ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

korona

Page 45 of 50 Previous  1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50  Next

Go down

korona - Page 45 Empty Re: korona

Post by Guest 8/4/2020, 17:35

fridrih_niche wrote:
Maggie19 wrote:
End wrote:pederluk se nastavlja

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/4/2020, 17:37

Amperu nista ti ne spustam ,vrlo jasno sam pisao da opet nesto ne zabrijes s obzirom da si paranoican ^^ ali opet nisam uspio :D

Btw ono sto boldas se ne slazes ? Znaci da se sa ostalim slazes^^?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/4/2020, 17:38

Ajmo u nedjelju njih dvojicu u blato ubaciti..nek se macuju ljubicastim dildoima dok jasu roze jednoroge kao dva splitska viteza
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/4/2020, 17:43

fridrih_niche wrote:
Andreas Goldberger wrote:
fridrih_niche wrote:
fridrih_niche wrote:
A jesu li malom Vlasicu, iz vrha kluba, tražili 10 000 eura da ostane u prvoj?
Ili se to nisu usudili napravit, jer ima medijsko zaleđe iza sebe i obilo bi im se o glavu?
;)
Ja ne znam to, ali sam siguran da je Joško pokupio Nikolu s 16, 17 godina da ga ne bi odveo u prvaka Europe. A upravo je to bio kontekst mog komentara gdje si ti počeo pričati da ja serem po tvom rođaku...
Kako znaš da ne bi?
Jel ima tu mogućnost?
Ne možeš bit 100 % siguran...
;)
Ništa nije 100 % sigurno, ali ja sam dovoljno siguran u to poznavajući rad i sportska načela koja Joško Vlašić ima.
Ja nisan siguran...
To je samo njegova strana price i sigurno nije istinita...
;)
Sad spinas i pokusavas biti ironican, no dobro. U sto si ti siguran u sto ja je manje bitno. Ja nigdje nisam srao po tvom rodaku niti sam pisao da je smece, kreten, debil niti slicno, vec sam samo napisao da smatram da je donio krivu odluku o ranom odlasku u takav klub gdje su veoma male sanse za uspiti u tom klubu nekom momku koji dode iz hrvatske , vec je svoju senirosku karijeru trebao graditi u nekom klubu gdje su bile puno realnije sanse za dobiti priliku i gdje ga nece "bacati" po posudbama kako njima pase sto sam danas priznaje da mu nije odgovaralo. To nije nikakvo sranje po njemu, tako da ne znam cemu takva tvoja reakcija bez obzira sto se radi o rodaku. Toliko od mene na tu temu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko 8/4/2020, 17:50

Kako su se 2 dalmatinska forumska luđaka raspisala o prosječnom nogometašu koji je potjeran iz Intera i nakon raznih kojekakvih peripetija skrasio se u "strašnoj" grčkoj ligi, a još nije čist ni u glavi i o jednom samo solidnom igraču-atletičaru koji nikada neće biti TOP klasa, koji čak ni u jednom klubu iz sredine engleske lige nije mogao igrati i nakon razno-raznih posudbi skrasio se u "strašnoj" ruskoj ligi. To je k'o da razgovarate o Krstanoviću (Livaja) i Gojaku (Vlašić).
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Guest 8/4/2020, 17:52

Zeko deinstaliraj se
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/4/2020, 17:54

Dybala wrote:Amperu nista ti ne spustam ,vrlo jasno sam pisao da opet nesto ne zabrijes s obzirom da si paranoican ^^ ali opet nisam uspio :D

Btw ono sto boldas se ne slazes ? Znaci da se sa ostalim slazes^^?
Sve sam ti napisao. Ti si u svojoj prici o Livaji spomenuo Vlasica, ja sam spomenuo glavnu razliku. Onda je krenula bespotrebna rasprava i prozivanje od tebe i niche-a. Meni je drago sto sam Livaja danas drugačije razmislja i sto se stabilizira u jednom klubu gdje je vec par godina, vidi se da je danas puno zreliji. Mogao je vise sigurno, ali nije ni propao i sigurno je dobro do sad zaradio. Toliko..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/4/2020, 18:12

Maggie19 wrote:Na sto je ova tema dosla..a, bila laganini krenula ;-^^
Cim ostanete sami, podivljate ;-P
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by FRANK 8/4/2020, 18:51

Pederluk se nastavlja

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Tominjo 8/4/2020, 18:52

Bože sačuvaj.

As free as the wind And hopefully learning Why the sea on the tide Has no way of turning

Tominjo
Tominjo

2018-11-09

Back to top Go down

Post by Tominjo 8/4/2020, 18:54

Livaja da je ostao u Dinamu, sad bi igrao u Liverpoolu ili Cityu. Svejedno, Vlašić još mora puno raditi da dostigne Livajinu karijeru.

