korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 50
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Re: korona
Pohotnice jednaMaggie19 wrote:Sinoc gledala Gone girl po peti put. Svaki put iznova ista mi scena najbolja: kad Ben Affleck ulazi pod tus ;-^^
scorpion- Posts : 7484
2014-04-18
Zašto bi mi smetalo što gleda? Ja uopće nisam ljubomoranAtlana wrote:Hocu reci da mnogim muskarcima smeta kada im draga pogleda nekog drugog, dok je njima (muskarcima) dozvoljeno i i opravdano sve.
E pa dobro.scorpion wrote:Zašto bi mi smetalo što gleda? Ja uopće nisam ljubomoranAtlana wrote:Hocu reci da mnogim muskarcima smeta kada im draga pogleda nekog drugog, dok je njima (muskarcima) dozvoljeno i i opravdano sve.
Kako ti pogledas, tako moze i ona.
Bez ikakve ljutnje. :)
Postacemo prijatelji sve mi se cini.
Guest- Guest
pa ne nužno s Farrelom, možda s kolegom s poslafridrih_niche wrote:Zasto?Atlana wrote:Al ne vrijedi isto za zene i muskarce.
Da zena kaze, volim muza, ali se uzbudim na druge muskarce jos vise... Prozvali bi je štracom
Ja bi triba ženi rec da je kurva jer bi se opalila sa Farrelom prije nego sa mnom?
:D
Nismo na istoj valnoj duljini na ovoj temi...
Noor wrote:pa ne nužno s Farrelom, možda s kolegom s poslafridrih_niche wrote:Zasto?Atlana wrote:Al ne vrijedi isto za zene i muskarce.
Da zena kaze, volim muza, ali se uzbudim na druge muskarce jos vise... Prozvali bi je štracom
Ja bi triba ženi rec da je kurva jer bi se opalila sa Farrelom prije nego sa mnom?
Guest- Guest
Samo sam estetski osvijestena ;-Pscorpion wrote:Pohotnice jednaMaggie19 wrote:Sinoc gledala Gone girl po peti put. Svaki put iznova ista mi scena najbolja: kad Ben Affleck ulazi pod tus ;-^^
A da sam rekao da je kurva što gleda, onda ne bi bili frendovi?Atlana wrote:E pa dobro.scorpion wrote:Zašto bi mi smetalo što gleda? Ja uopće nisam ljubomoranAtlana wrote:Hocu reci da mnogim muskarcima smeta kada im draga pogleda nekog drugog, dok je njima (muskarcima) dozvoljeno i i opravdano sve.
Kako ti pogledas, tako moze i ona.
Bez ikakve ljutnje. :)
Postacemo prijatelji sve mi se cini.
Svi imaju oči i naravno da gledaju. Kako mogu ja, tako može i ona (a možemo se pravit grbavi i ona i ja da kao ne gledamo). Sve je ok dok ostaje na gledanju
Kladim se da ti jača polovina nije bila u blizini :PMaggie19 wrote:Samo sam estetski osvijestena ;-Pscorpion wrote:Pohotnice jednaMaggie19 wrote:Sinoc gledala Gone girl po peti put. Svaki put iznova ista mi scena najbolja: kad Ben Affleck ulazi pod tus ;-^^
Imala sam frendicu koja je momku branila gledat Playboy.scorpion wrote:Zašto bi mi smetalo što gleda? Ja uopće nisam ljubomoranAtlana wrote:Hocu reci da mnogim muskarcima smeta kada im draga pogleda nekog drugog, dok je njima (muskarcima) dozvoljeno i i opravdano sve.
On jadan sakrivao. Kad bi mu nasla, ne bi pricala s njim danima.
Pokusavala sam razgovarat s njom. Bezuspjesno.
;-D
Svatko moze gledat sto i koga zeli i nitko se ne ljuti..taman posla ;-))scorpion wrote:Kladim se da ti jača polovina nije bila u blizini :PMaggie19 wrote:Samo sam estetski osvijestena ;-Pscorpion wrote:Pohotnice jednaMaggie19 wrote:Sinoc gledala Gone girl po peti put. Svaki put iznova ista mi scena najbolja: kad Ben Affleck ulazi pod tus ;-^^
Ali playboy je bezopasan Imaš 2-3 slikice gole žene i to je toMaggie19 wrote:Imala sam frendicu koja je momku branila gledat Playboy.scorpion wrote:Zašto bi mi smetalo što gleda? Ja uopće nisam ljubomoranAtlana wrote:Hocu reci da mnogim muskarcima smeta kada im draga pogleda nekog drugog, dok je njima (muskarcima) dozvoljeno i i opravdano sve.
