korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 23 of 50
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Re: korona
Haha. Dobro slozeno. :)Noor wrote:nemoj biti naivna, svi bi oni tuđe, a svoje ne dajuAtlana wrote:Nadam se istoRoland Deschain wrote:A njemu?Atlana wrote:Ja sam u vezi 10+ pa mi se vodi ljubav samo s njim
samo, i mi smo "tuđe" svima osim njima
Guest- Guest
Atlana wrote:Haha. Dobro slozeno. :)Noor wrote:nemoj biti naivna, svi bi oni tuđe, a svoje ne dajuAtlana wrote:Nadam se istoRoland Deschain wrote:A njemu?Atlana wrote:Ja sam u vezi 10+ pa mi se vodi ljubav samo s njim
samo, i mi smo "tuđe" svima osim njima
Al ne vrijedi isto za zene i muskarce.
Da zena kaze, volim muza, ali se uzbudim na druge muskarce jos vise... Prozvali bi je štracom
Da zena kaze, volim muza, ali se uzbudim na druge muskarce jos vise... Prozvali bi je štracom
Guest- Guest
pa ne treba to reći, štatijeAtlana wrote:Al ne vrijedi isto za zene i muskarce.
I onak se svi lože na druge, i muškarci i žene. Samo atlana priča neke bajke
A onda još kaže ja mlad i neiskusan. Kakav paradoks
Ne, ali ti si stvarno mlad...scorpion wrote:I onak se svi lože na druge, i muškarci i žene. Samo atlana priča neke bajke
Kic bi trebal staviti neko ogranicenje da samo ovi +18 mogu biti na forumu
Guest- Guest
Pa jesi ti neki dan rekla da smo skoro isto godište? Šamaraš samu sebeAtlana wrote:Ne, ali ti si stvarno mlad...scorpion wrote:I onak se svi lože na druge, i muškarci i žene. Samo atlana priča neke bajke
Pa dobro, svi mi tu i tamo primjetimo nekogaAtlana wrote:Ja se ne lozim bas...
Tu i tamo primjetis nekoga i to je sve.
sve je to ljudski, svi imamo oči...određene receptore ...itd
Ne samaram.scorpion wrote:Pa jesi ti neki dan rekla da smo skoro isto godište? Šamaraš samu sebeAtlana wrote:Ne, ali ti si stvarno mlad...scorpion wrote:I onak se svi lože na druge, i muškarci i žene. Samo atlana priča neke bajke
Djelujes mi kao da si 10 god mladji.
Guest- Guest
<3jasambrend wrote:Btw. pravi muškarci si ne dižu umjetnim supstitutima testosteron, nego si ga još snižavaju hektolitrima pive da ne bi umlatili sve oko sebe...
Mlad je, naucit ce...
Šta on misli jebavat sa 60 godina?
:^O
Guest- Guest
Šta bi joj smetalo?Atlana wrote:Bi ti smetalo to zeni?fridrih_niche wrote:Nema me, odma pederluk i poneko orgijanje na temi...
:D
Tominjo je reka najveću istinu:
Diže mi se na ženu, a još vise na druge žene...
To je prirodno, makar ti žena i izgledala ka Monica Bellucci...
<3
P.s.: Scorpijo, iz aviona se vidi neiskustvo, bilo sa ženama, bilo sa uporabom steroida(!)... Grow up!
;)
Ne kontan te...
Guest- Guest
Tako se i osjećamAtlana wrote:Ne samaram.scorpion wrote:Pa jesi ti neki dan rekla da smo skoro isto godište? Šamaraš samu sebeAtlana wrote:Ne, ali ti si stvarno mlad...scorpion wrote:I onak se svi lože na druge, i muškarci i žene. Samo atlana priča neke bajke
Djelujes mi kao da si 10 god mladji.
Zasto?Atlana wrote:Al ne vrijedi isto za zene i muskarce.
Ja bi triba ženi rec da je kurva jer bi se opalila sa Farrelom prije nego sa mnom?
Nismo na istoj valnoj duljini na ovoj temi...
Guest- Guest
Sinoc gledala Gone girl po peti put. Svaki put iznova ista mi scena najbolja: kad Ben Affleck ulazi pod tus ;-^^
Niche samo gleda momcice od 20 pa na nize.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
A cuj, vi nas zovete m svinje radi toga, tak da je ista stvarAtlana wrote:Al ne vrijedi isto za zene i muskarce.
river_jude- Posts : 587
2015-08-07
Mnogi kazu. ;)fridrih_niche wrote:Zasto?Atlana wrote:Al ne vrijedi isto za zene i muskarce.
Ja bi triba ženi rec da je kurva jer bi se opalila sa Farrelom prije nego sa mnom?
Nismo na istoj valnoj duljini na ovoj temi...
Moj susjed je pricao kako "brusi drugu na balkonu dok je zena kuci, kat iznad. "
Ali dobro zasla sam dublje sada...
Hocu reci da mnogim muskarcima smeta kada im draga pogleda nekog drugog, dok je njima (muskarcima) dozvoljeno i i opravdano sve.
Guest- Guest
Pohotnice jednaMaggie19 wrote:Sinoc gledala Gone girl po peti put. Svaki put iznova ista mi scena najbolja: kad Ben Affleck ulazi pod tus ;-^^
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Similar topics
» Incident u Rijeci:Djeca tvrdim predmetima gađala turiste vičući 'korona,korona'
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 23 of 50