Pavle Kalinić traži uvođenje obveznog vojnog roka za muškarce i žene
Page 7 of 16
Page 7 of 16 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16
Re: Pavle Kalinić traži uvođenje obveznog vojnog roka za muškarce i žene
A šta bi radio u ratu bez vojne obuke?melkior wrote:Samo budale idu u vojsku iz domoljublja. Iz domoljublja se ide u rat, a ne u vojsku.
T.- Posts : 17560
2014-04-14
jel moguće da očekuješ neki smisleni odgovor?T. wrote:A šta bi radio u ratu bez vojne obuke?melkior wrote:Samo budale idu u vojsku iz domoljublja. Iz domoljublja se ide u rat, a ne u vojsku.
Treba pisat DM-u da ga uvrsti u prodajni asortiman. Muški testosteron u bočicama i sprejuNoor wrote:ništa se ne osjeti, količina tvog estrogena i progesterona totalno ga je ubilamelkior wrote:Evo ti malo pa pomiriši pravog muškog testosteronaNoor wrote:samodisciplinirani korporativni pravniče, de ne mlati više, majketimelkior wrote:Čemu služi vojska u RH? Uglavnom raščišćavanju ruševina i ojačavanju nasipa od poplava. To može i jebeni Crveni križ i civilna zaštita
2 dcl čistog muškog znoja po cijeni od 30-50 kn.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
bjezoT. wrote:A šta bi radio u ratu bez vojne obuke?melkior wrote:Samo budale idu u vojsku iz domoljublja. Iz domoljublja se ide u rat, a ne u vojsku.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Za vojnu obuku ionako nitko ne pita kad se proglasi opća mobilizacija. Uostalom, na samom kraju rata Berlin je čuvala Hitlerjugend. Ako NATO zarati s Rusijom, možeš zaboraviti i vojnu obuku i specijalce.Noor wrote:jel moguće da očekuješ neki smisleni odgovor?T. wrote:A šta bi radio u ratu bez vojne obuke?melkior wrote:Samo budale idu u vojsku iz domoljublja. Iz domoljublja se ide u rat, a ne u vojsku.
2015-08-09
Loša ideja. Tko paničari, pogiba prvi.prckov wrote:bjezoT. wrote:A šta bi radio u ratu bez vojne obuke?melkior wrote:Samo budale idu u vojsku iz domoljublja. Iz domoljublja se ide u rat, a ne u vojsku.
2015-08-09
Jel ?melkior wrote:Odjel za strateško-analitičke operacije i simultano vođenje rata treba šahiste, a oni uglavnom ne mogu napraviti ni 10 sklekovaRayMabus wrote:Varaš se.melkior wrote:U ovoj vrsti rata obučen bi bio svatko tko ima miniwash i dezificijensRayMabus wrote:Da nešto objasnim : Mi jesmo u ratu.melkior wrote:
Jedini koga bi vrijedilo pokokat u ovoj zemlji su političari. Ali za to nikakvi vrlo domoljubi s punim ratnim stažom nemaju muda ni vremena.
Napadnut si biološkim oružjem. Ja ne radim i meni može poslat poziv u vojsku sad ( službeno ja sam jje odslužio ).
Da sad Milanović proglasi ratno stanje meni prvom dolazi poziv za vojsku jer sam za to obučen.
Jučer je Kaya s menom išla se prepuvat oko toga kad san ja reka dda nema avio putničkog prijevoza pa jjoj sve fino objasnija.
Moraš imat znanje. Kužiš ?
Ne možeš Kayu tu stavit jer ona to ne kuži
Debeli IT programer s hamburgerom koji upravlja dronovima ubojiti je od mase prašinara koji znaju sastaviti kalašnjikov za 10 sekundi. Uglavnom, vojska je gubljenje vremena, bolje čitati Umijeće ratovanja
Kako ti zamišljaš jedan vod nbko u slučaju atomskog il kemijskog napada i da moraju ić na teren il se nađu u njemu i moraju se izvlačit ?
Misliš da se debeli buco može uvuć pod onoliko odjeće s gas maskom i šetat deset kilometara dok ne izađe iz krugkruga djelovanja bojnog il nuklearnog epi centra ?
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/NBK_obrana
Jesi šeta ikad pod punom opremom za kemijsko atomsko biološki napad ?
