korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 44 of 50
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Re: korona
Gledaj, informacija o toj ponudi je dolazilo s više izvora. Od Joška, od kluba (preko Duple koji je neslužbeni glasnogovornik kluba), pa sve do medija iz vani. Možda svi lažu, ali ova informacija o 10 tisuća eura, oprosti to samo ti pričaš, pa čak ne osobno tvoj rođak:fridrih_niche wrote:I ko kaže da je istina šta Joško Vlašić kaže?
To je samo njegova strana price i nije 100 % točna, jel tako?
Touche!
:D
Livaja je već sa 16 godina iz Hajduka prešao u milanski Inter. Bi li opet učinio isto?
"Bilo je teških trenutaka koje sam proživio vani, ali to mi je na kraju u jednom i pomoglo - prije sam sazrio. Nije jednostavno kad niste u kontinuitetu u klubu, kad ste stalno na nekim posudbama, ne paše mi to. Imao sam zaista dobrih trenutaka u karijeri, ali da mi se vratiti natrag, mislim da ne bih jednako napravio. Pričekao bih još koju godinu u Hajduku, pokušao dokazati talent.
https://www.goal.com/hr-ba/vijesti/marko-livaja-dalic-hrvatska-portugal-liga-nacija-aek/1fl6uv1gnwkpa1qocq9zd45li2
Jeli ovo tvoj rođak sere po sebi ili? Znači li to da mu je vratiti vrijeme da bi prihvatio platiti ili?
Guest- Guest
Inf. o odbijenih 10 milijuna eura je iz više izvora, stavio sam ti Joškovu priču zato jer si meni kao išao spuštati o samoprozvanom znanju kao da sam ja nešto izmislio po tom pitanju.Dybala wrote:
Znaci bolje da se sporio sa klubom iz kojeg je potekao i sigurno ga voli te postane persona non grata u svom gradu ?
Josko vlasic kao trener svoje kceri je postigao puno,no opet da se ne radi o njoj koja je bila cudo mozda ne bi o njemu pricali kao o trenerskom magu
Osim toga zasto bi bio dobar trener u momcadskom sportu kad je blanka bila obiteljski projekt gdje je sve usmjereno ka njoj..nerealno je ocekicati da ima takav tretman u nogometnom klubu
Osim toga i za vrijeme blankinih najvecih uspjeha je stari zna pricati pizdarije tako da njegove price uzimam sa dozom skepse
S druge strane ne umanjujem uspjehe njega i blanke koji su vrh vrhova
Također ne umanjujem vjestinu vlasica jr jer ga smatram odlicnim igracem i uvijek mi je bilo krivo sto ga se (pre)kasno pocelo zvati među seniore reprezentacije
I dalje tvrdim da je larko krivaja veci talent od vlasica ..no epilog svi znamo..neispunjeni potencijal jednog kojeg je nadmasio covjek sa pravim stavom i nesto manje talenta
To je moje misljenje ,nista vise i mislim da je objektivnije iz razloga jer ti previse uskogrudno i emocionalno reagiras na price o hajduku
Ono sto je klosar sa 17 godina pokazivao nisam viđao često u tom uzrastu (protiv matorih iskusnjara),cak i u seniorskoj konkurenciji..nazalost puno je takvih ..a malo onih koji ispolje svoj puni potencijal...no upravo zato ta manjina postaju najveci ..creme de la creme
Uostalom, ja iscrpno pratim karijeru NIkole za kojeg sam prvi put čuo kad je imao 8 godina, a prije je na Blankinoj stranici Joško često pisao, pa i Nikoli. U više navrata u različitim vremenskim periodima on je pričao da mu je za sina najbitniji razvoj, a ne klub u koji će ići. I to j e pričao prije nego je došao u OŠ Hajduka, pa i kasnije kad je Nikola već bio senior.
A za Livaju, ja pišem svoje mišljenje što je bilo bolje za njega, a on sam je naveo da je trebao ostati još neko vrijeme u Hajduku godinama nakon odlaska, možda i on uskogrudno i emocionalno reagira na tu svoju priču?
Guest- Guest
Na sto je ova tema dosla..a, bila laganini krenula ;-^^
Cim ostanete sami, podivljate ;-P
Vas sve triba potamaniti
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Jebo vam Bog majku svima
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
End wrote:amper vs niche avenue mall 17:00 h
2015-09-13
Kako znaš da ne bi?Andreas Goldberger wrote:Ja ne znam to, ali sam siguran da je Joško pokupio Nikolu s 16, 17 godina da ga ne bi odveo u prvaka Europe. A upravo je to bio kontekst mog komentara gdje si ti počeo pričati da ja serem po tvom rođaku...fridrih_niche wrote:
A jesu li malom Vlasicu, iz vrha kluba, tražili 10 000 eura da ostane u prvoj?
