Pavle Kalinić traži uvođenje obveznog vojnog roka za muškarce i žene
Page 13 of 16
Page 13 of 16 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16
Re: Pavle Kalinić traži uvođenje obveznog vojnog roka za muškarce i žene
Pa skuzio sam najveći zagocaratrlji vojnog roka izgleda da nisu digli u životu ništa teže od olovke i papira, prvi Kalinić.veber wrote:A ti si pride i ratnik. Da ti dam gun ne bi ga znao raskopat.marcellus wrote:veber wrote:A tko bi išao ratovat? Vuk je bio pol godine i nezna raskopat kalaš. Da ne tipkam o krvožednoj kayici ili marcu.
a ko govori o ratovanju? Jasno sam u tekstu napisal da je ročnik s tri meseca obuke na današnjem visokotehnološkom bojištu koristan ko i priučeni zidar u operacijskoj sali na odjelu kardiologije...
nije to radi ratovanja nego da si ovakvi koje je sovak opisal nauče sami rit obrisat a ne da im to mama radi
Za početak bi ga trebalo maknuti sa državne sise i 15 000 kn place i staviti u realni sektor gdje se radi
AssadNaPodmornici- Posts : 22276
2018-06-14
veber wrote:A ti si pride i ratnik. Da ti dam gun ne bi ga znao raskopat.marcellus wrote:veber wrote:A tko bi išao ratovat? Vuk je bio pol godine i nezna raskopat kalaš. Da ne tipkam o krvožednoj kayici ili marcu.
a ko govori o ratovanju? Jasno sam u tekstu napisal da je ročnik s tri meseca obuke na današnjem visokotehnološkom bojištu koristan ko i priučeni zidar u operacijskoj sali na odjelu kardiologije...
nije to radi ratovanja nego da si ovakvi koje je sovak opisal nauče sami rit obrisat a ne da im to mama radi
ne ne bi. kaj misliš da su mi u vojsci dali plastični kalaš?
Meni je Kalinić onako Simpa... Pre izravan za političara...AssadNaPodmornici wrote:Pa skuzio sam najveći zagocaratrlji vojnog roka izgleda da nisu digli u životu ništa teže od olovke i papira, prvi Kalinić.veber wrote:A ti si pride i ratnik. Da ti dam gun ne bi ga znao raskopat.marcellus wrote:veber wrote:A tko bi išao ratovat? Vuk je bio pol godine i nezna raskopat kalaš. Da ne tipkam o krvožednoj kayici ili marcu.
Za početak bi ga trebalo maknuti sa državne sise i 15 000 kn place i staviti u realni sektor gdje se radi
Ja sam za švicarski model. Ova ekipa konzervu nemre otvorit.AssadNaPodmornici wrote:Pa skuzio sam najveći zagocaratrlji vojnog roka izgleda da nisu digli u životu ništa teže od olovke i papira, prvi Kalinić.veber wrote:A ti si pride i ratnik. Da ti dam gun ne bi ga znao raskopat.marcellus wrote:veber wrote:A tko bi išao ratovat? Vuk je bio pol godine i nezna raskopat kalaš. Da ne tipkam o krvožednoj kayici ili marcu.
2014-12-30
Seronja je ali godinama upozorava na potres u Zg i sada je sve otišlo u kiki jer ga nisu slušali.mutava baštarda wrote:Meni je Kalinić onako Simpa... Pre izravan za političara...AssadNaPodmornici wrote:Pa skuzio sam najveći zagocaratrlji vojnog roka izgleda da nisu digli u životu ništa teže od olovke i papira, prvi Kalinić.veber wrote:A ti si pride i ratnik. Da ti dam gun ne bi ga znao raskopat.marcellus wrote:veber wrote:A tko bi išao ratovat? Vuk je bio pol godine i nezna raskopat kalaš. Da ne tipkam o krvožednoj kayici ili marcu.
2014-12-30
Sad sam na teretu ocu.veber wrote:Jel tebi GF plaća nekaj ili si na teretu ocu i socijalnom?RayMabus wrote:Bolje da znate nego da ne znate. Šta će svak od vas napraviti , kako će reagirati vaša stvar. Ja ne volim baš ratove. Zato sam samo savjetnik.
