ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

korona

Page 43 of 50 Previous  1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50  Next

Go down

korona - Page 43 Empty Re: korona

Post by Guest 8/4/2020, 13:38

Boze dragi, vraca mi se mojo , flame started kao u najboljim danima ^^

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/4/2020, 13:40

Ampere, ne da mi se opet...
Sve 5, viruj u šta oces, ne zanima me uopće jel se slažeš ili ne...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/4/2020, 13:42

Ante, prestani se udarat flakkom i skakat meni po ledjima...
S čim san te pogodija da mi na svaku skačeš, umobolna narkomancino?
:D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/4/2020, 13:45

fridrih_niche wrote:Ampere, ne da mi se opet...
;)

Kriv je sto u ime religije nije zelio pojesti govno i donijeti pare svetoj crkvi
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/4/2020, 13:45

Dybala wrote:

Ha nije jer nije ni imao ponude (novinarske pamflete ne racunam kao sluzbene jerbo pol hnla bi bilo u realu,barci..)

Upravo ti to govorim top talente dovlace pod svaku cijenu najveci klubovi...idu toliko daleko da pronalaze posao roditeljima i pomazu im u integraciji na nacine koje je ovdje nemoguce zamisliti da se preselis iz  nk elektra osijek u hajduk split

Stoga je sigurno krivaja top talent kakvog dugo nisu imali ,ni andrina tatine oci nije uspio uz hiperambicioznost se uvaliti negdje vise ..a na kraju ni u manjem klubu nije dobio priliku

Nisi u pravu.
Vlašićev otac je odbio 10 milijuna eura ponudu, i to nakon što su vi na Poljudu pali s stolici i pristali isti sekund. Brbić je ostarija bar 5 godina tada jer klub nije bija u bajnoj financijskoj situaciji.

Tko je pratio malo bolje Vlašićev put zna što mu je otac cijelo vrijeme ponavljao.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by FRANK 8/4/2020, 13:48

fridrih_niche wrote:Ante, prestani se udarat flakkom i skakat meni po ledjima...
Misa san maricu i pio absint u zadnje vrime

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Guest 8/4/2020, 13:49

Andreas Goldberger wrote:
Dybala wrote:

Ha nije jer nije ni imao ponude (novinarske pamflete ne racunam kao sluzbene jerbo pol hnla bi bilo u realu,barci..)

Upravo ti to govorim top talente dovlace pod svaku cijenu najveci klubovi...idu toliko daleko da pronalaze posao roditeljima i pomazu im u integraciji na nacine koje je ovdje nemoguce zamisliti da se preselis iz  nk elektra osijek u hajduk split

Stoga je sigurno krivaja top talent kakvog dugo nisu imali ,ni andrina tatine oci nije uspio uz hiperambicioznost se uvaliti negdje vise ..a na kraju ni u manjem klubu nije dobio priliku

Nisi u pravu.
Vlašićev otac je odbio 10 milijuna eura ponudu, i to nakon što su vi na Poljudu pali s stolici i pristali isti sekund. Brbić je ostarija bar 5 godina tada jer klub nije bija u bajnoj financijskoj situaciji.

Tko je pratio malo bolje Vlašićev put zna što mu je otac cijelo vrijeme ponavljao.

Zicer ..da je to istina ne bi pravio problem klubu.. s druge strane ne bi nikad vise zaigrao u seniorima..to je tzv dispet ,ali pokvareni

Poprilicno sam siguran da je krivaja upuceniji u situaciju svog rođaka nego ti ...a i kad usporediš svoje samoprozvano znanje situacije sa vlasicem ,ono je sigurno manje nego nicheovo sa svojim prvim rođakom
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/4/2020, 13:50

Dybala wrote:
fridrih_niche wrote:Ampere, ne da mi se opet...
;)

Kriv je sto u ime religije nije zelio pojesti govno i donijeti pare svetoj crkvi
Gledaj, tko god otiđe iz Hajduka za boljom ponudom, svi imaju sto razloga zašto su otišli, a gotovo nitko ne kaže da je otišao zbog boljih uvjeta. Pa imamo i komična objašnjenja kao onog Nikole Mora da mu Hajduk nije htio kupiti kopačke što može samo budala povjerovati.
Jedino je Perišićev otac iskreno priznao da mu je sin zbog love otišao jer je on bio u govnima do grla i trebala mu je lova odma.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/4/2020, 13:54

Bože dragi baci nuklearnu bombu vise na ovaj gay narkomanski forum...ma dvije bolje u startu da budemo sigurni
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/4/2020, 13:56

Dybala wrote:

Zicer ..da je to istina ne bi pravio problem klubu.. s druge strane ne bi nikad vise zaigrao u seniorima..to je tzv dispet ,ali pokvareni

Poprilicno sam siguran da je krivaja upuceniji u situaciju svog rođaka nego ti ...a i kad usporediš svoje samoprozvano znanje situacije sa vlasicem ,ono je sigurno manje nego nicheovo sa svojim prvim rođakom

Ovo o odbijenih 10 milijuna eura za Nikolu, to ti je svjedočanstvo i priča oca, Joška Vlašića i to u trenutku kad Nikola nije više bio igrač Hajduka. No eto, to nije istina jer čovjek laže. Ne znam s kojim motivima.

Niche je upučen u priču svog rođaka i familije, ali zašto i po čemu bi oni trebali govoriti istinu prije nego Joško Vlašić? Uostalom, traženje novca (mita) je kazneno djelo koje je dužnost prijaviti institucijama, zar ne? Ili je to samo priča za rođake/rodbinu?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/4/2020, 14:07

Dybala wrote:

Nisi u pravu.

