ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

korona

Page 46 of 50 Previous  1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50  Next

Go down

korona - Page 46 Empty Re: korona

Post by Guest 23/3/2020, 16:53

Rukavice su super, maske nemaju nikakvu korist...
;)

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 23/3/2020, 16:55

fridrih_niche wrote:A ja ne radin i ne primam placu...
Šta ću ja?
Ocu i ja bit sritan jer iman struju, vodu i internet?
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by scorpion 23/3/2020, 17:05

Šta ću ja?
;)
Pa budi. Očito se treba nešto loše dogodit tebi ili nekom od tvojih, da bi skontao kako si sad sretan.

Ima jedan grafit u Mostaru, piše: "ŽELIŠ BIT SRETAN? BUDI!"

Daj Bože zdravlja, za ostalo ću lako :coffee

Male
2014-04-18

Back to top Go down

Post by kic 23/3/2020, 17:05

svi nose maske osim mene

korona - Page 46 90597410
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest 23/3/2020, 17:12

fridrih_niche wrote:Stari, problem je šta je sad sve stalo...
Bar u Dubrovniku...
Znam masu ljudi, poduzetnika, al niko sad ne zapošljava!
Nema druge, strpit se misec-dva, pa vidi šta onda...
Al triba prizivit misec-dva...
;)
Ma razumin sve. Pa meni familija doli, otac u prvom redu živi od turizma, a do njega ni t ove sezone. Znam kakva je situacija. A ima kredite, tako da ni sam ne zna što će... 

Problem je što kod nas država neće pomoći ni radniku ni poduzetnicima, firmama koliko bi trebala i kako je to u uređenijim državama u ovim situacijama. I ja ću sad imati nešto nešto manje primanja (jer inače kad radim imam bonuse) ali nisam financijski ugrožen, bar ne neko vrijeme (sljedećih nekoliko mjeseci, što će biti poslije nitko ne zna). To je zato jer sam u uređenoj državi gdje u ovoj situaciji država osigura sredstva radnicima, ali i poslodavcima, firmama, poduzetnicima.

A Hrvatska je izmrcvarena korupcijom, kriminalom, neznanjem već godinama i zato je sad u puno većim govnima nego uređena država...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 23/3/2020, 17:19

kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest 23/3/2020, 17:23

scorpion wrote:
Šta ću ja?
;)
Pa budi. Očito se treba nešto loše dogodit tebi ili nekom od tvojih, da bi skontao kako si sad sretan.

To kazes jer imas rezerve novaca.

Zamisli kako jje nekome tko nema. Nekome tko zivi od sesezone...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 23/3/2020, 17:31

scorpion wrote:
Šta ću ja?
;)

U tebe je sve crno - bilo...
Eto, može bit gore, mogu mi otac i mater umrit od korone...
Zato ću sad bit sritan, jer ne radin, ne mogu skrbit o ženi i ditetu, al neću bit nezahvalan, fala ti Boze šta mi niko nije umra, šta neman HIV, dijabetes, ovisnost o kocki, vise kredita na grbači, ups, to iman...
Al dobro je, sritan san, fala ti Scorpija šta si mi sve lipo objasnija...
<3
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 23/3/2020, 17:32

kic wrote:
svi nose maske osim mene

korona - Page 46 90597410
Ne nosin maske...
Maska je za bolesne da ne šire zarazu, ne za zdrave koji se žele obraniti zaraze...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 23/3/2020, 17:34

Andreas Goldberger wrote:
fridrih_niche wrote:Stari, problem je šta je sad sve stalo...
Bar u Dubrovniku...
Znam masu ljudi, poduzetnika, al niko sad ne zapošljava!
Nema druge, strpit se misec-dva, pa vidi šta onda...
Al triba prizivit misec-dva...
;)
Ma razumin sve. Pa meni familija doli, otac u prvom redu živi od turizma, a do njega ni t ove sezone. Znam kakva je situacija. A ima kredite, tako da ni sam ne zna što će... 

