korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 44 of 50
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Re: korona
Auu, nije ti lako.Andreas Goldberger wrote:Spasi nas...LUCIANO MOGGI wrote:U nedilju strijeljanje
Ljudi,kako vi provodite dane? Ja sam presta raditi prije 2 dana i neću sigurno najmanje 2 miseca. Žena ionako ne radi. Financijski nam nije problem, plačanje je sve osigurano, samo smo zarobljeni u kući s 3 dice, od toga jedno ima tek misec dana. Ne možeš nigdi izaći (Ustvari možeš vanka u šetnju kad nije loš dan) a s dicom doma po cile dane je teška psihijatrija...
Ne možeš niti piti doma u ovoj situaciji, ne možeš piti vanka jer nemaš di, ne možeš ništa. Kada si u zatvoru, samo ti tu netko stalno skače nad glavom.
Ima li ko slična iskustva?
Automatiziraj postupke i iskljuci se od razmisljanja.
Inace ces poludit.
Andreas Goldberger wrote:Spasi nas...LUCIANO MOGGI wrote:U nedilju strijeljanje
Ljudi,kako vi provodite dane? Ja sam presta raditi prije 2 dana i neću sigurno najmanje 2 miseca. Žena ionako ne radi. Financijski nam nije problem, plačanje je sve osigurano, samo smo zarobljeni u kući s 3 dice, od toga jedno ima tek misec dana. Ne možeš nigdi izaći (Ustvari možeš vanka u šetnju kad nije loš dan) a s dicom doma po cile dane je teška psihijatrija...
Ne možeš niti piti doma u ovoj situaciji, ne možeš piti vanka jer nemaš di, ne možeš ništa. Kada si u zatvoru, samo ti tu netko stalno skače nad glavom.
Radim ^^
Guest- Guest
Pa ako smo za rata mogli biti po podrumima bez blagodati modernoga doba...onda uz internet,tv,komp,laptop,struju,toplu vodu,izlazak u svoje dvoriste na zrak mogu izdrzati i vise od mjesec dana...
Na minimum smanjiti izlazak van kuce i dvorista,samo u nabavku po hranu...
Poceo gledati Narcos...
Na minimum smanjiti izlazak van kuce i dvorista,samo u nabavku po hranu...
Poceo gledati Narcos...
https://www.vecernji.hr/vijesti/ubojstvo-u-slakovcima-hladnim-oruzjem-usmrcena-44-godisnjakinja-iz-vinkovaca-1387850
Livaja...
Livaja...
Guest- Guest
muckodjubre wrote:
Poceo gledati Narcos...
Mexico je golo govno. Batalio sam 2 epizode pred kraj...
Guest- Guest
Meni si lipa sjećanja iz podruma za vrime rata, a proša sam ih dosta. Bija sam dite, nismo imali ništa od tehnologije, često ni struju, ne puno hrane i izbora, ali bilo je lipo nama dici, puno igre i zajebancije. Znam da je starijima bilo skroz drugačije.
Danas imam tu sve, ali često ne stigneš ni pogledati seriju, jedva pogledamo navečer. Izdržat će se, moraš...
Naručija sam jučer mrižu i opremu za badminton, pa kad je lipo vrime u dvorištu... Samo da nismo stalno u kući...
Danas imam tu sve, ali često ne stigneš ni pogledati seriju, jedva pogledamo navečer. Izdržat će se, moraš...
Naručija sam jučer mrižu i opremu za badminton, pa kad je lipo vrime u dvorištu... Samo da nismo stalno u kući...
Guest- Guest
Ja sam u petak počeo raditi od kuće, a moji ljudi još od ponedjeljka. Za sad to super funkcionira, koordiniramo se putem grupnih chatova ili mailova. U principu, posao za sad ne trpi, vidjet ćemo kako će to biti dalje. Moji su veliki. Kćer mi je na faksu, isto prati predavanja preko laptopa, sin je 3. srednje, oni dobivaju zadatke koje odrađuju. Žena je najviše u pokretu i van kuće. U principu, nije mi dosadno, jedino fali nogomet. Bio sam prošli tjedan i na biciklu i malo trčao po nasipu, ali nije to to. Sad već dva dana puše jaki hladni vjetar pa je malo dosadnije.Andreas Goldberger wrote:Spasi nas...LUCIANO MOGGI wrote:U nedilju strijeljanje
Jedino što će ovaj tjedan biti hladno pa ne možemo na dvorište...čim otopli malog na dvorište i milina
Rip branko ..legenda borilackog sporta..
Bas se vidjelo da ga je bolest slamala zadnjih godina
Bas se vidjelo da ga je bolest slamala zadnjih godina
Guest- Guest
Kako su se ljudi razmazili i navikli na komfor, pička im materina. Ovo je nešto najugodnije što im se može dogodit, i njima ne valja. Imaš hrane, imaš vode, imaš struje, imaš internet, toplo ti je...