A jesu li malom Vlasicu, iz vrha kluba, tražili 10 000 eura da ostane u prvoj?
Ili se to nisu usudili napravit, jer ima medijsko zaleđe iza sebe i obilo bi im se o glavu?
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/4/2020, 14:08

I ko kaže da je istina šta Joško Vlašić kaže?
To je samo njegova strana price i nije 100 % točna, jel tako?
Touche!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/4/2020, 14:09

Dybala wrote:

Ovo o odbijenih 10 milijuna eura za Nikolu, to ti je svjedočanstvo i priča oca, Joška Vlašića i to u trenutku kad Nikola nije više bio igrač Hajduka. No eto, to nije istina jer čovjek laže. Ne znam s kojim motivima.

Niche je upučen u priču svog rođaka i familije, ali zašto i po čemu bi oni trebali govoriti istinu prije nego Joško Vlašić? Uostalom, traženje novca (mita) je kazneno djelo koje je dužnost prijaviti institucijama, zar ne? Ili je to samo priča za rođake/rodbinu?

Znaci bolje da se sporio sa klubom iz kojeg je potekao i sigurno ga voli te postane persona non grata u svom gradu ?

Josko vlasic kao trener svoje kceri je postigao puno,no opet da se ne radi o njoj koja je bila cudo mozda ne bi o njemu pricali kao o trenerskom magu

Osim toga zasto bi bio dobar trener u momcadskom sportu kad je blanka bila obiteljski projekt gdje je sve usmjereno ka njoj..nerealno je ocekicati da ima takav tretman u nogometnom klubu

Osim toga i za vrijeme blankinih najvecih uspjeha je stari zna pricati pizdarije tako da njegove price uzimam sa dozom skepse

S druge strane ne umanjujem uspjehe njega i blanke koji su vrh vrhova

Također ne umanjujem vjestinu vlasica jr jer ga smatram odlicnim igracem i uvijek mi je bilo krivo sto ga se (pre)kasno pocelo zvati među seniore reprezentacije

I dalje tvrdim da je larko krivaja veci talent od vlasica ..no epilog svi znamo..neispunjeni potencijal jednog kojeg je nadmasio covjek sa pravim stavom i nesto manje talenta

To je moje misljenje ,nista vise i mislim da je objektivnije iz razloga jer ti previse uskogrudno i emocionalno reagiras na price o hajduku

Ono sto je klosar sa 17 godina pokazivao nisam viđao često u tom uzrastu (protiv matorih iskusnjara),cak i u seniorskoj konkurenciji..nazalost puno je takvih ..a malo onih koji ispolje svoj puni potencijal...no upravo zato ta manjina postaju najveci ..creme de la creme

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by FRANK 8/4/2020, 14:10

fridrih_niche wrote:I ko kaže da je istina šta Joško Vlašić kaže?
Touche!
PRESTANI LAGATI STOKO

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by FRANK 8/4/2020, 14:11

Dybala wrote:Bože dragi baci nuklearnu bombu  vise na ovaj gay narkomanski forum...ma dvije bolje u startu da budemo sigurni

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Guest 8/4/2020, 14:12

LUCIANO MOGGI wrote:
Touche!
MORAM PRESTAT LAGAT, STOKA SAM
<3
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/4/2020, 14:13

LUCIANO MOGGI wrote:
fridrih_niche wrote:Ante, prestani se udarat flakkom i skakat meni po ledjima...
I ja te volin zbog toga...
<3
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by FRANK 8/4/2020, 14:13

fridrih_niche wrote:
LUCIANO MOGGI wrote:
Touche!
MORAM PRESTAT LAGAT, STOKA SAM
<3
NAVIJAC DINAMA I JUVENTUSA NE LAZE. NISMO HAJDUKOVCI

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by FRANK 8/4/2020, 14:14

fridrih_niche wrote:
LUCIANO MOGGI wrote:
I ja te volin zbog toga...jer sam deklarirani gay 
<3
Boze oslobodi

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Guest 8/4/2020, 14:16

fridrih_niche wrote:
A jesu li malom Vlasicu, iz vrha kluba, tražili 10 000 eura da ostane u prvoj?
Ili se to nisu usudili napravit, jer ima medijsko zaleđe iza sebe i obilo bi im se o glavu?
;)
Ja ne znam to, ali sam siguran da je Joško pokupio Nikolu s 16, 17 godina da ga ne bi odveo u prvaka Europe. A upravo je to bio kontekst mog komentara gdje si ti počeo pričati da ja serem po tvom rođaku...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/4/2020, 14:20

Touche!
Gledaj, informacija o toj ponudi je dolazilo s više izvora. Od Joška, od kluba (preko Duple koji je neslužbeni glasnogovornik kluba), pa sve do medija iz vani. Možda svi lažu, ali ova informacija o 10 tisuća eura, oprosti to samo ti pričaš, pa čak ne osobno tvoj rođak:

Livaja je već sa 16 godina iz Hajduka prešao u milanski Inter. Bi li opet učinio isto?

"Bilo je teških trenutaka koje sam proživio vani, ali to mi je na kraju u jednom i pomoglo - prije sam sazrio. Nije jednostavno kad niste u kontinuitetu u klubu, kad ste stalno na nekim posudbama, ne paše mi to. Imao sam zaista dobrih trenutaka u karijeri, ali da mi se vratiti natrag, mislim da ne bih jednako napravio. Pričekao bih još koju godinu u Hajduku, pokušao dokazati talent.

https://www.goal.com/hr-ba/vijesti/marko-livaja-dalic-hrvatska-portugal-liga-nacija-aek/1fl6uv1gnwkpa1qocq9zd45li2

Jeli ovo tvoj rođak sere po sebi ili? Znači li to da mu je vratiti vrijeme da bi prihvatio platiti ili?  :roll
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 43 of 50 Previous  1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics