Pavle Kalinić traži uvođenje obveznog vojnog roka za muškarce i žene
Page 12 of 16
Page 12 of 16 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16
Re: Pavle Kalinić traži uvođenje obveznog vojnog roka za muškarce i žene
RayMabus wrote:Rješenje za šta ? Da spašavaju uhljebistan i vaše guzice ?!?!?!
https://www.jutarnji.hr/vijesti/zagreb/pavle-kalinic-trazi-uvodenje-obveznog-vojnog-roka-i-za-zene-i-za-muskarce-nacija-smo-s-malo-ljudi-to-je-jedino-rjesenje-evo-koliko-bi-trajao/10217767/
Plati čovika pa nek ti ratuje.
Tom debilu treba doslovno zabraniti istupanje u javnosti...
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
darth_vader-
2014-04-17
A ne zna ni masku stavit kako triba.jasambrend wrote:RayMabus wrote:Rješenje za šta ? Da spašavaju uhljebistan i vaše guzice ?!?!?!
https://www.jutarnji.hr/vijesti/zagreb/pavle-kalinic-trazi-uvodenje-obveznog-vojnog-roka-i-za-zene-i-za-muskarce-nacija-smo-s-malo-ljudi-to-je-jedino-rjesenje-evo-koliko-bi-trajao/10217767/
Plati čovika pa nek ti ratuje.
Tom debilu treba doslovno zabraniti istupanje u javnosti...
Bandić nije vojno lice a i samo je spustio ovo , možda mu je palo il on sam spustija al ovi je vojno lice i ministar obrane i okrene masku naopako. Ja bi ga potira ća odma isti sekund. Ne bi on meni ni dana radija u vojsci.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Sve su to pametnjakovici koji nemaju dodir sa stvarnošću. Ne kuže zašto nešto postoji.
Sad bi tribalo na razini EU propisat da svaki kamion koji prevozi opasne tvari il je u dodiru s njima dakle i ona najobičnija govnjara šta prazni septičke mora imat opremu koja uključuje gas masku.
Nema vojska dovoljno kapaciteta ni love da drži i održava toliku količinu maski za stanovništvo u slučaju atomo biološko kemijskog napada a ovako bi ih bilo dovoljno za prvu ruku.
Ne bi bilo dovoljno al bar bi ih imali više i bile bi u funkciji.
Sad bi tribalo na razini EU propisat da svaki kamion koji prevozi opasne tvari il je u dodiru s njima dakle i ona najobičnija govnjara šta prazni septičke mora imat opremu koja uključuje gas masku.
Nema vojska dovoljno kapaciteta ni love da drži i održava toliku količinu maski za stanovništvo u slučaju atomo biološko kemijskog napada a ovako bi ih bilo dovoljno za prvu ruku.
Ne bi bilo dovoljno al bar bi ih imali više i bile bi u funkciji.
Last edited by RayMabus on 18/4/2020, 08:04; edited 1 time in total
2014-04-11
dzango wrote:Pazi kurca, neće niko u rovove da krvavi gaće.RayMabus wrote:To se neće desit jer ste svi drukčijih profesija. Marc bi završio u odjelu za propagandu. Pero je jače od mača. Postoje razne metode uništavanja neprijatelja. Epi je medicinski sektor. Ero je penzioner tako da jedino civilna logistika. Ti bi weberu završio u inžinjeriji. Ja sam general samo u GF a ne ovdje , savjetnik za stožer jer sam izaslanik druge vojne sile koja bolje vidi stvari i može dati jake podatke kojima se preokrećuje situacija na bojištu.veber wrote:I zamisli situaciju gdje se nađu marc, ovaj iz GF i recimo ero i epi. Imaš mrtvih na kvadratHektorović wrote:Podržavam
Prije svega zbog discipline i odgoja kolektivne odgovornosti.
Svi se opametili, uvjetno rečeno... fala kurcu da je tako, pun mi je kurac krvoločnih balkanaca više što bi se međusobno klali... jedino sam za roknit pokojeg glavonju, nebitno čijeg...
darth_vader-
2014-04-17
A tko bi išao ratovat? Vuk je bio pol godine i nezna raskopat kalaš. Da ne tipkam o krvožednoj kayici ili marcu.
2014-12-30
Protiv koga i zašto ?veber wrote:A tko bi išao ratovat? Vuk je bio pol godine i nezna raskopat kalaš. Da ne tipkam o krvožednoj kayici ili marcu.
Već san van reka protiv koga ćete uskoro ratovat ovdje : Arapi.
Prvo će vam navalit a onda će Jadransko more bito puno arapske krvi.
