korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 50
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Re: korona
Onda Cero tvrdi kako će se na današnjem sastanku UEFA-e raspraviti nekoliko važnih točaka koje se tiču nastavka sezone i načina odigravanja prvenstava.
Plan je da se klupska prvenstva u Europi nastave 8. svibnja/maja, a da se završe do 28. lipnja/juna. U tom bi se slučaju finale Lige prvaka odigralo 30. lipnja/juna. S obzirom na to da se ovi datumi međusobno preklapaju s Europskim prvenstvom, ono bi trebalo biti odgođeno na 2021. godinu.
Plan je da se klupska prvenstva u Europi nastave 8. svibnja/maja, a da se završe do 28. lipnja/juna. U tom bi se slučaju finale Lige prvaka odigralo 30. lipnja/juna. S obzirom na to da se ovi datumi međusobno preklapaju s Europskim prvenstvom, ono bi trebalo biti odgođeno na 2021. godinu.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Jeli ziva stara drtina.Dybala wrote:Ili ga je srce izdalo kad ga je morata metnuo
Ili se ziv zakopao preventivno zbog virusa koji ubija njegovu generaciju
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ko zna mozda je zaista krepao.Brat Brale wrote:Nešto me brine što ga nema...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Policija kontrolisala gastarbajtere koji su se vratili u poslednjih nedelju dana, čak 1650 nisu našli na adresi. Treba ih zapaliti u visokim pećima, decu im primitivnu jebem!
Guest- Guest
Brat Brale wrote:Policija kontrolisala gastarbajtere koji su se vratili u poslednjih nedelju dana, čak 1650 nisu našli na adresi. Treba ih zapaliti u visokim pećima, decu im primitivnu jebem!
A šta si mislio, da će se naša stoka pridržavat nekog reda? Balkanske države su kao i države bliskog istoka, jedina mogućnost funkcioniranja je DIKTATURA i policijska država!Brat Brale wrote:Policija kontrolisala gastarbajtere koji su se vratili u poslednjih nedelju dana, čak 1650 nisu našli na adresi. Treba ih zapaliti u visokim pećima, decu im primitivnu jebem!
Ne treba sve osuđivati, ljudi ne znaju ni sami točno što trebaju. Evo recimo, moj primjer. Prije 2 tjedna sam se vratio iz Madrida i kao savjestan građanin prošli tjedan zovem u centar pitam trebam li se testirati ili nešto. Pošto nemam nikakvih simptoma rekli su da ne moram zasad, a ako se pojavi neki da se javim svom doktoru.
Vidiš kakvi su to genijalci. A recimo da imaš taj virus, ti ga raznosiš okolo 10-15 dana, onda se pojave simptomi, a ti zarazio već ko zna koliko ljudi. To govorim npr. Ali to je dokaz zašto smo u kurcu i zašto najgore tek dolazi. Tek ćemo za 15-ak dana vidjet koliko imamo slučajevaRoland Deschain wrote:Ne treba sve osuđivati, ljudi ne znaju ni sami točno što trebaju. Evo recimo, moj primjer. Prije 2 tjedna sam se vratio iz Madrida i kao savjestan građanin prošli tjedan zovem u centar pitam trebam li se testirati ili nešto. Pošto nemam nikakvih simptoma rekli su da ne moram zasad, a ako se pojavi neki da se javim svom doktoru.
Prije par dana u Mostaru debil došao iz Italije, hodao po gradu, sjedio po kafićima i danas ušeta tek tako u bolnicu (jer mu je jedan doktor kum) i ispostavi se da ima coronu Majke im se svima najebem redom.
scorpion wrote:Vidiš kakvi su to genijalci. A recimo da imaš taj virus, ti ga raznosiš okolo 10-15 dana, onda se pojave simptomi, a ti zarazio već ko zna koliko ljudi. To govorim npr. Ali to je dokaz zašto smo u kurcu i zašto najgore tek dolazi. Tek ćemo za 15-ak dana vidjet koliko imamo slučajevaRoland Deschain wrote:Ne treba sve osuđivati, ljudi ne znaju ni sami točno što trebaju. Evo recimo, moj primjer. Prije 2 tjedna sam se vratio iz Madrida i kao savjestan građanin prošli tjedan zovem u centar pitam trebam li se testirati ili nešto. Pošto nemam nikakvih simptoma rekli su da ne moram zasad, a ako se pojavi neki da se javim svom doktoru.