Problem je što kod nas država neće pomoći ni radniku ni poduzetnicima, firmama koliko bi trebala i kako je to u uređenijim državama u ovim situacijama. I ja ću sad imati nešto nešto manje primanja (jer inače kad radim imam bonuse) ali nisam financijski ugrožen, bar ne neko vrijeme (sljedećih nekoliko mjeseci, što će biti poslije nitko ne zna). To je zato jer sam u uređenoj državi gdje u ovoj situaciji država osigura sredstva radnicima, ali i poslodavcima, firmama, poduzetnicima.

A Hrvatska je izmrcvarena korupcijom, kriminalom, neznanjem već godinama i zato je sad u puno većim govnima nego uređena država...
Tell me about it...
Sve je meni to jasno, mi smo sjebana država...
Sve smo zaigrali na jednu kartu, a ta je najkrhkija...
I sad smo nigdi...
Ne ja, nego cila Hrvatska...
Ko to ne kuži, glup je ka kurac...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 23/3/2020, 17:36

Ala, pada snig u Dubrovniku...
Sad je sve jasno, smak svita je tu...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 23/3/2020, 17:36

fridrih_niche wrote:
scorpion wrote:
Šta ću ja?
;)

Zato ću sad bit sritan, jer ne radin, ne mogu skrbit o ženi i ditetu, al neću bit nezahvalan, fala ti Boze šta mi niko nije umra, šta neman HIV, dijabetes, ovisnost o kocki, vise kredita na grbači, ups, to iman...
<3
Tocno
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by scorpion 23/3/2020, 17:42

fridrih_niche wrote:
scorpion wrote:
Šta ću ja?
;)

<3
Upravo to i još puno toga pored nabrojanog ;)

Ali dobro eto, može i tvoj način. Sjedi, kukaj i padni u depresiju. To će ti vjerojatno pomoć ;)

Male
2014-04-18

Back to top Go down

Post by Noor 23/3/2020, 17:43

Noor wrote:
scorpion wrote:
Brat Brale wrote:
scorpion wrote:Kako su se ljudi razmazili i navikli na komfor, pička im materina. Ovo je nešto najugodnije što im se može dogodit, i njima ne valja. Imaš hrane, imaš vode, imaš struje, imaš internet, toplo ti je...

Zamisli da granate padaju okolo i moraš bit u podrumu. Pa nemaš ni hrane, ni vode, ni struje, internet neću ni spominjat. Treba ovako nešto sa vremena na vrijeme, da se debilni ljudi malo osvjeste. Makar sumnjam da će im ovo vrijedit :coffee

Dozvoli, ali neuporedive su mi te situacije. Jbg, kada je rat-znaš da se sakriješ zalegneš, znaš odakle te polivaju, znaš ko ti je neprijatelj i vidljiv je. 

Ovo sranje može na najbanalniji načij da uđe u tebe, a ti možeš preneti na još x ljudi.
Ali ti govorim da nije problem bit u stanu 15 dana. Imaš sve, šuti i pokolopi se. Imaš šta jest i pit, ne može ti bit dosadno jer možš gledat filmove, serije, igrat igrice... imaš opcija.

U ratnom vremenu nemaš ništa, pa opet živiš. Ljudi nisu svjesni, jer su navikli na lagodan život i misle da imaju pravo na sve. Treba ovakva šamarčina češće.
još ako radiš od kuće i ide plaća :love
Ja ne radim,plača ide. A više bi volio da radim i da je sve normalno.

Meni su problem ta mala djeca. Najgora je ova od 2 ipo godine, ne možeš ništa od nje. Luda je ko kupus. Mala od misec dana je još i dobro, samo kad zaspe,ova je budi. 

Do sad je ova od 2 ipo godine bila 3 dana u tjednu u vrtiću i 2 dana kod dadilje, tako da bi se izigrala, a kad ne radim uvik smo išli negdi, ili vanka ili neke igraone, pa je bilo drugačije. Sad je ludnica. Još plače 5 puta dnevno da oće u vrtić...  :L
ajooj, bome je to veliki problem, a ne možeš nikud s njom, nego čekat dok se ne umori i klone, a znam da imaju energije za vola ubit, prije klonemo mi, nego oni :/

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Guest 23/3/2020, 17:49

Noor wrote:
ajooj, bome je to veliki problem, a ne možeš nikud s njom, nego čekat dok se ne umori i klone, a znam da imaju energije za vola ubit, prije klonemo mi, nego oni :/
Da...

