Pavle Kalinić ima novi posao
Page 1 of 1
Pavle Kalinić ima novi posao
Pavle Kalinić ima novi posao: Nakon 13 godina službeno otišao s čela Ureda za hitne situacije
https://www.vecernji.hr/zagreb/pavle-kalinic-ima-novi-posao-a-v-d-procelnika-ureda-za-hitne-situacije-jos-nepoznat-1515267
Postao je direktor korporativne sigurnosti i razvoja, a nastavit će i predavati na fakultetima
https://www.vecernji.hr/zagreb/pavle-kalinic-ima-novi-posao-a-v-d-procelnika-ureda-za-hitne-situacije-jos-nepoznat-1515267
Last edited by Hektorović on 14/8/2021, 13:43; edited 1 time in total
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Pavle Kalinić ima novi posao
pa, bez obzira na ljubav s bandićem čovjek je prije par godina rekao što se može desiti u slučaju jačeg potresa ili neke prirodne katastrofe.
ne da je rekao i najavio točno nego supertočno.
rekao je isto tako za potres u petrinji.
prije nekih pet, možda šest godina.
ne za petrinju već općenito za trusna područja.
tako da...
rekao je isto tako za potres u petrinji.
prije nekih pet, možda šest godina.
ne za petrinju već općenito za trusna područja.
tako da...
2014-12-30
veber wrote:pa, bez obzira na ljubav s bandićem čovjek je prije par godina rekao što se može desiti u slučaju jačeg potresa ili neke prirodne katastrofe.
neš ti pameti
plaća mu je bila enormna ali hebi ga sve legalno,
rijedak primjerak tako preplaćenog uhljeba
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
čitam da je naravno dobio direktorski posao u firmi kojoj je sredio nekoliko desetaka milijuna kn poslove sa bandićem a glavni u toj firmi - opet bandićevi rodijaci.
jednostavno taj njegov posao u "privatnom sektoru" financiramo mi.. bili tko od vas njega odmah zaposlio negdje kao direktora? direktora čega? koji on kurac zna uopće raditi? uopće kurca nisam skužio koja je njegova uloga u svemu tome.. kao "direktor za katastrofe"..
kada se desio potres, on je bio zakurac, jer glavni posao su obavili "klošari sa ulice" BBBovci besplatno, kada su bile poplave opet zakurac, čovjek provaljivao u podrume da bi otvorio ventile za odvod vode i tako spasio kvart od poplave(i završio na policiji zanimljivo) a ovaj "pročelnik sada direktor" bi trebao znati gdje se svaki ventil nalazi
jednostavno taj njegov posao u "privatnom sektoru" financiramo mi.. bili tko od vas njega odmah zaposlio negdje kao direktora? direktora čega? koji on kurac zna uopće raditi? uopće kurca nisam skužio koja je njegova uloga u svemu tome.. kao "direktor za katastrofe"..
kada se desio potres, on je bio zakurac, jer glavni posao su obavili "klošari sa ulice" BBBovci besplatno, kada su bile poplave opet zakurac, čovjek provaljivao u podrume da bi otvorio ventile za odvod vode i tako spasio kvart od poplave(i završio na policiji zanimljivo) a ovaj "pročelnik sada direktor" bi trebao znati gdje se svaki ventil nalazi
AssadNaPodmornici wrote:čitam da je naravno dobio direktorski posao u firmi kojoj je sredio nekoliko desetaka milijuna kn poslove sa bandićem a glavni u toj firmi - opet bandićevi rodijaci.
Rekoh, Kalinić je umrežen :)
Prof.Dr.Sci.Direktor :)
Daleko da je jedini, ono mediokritet totalni lik.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
ja sam bio direktor odnosno manager pruct u firmi od 600 ljudi. u biti 700 s administracijom i rođacima. ali privatna firma. koga boli kiki.
sada sam u airbusu, održavanje.
imam nemoralnu ponudu od dobavljača airbusa, ali fakat nemoralnu da pređem do njega.
tako da ću se odlučiti do kraja augusta.
ljudi su sposobni po struci, pa se zna za njih ili su urođeni.
mada u njemačkoj nema urođenosti.
masovno gase uhljeb poslove.
sada sam u airbusu, održavanje.
imam nemoralnu ponudu od dobavljača airbusa, ali fakat nemoralnu da pređem do njega.
tako da ću se odlučiti do kraja augusta.
ljudi su sposobni po struci, pa se zna za njih ili su urođeni.
mada u njemačkoj nema urođenosti.
masovno gase uhljeb poslove.
2014-12-30
Similar topics
» Pavle Kalinić: Kolinda je intelektualno potkapacitirana
» Pavle Kalinić: "Preko dva tjedna kasnimo s donošenjem odluka"
» Pavle Kalinić ima plaću 31 tisuću kuna, najveću u Gradu Zagrebu
» Bandićev trbuhozborac Pavle Kalinić okrivio Split za širenje korone
» Pavle Kalinić traži uvođenje obveznog vojnog roka za muškarce i žene
» Pavle Kalinić: "Preko dva tjedna kasnimo s donošenjem odluka"
» Pavle Kalinić ima plaću 31 tisuću kuna, najveću u Gradu Zagrebu
» Bandićev trbuhozborac Pavle Kalinić okrivio Split za širenje korone