;-D
Vidiš šta ti je prava žena. A još si i profesionalac u kuhinji. Nekome je upala kašika u medMaggie19 wrote:Svatko moze gledat sto i koga zeli i nitko se ne ljuti..taman posla ;-))scorpion wrote:Kladim se da ti jača polovina nije bila u blizini :PMaggie19 wrote:Samo sam estetski osvijestena ;-Pscorpion wrote:Pohotnice jednaMaggie19 wrote:Sinoc gledala Gone girl po peti put. Svaki put iznova ista mi scena najbolja: kad Ben Affleck ulazi pod tus ;-^^
Ma da ih ima 100. Samo gleda. Ne mozes zabranit gledanje. ;'sscorpion wrote:Ali playboy je bezopasan Imaš 2-3 slikice gole žene i to je toMaggie19 wrote:Imala sam frendicu koja je momku branila gledat Playboy.scorpion wrote:Zašto bi mi smetalo što gleda? Ja uopće nisam ljubomoranAtlana wrote:Hocu reci da mnogim muskarcima smeta kada im draga pogleda nekog drugog, dok je njima (muskarcima) dozvoljeno i i opravdano sve.
;-D
Noor wrote:pa ne nužno s Farrelom, možda s kolegom s poslafridrih_niche wrote:Zasto?Atlana wrote:Al ne vrijedi isto za zene i muskarce.
Šta je loše opaliti se? Loše je dopisivanje, izjavljivanje nežnosti....
Ovo je samo sport...
Guest- Guest
Ma, 'ko ce ovakvu dat ;-))scorpion wrote:Maggie19 wrote:Svatko moze gledat sto i koga zeli i nitko se ne ljuti..taman posla ;-))scorpion wrote:Kladim se da ti jača polovina nije bila u blizini :PMaggie19 wrote:Samo sam estetski osvijestena ;-Pscorpion wrote:Pohotnice jednaMaggie19 wrote:Sinoc gledala Gone girl po peti put. Svaki put iznova ista mi scena najbolja: kad Ben Affleck ulazi pod tus ;-^^
Vidiš šta ti je prava žena. A još si i profesionalac u kuhinji. Nekome je upala kašika u med
Ja Malenu gledan u slow motionu...Maggie19 wrote:Sinoc gledala Gone girl po peti put. Svaki put iznova ista mi scena najbolja: kad Ben Affleck ulazi pod tus ;-^^
:^O
Svakom svoje!
<3
Guest- Guest
To se ne može zaustavit...Atlana wrote:Mnogi kazu. ;)fridrih_niche wrote:Zasto?Atlana wrote:Al ne vrijedi isto za zene i muskarce.
Moj susjed je pricao kako "brusi drugu na balkonu dok je zena kuci, kat iznad. "
Ali dobro zasla sam dublje sada...
Hocu reci da mnogim muskarcima smeta kada im draga pogleda nekog drugog, dok je njima (muskarcima) dozvoljeno i i opravdano sve.
Svi gledamo i to je ok dok se gleda...
Samo zapamti nešto: mi laprdamo, vi djelujete!
Guest- Guest
Srica, samo s kolegicama radi!Noor wrote:pa ne nužno s Farrelom, možda s kolegom s poslafridrih_niche wrote:Zasto?Atlana wrote:Al ne vrijedi isto za zene i muskarce.
:p
Guest- Guest
Kako vi znate bit bolesne, to je horor...Maggie19 wrote:Imala sam frendicu koja je momku branila gledat Playboy.scorpion wrote:Zašto bi mi smetalo što gleda? Ja uopće nisam ljubomoranAtlana wrote:Hocu reci da mnogim muskarcima smeta kada im draga pogleda nekog drugog, dok je njima (muskarcima) dozvoljeno i i opravdano sve.
;-D
Guest- Guest
Niche dodje i odma
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
A jadan...Maggie19 wrote:Imala sam frendicu koja je momku branila gledat Playboy.scorpion wrote:Zašto bi mi smetalo što gleda? Ja uopće nisam ljubomoranAtlana wrote:Hocu reci da mnogim muskarcima smeta kada im draga pogleda nekog drugog, dok je njima (muskarcima) dozvoljeno i i opravdano sve.
;-D
Ja sam svom kupila bombonjeru na hrpuhrpu golih zena za valentinovo.
Bilo mu je neugodno :D
Guest- Guest
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Similar topics
» Incident u Rijeci:Djeca tvrdim predmetima gađala turiste vičući 'korona,korona'
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 50