Prije par dana u Mostaru debil došao iz Italije, hodao po gradu, sjedio po kafićima i danas ušeta tek tako u bolnicu (jer mu je jedan doktor kum) i ispostavi se da ima coronu Majke im se svima najebem redom.
Jedna iz Nemačke došla u Bihać i 7 dana se majala po gradu. Zbog nje sada zatvoren ceo grad...
Guest- Guest
Roland Deschain wrote:Ne treba sve osuđivati, ljudi ne znaju ni sami točno što trebaju. Evo recimo, moj primjer. Prije 2 tjedna sam se vratio iz Madrida i kao savjestan građanin prošli tjedan zovem u centar pitam trebam li se testirati ili nešto. Pošto nemam nikakvih simptoma rekli su da ne moram zasad, a ako se pojavi neki da se javim svom doktoru.
Trebalo te barem 2 nedelje u samoizolaciju jer možeš i da nemaš simptome a da nosiš virus...
Guest- Guest
Ma mogu se oni jebat sada sa tim zatvaranjem svega i nekih kao izolacija. To može samo usporit širenje, ali ne može zaustavit. Propusti i greške su se pravili prije mjesec dana i više. Sad ga možeš jebat.Brat Brale wrote:Jedna iz Nemačke došla u Bihać i 7 dana se majala po gradu. Zbog nje sada zatvoren ceo grad...scorpion wrote:Vidiš kakvi su to genijalci. A recimo da imaš taj virus, ti ga raznosiš okolo 10-15 dana, onda se pojave simptomi, a ti zarazio već ko zna koliko ljudi. To govorim npr. Ali to je dokaz zašto smo u kurcu i zašto najgore tek dolazi. Tek ćemo za 15-ak dana vidjet koliko imamo slučajevaRoland Deschain wrote:Ne treba sve osuđivati, ljudi ne znaju ni sami točno što trebaju. Evo recimo, moj primjer. Prije 2 tjedna sam se vratio iz Madrida i kao savjestan građanin prošli tjedan zovem u centar pitam trebam li se testirati ili nešto. Pošto nemam nikakvih simptoma rekli su da ne moram zasad, a ako se pojavi neki da se javim svom doktoru.
Da sam došao unazad tjedan dana. Ali ja sam se vratio 03.03.Brat Brale wrote:Roland Deschain wrote:Ne treba sve osuđivati, ljudi ne znaju ni sami točno što trebaju. Evo recimo, moj primjer. Prije 2 tjedna sam se vratio iz Madrida i kao savjestan građanin prošli tjedan zovem u centar pitam trebam li se testirati ili nešto. Pošto nemam nikakvih simptoma rekli su da ne moram zasad, a ako se pojavi neki da se javim svom doktoru.
Trebalo te barem 2 nedelje u samoizolaciju jer možeš i da nemaš simptome a da nosiš virus...
scorpion wrote:Ma mogu se oni jebat sada sa tim zatvaranjem svega i nekih kao izolacija. To može samo usporit širenje, ali ne može zaustavit. Propusti i greške su se pravili prije mjesec dana i više. Sad ga možeš jebat.Brat Brale wrote:Jedna iz Nemačke došla u Bihać i 7 dana se majala po gradu. Zbog nje sada zatvoren ceo grad...scorpion wrote:Vidiš kakvi su to genijalci. A recimo da imaš taj virus, ti ga raznosiš okolo 10-15 dana, onda se pojave simptomi, a ti zarazio već ko zna koliko ljudi. To govorim npr. Ali to je dokaz zašto smo u kurcu i zašto najgore tek dolazi. Tek ćemo za 15-ak dana vidjet koliko imamo slučajevaRoland Deschain wrote:Ne treba sve osuđivati, ljudi ne znaju ni sami točno što trebaju. Evo recimo, moj primjer. Prije 2 tjedna sam se vratio iz Madrida i kao savjestan građanin prošli tjedan zovem u centar pitam trebam li se testirati ili nešto. Pošto nemam nikakvih simptoma rekli su da ne moram zasad, a ako se pojavi neki da se javim svom doktoru.
Samo je bitno da se lekari i osoblje ne inficiraju. To je sjebalo žabare...