Problem je, ali neki imaju i veće probleme, neću se žaliti. Najgore kad ne razumi da ne možeš vanka. Otišli smo danas do dućana i banke, poveja je sobom u auti i vidila dječji park i počme skrikati, a park cili zamotan s trakama (zatvoren). Ne razumi ništa.

Samo da bude lipo vrime šta više sad jer imam dosta dvorišta, ima tobogan, trampolin (triban ga sastaviti) pa bar tu da ubijemo malo vrimena...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by scorpion 23/3/2020, 17:50

Atlana wrote:
scorpion wrote:
Šta ću ja?
;)

To kazes jer imas rezerve novaca.

Zamisli kako jje nekome tko nema. Nekome tko zivi od sesezone...
I šta sad ako žive od sezone? Imali su toliko sezona do sada, ako nemaju ušteđenog (a svi znamo koliko se od turizma zarađuje), onda ih kao treba žalit? Kako žive slavonci? U njih nema turizma ni kad nema virusa. A ovo će proći do 6. mjeseca i opet će zarađivat kao i do sada. Nema veze, treba kukat i žalit se.

Ovo je upravo ono što sam govorio, ljudi su se previše razmazili. Dobrodošli u svijet bez ružičastih naočala.

Male
2014-04-18

Back to top Go down

Post by Noor 23/3/2020, 17:51

Noor wrote:
Da...

Problem je, ali neki imaju i veće probleme, neću se žaliti. Najgore kad ne razumi da ne možeš vanka. Otišli smo danas do dućana i banke, poveja je sobom u auti i vidila dječji park i počme skrikati, a park cili zamotan s trakama (zatvoren). Ne razumi ništa.

Samo da bude lipo vrime šta više sad jer imam dosta dvorišta, ima tobogan, trampolin (triban ga sastaviti) pa bar tu da ubijemo malo vrimena...
nadajmo se i lijepom vremenu i da ovo teško sranje što prije završi

2017-10-06

Back to top Go down

Post by End 23/3/2020, 17:55

End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by Guest 23/3/2020, 18:08

scorpion wrote:
I šta sad ako žive od sezone? Imali su toliko sezona do sada, ako nemaju ušteđenog (a svi znamo koliko se od turizma zarađuje), onda ih kao treba žalit? Kako žive slavonci? U njih nema turizma ni kad nema virusa. A ovo će proći do 6. mjeseca i opet će zarađivat kao i do sada. Nema veze, treba kukat i žalit se.

Ovo je upravo ono što sam govorio, ljudi su se previše razmazili. Dobrodošli u svijet bez ružičastih naočala.
Čekaj malo?
O kojoj ti ušteđeveni pričaš? Pa pričamo o ljudima koji rade samo pola godine,kao npr. u mom mjestu rade u hotelima koji su otvoreni 6-7, maksimum 8 mjeseci. Rade kao sobarice, čistačice, na recepciji, itd. O kojoj ušteđevini ti pričaš? Koliko imaju? 20 tisuća kuna misečno? Ili restoranima/kafićima koji ne rade cijelu godinu...

U Slavoniji nema turizma, ali zato ima puno slavonaca koji liti dođu radi u Dalmaciju, što sad neće moći.

A ovu sezonu možemo zaboraviti, ove godine turizma nema jer je kriza u cijlom svijetu. I sve da do 6-og mjeseca virus prođe, i da poćme nešto raditi to će biti goli k.

Gledaš sve skupa s pogrešne strane. Naš je problem ono što sam napisao, država nam je ionako banana i u ovoj situaciji će zbog toga narod i ljudi pošteno najebati.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by End 23/3/2020, 18:16

https://net.hr/magazin/zdravlje-i-ljepota/radi-li-netko-nokte-na-crno-kozmeticarka-iz-zagreba-podijelila-sramotne-poruke-klijentica-usred-pandemije/

korona - Page 46 90549973_3601216763287001_3063765880665014272_o.jpg?_nc_cat=1&_nc_sid=110474&_nc_ohc=n2YRsktApTIAX9G6SBe&_nc_ht=scontent-vie1-1
haha samo geliraj
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by Guest 23/3/2020, 18:49

korona - Page 46 Img-2010

Gospodin
Guest
Guest

Back to top Go down