korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: korona
Jel ti to niče podnosio izvješća?Noor wrote:kažu razna izvješća da su ga gayevi najbolje razumjeli....scorpion wrote:Od ispodprosječno inteligentnih ljudi se i ne očekuje da razumiju Hitlera
scorpion- Posts : 7484
2014-04-18
Ne brukaj seBrat Brale wrote:scorpion wrote:Od ispodprosječno inteligentnih ljudi se i ne očekuje da razumiju Hitlera
Pa vidi se da ga nisi razumeo...
scorpion wrote:Ne brukaj seBrat Brale wrote:scorpion wrote:Od ispodprosječno inteligentnih ljudi se i ne očekuje da razumiju Hitlera
Je ti ideš u specijalnu školu?
Guest- Guest
Naucit će, polako...muckodjubre wrote:A i ovaj škorpija bedak.
Vidi se da je zelen kad se ide nadjebavat sa ženama :D
Potpiši kapitulaciju i pravi se mrtav,di ćeš se svađat s curkama
:D
Guest- Guest
Ti očito ideš. Kad pročitaš jednu jedinu knjigu vezanu za Hitlera i nacizam, a da nije napisana od strane nekog židova, onda imaš pravo glasa. Ovako ti se mogu samo smijatBrat Brale wrote:Je ti ideš u specijalnu školu?scorpion wrote:Ne brukaj seBrat Brale wrote:scorpion wrote:Od ispodprosječno inteligentnih ljudi se i ne očekuje da razumiju Hitlera
Meni je fascinantno kako se vi ložite i primate ko saučešćefridrih_niche wrote:Naucit će, polako...muckodjubre wrote:A i ovaj škorpija bedak.
:D
scorpion wrote:Ti očito ideš. Kad pročitaš jednu jedinu knjigu vezanu za Hitlera i nacizam, a da nije napisana od strane nekog židova, onda imaš pravo glasa. Ovako ti se mogu samo smijatBrat Brale wrote:Je ti ideš u specijalnu školu?scorpion wrote:Ne brukaj seBrat Brale wrote:scorpion wrote:Od ispodprosječno inteligentnih ljudi se i ne očekuje da razumiju Hitlera
Odustajem, majke mi...
Guest- Guest
nije, nego njegovi bivši čuvari gayevi i žene koje su ga bezuspješno pokušavale zavestiscorpion wrote:Jel ti to niče podnosio izvješća?Noor wrote:kažu razna izvješća da su ga gayevi najbolje razumjeli....scorpion wrote:Od ispodprosječno inteligentnih ljudi se i ne očekuje da razumiju Hitlera
ma nema veze, najbitnije je da ga ti razumiješ
Dobro čmarovi, vidili smo šta ko vozi na 4 kola.
No ima li ko od vas ode kakav bajk?
Ili ste svi gejevi?
Moja Black Betty
Ili ste svi gejevi?
Moja Black Betty
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
U biti, Hitler je bija CR7 onog doba...
Ima je ženu pro forme, slikavalo ga u društvu drugih žena ka da je teški lover, a u biti je bija okružen samim gayevima i volija ga je primat u dupe...
Tragedija teška...
:(
Ima je ženu pro forme, slikavalo ga u društvu drugih žena ka da je teški lover, a u biti je bija okružen samim gayevima i volija ga je primat u dupe...
Tragedija teška...
Guest- Guest
I bolje ti jeBrat Brale wrote:Odustajem, majke mi...scorpion wrote:Ti očito ideš. Kad pročitaš jednu jedinu knjigu vezanu za Hitlera i nacizam, a da nije napisana od strane nekog židova, onda imaš pravo glasa. Ovako ti se mogu samo smijatBrat Brale wrote:Je ti ideš u specijalnu školu?scorpion wrote:Ne brukaj seBrat Brale wrote:
Al vidi treće slike...
Odma emocije i uspomene dodju...
Koja plaža...
Tisuću puta san se tu kupa...
<3
Odma emocije i uspomene dodju...
Koja plaža...
Tisuću puta san se tu kupa...
<3
Guest- Guest
Ali uvijek sve okreneš na homoseksualizam. Nikakve povezice sa realnošću. Slučajnost? I dont think sofridrih_niche wrote:U biti, Hitler je bija CR7 onog doba...
Tragedija teška...
Postoje dvije vrste vozača motora: oni koji su pali i oni koji će past. Ipak samo četri točkaJack Torrance wrote:Dobro čmarovi, vidili smo šta ko vozi na 4 kola.
Ili ste svi gejevi?
Moja Black Betty
Eto, ja san peder, a Cristiano nije...scorpion wrote:Ali uvijek sve okreneš na homoseksualizam. Nikakve povezice sa realnošću. Slučajnost? I dont think sofridrih_niche wrote:U biti, Hitler je bija CR7 onog doba...
Tragedija teška...
Your logic is flawed...
Guest- Guest
Svaki put kad me vidi na njemu mali me zajebaje "di si Judge Dredd"fridrih_niche wrote:To nije motor, to je lađa...
:^O
Mater mu jeben
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Ne znam ja ko je peder, a ko nije. Znam samo da stalno spominješ pedere i optužuješ neke ljude da su homoseksualci na temelju svojih neosnovanih insinuacijafridrih_niche wrote:Eto, ja san peder, a Cristiano nije...scorpion wrote:Ali uvijek sve okreneš na homoseksualizam. Nikakve povezice sa realnošću. Slučajnost? I dont think sofridrih_niche wrote:U biti, Hitler je bija CR7 onog doba...
Tragedija teška...
Your logic is flawed...
muckodjubre wrote:A i ovaj škorpija bedak.
darth_vader-
2014-04-17
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Similar topics
» Incident u Rijeci:Djeca tvrdim predmetima gađala turiste vičući 'korona,korona'
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 50