Ja san vas obavijestija i mene nemojte uznemiravat osim ako ne mislite radit šta van ja govorim.
Počmite osnivat konc logore. Imam ja metode za jeftina mas pogubljenja. Prirodni plin se proširi sedamsto puta il tako nešto kad iz tekučeg prelazi u plinovito. Samo mi daj hermetiičko zatvorenu halu niskog stropa i jednu cijev koja ulazi unutra i rješit ćemo ih se brzo.
Mogi bi i Debota ugurat kojom turom skupa s tim Arapima invazorima tako da se usput riješimo i udruge za ljudska prava.
2014-04-11
veber wrote:A tko bi išao ratovat? Vuk je bio pol godine i nezna raskopat kalaš. Da ne tipkam o krvožednoj kayici ili marcu.
Nitko normalan, sasvim jasno... ako bi se našla poneka budala, bolje da si odmah metak u čelo sašije da ne zamarava ljude s pizdarijama... 800 godina ionako kaskamo za uljuđenim svijetom jer nam svakih par desetaka godina uvale neku klaonicu di se potaracaju sinovi sirotinje pa onda opet start od nule...
darth_vader-
2014-04-17
Vezivanje ruku iza leđa i bacanje u more isto može. Većina tih Arapa uopće ne zna plivat. Mogli bi ih i bez vezivanja a ako koji i zapliva samo veslom po glavi.
Uglavnom počmite razmišljat u tom smjeru. Neće oni nestat sami od sebe kad ode zaglave.
Uglavnom počmite razmišljat u tom smjeru. Neće oni nestat sami od sebe kad ode zaglave.
2014-04-11
Više ni ljubljanska ni minkenska ne rulaju.jasambrend wrote:veber wrote:A tko bi išao ratovat? Vuk je bio pol godine i nezna raskopat kalaš. Da ne tipkam o krvožednoj kayici ili marcu.
Nitko normalan, sasvim jasno... ako bi se našla poneka budala, bolje da si odmah metak u čelo sašije da ne zamarava ljude s pizdarijama... 800 godina ionako kaskamo za uljuđenim svijetom jer nam svakih par desetaka godina uvale neku klaonicu di se potaracaju sinovi sirotinje pa onda opet start od nule...
2014-12-30
Ratovat ćete protiv Arapa uskoro. Nije moje da ikog uvjeravam , kako vrime ide sami ćete kužit šta se dešava. Sad nećete i nemojte. Nek idu u Njemačku. Oni su i zvali pa eto im ih.
Kad Nijemci puknu onda će ode zapet a u Bosni imaju uporište.
Kad Nijemci puknu onda će ode zapet a u Bosni imaju uporište.
2014-04-11
Sovak wrote:marcellus wrote:Najveća korist od služenja obaveznog vojnog roka je ta što će teenageri naučiti sami oprati svoje čarape, bez mame. I pospremiti vlastiti krevet. I općenito, preživjeti par mjeseci bez da se o njima brine mama. Od toga će svakako najveću korist imati njihove buduće supruge. A to je neprocjenjivo.
Gledam tipa kat ispod cca 34 godina i mamica mu pere, kuha i pegla.
Kad je bil kakti zivel s trebom par zgrada dalje ona ga je financirala 100 %. Nis' nije htel delati. Veli "prekvalificiran sam" i ne mrem maci posel.
Dobro.
Dopizdilo joj je i dobil je papak u supak.
Sada hice curicama lire, ali ga zaobilaze na siroko.
On se pita zakaj!?
Zato pizdatimaterina debilna ... si mislim.
e viš za takve je vojska majka. I otac, i ujak, strina, sve. Prvi put kad dobiju cokulu u guzicu odma sve shvate. I najenput više nisu prekvalifcirani za čistit govna
Bolje da znate nego da ne znate. Šta će svak od vas napraviti , kako će reagirati vaša stvar. Ja ne volim baš ratove. Zato sam samo savjetnik.
A ako želite da ratujem onda mi morate dati svu vlast. Ja neću ubit Arapa jer ja mrzim Arape nego radi nećeg drugog al neću ubit tako kako bi ga vi ubili neću ga spalit a dole bi mu bio transparent : Rekao sam ti da ne dolaziš.
Sam pao sam se ubio. Nisan ja ga spalio , sam se je spalio. Imao je izbor.
Jel ti kad ti netko uperi pištolj i kaže da će pucat ako se ne okreneš i ti nd poslušaš nije te on ubio nego ti sam sebe.
Imao si izbor.