Ili se to nisu usudili napravit, jer ima medijsko zaleđe iza sebe i obilo bi im se o glavu?
;)
Jel ima tu mogućnost?
Ne možeš bit 100 % siguran...
;)
Guest- Guest
Ti si nekad naivniji od češke sobarice nakon 4 Staropramena...Andreas Goldberger wrote:Gledaj, informacija o toj ponudi je dolazilo s više izvora. Od Joška, od kluba (preko Duple koji je neslužbeni glasnogovornik kluba), pa sve do medija iz vani. Možda svi lažu, ali ova informacija o 10 tisuća eura, oprosti to samo ti pričaš, pa čak ne osobno tvoj rođak:fridrih_niche wrote:I ko kaže da je istina šta Joško Vlašić kaže?
Touche!
Livaja je već sa 16 godina iz Hajduka prešao u milanski Inter. Bi li opet učinio isto?
"Bilo je teških trenutaka koje sam proživio vani, ali to mi je na kraju u jednom i pomoglo - prije sam sazrio. Nije jednostavno kad niste u kontinuitetu u klubu, kad ste stalno na nekim posudbama, ne paše mi to. Imao sam zaista dobrih trenutaka u karijeri, ali da mi se vratiti natrag, mislim da ne bih jednako napravio. Pričekao bih još koju godinu u Hajduku, pokušao dokazati talent.
https://www.goal.com/hr-ba/vijesti/marko-livaja-dalic-hrvatska-portugal-liga-nacija-aek/1fl6uv1gnwkpa1qocq9zd45li2
Jeli ovo tvoj rođak sere po sebi ili? Znači li to da mu je vratiti vrijeme da bi prihvatio platiti ili?
Guest- Guest
Ništa nije 100 % sigurno, ali ja sam dovoljno siguran u to poznavajući rad i sportska načela koja Joško Vlašić ima.fridrih_niche wrote:Kako znaš da ne bi?Andreas Goldberger wrote:Ja ne znam to, ali sam siguran da je Joško pokupio Nikolu s 16, 17 godina da ga ne bi odveo u prvaka Europe. A upravo je to bio kontekst mog komentara gdje si ti počeo pričati da ja serem po tvom rođaku...fridrih_niche wrote:
Ili se to nisu usudili napravit, jer ima medijsko zaleđe iza sebe i obilo bi im se o glavu?
;)
Jel ima tu mogućnost?
;)
Guest- Guest
Što,nije on to rekao ili ne misli ozbiljno?fridrih_niche wrote:Ti si nekad naivniji od češke sobarice nakon 4 Staropramena...Andreas Goldberger wrote:Gledaj, informacija o toj ponudi je dolazilo s više izvora. Od Joška, od kluba (preko Duple koji je neslužbeni glasnogovornik kluba), pa sve do medija iz vani. Možda svi lažu, ali ova informacija o 10 tisuća eura, oprosti to samo ti pričaš, pa čak ne osobno tvoj rođak:fridrih_niche wrote:I ko kaže da je istina šta Joško Vlašić kaže?
Touche!
I ja mogu za tebe napisati isto kad vjeruješ u jeftine spike rođaka i njegovih u opravdavanju ranog odlaska u Inter.
Last edited by Andreas Goldberger on 8/4/2020, 16:07; edited 1 time in total
Guest- Guest
End wrote:pederluk se nastavlja
pusti, bolje i to nego da se pederišu baš non stopMaggie19 wrote:Na sto je ova tema dosla..a, bila laganini krenula ;-^^
Ovo ti je predigra ;-DNoor wrote:pusti, bolje i to nego da se pederišu baš non stopMaggie19 wrote:Na sto je ova tema dosla..a, bila laganini krenula ;-^^
ma neće valjda opetMaggie19 wrote:Ovo ti je predigra ;-DNoor wrote:pusti, bolje i to nego da se pederišu baš non stopMaggie19 wrote:Na sto je ova tema dosla..a, bila laganini krenula ;-^^
Ja nisan siguran...Andreas Goldberger wrote:Ništa nije 100 % sigurno, ali ja sam dovoljno siguran u to poznavajući rad i sportska načela koja Joško Vlašić ima.fridrih_niche wrote:Kako znaš da ne bi?Andreas Goldberger wrote:Ja ne znam to, ali sam siguran da je Joško pokupio Nikolu s 16, 17 godina da ga ne bi odveo u prvaka Europe. A upravo je to bio kontekst mog komentara gdje si ti počeo pričati da ja serem po tvom rođaku...fridrih_niche wrote:
;)
Jel ima tu mogućnost?
;)
To je samo njegova strana price i sigurno nije istinita...
;)
Guest- Guest
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Similar topics
» Incident u Rijeci:Djeca tvrdim predmetima gađala turiste vičući 'korona,korona'
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 44 of 50