Trča malo pod xy tone opreme , maskom itditd. Oćeš da ti ja malo pokažem kako to izgleda ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Da kojim slučajem NATO zarati s Rusijom, i da dođe do opće mobilizacije, jedini koga bih ubio bio bi moj glavni zapovjednik. Nek im mama ide ratovat protiv Rusije.melkior wrote:Za vojnu obuku ionako nitko ne pita kad se proglasi opća mobilizacija. Uostalom, na samom kraju rata Berlin je čuvala Hitlerjugend. Ako NATO zarati s Rusijom, možeš zaboraviti i vojnu obuku i specijalce.Noor wrote:jel moguće da očekuješ neki smisleni odgovor?T. wrote:A šta bi radio u ratu bez vojne obuke?melkior wrote:Samo budale idu u vojsku iz domoljublja. Iz domoljublja se ide u rat, a ne u vojsku.
2015-08-09
Ti ne smiš skinit ništa sa sebe dok si god u krugu udara. Imaš gejgerov brojač i moraš biti cili pod opremom i gas maska sve zatvoreno.
Ti ne smiš to skinit sa sebe dok si god unutar tog zaraženog kruga.
Skineš li mrtav si.
Skineš li mrtav si.
2014-04-11
Mrtvo?RayMabus wrote:Jel ?melkior wrote:Odjel za strateško-analitičke operacije i simultano vođenje rata treba šahiste, a oni uglavnom ne mogu napraviti ni 10 sklekovaRayMabus wrote:Varaš se.melkior wrote:U ovoj vrsti rata obučen bi bio svatko tko ima miniwash i dezificijensRayMabus wrote:
Da nešto objasnim : Mi jesmo u ratu.
Napadnut si biološkim oružjem. Ja ne radim i meni može poslat poziv u vojsku sad ( službeno ja sam jje odslužio ).
Da sad Milanović proglasi ratno stanje meni prvom dolazi poziv za vojsku jer sam za to obučen.
Jučer je Kaya s menom išla se prepuvat oko toga kad san ja reka dda nema avio putničkog prijevoza pa jjoj sve fino objasnija.
Debeli IT programer s hamburgerom koji upravlja dronovima ubojiti je od mase prašinara koji znaju sastaviti kalašnjikov za 10 sekundi. Uglavnom, vojska je gubljenje vremena, bolje čitati Umijeće ratovanja
Kako ti zamišljaš jedan vod nbko u slučaju atomskog il kemijskog napada i da moraju ić na teren il se nađu u njemu i moraju se izvlačit ?
2015-08-09
Angažirat ćemo liječnike i medicinsko osoblje koje ima iskustva s COVID-19.RayMabus wrote:Ti ne smiš skinit ništa sa sebe dok si god u krugu udara. Imaš gejgerov brojač i moraš biti cili pod opremom i gas maska sve zatvoreno.
Skineš li mrtav si.
Kinezi će poslat pomoć u zaštitnoj opremi
2015-08-09
Pogrešno.melkior wrote:Mrtvo?RayMabus wrote:Jel ?melkior wrote:Odjel za strateško-analitičke operacije i simultano vođenje rata treba šahiste, a oni uglavnom ne mogu napraviti ni 10 sklekovaRayMabus wrote:Varaš se.melkior wrote:
U ovoj vrsti rata obučen bi bio svatko tko ima miniwash i dezificijens
2014-04-11
12 panzer waffen ss divizija 'hitlerjugend' je zadržavala saveznike u normandiji 2 mjeseca...melkior wrote:Za vojnu obuku ionako nitko ne pita kad se proglasi opća mobilizacija. Uostalom, na samom kraju rata Berlin je čuvala Hitlerjugend. Ako NATO zarati s Rusijom, možeš zaboraviti i vojnu obuku i specijalce.Noor wrote:jel moguće da očekuješ neki smisleni odgovor?T. wrote:A šta bi radio u ratu bez vojne obuke?melkior wrote:Samo budale idu u vojsku iz domoljublja. Iz domoljublja se ide u rat, a ne u vojsku.
A posljednji branitelji berlina bili su francuzi iz 33 waffen grenadier divizije 'charlemagne'...