As free as the wind And hopefully learning Why the sea on the tide Has no way of turning

Tominjo
Tominjo

2018-11-09

Back to top Go down

Post by Guest 8/4/2020, 18:57

fridrih_niche wrote:
fridrih_niche wrote:
Ja ne znam to, ali sam siguran da je Joško pokupio Nikolu s 16, 17 godina da ga ne bi odveo u prvaka Europe. A upravo je to bio kontekst mog komentara gdje si ti počeo pričati da ja serem po tvom rođaku...
Kako znaš da ne bi?
Jel ima tu mogućnost?
Ne možeš bit 100 % siguran...
;)
Ništa nije 100 % sigurno, ali ja sam dovoljno siguran u to poznavajući rad i sportska načela koja Joško Vlašić ima.
Ja nisan siguran...
To je samo njegova strana price i sigurno nije istinita...
;)
Sad spinas i pokusavas biti ironican, no dobro. U sto si ti siguran u sto ja je manje bitno. Ja nigdje nisam srao po tvom rodaku niti sam pisao da je smece, kreten, debil niti slicno, vec sam samo napisao da smatram da je donio krivu odluku o ranom odlasku u takav klub gdje su veoma male sanse za uspiti u tom klubu nekom momku koji dode iz hrvatske , vec je svoju senirosku karijeru trebao graditi u nekom klubu gdje su bile puno realnije sanse za dobiti priliku i gdje ga nece "bacati" po posudbama kako njima pase sto sam danas priznaje da mu nije odgovaralo. To nije nikakvo sranje po njemu, tako da ne znam cemu takva tvoja reakcija bez obzira sto se radi o rodaku. Toliko od mene na tu temu.
Nije on donija krivu odluku...
Jer da je do njega bilo, onda bi osta u Hajduka...
Al stas kad lešinari/Hajdukove legende gledaju prvo sebe, pa onda Hajduka...
I koliko su tako dice sjebali...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/4/2020, 19:00

Roland Deschain wrote:Livaja da je ostao u Dinamu, sad bi igrao u Liverpoolu ili Cityu. Svejedno, Vlašić još mora puno raditi da dostigne Livajinu karijeru.
Mamić je nudija starcima sve, ne bi im ničeg falilo...
Jer je vidija priliku da dobro zaradi...
Mogu mislit kako bi mu karijera izgledala da je osta u Dinama, kad vidin jednog Petkovića...
Al onda ga je Sanader povuka nazad u Hajduka...
Sve su to igre i igrice...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/4/2020, 19:01

A Marko je ipak manje eksponiran rodjak u HNL-u bija haha...
Zbog drugog je gorila cila Hrvatska i tek njega Amper mrzi...
:^O
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/4/2020, 19:05

Ala, triba san trenirat veliki balun...
:(
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/4/2020, 19:11

Srica da se Marko uvatija pameti pa umisto one fufe sta trci za lovom nasa stariju zenu da ga malo smiri uz koju je svatija svoje greske iz proslosti.  :D Zato nije skroz propa i kroz godini dvi moze se vratiti u najveci hrvatski klub HAJDUK SPLIT  i ispraviti gresku od prije 10 godina.  B-)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/4/2020, 19:13

fridrih_niche wrote:A Marko je ipak manje eksponiran rodjak u HNL-u bija haha...
Ne mrzim ga, ali on jest smece za mene. Za razliku od Livaje koji je samo bio mlad i ne iskusan, pa je donio krivu odluku.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/4/2020, 19:54

I <3 this forum!
:D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/4/2020, 20:00

Andreas Goldberger wrote:Srica da se Marko uvatija pameti pa umisto one fufe sta trci za lovom nasa stariju zenu da ga malo smiri uz koju je svatija svoje greske iz proslosti.  :D Zato nije skroz propa i kroz godini dvi moze se vratiti u najveci hrvatski klub HAJDUK SPLIT  i ispraviti gresku od prije 10 godina.  B-)

Je ova je skroz drugacija:D

Pa sto ti je jadni Hrgovic skrivija ?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by FRANK 8/4/2020, 20:11

fridrih_niche wrote:A Marko je ipak manje eksponiran rodjak u HNL-u bija haha...
Smanji malo smanji. Vidis da netriba velika doza

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by FRANK 8/4/2020, 20:14

Roland Deschain wrote:Livaja da je ostao u Dinamu, sad bi igrao u Liverpoolu ili Cityu. Svejedno, Vlašić još mora puno raditi da dostigne Livajinu karijeru.
Kakvu karijeru???
Sta lupas magarce.
Karijeru klosara i narkomana.
Kakvi su svi Livaje.
Vlasic nece nikad igrati za klosarske klubove tipa L'pool ili city.
On je predvidjen za najvece tipa Juve ili Real

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 45 of 50 Previous  1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics