korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 15 of 50
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Re: korona
Kako znaš?Brat Brale wrote:muckodjubre wrote:Teta? Pa koliko godina ima Noor?
Mlađa od Tominja sigurno...
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
Brale, mama mia, nekada sam sebe izdas :PBrat Brale wrote:muckodjubre wrote:Teta? Pa koliko godina ima Noor?
Guest- Guest
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Smiješno i istinito u isto vrijemeLUCIANO MOGGI wrote:Nije te Bog stvorio za Mudraca nego zs MadracaAtlana wrote:Jeboteeeee. Nisam skuzila can't !!!!
Koje ste vi pizde e...
Ti stavi svoju, ja ću svojuNoor wrote:budem vam jednom sliku stavila..pa pogađajte :)
scorpion-
2014-04-18
Alaj je balavac navalio na tetu norku.
Pusti nju, ona je dobra i i fina.
Tebi treba neka stara prljavica da te poduci.
Pusti nju, ona je dobra i i fina.
Tebi treba neka stara prljavica da te poduci.
Guest- Guest
Ma, to se ove zakržljale generacije jedino još mogu tješit da imaju manje godina, a do 50-te ih većina neće moć hodat, a kamoli što drugo.Noor wrote:budem vam jednom sliku stavila..pa pogađajte :)
Zato jer si ti stariji i od metuzalema fosiilu iz ledenog dobaRoland Deschain wrote:Kako znaš?Brat Brale wrote:muckodjubre wrote:Teta? Pa koliko godina ima Noor?
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
scorpion-
2014-04-18
To ti po sebi najbolje znas jeliRoland Deschain wrote:Ma, to se ove zakržljale generacije jedino još mogu tješit da imaju manje godina, a do 50-te ih većina neće moć hodat, a kamoli što drugo.Noor wrote:budem vam jednom sliku stavila..pa pogađajte :)
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Ajde klošaru stari, cijeli život sam u sportu. Do prije 15-20 dana sam išao 5 puta tjedno u teretanu (a 6. i 7. dan sam igrao nogomet). Puši kurac starčeRoland Deschain wrote:Ma, to se ove zakržljale generacije jedino još mogu tješit da imaju manje godina, a do 50-te ih većina neće moć hodat, a kamoli što drugo.Noor wrote:budem vam jednom sliku stavila..pa pogađajte :)
Jesi, na PS. Puši kurac, kržljavče.scorpion wrote:Ajde klošaru stari, cijeli život sam u sportu. Do prije 15-20 dana sam išao 5 puta tjedno u teretanu (a 6. i 7. dan sam igrao nogomet). Puši kurac starčeRoland Deschain wrote:Ma, to se ove zakržljale generacije jedino još mogu tješit da imaju manje godina, a do 50-te ih većina neće moć hodat, a kamoli što drugo.Noor wrote:budem vam jednom sliku stavila..pa pogađajte :)
Koju kravicu si danas oplodio. Šarku ili Cvitu. Bit će telad s posebnim potrebama.LUCIANO MOGGI wrote:To ti po sebi najbolje znas jeliRoland Deschain wrote:Ma, to se ove zakržljale generacije jedino još mogu tješit da imaju manje godina, a do 50-te ih većina neće moć hodat, a kamoli što drugo.Noor wrote:budem vam jednom sliku stavila..pa pogađajte :)
Nemoj tako. Stara pijancina je slabijeg zdravlja i svako uzbudjenje za njega moze bit fatalnoscorpion wrote:Ajde klošaru stari, cijeli život sam u sportu. Do prije 15-20 dana sam išao 5 puta tjedno u teretanu (a 6. i 7. dan sam igrao nogomet). Puši kurac starčeRoland Deschain wrote:Ma, to se ove zakržljale generacije jedino još mogu tješit da imaju manje godina, a do 50-te ih većina neće moć hodat, a kamoli što drugo.Noor wrote:budem vam jednom sliku stavila..pa pogađajte :)
2015-09-13
Ne plasi se...scorpion wrote:Npr. ti?Atlana wrote:Tebi treba neka stara prljavica da te poduci.
Guest- Guest
jeremijo nisu ovo krave za telenje glupane. Ove su sa mlikoRoland Deschain wrote:Koju kravicu si danas oplodio. Šarku ili Cvitu. Bit će telad s posebnim potrebamaLUCIANO MOGGI wrote:To ti po sebi najbolje znas jeliRoland Deschain wrote:Ma, to se ove zakržljale generacije jedino još mogu tješit da imaju manje godina, a do 50-te ih većina neće moć hodat, a kamoli što drugo.Noor wrote:budem vam jednom sliku stavila..pa pogađajte :)
2015-09-13
Ajmo ovako. Kad dođem u purgeraj, izazovem te na dvoboj. Radimo: sklekove, zgibove i propadanja. Ako budeš bolji od mene, možeš me vrijeđat na forumu kako želiš i ja ću uvijek odgovarat na uvrede sa "tako je gospodine"Roland Deschain wrote:Jesi, na PS. Puši kurac, kržljavče.scorpion wrote:Ajde klošaru stari, cijeli život sam u sportu. Do prije 15-20 dana sam išao 5 puta tjedno u teretanu (a 6. i 7. dan sam igrao nogomet). Puši kurac starčeRoland Deschain wrote:Ma, to se ove zakržljale generacije jedino još mogu tješit da imaju manje godina, a do 50-te ih većina neće moć hodat, a kamoli što drugo.Noor wrote:budem vam jednom sliku stavila..pa pogađajte :)
Stari klošar, pijanac i narkić nekom priča nešto. Odi u štalicu.LUCIANO MOGGI wrote:Nemoj tako. Stara pijancina je slabijeg zdravlja i svako uzbudjenje za njega moze bit fatalnoscorpion wrote:Ajde klošaru stari, cijeli život sam u sportu. Do prije 15-20 dana sam išao 5 puta tjedno u teretanu (a 6. i 7. dan sam igrao nogomet). Puši kurac starčeRoland Deschain wrote:Ma, to se ove zakržljale generacije jedino još mogu tješit da imaju manje godina, a do 50-te ih većina neće moć hodat, a kamoli što drugo.Noor wrote:budem vam jednom sliku stavila..pa pogađajte :)
Od kud ovaj kuhinjski stvor zna za ovu našu staru foru?Atlana wrote:Ne plasi se...scorpion wrote:Npr. ti?Atlana wrote:Tebi treba neka stara prljavica da te poduci.
Ovo je neki alter
Nema problema, u sklekovima uvijek mogu s bilo kim, za zgibovi ne znam, propadanja tako tako. Neće biti sramota za mene da me dobiješ, ali za tebe bi bila. Nemoj zaboraviti da sam ja 29.12. navršio 50. A koliko ti imaš?scorpion wrote:Ajmo ovako. Kad dođem u purgeraj, izazovem te na dvoboj. Radimo: sklekove, zgibove i propadanja. Ako budeš bolji od mene, možeš me vrijeđat na forumu kako želiš i ja ću uvijek odgovarat na uvrede sa "tako je gospodine"Roland Deschain wrote:Jesi, na PS. Puši kurac, kržljavče.scorpion wrote:Ajde klošaru stari, cijeli život sam u sportu. Do prije 15-20 dana sam išao 5 puta tjedno u teretanu (a 6. i 7. dan sam igrao nogomet). Puši kurac starčeRoland Deschain wrote:Ma, to se ove zakržljale generacije jedino još mogu tješit da imaju manje godina, a do 50-te ih većina neće moć hodat, a kamoli što drugo.Noor wrote:budem vam jednom sliku stavila..pa pogađajte :)
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Similar topics
» Incident u Rijeci:Djeca tvrdim predmetima gađala turiste vičući 'korona,korona'
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 15 of 50