glupi
Ti se u pse razumijes ko i u nogometscorpion wrote:Nemaš pojma šta pišešNoor wrote:volio vise od svega...a ni jesti mu nije dao kako spadascorpion wrote:Pa Hitler je imao psa kojeg je volio više od svega, idioti glupi
Noor wrote:Ti se u pse razumijes ko i u nogometscorpion wrote:Nemaš pojma šta pišešNoor wrote:volio vise od svega...a ni jesti mu nije dao kako spadascorpion wrote:Pa Hitler je imao psa kojeg je volio više od svega, idioti glupi
Nikad mi nije bilo jasno, zašto je jedna tako visoko inteligentna osoba poput Hitlera imala psa Još ga je baš volio Psi više pristaju labilnim osobama, poput vas sa foruma
Sad sam tek pročitao zadnje tri stranice ove teme...plačem od smijeha i ne vjerujem...
Noor wrote:volio vise od svega...a ni jesti mu nije dao kako spadascorpion wrote:Pa Hitler je imao psa kojeg je volio više od svega, idioti glupi
Guest- Guest
Atlana wrote:Noor wrote:volio vise od svega...a ni jesti mu nije dao kako spadascorpion wrote:Pa Hitler je imao psa kojeg je volio više od svega, idioti glupi
i vidi kako ga poštuje umobolnik...tjera da glumi majmuna i prosi sjedeći, dok mu sline cure na travu
jadničak
Od ispodprosječno inteligentnih ljudi se i ne očekuje da razumiju Hitlera
nema ti Antea, ne troši si vazeljin badavascorpion wrote:Od ispodprosječno inteligentnih ljudi se i ne očekuje da razumiju Hitlera
spremi za kasnije, kad se vrati trebat će ti
Nema tebi Ante da te dovede u redNoor wrote:nema ti Antea, ne troši si vazeljin badavascorpion wrote:Od ispodprosječno inteligentnih ljudi se i ne očekuje da razumiju Hitlera
Bome,cure jebu i ne vadeRoland Deschain wrote:Sad sam tek pročitao zadnje tri stranice ove teme...plačem od smijeha i ne vjerujem...
scorpion wrote:Od ispodprosječno inteligentnih ljudi se i ne očekuje da razumiju Hitlera
Pa vidi se da ga nisi razumeo...
Guest- Guest
Noor wrote:nema ti Antea, ne troši si vazeljin badavascorpion wrote:Od ispodprosječno inteligentnih ljudi se i ne očekuje da razumiju Hitlera
Nova runda...
Guest- Guest
A i ovaj škorpija bedak.
Vidi se da je zelen kad se ide nadjebavat sa ženama :D
Potpiši kapitulaciju i pravi se mrtav,di ćeš se svađat s curkama
Vidi se da je zelen kad se ide nadjebavat sa ženama :D
Potpiši kapitulaciju i pravi se mrtav,di ćeš se svađat s curkama
kažu razna izvješća da su ga gayevi najbolje razumjeli....scorpion wrote:Od ispodprosječno inteligentnih ljudi se i ne očekuje da razumiju Hitlera
Jel ti to niče podnosio izvješća?Noor wrote:kažu razna izvješća da su ga gayevi najbolje razumjeli....scorpion wrote:Od ispodprosječno inteligentnih ljudi se i ne očekuje da razumiju Hitlera
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Similar topics
» Incident u Rijeci:Djeca tvrdim predmetima gađala turiste vičući 'korona,korona'
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 26 of 50