korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 50
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Re: korona
la bête noire wrote:Roland Deschain wrote:Ja trenutno gledam koji novi bike da kupim. Taman koliko sam uštedio ovih mjesec dana na gorivu, birtiji i kladionici dalo bi se dobar bicikl kupit.
i ja isto razmišljam, koje gledaš?
https://www.rog-joma.hr/hr/bicikl/marlin-6-2020-slate-24240/
Uzeo bi ipak bolje mjenjače...altus je 2.odozada
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Atlana wrote:NiNiche di je tvingac :D
Imaš čudnije fetiše čak i od Kica...
darth_vader-
2014-04-17
po novom...sazadmuckodjubre wrote:la bête noire wrote:Roland Deschain wrote:Ja trenutno gledam koji novi bike da kupim. Taman koliko sam uštedio ovih mjesec dana na gorivu, birtiji i kladionici dalo bi se dobar bicikl kupit.
i ja isto razmišljam, koje gledaš?
https://www.rog-joma.hr/hr/bicikl/marlin-6-2020-slate-24240/
Uzeo bi ipak bolje mjenjače...altus je 2.odozada
Od iza
Sve se slazem.Andreas Goldberger wrote:Tako je.Maggie19 wrote:Tocka a do tocke b.
;-@
Naravno da ćeš gledati, s obzirom na svoje financijske mogućnosti, da kupiš auto koji ti više odgovara. Ako si sam kupit ćeš manje auto, ako imaš familiju gledat ćeš veće (btw. nikako ne volim aute s 3 vrata, nikad to ne bi kupio) i da je ipak sigurno auto.
Ne znam tko to pati za nekim markama, pogotovo kad si veću nekim zrelijim godinama. Auto je prijevozno sredstvo i ništa više od toga.
:-)
Vjeruj mi... To nije mogucejasambrend wrote:Atlana wrote:NiNiche di je tvingac :D
Guest- Guest
;-DAtlana wrote:Vjeruj mi... To nije mogucejasambrend wrote:Atlana wrote:NiNiche di je tvingac :D
Roland Deschain wrote:Da, zadnji baš moj auto je bio BMW 320d, čim sam dobio službeni odmah sam ga prodao i zatvorio kredit.Brat Brale wrote:Roland Deschain wrote:Sve je to plus minus tu negdje kad uzmeš neki prosjek, kako te pogodi. Ako nemaš sreće možeš kupit novi auto pa da imaš problem, no to ne znači da je generalno loša marka. Dosta sam auta promijenio, nisam od onih koji se zapale za jednu marku i tjeraju cijeli život. Isto preferiram veliki auto, pogotovo otkad su djeca. Nekako naginjem njemačkim autima oduvijek, ali japanski ništa ne zaostaju. Žena pak već dvije godine Hyundai ix35, auto je ko urica.
Ja sam svoj prodao kad sam dobio na korištenje auto od firme i uopće se ne opterećujem s time više što tko priča o autima i koji je bolji. Dobijem svake 2 godine drugi i ne razbijam glavu. Barem dok ne ukinu to jednog dana ili ne dobijem otkaz.
ti si bmw-a pre vozio?
sta ti dali, skodu octaviu?
Prve 2 godine sam imao Passata dizela s najslabijom motorom. Pretprošle godine sam dobio Opel Insigniu o puno više mi se sviđa od Passata. Baš ju je lijepo za voziti.
Passat sa 1.6 dizelom.
To je i u Golfu sranje, kamo li u passatu...
Guest- Guest
Atlana wrote:Vjeruj mi... To nije mogucejasambrend wrote:Atlana wrote:NiNiche di je tvingac :D
Taj u leru tare svih, a tek kad ubaci barem u treću...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Atlana wrote:NiNiche di je tvingac :D
Guest- Guest
a ni osjetilafridrih_niche wrote:Pa stavija san ti, al nisi vidila sinoć?Atlana wrote:NiNiche di je tvingac :D
:D
Hahahahahaha...Noor wrote:a ni osjetilafridrih_niche wrote:Pa stavija san ti, al nisi vidila sinoć?Atlana wrote:NiNiche di je tvingac :D
A prasice jedne!
:^O
<3
Guest- Guest
sorry niche, bilo je jače od menefridrih_niche wrote:Hahahahahaha...Noor wrote:a ni osjetilafridrih_niche wrote:Pa stavija san ti, al nisi vidila sinoć?Atlana wrote:NiNiche di je tvingac :D
A prasice jedne!
:^O
<3
Ej pricamo o nichetu...Noor wrote:a ni osjetilafridrih_niche wrote:Pa stavija san ti, al nisi vidila sinoć?Atlana wrote:NiNiche di je tvingac :D
Ne sskorpiji.
Guest- Guest
Uvik san za zajebanciju na svoj račun, ako je kvalitetna...
A ova je bila dobra...
:D (Y)
A ova je bila dobra...
:D (Y)
Guest- Guest
Sve rečeno...Atlana wrote:Ej pricamo o nichetu...Noor wrote:a ni osjetilafridrih_niche wrote:Pa stavija san ti, al nisi vidila sinoć?Atlana wrote:NiNiche di je tvingac :D
Ne sskorpiji.
<3
A dobar mi je Twingo, slusa me...
Al ka šta Amper kaže, jebu me troja vrata...
Al sad nisan u mogućnosti za promjenu voznog parka...
Guest- Guest
Suti postat ces mi najdrazi forumas.jasambrend wrote:Atlana wrote:Vjeruj mi... To nije mogucejasambrend wrote:Atlana wrote:NiNiche di je tvingac :D
Taj u leru tare svih, a tek kad ubaci barem u treću...
Guest- Guest
ne zamjerat skorpiji, premlad je...jednog dana će i on bit velik...možda :)Atlana wrote:Ej pricamo o nichetu...Noor wrote:a ni osjetilafridrih_niche wrote:Pa stavija san ti, al nisi vidila sinoć?Atlana wrote:NiNiche di je tvingac :D
Ne sskorpiji.
a niče se ne ljuti na malo šale, a i zna da mi može vratiti istom mjerom
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Similar topics
» Incident u Rijeci:Djeca tvrdim predmetima gađala turiste vičući 'korona,korona'
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 50