A ako želite da ratujem onda mi morate dati svu vlast. Ja neću ubit Arapa jer ja mrzim Arape nego radi nećeg drugog al neću ubit tako kako bi ga vi ubili neću ga spalit a dole bi mu bio transparent : Rekao sam ti da ne dolaziš.
Jel ti kad ti netko uperi pištolj i kaže da će pucat ako se ne okreneš i ti nd poslušaš nije te on ubio nego ti sam sebe.
Imao si izbor.
2014-04-11
veber wrote:A tko bi išao ratovat? Vuk je bio pol godine i nezna raskopat kalaš. Da ne tipkam o krvožednoj kayici ili marcu.
a ko govori o ratovanju? Jasno sam u tekstu napisal da je ročnik s tri meseca obuke na današnjem visokotehnološkom bojištu koristan ko i priučeni zidar u operacijskoj sali na odjelu kardiologije...
nije to radi ratovanja nego da si ovakvi koje je sovak opisal nauče sami rit obrisat a ne da im to mama radi
Jel tebi GF plaća nekaj ili si na teretu ocu i socijalnom?RayMabus wrote:Bolje da znate nego da ne znate. Šta će svak od vas napraviti , kako će reagirati vaša stvar. Ja ne volim baš ratove. Zato sam samo savjetnik.
Imao si izbor.
2014-12-30
A ti si pride i ratnik. Da ti dam gun ne bi ga znao raskopat.marcellus wrote:veber wrote:A tko bi išao ratovat? Vuk je bio pol godine i nezna raskopat kalaš. Da ne tipkam o krvožednoj kayici ili marcu.
a ko govori o ratovanju? Jasno sam u tekstu napisal da je ročnik s tri meseca obuke na današnjem visokotehnološkom bojištu koristan ko i priučeni zidar u operacijskoj sali na odjelu kardiologije...
nije to radi ratovanja nego da si ovakvi koje je sovak opisal nauče sami rit obrisat a ne da im to mama radi
2014-12-30
Rambo je u prvom dilu srušio zrakomlat kamenom, a u trećem lukom i strijelom...melkior wrote:Vidim, lik je nabavio luk i strijele, ima vježbe gađanja iz luka. Rambo.RayMabus wrote:Kalašnjikov ima domet 700 metara a snajperi puno više.
Jel vi stvarno mislite da će vas u ratu netko pustit da mu dođete na po metra da mu izbijete kalašnjikov iz ruku ?
Napredovao je iz kamenog u brončano doba.
2014-12-30
Pa zašto im treba vojska za to? Pošalji ih da odrade jednu sezonu kao mornari u krilo jesenice kraj Splita gdje je najveća flota turističkih brodova na Mediteranu, buđenje svako jutro u 6, ribanje broda, kuhinje, priprema doručka, pa onda kasnije čišćenje doručka, u međuvremenu priprema broda za isploviti, pa već se isplovi, pa priprema za ručak itd. Uglavnom krepan ides leć u ponoć u 2x2 sobu koju dijelišmarcellus wrote:veber wrote:A tko bi išao ratovat? Vuk je bio pol godine i nezna raskopat kalaš. Da ne tipkam o krvožednoj kayici ili marcu.
Eto ti disciplina, brutalnije nego naša čardak vojska i ostane ti 15 000 do 20 000 kn mjesečno
U petom će ga srušiti štakom ili hodalicom...veber wrote:Napredovao je iz kamenog u brončano doba.
Pa skuzio sam najveći zagocaratrlji vojnog roka izgleda da nisu digli u životu ništa teže od olovke i papira, prvi Kalinić.veber wrote:A ti si pride i ratnik. Da ti dam gun ne bi ga znao raskopat.marcellus wrote:veber wrote:A tko bi išao ratovat? Vuk je bio pol godine i nezna raskopat kalaš. Da ne tipkam o krvožednoj kayici ili marcu.
Za početak bi ga trebalo maknuti sa državne sise i 15 000 kn place i staviti u realni sektor gdje se radi
Page 12 of 16 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16
Similar topics
» Plenkovic : Obveznog vojnog roka neće biti
» Moguće uvođenje vojnog roka u Srbiji i utjecaj na region
» Pavle Kalinić ima novi posao
» Pavle Kalinić: Kolinda je intelektualno potkapacitirana
» Pavle Kalinić: "Preko dva tjedna kasnimo s donošenjem odluka"
» Moguće uvođenje vojnog roka u Srbiji i utjecaj na region
» Pavle Kalinić ima novi posao
» Pavle Kalinić: Kolinda je intelektualno potkapacitirana
» Pavle Kalinić: "Preko dva tjedna kasnimo s donošenjem odluka"
Page 12 of 16