Guest- Guest
istinascorpion wrote:A šta si mislio, da će se naša stoka pridržavat nekog reda? Balkanske države su kao i države bliskog istoka, jedina mogućnost funkcioniranja je DIKTATURA i policijska država!Brat Brale wrote:Policija kontrolisala gastarbajtere koji su se vratili u poslednjih nedelju dana, čak 1650 nisu našli na adresi. Treba ih zapaliti u visokim pećima, decu im primitivnu jebem!
Noor wrote:istinascorpion wrote:A šta si mislio, da će se naša stoka pridržavat nekog reda? Balkanske države su kao i države bliskog istoka, jedina mogućnost funkcioniranja je DIKTATURA i policijska država!Brat Brale wrote:Policija kontrolisala gastarbajtere koji su se vratili u poslednjih nedelju dana, čak 1650 nisu našli na adresi. Treba ih zapaliti u visokim pećima, decu im primitivnu jebem!
Kako je SFRJ rešila Variola Veru? Sećaš li se možda?
Guest- Guest
pa kažu da to i jest cilj, jer bolnički kapaciteti nisu u stanju podnijeti expanziju u kratkom vremenskom perioduscorpion wrote:Ma mogu se oni jebat sada sa tim zatvaranjem svega i nekih kao izolacija. To može samo usporit širenje, ali ne može zaustavit. Propusti i greške su se pravili prije mjesec dana i više. Sad ga možeš jebat.Brat Brale wrote:Jedna iz Nemačke došla u Bihać i 7 dana se majala po gradu. Zbog nje sada zatvoren ceo grad...scorpion wrote:Vidiš kakvi su to genijalci. A recimo da imaš taj virus, ti ga raznosiš okolo 10-15 dana, onda se pojave simptomi, a ti zarazio već ko zna koliko ljudi. To govorim npr. Ali to je dokaz zašto smo u kurcu i zašto najgore tek dolazi. Tek ćemo za 15-ak dana vidjet koliko imamo slučajevaRoland Deschain wrote:Ne treba sve osuđivati, ljudi ne znaju ni sami točno što trebaju. Evo recimo, moj primjer. Prije 2 tjedna sam se vratio iz Madrida i kao savjestan građanin prošli tjedan zovem u centar pitam trebam li se testirati ili nešto. Pošto nemam nikakvih simptoma rekli su da ne moram zasad, a ako se pojavi neki da se javim svom doktoru.
Vidiš da su se ovi zagrebački doktori zarazili jer je gospoda išla na skijanje u AustrijuBrat Brale wrote:Samo je bitno da se lekari i osoblje ne inficiraju. To je sjebalo žabare...scorpion wrote:Ma mogu se oni jebat sada sa tim zatvaranjem svega i nekih kao izolacija. To može samo usporit širenje, ali ne može zaustavit. Propusti i greške su se pravili prije mjesec dana i više. Sad ga možeš jebat.Brat Brale wrote:Jedna iz Nemačke došla u Bihać i 7 dana se majala po gradu. Zbog nje sada zatvoren ceo grad...scorpion wrote:Vidiš kakvi su to genijalci. A recimo da imaš taj virus, ti ga raznosiš okolo 10-15 dana, onda se pojave simptomi, a ti zarazio već ko zna koliko ljudi. To govorim npr. Ali to je dokaz zašto smo u kurcu i zašto najgore tek dolazi. Tek ćemo za 15-ak dana vidjet koliko imamo slučajevaRoland Deschain wrote:Ne treba sve osuđivati, ljudi ne znaju ni sami točno što trebaju. Evo recimo, moj primjer. Prije 2 tjedna sam se vratio iz Madrida i kao savjestan građanin prošli tjedan zovem u centar pitam trebam li se testirati ili nešto. Pošto nemam nikakvih simptoma rekli su da ne moram zasad, a ako se pojavi neki da se javim svom doktoru.
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Similar topics
» korona
» KORONA VLADA, A SINJ BEZBRIŽNO UŽIVA NA MASOVNOJ KAVI: 61 posto testiranih je pozitivno, a Sinjani tvrde; ‘Za pola svita ovde, korona je laž‘
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
» KORONA VLADA, A SINJ BEZBRIŽNO UŽIVA NA MASOVNOJ KAVI: 61 posto testiranih je pozitivno, a Sinjani tvrde; ‘Za pola svita ovde, korona je laž‘
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 50