Zamisli da granate padaju okolo i moraš bit u podrumu. Pa nemaš ni hrane, ni vode, ni struje, internet neću ni spominjat. Treba ovako nešto sa vremena na vrijeme, da se debilni ljudi malo osvjeste. Makar sumnjam da će im ovo vrijedit
Zamisli da granate padaju okolo i moraš bit u podrumu. Pa nemaš ni hrane, ni vode, ni struje, internet neću ni spominjat. Treba ovako nešto sa vremena na vrijeme, da se debilni ljudi malo osvjeste. Makar sumnjam da će im ovo vrijedit
scorpion wrote:Kako su se ljudi razmazili i navikli na komfor, pička im materina. Ovo je nešto najugodnije što im se može dogodit, i njima ne valja. Imaš hrane, imaš vode, imaš struje, imaš internet, toplo ti je...
Dozvoli, ali neuporedive su mi te situacije. Jbg, kada je rat-znaš da se sakriješ zalegneš, znaš odakle te polivaju, znaš ko ti je neprijatelj i vidljiv je.
Ovo sranje može na najbanalniji načij da uđe u tebe, a ti možeš preneti na još x ljudi.
Guest- Guest
Kažu da je za sve kriva 5G mreža i 100 000 satelita koje su parkirali oko Zemlje...
Prvi grad si je uvedena 5G mreža?
Wuhan...
:8)
Počivao u miru, Branko...
Legenda je hr. sporta...
;)
Wuhan...
Legenda je hr. sporta...
;)
Guest- Guest
Kada pogledaš špansku groznicu 1918., jbt 50 miliona ljudi umrlo od nje. Korona go kurton za to. Trećina ljudi se izlečila do sada...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Kažu da je za sve kriva 5G mreža i 100 000 satelita koje su parkirali oko Zemlje...
Wuhan...
Legenda je hr. sporta...
;)
Aha, a 50000 američkih marinaca se iskrcalo u evropu da ruši putina pa zato pustili koronu kako bi na miru došli na ruske granice...
Guest- Guest
Slušaj, neka sumanuta teorija kojoj se smijemo mora bit točna po zakonu velikih brojeva...
To šta ne znamo koja je, nas jebe...
;)
To šta ne znamo koja je, nas jebe...
;)
Guest- Guest
Ali ti govorim da nije problem bit u stanu 15 dana. Imaš sve, šuti i pokolopi se. Imaš šta jest i pit, ne može ti bit dosadno jer možš gledat filmove, serije, igrat igrice... imaš opcija.Brat Brale wrote:scorpion wrote:Kako su se ljudi razmazili i navikli na komfor, pička im materina. Ovo je nešto najugodnije što im se može dogodit, i njima ne valja. Imaš hrane, imaš vode, imaš struje, imaš internet, toplo ti je...
Dozvoli, ali neuporedive su mi te situacije. Jbg, kada je rat-znaš da se sakriješ zalegneš, znaš odakle te polivaju, znaš ko ti je neprijatelj i vidljiv je.
Ovo sranje može na najbanalniji načij da uđe u tebe, a ti možeš preneti na još x ljudi.
U ratnom vremenu nemaš ništa, pa opet živiš. Ljudi nisu svjesni, jer su navikli na lagodan život i misle da imaju pravo na sve. Treba ovakva šamarčina češće.
Nije problem stat u kući 15 dana, misec dana, po godine...
Problem je šta će 100-200 tisuća ljudi ostat bez posla, šta će ekonomija bitnu rangu one iz 91.-e, ako ne i gora...
Bez turizma ova država nema perspektivu, ne nakon šta su uništene sve ostale grane gospodarstva...
To je problem, a ne 15 dana izolacije...
;)
Problem je šta će 100-200 tisuća ljudi ostat bez posla, šta će ekonomija bitnu rangu one iz 91.-e, ako ne i gora...
Bez turizma ova država nema perspektivu, ne nakon šta su uništene sve ostale grane gospodarstva...
To je problem, a ne 15 dana izolacije...
;)
Guest- Guest
Čitao sam, ali ne vjerujem u tu teoriju. Ovaj virus je laboratorijski eksperiment, to je sigurno. E sad je li slučajno "pobjegao" ili je svjesno ubačen među ljude, to je pitanje.fridrih_niche wrote:Kažu da je za sve kriva 5G mreža i 100 000 satelita koje su parkirali oko Zemlje...
Wuhan...
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Similar topics
» Incident u Rijeci:Djeca tvrdim predmetima gađala turiste vičući 'korona,korona'
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 44 of 50