A ako želite da ratujem onda mi morate dati svu vlast. Ja neću ubit Arapa jer ja mrzim Arape nego radi nećeg drugog al neću ubit tako kako bi ga vi ubili neću ga spalit a dole bi mu bio transparent : Rekao sam ti da ne dolaziš.
Sam pao sam se ubio. Nisan ja ga spalio , sam se je spalio. Imao je izbor.
Jel ti kad ti netko uperi pištolj i kaže da će pucat ako se ne okreneš i ti nd poslušaš nije te on ubio nego ti sam sebe.
Imao si izbor.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
dugo je tražio od šefa da mu kupi i tenkić... Bandić lakše pere pare na WC, i fontane... Triba je žicat u Mesića, on je meštar za oklopnjaka...veber wrote:Seronja je ali godinama upozorava na potres u Zg i sada je sve otišlo u kiki jer ga nisu slušali.mutava baštarda wrote:Meni je Kalinić onako Simpa... Pre izravan za političara...AssadNaPodmornici wrote:Pa skuzio sam najveći zagocaratrlji vojnog roka izgleda da nisu digli u životu ništa teže od olovke i papira, prvi Kalinić.veber wrote:A ti si pride i ratnik. Da ti dam gun ne bi ga znao raskopat.marcellus wrote:
Sićam se emisije o BI još dok je sve prštalo od arapskog proljeća i demokracije u tom dijelu svijeta kako je bio brutalan prema mainstramu....
Ideja o vojnom roku sad pomalo izgleda smiješna s obzirom da dolaze generacije s deformiranim prstima od PSa...
Ali opet bar da nauče krevet napravit nakon spavanja...
i pok. precima... Sigurno su ponosni što im je čukun unuk general galaktičkefederacije...RayMabus wrote:Sad sam na teretu ocu.veber wrote:Jel tebi GF plaća nekaj ili si na teretu ocu i socijalnom?RayMabus wrote:Bolje da znate nego da ne znate. Šta će svak od vas napraviti , kako će reagirati vaša stvar. Ja ne volim baš ratove. Zato sam samo savjetnik.
A ako želite da ratujem onda mi morate dati svu vlast. Ja neću ubit Arapa jer ja mrzim Arape nego radi nećeg drugog al neću ubit tako kako bi ga vi ubili neću ga spalit a dole bi mu bio transparent : Rekao sam ti da ne dolaziš.
Sam pao sam se ubio. Nisan ja ga spalio , sam se je spalio. Imao je izbor.
Jel ti kad ti netko uperi pištolj i kaže da će pucat ako se ne okreneš i ti nd poslušaš nije te on ubio nego ti sam sebe.
Imao si izbor.
Mada je i to nategnuto jer se opet više manje sam donekle financiram. I jesam i nisam mu na teret. Nisam mu puno na teret. Više manje stvorim svoj dinar koliko mi triba. Snalazim se. Nemam troškove neke.
2014-04-11
RayMabus wrote:Mada je i to nategnuto jer se opet više manje sam donekle financiram. I jesam i nisam mu na teret. Nisam mu puno na teret. Više manje stvorim svoj dinar koliko mi triba. Snalazim se. Nemam troškove neke.
Sve je bolje od plaćanja poreza državi...
Dali su ti olovku, nezašiljenu da se ne upikneš u oko. Ti kao i ostala krvožedna ekipa ne znaš maknut iglu iz zatvarača. O Glocku ili Walteru da ne tipkam. Američke puške su za vas selo nevuđeno.marcellus wrote:veber wrote:A ti si pride i ratnik. Da ti dam gun ne bi ga znao raskopat.marcellus wrote:veber wrote:A tko bi išao ratovat? Vuk je bio pol godine i nezna raskopat kalaš. Da ne tipkam o krvožednoj kayici ili marcu.
2014-12-30
ako je radi toga onda ćemo ispaliti još jedan ćorak.Ponavljam,to bi imalo smisla samo za uhljebe iz više razloga,kao prvo oni bi najviše trebali braniti ovakav sistem,kao drugo provest će cijeli život po udobnim kancelarijama bez brige i pameti i kao treće ostali će naučiti spremati krevet i disciplini u Njemačkoj radeći,tad će i zaraditi za auto,pojebat nešto i na kraju se situirani skrasiti.mutava baštarda wrote:
dugo je tražio od šefa da mu kupi i tenkić... Bandić lakše pere pare na WC, i fontane... Triba je žicat u Mesića, on je meštar za oklopnjaka...
