korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 25 of 50
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Re: korona
End wrote:dobro si se opisao, niti ja te ne bi bolje
End wrote:dobro si se opisao, niti ja te ne bi bolje
Daj više vrati dečkov kurac u usta i prestani pisat gluposti
inače zadnji pas kojeg sam imao je bio njemački ovčar... i zvao se Roki.. al di sam ja bio kad si ti gledao rokija na jutubu care
End- Posts : 21177
2015-08-25
Obozavam mace. ;-)scorpion wrote:Ništa mi odvratnije vidjet od one male kerusine. Izgldaju ko štakori. Ali zapravo su svi kerovi klošari.
Mačke su mi daleko najdraže životinje.
Noor wrote:End wrote:dobro si se opisao, niti ja te ne bi bolje
End- Posts : 21177
2015-08-25
End wrote:inače zadnji pas kojeg sam imao je bio njemački ovčar... i zvao se Roki.. al di sam ja bio kad si ti gledao rokija na jutubu care
End wrote:Noor wrote:End wrote:dobro si se opisao, niti ja te ne bi bolje
Idi u kurac,odvalio sam na ovo
jer si dobar čovjek, a dobri ljudi vole sve životinjefridrih_niche wrote:Volin i pase i mačke...
<3
I ja se drzin one, ‘ko ne voli životinje, ne voli ni ljude’...Noor wrote:jer si dobar čovjek, a dobri ljudi vole sve životinjefridrih_niche wrote:Volin i pase i mačke...
<3
<3
Guest- Guest
Mace su zakon. Kerusini baciš komad mesa i tvoj je, lako se prilagodi bilo kojem vlasniku. Mačke nisu tako jeftine i one su te koje biraju "vlasnika". Volim ih zbog njihovog karaktera i jer su jako pametne i lukave. A pored toga su i jako korisne životinje. Nabavi mačku i nećeš imat nikakvih nepoželjnih životinja oko kućeMaggie19 wrote:Obozavam mace. ;-)scorpion wrote:Ništa mi odvratnije vidjet od one male kerusine. Izgldaju ko štakori. Ali zapravo su svi kerovi klošari.
Mačke su mi daleko najdraže životinje.
scorpion-
2014-04-18
Noor wrote:jer si dobar čovjek, a dobri ljudi vole sve životinjefridrih_niche wrote:Volin i pase i mačke...
<3
Guest- Guest
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Similar topics
» Incident u Rijeci:Djeca tvrdim predmetima gađala turiste vičući 'korona,korona'
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 25 of 50