korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 35 of 50
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Re: korona
https://www.sportbible.com/football/news-judge-throws-out-usa-womens-national-teams-equal-pay-claim-20200502
Konacno da je zdrav razum pobijedio politicku korektnost
Konacno da je zdrav razum pobijedio politicku korektnost
Guest- Guest
Ni ja.
Pokusala vise puta, ali ne ide.
:-^^
Pokusala vise puta, ali ne ide.
:-^^
A i nisu neke. Npr. u odbojci ima dobrih pičića, bolje to gledatfridrih_niche wrote:Dosadno i usporeno...
Prije bi gleda Dinamove utakmice nego to...
;)
Odbojka je najbolji ženski sport...
Nema kontakta, nisu grube jedna prema drugoj i sve lipo izgledaju...
:D
Nema kontakta, nisu grube jedna prema drugoj i sve lipo izgledaju...
Guest- Guest
Gledatelji na utakmici Fluminesea 1918. godine tijekom pandemije španjolske gripe
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:Gledatelji na utakmici Fluminesea 1918. godine tijekom pandemije španjolske gripe
Odlicna fotka
Guest- Guest
otvaraju polako frizerske salone smije se uci samo sa maskom i ispred ceka jos dvadeset ljudi na razmaku dva metra...potrosio 5 minuta vremena da obidjem gomilu pokucam na staklo da organizujem termin za 4 dana...osjecam se i dalje kao robinzon kruso...
EstebanEnrique-
2014-04-16
ne poznam ni jedno frizera ili frizerku...sve oko mene inzinjeri,sportisti,kurve,narkomani,uciteljice,konobarice,astronauti,al nikoga ko ume sa makazama i cesljem...moram prosirit kontakte...
EstebanEnrique-
2014-04-16
Dybala wrote:Andreas Goldberger wrote:Gledatelji na utakmici Fluminesea 1918. godine tijekom pandemije španjolske gripe
Odlicna fotka
gospoda
Mene je žena prije 2 tjedna išla ošišati i kao napravit će mi neku frizuru. Na kraju sam završio na nuli...EstebanEnrique wrote:otvaraju polako frizerske salone smije se uci samo sa maskom i ispred ceka jos dvadeset ljudi na razmaku dva metra...potrosio 5 minuta vremena da obidjem gomilu pokucam na staklo da organizujem termin za 4 dana...osjecam se i dalje kao robinzon kruso...
Guest- Guest
to je odlicna frizura kao el fenomeno ...
Last edited by EstebanEnrique on 8/5/2020, 12:53; edited 1 time in total
EstebanEnrique-
2014-04-16
Andreas Goldberger wrote:Mene je žena prije 2 tjedna išla ošišati i kao napravit će mi neku frizuru. Na kraju sam završio na nuli...EstebanEnrique wrote:otvaraju polako frizerske salone smije se uci samo sa maskom i ispred ceka jos dvadeset ljudi na razmaku dva metra...potrosio 5 minuta vremena da obidjem gomilu pokucam na staklo da organizujem termin za 4 dana...osjecam se i dalje kao robinzon kruso...
mog'o si i sam
nec sam nego ce me zena osisat na nulu ako ne izdrzim do ponedeljka.
EstebanEnrique-
2014-04-16
A moga sam, samo nije bila namjera nula, ali nije bilo mista povratku...kic wrote:Andreas Goldberger wrote:Mene je žena prije 2 tjedna išla ošišati i kao napravit će mi neku frizuru. Na kraju sam završio na nuli...EstebanEnrique wrote:otvaraju polako frizerske salone smije se uci samo sa maskom i ispred ceka jos dvadeset ljudi na razmaku dva metra...potrosio 5 minuta vremena da obidjem gomilu pokucam na staklo da organizujem termin za 4 dana...osjecam se i dalje kao robinzon kruso...
mog'o si i sam
Iako imam par bradavica na glavi, tako da triba paziti...
Last edited by Andreas Goldberger on 8/5/2020, 16:15; edited 1 time in total
Guest- Guest
Kako, na mašinu?fridrih_niche wrote:Sisam se sam od 99.-e...
Frizeri su za curice...
Guest- Guest
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Similar topics
» Incident u Rijeci:Djeca tvrdim predmetima gađala turiste vičući 'korona,korona'
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 35 of 50