Sićam se emisije o BI još dok je sve prštalo od arapskog proljeća i demokracije u tom dijelu svijeta kako je bio brutalan prema mainstramu....
Ideja o vojnom roku sad pomalo izgleda smiješna s obzirom da dolaze generacije s deformiranim prstima od PSa...
Ali opet bar da nauče krevet napravit nakon spavanja...
vili40-
2015-08-02
Sad ću odjavit i auto za deset dana kad mi istekne registracija. Neću im ni to više plaćat. Tko ih jebe. Mogu ja ležat doma idući pedeset godina bez ikakvih problema. Ovo smo sad u ka nekoj malo stisci , fali nam par stotina kuna misečno al se snađemo a od početka iduće godine ću isplatit porez stanove i onda mi kapa 2500 kuna misečno dodatno još. Neman ja neke troškove , nešto pojedem i spavam , ko moj mačak , eto škija i internet , to su ti meni troškovi. Nema me uopće. Čak imam situaciju da stari skuva ručak pa ja to uopće ni ne pojedem pa sad ni on ne kuva previše nego ono tu i tamo nešto jer ja nisan od neke spize.mutava baštarda wrote:RayMabus wrote:Mada je i to nategnuto jer se opet više manje sam donekle financiram. I jesam i nisam mu na teret. Nisam mu puno na teret. Više manje stvorim svoj dinar koliko mi triba. Snalazim se. Nemam troškove neke.
Ma uglavnom prihodi rashodi svodi se na prihodi nula rashodi skoro pa nula.
Nek meni je držae ovo šta je sve stalo i šta sad nitko nema para jer sve je to relativno jer ja imam nula prihoda i nula rashoda a netko ima sad nula prihoda a ogromne rashode i to ti je sad to.
Mene će uvik bolit kurac. A ne znam oće li bolit onoga šta je naučija il ima velike rashode a sad će dobit kurac od prihoda kad je sve stalo.
A štaš. Nismo svi isti.
2014-04-11
znaš onu kletvu?Dao bog da imao pa nemaoRayMabus wrote:Sad ću odjavit i auto za deset dana kad mi istekne registracija. Neću im ni to više plaćat. Tko ih jebe. Mogu ja ležat doma idući pedeset godina bez ikakvih problema. Ovo smo sad u ka nekoj malo stisci , fali nam par stotina kuna misečno al se snađemo a od početka iduće godine ću isplatit porez stanove i onda mi kapa 2500 kuna misečno dodatno još. Neman ja neke troškove , nešto pojedem i spavam , ko moj mačak , eto škija i internet , to su ti meni troškovi. Nema me uopće. Čak imam situaciju da stari skuva ručak pa ja to uopće ni ne pojedem pa sad ni on ne kuva previše nego ono tu i tamo nešto jer ja nisan od neke spize.mutava baštarda wrote:RayMabus wrote:Mada je i to nategnuto jer se opet više manje sam donekle financiram. I jesam i nisam mu na teret. Nisam mu puno na teret. Više manje stvorim svoj dinar koliko mi triba. Snalazim se. Nemam troškove neke.
Ma uglavnom prihodi rashodi svodi se na prihodi nula rashodi skoro pa nula.
Nek meni je držae ovo šta je sve stalo i šta sad nitko nema para jer sve je to relativno jer ja imam nula prihoda i nula rashoda a netko ima sad nula prihoda a ogromne rashode i to ti je sad to.
Mene će uvik bolit kurac. A ne znam oće li bolit onoga šta je naučija il ima velike rashode a sad će dobit kurac od prihoda kad je sve stalo.
A štaš. Nismo svi isti.
vili40-
2015-08-02
Evo sad kažu kad je sve stalo da će smanjit račun za struju , ukinit tv preplatu i tako. Taman meni odlično došlo , baš mi fali tih sto kuna šta mi oni uzimaju.mutava baštarda wrote:RayMabus wrote:Mada je i to nategnuto jer se opet više manje sam donekle financiram. I jesam i nisam mu na teret. Nisam mu puno na teret. Više manje stvorim svoj dinar koliko mi triba. Snalazim se. Nemam troškove neke.