T.- Posts : 17560
2014-04-14
Zašto bi itko vjerovao drugoj vojsci posebno onoj odakle je sve krenilo ?melkior wrote:Angažirat ćemo liječnike i medicinsko osoblje koje ima iskustva s COVID-19.RayMabus wrote:Ti ne smiš skinit ništa sa sebe dok si god u krugu udara. Imaš gejgerov brojač i moraš biti cili pod opremom i gas maska sve zatvoreno.
Skineš li mrtav si.
Kinezi će poslat pomoć u zaštitnoj opremi
Možda te namjerno sabotiraju jer im je namjera upravo nešto drugo.
U se i u svoje kljuse.
2014-04-11
T. wrote:12 panzer waffen ss divizija 'hitlerjugend' je zadržavala saveznike u normandiji 2 mjeseca...melkior wrote:Za vojnu obuku ionako nitko ne pita kad se proglasi opća mobilizacija. Uostalom, na samom kraju rata Berlin je čuvala Hitlerjugend. Ako NATO zarati s Rusijom, možeš zaboraviti i vojnu obuku i specijalce.Noor wrote:jel moguće da očekuješ neki smisleni odgovor?T. wrote:A šta bi radio u ratu bez vojne obuke?melkior wrote:Samo budale idu u vojsku iz domoljublja. Iz domoljublja se ide u rat, a ne u vojsku.
A posljednji branitelji berlina bili su francuzi iz 33 waffen grenadier divizije 'charlemagne'...
2015-08-09
Nemaš blage veze. Ka ti ćeš ono malo washwash mašina ispereš i gotovo.RayMabus wrote:Pogrešno.melkior wrote:Mrtvo?RayMabus wrote:Jel ?melkior wrote:Odjel za strateško-analitičke operacije i simultano vođenje rata treba šahiste, a oni uglavnom ne mogu napraviti ni 10 sklekovaRayMabus wrote:
Varaš se.
Onda udariš mlaz od iispod i digneš sve čestice u zrak i lipo se nadišeš i ti i svi ostali sto metara oko tebe.
Ajde prestani srat.
2014-04-11
Covid -19 je lagana čestica. Nikakve wash mašine ne dolaze u obzir.
Idiote.
Idiote.
2014-04-11
Blaga prskalica , raspršivać s vrlo malim udarom i to na površinu jako blago.
Da pada rakija na površinu a ne da diže čestice.
Covid -19 je lagan.
Da pada rakija na površinu a ne da diže čestice.
Covid -19 je lagan.
2014-04-11
Ma da, više one vinogradarske špriceRayMabus wrote:Covid -19 je lagana čestica. Nikakve wash mašine ne dolaze u obzir.
Idiote.
2015-08-09
melkior wrote:Ma da, više one vinogradarske špriceRayMabus wrote:Covid -19 je lagana čestica. Nikakve wash mašine ne dolaze u obzir.
Idiote.
Dobro jutro.
To ti je razlog zašto će mene pozvat a tebe neće u ovoj situaciji.
Jer ti nemaš pojma. Još bi sve usra još više.
Blagi raspršivać , vrlo blagi.
2014-04-11
RayMabus wrote:melkior wrote:Ma da, više one vinogradarske špriceRayMabus wrote:Covid -19 je lagana čestica. Nikakve wash mašine ne dolaze u obzir.
Idiote.
Dobro jutro.
To ti je razlog zašto će mene pozvat a tebe neće u ovoj situaciji.
Jer ti nemaš pojma. Još bi sve usra još više.
Blagi raspršivać , vrlo blagi.
Slobodno nek te zovu, ako hoćeš posudim ti opremu, samo upozoravam, ova gornja je jako bučna...
2015-08-09
Page 7 of 16 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16
Similar topics
» Plenkovic : Obveznog vojnog roka neće biti
» Moguće uvođenje vojnog roka u Srbiji i utjecaj na region
» Pavle Kalinić ima novi posao
» Pavle Kalinić: Kolinda je intelektualno potkapacitirana
» Pavle Kalinić: "Preko dva tjedna kasnimo s donošenjem odluka"
» Moguće uvođenje vojnog roka u Srbiji i utjecaj na region
» Pavle Kalinić ima novi posao
» Pavle Kalinić: Kolinda je intelektualno potkapacitirana