Vidiš ti glupog naroda , šta više radiš oni te više deru. Umisto da svi stanu i ne plaćaju ništa oni rade. Neka korone , da Bog da trajala sto godina.
2014-04-11
U principu. Besplatna radna snaga.daks wrote:ja sam odslužio vojni rok još 2004 godine
da dođe do rata ili slično ne bi se nikada odazvao jer tih jebenih 6 mjeseci u vojsci nismo ništa radili. 3 mjeseca čišćenja kanala ,mjesec dana čišćenja zgrada, 2 tjedna premještanja ministarstva i čistih mjesec dana nekakve obuke i jedan dan na Slunju
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Jebiga kada smo svi odrasli na ruskim puškama a onda neki promenili.veber wrote:Dali su ti olovku, nezašiljenu da se ne upikneš u oko. Ti kao i ostala krvožedna ekipa ne znaš maknut iglu iz zatvarača. O Glocku ili Walteru da ne tipkam. Američke puške su za vas selo nevuđeno.marcellus wrote:veber wrote:A ti si pride i ratnik. Da ti dam gun ne bi ga znao raskopat.marcellus wrote:veber wrote:A tko bi išao ratovat? Vuk je bio pol godine i nezna raskopat kalaš. Da ne tipkam o krvožednoj kayici ili marcu.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:U principu. Besplatna radna snaga.daks wrote:ja sam odslužio vojni rok još 2004 godine
da dođe do rata ili slično ne bi se nikada odazvao jer tih jebenih 6 mjeseci u vojsci nismo ništa radili. 3 mjeseca čišćenja kanala ,mjesec dana čišćenja zgrada, 2 tjedna premještanja ministarstva i čistih mjesec dana nekakve obuke i jedan dan na Slunju
uvijek se ročnike može angažirat da rade nešto korisno. Čistit plažu, iskopat neki kanal za navodnjavanje, neki kurac. Nije vojska samo trošak.
A meni dalo lopatu da čistim Dinamov stadion. E nemoš virat.dzango wrote:U principu. Besplatna radna snaga.daks wrote:ja sam odslužio vojni rok još 2004 godine
Ka čistimo mi snig na stadion. Moš mislit šta san ga čistija. Da san zna da će nas poslat bija bi dinamit ponija.
2014-04-11
Je sve za državu i Bandića. Ne služe ročnici za to. Nije to stoka koja će radit za pijat fažola.marcellus wrote:dzango wrote:U principu. Besplatna radna snaga.daks wrote:ja sam odslužio vojni rok još 2004 godine
uvijek se ročnike može angažirat da rade nešto korisno. Čistit plažu, iskopat neki kanal za navodnjavanje, neki kurac. Nije vojska samo trošak.
2014-04-11
veber wrote:Dali su ti olovku, nezašiljenu da se ne upikneš u oko. Ti kao i ostala krvožedna ekipa ne znaš maknut iglu iz zatvarača. O Glocku ili Walteru da ne tipkam. Američke puške su za vas selo nevuđeno.marcellus wrote:veber wrote:A ti si pride i ratnik. Da ti dam gun ne bi ga znao raskopat.marcellus wrote:veber wrote:A tko bi išao ratovat? Vuk je bio pol godine i nezna raskopat kalaš. Da ne tipkam o krvožednoj kayici ili marcu.
koji će mi kurac američka puška, ciganka majka. A osim toga puška ko puška, ako nauči nepismeni crnjo rukovat s njom što ne bi i ja? Nije to atomska fizika. Zatvarač, obarač, osigurač, spremnik.
Similar topics
» Plenkovic : Obveznog vojnog roka neće biti
» Moguće uvođenje vojnog roka u Srbiji i utjecaj na region
» Pavle Kalinić ima novi posao
» Pavle Kalinić: Kolinda je intelektualno potkapacitirana
» Pavle Kalinić: "Preko dva tjedna kasnimo s donošenjem odluka"
» Moguće uvođenje vojnog roka u Srbiji i utjecaj na region
» Pavle Kalinić ima novi posao
» Pavle Kalinić: Kolinda je intelektualno potkapacitirana
» Pavle Kalinić: "Preko dva tjedna kasnimo s donošenjem odluka"
Page 13 of 16